12
\"Kiadvány\" szerkesztés
-
timarg #12 Szeretnék segítséget kérni. Kép alá szerettem volna pdf fájlt beszúrni. Ez még ment de hiába töltöttem fel nem jó. Ha rákattintottam a képre nem jött elő a pdf fájl. Mit csináljak? Most használom elöször. Idáig a Publisher 2000-t használtam. Igaz ez jobb is de vannak gyengéim ezzel. -
#11 Köszi a segítséget, idáig a Microsoft Office Publisher 2003 válik be a legjobban -
#10 Hát én kicsit ódzkodom az Adobe cuccaitól (persze Photoshopnak respect)...
Meg hát kérdéses még a kiadvány tartalma, mert ha fehér lapon fekete szöveg akkor simán office. -
#9 Akkor már inkább Framemaker vagy Indesign! A Quark inkább nyomdai előkészítésre jobb választás. -
#8 vagy corel ventura az is elég jó kiadványszerkesztő -
#7 Sztem Quark.
De a feltört az nagyon instabil sajna. -
neuro #6 Adobe InDesign CS
Ez a jelenlegi legjobb kiadványszerkesztő. Van belőle 30 napos próbaverzió az adobe.com-on.
-
#5 én meg ezt: Corel Draw -
#4 nem, ez abszolút irodalmi jellegű ;) -
#3 de ugye nem politikai jellegű szpem mocskot csinálsz? -
blackgamer #2 én ezt ajánlanám: Microsoft Office Publisher 2003 -
#1 Sziasztok!
Olyat kiadványt szeretnék csinálni, ami fekvő helyzetű A4-es lapok félbehajtása és összetűzése után, könyvként olvasható lenne. Ez körülbelül 30-40 oldalas lenne (ha a fél lapot egynek számolom). Az lenne a lényeg, hogy mindenhol legyen szöveg, tehát ha kinyitom egy x oldalon akkor bal és jobb oldalon is legyen szöveg. Ehhez kéne ajánlani nekem valami programot, vagy hogy office-ban hogyan tudom megvalósítani. Remélem és érthető voltam, és köszi a helpet előre is.