121
Vki tudna nekem szerkeszteni egy összetett képet?
-
#121 senki?? -
#120 üdv!!!
kellene egy előadást csinálnom a Mol-ról, és kellene egy olyan kép, amelyben a logója forog a tengelye körül...ez megoldható??? ha vki tud, pls csinálja meg nekem, mert én nemtom... nagyon megköszönném
kép -
qbasic12 #119 Hello!
Valaki tudja hogy kell Tükrözni egy mozgóképet úgy hogy mozogjon utána is? -
felixo #118 Használja valaki a ProShow Gold progit ?
Írhatna róla egy részletes használati útmutatót.
Nagyon jó program, csak kissé bonyolult ! -
#117 Linkeld be a képet szerintem, ugy könnyeben meg tudják majd mondani.
Igy eslöre ugytünik, hogy PS healing brush toollal meg lehet oldani. De persze attól függ hol van a csillanás meg mekkora. -
#116 Mivel vannak itt olyanok, akik jól tudnak rajzolni, felteszem:
Ha szeretsz rajzolni és akarsz vele keresni is a nyári szünetben...
www.bbs.hu/palyazat.htm -
gubagabi #115 Sziasztok! Én azt szeretném megcsinálni egy képpel, hogy egy rajta lévő nem kívánatos apró csillanást eltűntetni úgy hogy a csillanás helye "beleolvadjon" a környezetébe. Nem tudom van ilyen lehetőség valamelyik képszerkesztőben? (nekem GIMP 2 van) Előre is köszönöm a választ! guba -
#114 Dehogynem. Meg lehet csinálni szinte bármivel, pl Photoshop, Photoshop Elements, Corel photo paint, gimp, stb. Kijelölöd az embert, nyomsz egy inverz kijelölést, aztán beállitod, hogy fekete fehér. -
noncsyyy #113 Sziasztok!Nem tudnátok egy olyan progit mondani,amibe megtudom csinálni,h pl. egy képen,csak az ember színes,a háttér fekete-fehér?előre is kösziii! -
#112 Photoshop Elements. -
#111 Egyszer fentvolt de alig ment a gép alatta, bár azóta egy kicsit újabb van. Valami egyszerűbb program kellene. -
2Bálint #110 Photoshop! -
#109 Sziasztok! Olyan progit keresek amivel tudok torzítani képet. pl egy ember a képen és lehet nagyítani a szemét vagy kisebbíteni a homlokát, remélem így értitek. szóval baromkodni. Köszönöm a választ!
-
berzay #108 Ollyan képszerkesztőt keresek amivel a képeket lehet keretezni. -
#107 Válassz ki magadnak egy háttérképet, és a te képedet ennek a segítségével kivágod és ráteszed a hátteredre, pl. photoshopba...
Ennyi... -
xXxKlauxXx #106 -
#105 Photoshop: Filtes, Extract -
#104 Photoshop: Lasso, magnetic lasso -
123abc123 #103 olyan progikéne amilyen pl: van egy háttér és abba akarom belerakni a képem de a képnek van háttere és az nélkül szoval hogy csak én láccodjak meg az a kép amit kiválasztottam lécci aki tud az segitsen kösszi -
#102 Válogass: Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro, Paint.NET -
#101 olyan progi kéne amivel a saját arcomat tudom beiileszten más képekbe!Aki tud segítsen! -
#100 nézzkörbe a neten meg keress javascripteket vagy phps naptárt.. :|
amugy #100 ték -
#99 Hali!
tudtok olyan progit,amivel naptárt tudok csinálni?1 oldalon 12hónappal,+kép(ek).... -
#98 értem. htx -
#97 ctrl+alt+r
ezzel kapcsolod be.
Azthiszem defaulton centimeter a mértékegység. Úgyhogy jobbklikk rá, és tedd át pixelbe. Ezek után erről kell kihúzni a rulereket a megfelelő pixelekhez. Kapcsold be a snapet, aztán kezdd el kivágdosni a rectangular marquee toollal. -
#96 a yobbklikket htx.
a psbe hol találom azokat a rulereket?:| -
#95 Szerintem nem lehet feldarabolni. Ugyan van benne crop, de az sok képről tud ugyanakkora szeleteket vágni. Egyébként ha egy 800x600-as képed van, szerintem jobban jársz, ha PS-ben rulerek mentén szétvágod, minthogy tökölsz valami beállításokkal.
A kijelölést pedig jobb klikkel lehet odébbmozgatni. -
#94 igen. fel lehet vele darabolni képet? mondjuk vagy egy 800x600-as kép és fellehet darabolni 800x40-es darabokra?
másik: a kijelölést ha kijelölök egy kis részletet a képen, akkor azt a kijelölő nágyzetet hogy lehet áthelyezni? -
#93 Ismerjük. Magyarul is tudó, freeware képnéző, és nagyon alapfokú képszerkesztő program. Konkrét kérdésed van vele kapcsolatban? -
#92 ismeri valaki az IrfanView programot? :| -
#91 Gyorsreagálású hadtest? -
#90 Mit mond Brad Pitt amikor a fogadást javasolja a kutyákra? Na? -
#89 PhotoZoom Pro is lehet amit keresel. Egy a sok közül, de sztem jó kis progi, pixelesedés nélkül nagyít. -
#88 Nos, lenne egy olyan problémám hogy egy képet a duplájára kéne nagyitani, de rohadt pixeles lesz....tudom, hogy ez alap, hogyha valamit nagyitok, akkor pixeles lesz, de nincs valami megoldás? valami csodaprogi :D
Nem azt akarom hogy kristálytiszta legyen meg minden, csak legyen elviselhető :D -
#87 ACDSee -
#86 Ok, sok sikert! -
#85 Hi all!
Keresek olyan képszerkeztő prg-t ami egyszerre több fájlt tud átméretezni! -
#84 hmmm.... -
#83 Szerintem olyan nincs -
#82 minőségére