9
-
SPT #9 Nem a hagyományos mobil szolgáltatésok, meg a DVD nézés miatt lényeges a szélessávú mobil kapcsolat!
Én pl. GPRS-en netezek, mert a munkámhoz kell, és sokat utazom - de bizony csorog a nyálam az ADSL miatt.
A mobilitás alapvető szemponttá vált, úgy mint az információ.
Ha ezt a kettőt összerakod, megkapod a szélessávú mobil kapcsolat képletét.
Ez bizony nagyon hasznos dolog... -
Mpxplay #8 Az árak sose mennek le igazán, csak ugyanazért a pénzért egy idő után jobb/gyorsabb szolgáltatást kapsz, a régi szolgáltatás meg idővel egyszerűen eltűnik...
Ha majd 100 forintért át tudsz küldeni egy 45Mb-os videót mobilon (és küldhetsz 15Ft-os SMS, helyett 30Ft-os MMS-t), akkor meg is fogod tenni... -
tehen_m #7 "a wap-ot mondjuk ingyenessé teszik .. azt nem bánnám .."
Én nem biznék ilyenekben.pl.:ADSL korszakban a dialup nem vált olcsóvá(nemhogy ingyenessé) -
#6 Nekem nem hiányzik egyik ilyen "szolgáltatás" sem , de ha esetleg ennek hatására .. a wap-ot mondjuk ingyenessé teszik .. azt nem bánnám .. -
#5 hát erről van szó
és szerintem így gondolkodik az átlag júzerek 99%-a.
persze ez is olyan mint a látens szükséglet. Amíg nem volt kamerás mobil, addig eszünkbe sem jutott hogy hiányzik (speciel nekem most sem hiányzik). mostmegmár "vérgagyi" az a telefon (a plebs szerint) amelyikbe nincs.. -
#4 Nézd, akinek szüksége lesz rá, úgyis megveszi a hw eszközt ami ennek kiaknázására kell, nekem pl tökmindegy, semmilyen mobil eszközön előreláthatólag nem fogok GB okat küldözetni senkinek:) -
Cat #3 nomeg érdemes megnézni a kapcsolódó linkeket is
a 3g tudtommal 2 megabitet tud, ez a hsdpa lesz akkor 6 megabit, de már 2001-ben tesztelték japánban a száz megabitest...
ne akarjanak már ennyi bőrt lehúzni az emberről -
#2 Szerintem hasznos dolog lesz, de meg a nyamvadt UMTS sincs nem megy hogy ez! :( -
#1 ez remek. de ki akar mobilon dvd-t nézni? vagy csak én vagyok a és nem értékelem?