7267
The Godfather
-
#6538 Csak most kapcsolok... hogy kerülsz te ide?! -
#6537 Ami azt illeti az én régi mp3-mamon volt rádió, és hangrögzító is.... pedig nem volt egy új darab... :) -
#6536 Ja és meg oldódott a problémám, működik a game :)
Meg kellett crackelni a 2 másik fájlal eggyüt én meg csak magát a cracket másoltam be...
De azért maradok Don Norbertó. :) -
#6535 Hát az mp3 az zenéket tud lejátszani csak, az mp4-en lehet rádiót hallgatni is meg képeket nézn,videót,hangot felvenni (amelyik olyan)
kb ennyi. :)
És nem sokkal több amúgy... -
#6534 Igen az, már csak azért is tom, mer én is oat kaptam... :) -
#6533 az mp4 az ugyanolyan mint az mp3, csak sokkal jobb:DD kisebb méret stb... -
#6532 Az Mp4 asszem kis videó lejátszó. -
#6531 :DD
sok a csülök, a sonka, meg a süti :S de finomak:D -
#6530 Az MP4 mire jó? Mert azt nem igazán tudom... Mit tud? :)
Amúgy énis sok mindent kaptam, köztük egy monitort, nagyon örültem neki ;) Rég volt már ilyen meglepetés ajándékom! :P
Viszont már a kajától rosszul vagyok :D Ti nem? :P -
#6529 silent hunter 3?
csak mert ahhoz tudok adni kulcsot:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X -
#6528 Alap gépem van,1.2Ghz,Ati 9550,256mb Ram,épphogy fut rajta...
Vannak részek ahol nagyon akadozik de hogyha frissítve van a gép és ki vannak kapcsolva a letöltő progik meg minden szarság amit éppen nem használok akkor nagyon jól fut. :)
De most nem játszok vele,majd egy kicsit később, most a Silent Hunterral akarnék jáccani...de nincs serialom hozzá. :( -
#6527 Don Norbertó milyen géped van hogy várni kellett a Godfatherra vagy így is szoktál jáccani csak kisebb grafon? -
#6526 Köszönöm viszont kívnok neked is Don Norberto -
#6525 -
#6524 Tééényleg. xD -
#6523 köszziiii, viszont:DDD
mégse akasztottad fel magad xD??? -
#6522 én sok mindent hasznos dolgot (igen Don Hassan B megkaptam azt a dolgot:))
aki még kimaradt az mit kapott???
-
#6521 Igen legközelebb szólok valamelyik családfőnek...
Ugye én most nem kaptam új gépet mert... bonyolúlt de jövőre kapok tuti.
De kaptam csomó pulcsit, mp4,pénzt is (mert kell gyüjtenem a kendora,januárban kezdek)meg nyomtatót meg csomó mindent.De még megyek holnap Fateromhoz aztán meg barátnőmhöz szal lesz még egy két jó cucc remélhetőleg. :)
Ti?
-
#6520 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket
-
#6519 VISZONT NEKED IS DON NORBERTO!
Télleg ki mit kapott:P? -
#6518 Nemkell beszólni embereknek. Legközelebb szólsz valakinek, és elintézi! ;)
Amúgy, milyen volt a Jézuska, emberek? :) -
#6517 (Azért írtam így felsorolásként mert a filmben is így mondta a don Corleone )
Amúgy meg akarnék játszani a Silent Hunter 3-al de nem indul el mert kér egy cd key-t ami nekem persze nincs és sehol nem találom és már tiszta ideg vagyok e miatt.Beszóltam egy emberkének és azért kaptam egy pontot.
Deee amúgy régen működött a játék, nem kért serialt szal nem tudom most miért kér...és nem tudok vele játszani.
(úgy látszik én télleg keresztapának születtem...marad a Godfather.) :)
Egyenlőre... -
#6516 Igen, köszönjük, Oda is Áldott, Békés Ünnepeket! Indulás Éjféli Misére! -
#6515 Neked is Budapestre, a Többiek nevében is! :)
(mi az a csúnya büntipont?) -
#6514 Kellemes ünnepeket kívánok a családfőknek:
-Don Mike:Sopronból.
-Don Brankley:Budapestről.
-Don Hassan B:Tatáról.
-Don Tito:Polgárról.
És még a sok kis gengszternek is. -
#6513 KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
BOLDOG KARÁCSONYT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!
-
#6512 Mindenkinek kellemes ünnepeket! -
#6511 Mindenkinek Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket! :)
És köszi a válaszokat! :) -
#6510 KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET -
#6509 Vagyis 3/4, de az már mind1, nem? :) (má csak 23 perc) -
#6508 Kellemes Ünnepeket, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Még negyed óra "Szenthajnalig"... -
#6507 De ha nem akarod letölteni, akkor át tood másolni... simán kimásolod a játék könyvtárát dvd-re. Így a mentések nem lesznek meg, és a kockázat is fennáll, ho nem lesz jó, de max egy DVD-t veszíthetsz... :) -
#6506 végülis meglehet csinálni, de sztem legegyszerűbb ha letöltöd:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wanadoo.atw.hu vagy gamez.fee.hu vagy gameland.89.hu -
#6505 Én? Azt, hogy adja vissza egész Erdélyt a magyaroknak... ;)
Igazából semmit, idén azthiszem meglepi ajándékok lesznek! :)
Amúgy ezen a gépen fenntvan a Keresztapa játék, viszont a DVD, ahonnan felraktam, nincs meg, és nem is nagyon fogom megkapni mostanában. Nemtudom valahogy azt megcsinálni, hogy a feltelepített játékot kiírjam egy DVD-re, vagy valahogy átvinni a szobámban lévő gépre? PLS HELP! :P -
#6504 jaja:D
és te mit kértél a Jézuskától:D? -
#6503 jaaa, értem :) Akkor Kitartás Nektek, már nem kell sokáig várni rá! :) -
#6502 Jézuskára várok:) , hogy meghozza a PS2-t és majd azon kezdem el újra:DD -
#6501 Köszi, remélem is, hogy igazad lesz! :) De már sajnos csak holnap fogom tudni feltenni, mert úgylátszik a haver nem ér haza időben...
Amúgy Te játszol a játékkal, vagy Te is a Jézuskára vársz? :) -
#6500 el fog indulni;)
ték -
#6499 CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor - asszem nekem 1.9esem van, 1gb rammal, nagyon remélem, hogy el fog itt is indulni! :)