121
Vki tudna nekem szerkeszteni egy összetett képet?
  • daver88
    senki??
  • daver88
    üdv!!!

kellene egy előadást csinálnom a Mol-ról, és kellene egy olyan kép, amelyben a logója forog a tengelye körül...ez megoldható??? ha vki tud, pls csinálja meg nekem, mert én nemtom... nagyon megköszönném

kép
  • qbasic12
    Hello!

Valaki tudja hogy kell Tükrözni egy mozgóképet úgy hogy mozogjon utána is?
  • felixo
    Használja valaki a ProShow Gold progit ?

Írhatna róla egy részletes használati útmutatót.

Nagyon jó program, csak kissé bonyolult !
  • Falconer
    Linkeld be a képet szerintem, ugy könnyeben meg tudják majd mondani.

Igy eslöre ugytünik, hogy PS healing brush toollal meg lehet oldani. De persze attól függ hol van a csillanás meg mekkora.
  • BártfaiB
    Mivel vannak itt olyanok, akik jól tudnak rajzolni, felteszem:
    Ha szeretsz rajzolni és akarsz vele keresni is a nyári szünetben...
    www.bbs.hu/palyazat.htm
  • gubagabi
    Sziasztok! Én azt szeretném megcsinálni egy képpel, hogy egy rajta lévő nem kívánatos apró csillanást eltűntetni úgy hogy a csillanás helye "beleolvadjon" a környezetébe. Nem tudom van ilyen lehetőség valamelyik képszerkesztőben? (nekem GIMP 2 van) Előre is köszönöm a választ! guba
  • Falconer
    Dehogynem. Meg lehet csinálni szinte bármivel, pl Photoshop, Photoshop Elements, Corel photo paint, gimp, stb. Kijelölöd az embert, nyomsz egy inverz kijelölést, aztán beállitod, hogy fekete fehér.
  • noncsyyy
    Sziasztok!Nem tudnátok egy olyan progit mondani,amibe megtudom csinálni,h pl. egy képen,csak az ember színes,a háttér fekete-fehér?előre is kösziii!
  • Falconer
    Photoshop Elements.
  • ITM
    Egyszer fentvolt de alig ment a gép alatta, bár azóta egy kicsit újabb van. Valami egyszerűbb program kellene.
  • 2Bálint
    Photoshop!
  • ITM
    Sziasztok! Olyan progit keresek amivel tudok torzítani képet. pl egy ember a képen és lehet nagyítani a szemét vagy kisebbíteni a homlokát, remélem így értitek. szóval baromkodni. Köszönöm a választ!
  • berzay
    Ollyan képszerkesztőt keresek amivel a képeket lehet keretezni.
  • robos
    Válassz ki magadnak egy háttérképet, és a te képedet ennek a segítségével kivágod és ráteszed a hátteredre, pl. photoshopba...
    Ennyi...
  • xXxKlauxXx
  • Falconer
    Photoshop: Filtes, Extract
  • Match
    Photoshop: Lasso, magnetic lasso
  • 123abc123
    olyan progikéne amilyen pl: van egy háttér és abba akarom belerakni a képem de a képnek van háttere és az nélkül szoval hogy csak én láccodjak meg az a kép amit kiválasztottam lécci aki tud az segitsen kösszi
  • Dj Faustus #102
    Válogass: Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro, Paint.NET
  • kisradai
    olyan progi kéne amivel a saját arcomat tudom beiileszten más képekbe!Aki tud segítsen!
  • Flamer
    nézzkörbe a neten meg keress javascripteket vagy phps naptárt.. :|

amugy #100 ték
  • nud
    Hali!
    tudtok olyan progit,amivel naptárt tudok csinálni?1 oldalon 12hónappal,+kép(ek)....
  • Flamer
    értem. htx
  • Dichter
    ctrl+alt+r
    ezzel kapcsolod be.
    Azthiszem defaulton centimeter a mértékegység. Úgyhogy jobbklikk rá, és tedd át pixelbe. Ezek után erről kell kihúzni a rulereket a megfelelő pixelekhez. Kapcsold be a snapet, aztán kezdd el kivágdosni a rectangular marquee toollal.
  • Flamer
    a yobbklikket htx.

a psbe hol találom azokat a rulereket?:|
  • Dichter
    Szerintem nem lehet feldarabolni. Ugyan van benne crop, de az sok képről tud ugyanakkora szeleteket vágni. Egyébként ha egy 800x600-as képed van, szerintem jobban jársz, ha PS-ben rulerek mentén szétvágod, minthogy tökölsz valami beállításokkal.

A kijelölést pedig jobb klikkel lehet odébbmozgatni.
  • Flamer
    igen. fel lehet vele darabolni képet? mondjuk vagy egy 800x600-as kép és fellehet darabolni 800x40-es darabokra?

másik: a kijelölést ha kijelölök egy kis részletet a képen, akkor azt a kijelölő nágyzetet hogy lehet áthelyezni?
  • Dj Faustus #93
    Ismerjük. Magyarul is tudó, freeware képnéző, és nagyon alapfokú képszerkesztő program. Konkrét kérdésed van vele kapcsolatban?
  • Flamer
    ismeri valaki az IrfanView programot? :|
  • Dichter
    Gyorsreagálású hadtest?
  • dr Kotász
    Mit mond Brad Pitt amikor a fogadást javasolja a kutyákra? Na?
  • Döglött Kacsa
    PhotoZoom Pro is lehet amit keresel. Egy a sok közül, de sztem jó kis progi, pixelesedés nélkül nagyít.
  • Match
    Nos, lenne egy olyan problémám hogy egy képet a duplájára kéne nagyitani, de rohadt pixeles lesz....tudom, hogy ez alap, hogyha valamit nagyitok, akkor pixeles lesz, de nincs valami megoldás? valami csodaprogi :D
    Nem azt akarom hogy kristálytiszta legyen meg minden, csak legyen elviselhető :D
  • Dichter
    ACDSee
  • CaviaR
    Ok, sok sikert!
  • GyaxyBoy
    Hi all!

Keresek olyan képszerkeztő prg-t ami egyszerre több fájlt tud átméretezni!
  • tomsolo
    hmmm....
  • Falconer
    Szerintem olyan nincs
  • Falconer
    minőségére