The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Don Norbertó
Amúhy hova lehet ilyen idézeteket kiírni?

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
A listámra már mindenkit felírtam aki csak számít a forditásban...<#nezze> Remélem elég Keresztapás voltam. <#nyes><#nyes><#nyes>

\"You never call me Godfather...and now ask me to kill those guys?\" -Vito Corleone-

Don Norbertó
Köszöntelek 😊

Te idáig nem szóltál még ide nem?

(hirtelen annyi új arc van itt mostanában)-persze nem baj.

Attila8805
Ja és láttam mind a 3 részt a filmbõl bár már a 3. rész nem tetszett annyira mert már nem volt olyan sok benne az az igazi maffiás hullás eltüntetõs meg hadat üzenõs rész.
én még az elején vok a játéknak de ha lesz magyarítás újrakezdem mert úgy még feelingesebb lenne!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Attila Polgár 18
Német
Meg Angolból annyi hogy a játékok nagy részét megértsem<#banplz>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hassan B
ebben vesztettél 😊)

De bármi megtörténhet...én most egy orosz játékot fordítok... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
német, angol 😊

Don Norbertó
Én csak németet.

mike0013
német, angol

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

CoD23
hali be tudná valaki linkelni az zenéjet ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Brankley
német, olasz 😊
Amúgy a lovas elég nehéz bazz... <#rolleyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Mondjuk ha még Don Fido4life is velünk lenne... az jó lenne.

Don Norbertó
Oké
Akkor ki milyen nyelvem tud,tanul?

Brankley
én sem nagyon találtam szöveget... Én 21 leszek mindjárt, Bp. Nyertem... <#rolleyes><#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

Hassan B
Peti, 15, Tata 😊

mike0013
én Mike vagyok 14 éves (leszek, hamarosan) Sopronból

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Don Norbertó
Amúgy én Norbi vagyok 16 éves bp-rõl.
Ti?

Don Norbertó
Hát én naggyából keresgéltem de nem találtam a szöveget. 😞
Most nincs is sok idõm az tuti fõleg ma meg keresni,szal holnap majd még jobban rá kereshetek ha addig nem találjátok meg.
De most akkor csak 3-an leszünk összesen???

mike0013
figy, bro, megnéznéd (mert neked fenn van a játék), hogy kell e valamien különleges progi a szövegfájlokhoz...és, ha nem akkor tedd fel valahova és linkeld be ide... köszi elõre is😄

mike0013
majd találunk neked is valami munkát😛

Brankley
Tanulj meg angolul! <#crazya><#wink>

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Én németet tanulok de nem szeretem, az angol sokkal jobb az tuti akárki akármit mond.
A német az egy szar nyelv...
Szóval én nem tudok angolúl és nem tudom hogy tudnék nektek segíteni a fordításban.<#shakehead>

Brankley
nem, de jobban megérteném......

Légy jó, légy hű Magyar!

Németül? Vissza kell mennünk kb.15 évet...ez kell neked?

mike0013
😄D
én 3×-ra jöttem rá... hát igen, lehet elkéne kezdeni fordítani

Brankley
mire rájöttem, hogy azt a nyomorék rendõrt le kell dobni a tetõrõl... nem jo, hogy nincs magyarítás, vagy legalább németül lenne! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
A könyv az milyen? hol lehet megvenni?
Vagy van valami link, ahol olvashatok róla?

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
úgy értette, hogy keveset láttunk ebben a topicban

mike0013
én is😄DD
#6373: yep, csak nehezen tudtam elválni a Doom szörnyek társaságából
meg hát, elindul hétfõtõl az rossz élet😞

Mor3llo
h h ki vagyok ? 😄 1 gémer xD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Don Norbertó
Oké de ki vagy te?😊

(Én amúgy a Barcelonát szeretem.) <#buck>

Mor3llo
kedvet kaptam a játékhoz..felnyomom 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
jaja...a könyv vmi hihetetlen jó !

Don Norbertó
A könyvbõl nagyon sok minden kiderûl ami a filmben nincs is benne.

Brankley
jaja, elég jól nyomod! 😊 A könyv milyen amúgy?
Mike is él még! Jó tudni! <#crazya>

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Gracia,gracia...<#worship>
<#nevetes1>

mike0013
😄D lentebb irtad is, hogy mekkora fun vagy, könyv, film, zene, játék😉
gratula😉

Don Norbertó
De ugye érzékelitek, hogy én milyen fanatikus Keresztapa rajongó vagyok?
Nekem a nickem is Keresztapás, na nem mintha más fórum érdekelne ezen kívûl... 😊

Brankley
Jaja, azt tudom, szegény ember, ilyenért megölni magát... 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

mike0013
hát, Flashback már felakasztotta magát (elõzmények lentebb😛)
még talán aki jár ide az HassanB...
a nép többi részét meg likvidálta Corleone:/

Brankley
Szerintem majd bele fognak jönni Õk is az az írásba! 😊 Legalábbis nagyon remélem! 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Jól is teszed.
De törpiek nagyon eltûntek innen szinte már csak mi 2-en meg Mike ír más nem naon...<#szomoru1>

Brankley
<#nevetes1><#nevetes1> Fifát én már meguntam, sajnos <#nemtudom>úgyhogy most ezzel tolom! 😛 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Bocsánat...<#worship>...leülhetek? xDD (ezt csak az érti aki látta a 2. részt. 😊

Amúgy meg rá jöttem hogy hiba volna most kijátszanom vagy csak félig kijátszanom mert amikor meg jön az új gép akko rmeg már meguntam és az úgy nem yo... szal most inkább fifázok.

Brankley
szoktam gondolkodni, de nem akkor, amikor párszor meghal az emberem, sé felmegy az agyvizem <#idiota><#idiota>

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Ember azért játék hogy játszál vele és gondolkodj néha...
De amúgy oda kell rohanni hozzá gyorsan és szét kell verni vagy meg folytani.

Brankley
Ja! Meg amikor bemegyek a korházba, ott is van valami küldetés, igaz, azt még csak 1x probáltam, de a 2. ember megölt ott lennt :s Ott mit kell csinálni? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
bazz, a bandaháboruban mindig meghalok. lemészárlok mindenkit, elõrrébb megyek, hogy akik vannak még lelöjjem õket, és természetesen hátulról még jönnek... :s

Légy jó, légy hű Magyar!

Don Norbertó
Hát én se bírtam ki szal elkezdtem jahm. 😊
De az új gépen majd jobb lesz..

mike0013
télleg nekiálltál😄??
hmm... én nem tudom, hogy birom ki Karácsonyig😊