7267
The Godfather
-
#70 az új képek alapján igencsak alulról verdesik a nem éppen mai Mafia grafját. sztem... kicsit összeszedhetnék magukat... -
#69 Kissé darabos még a mozgás, kissé elnagyolt a környezet grafikai megvalósítása. Jó is lehet, de még sokat kell dolgozni rajta. -
#68 ingém muvi alapján nem lessz rossz! -
#67 Elég ígéretenek tűnik, bár nem a legjobb a minősége a videónak. -
#66 Még szép és nem is lesz rossz.Nézz meg a videókat. -
#65 lesz ilyen játék? -
#64 Nagyon jó game lesz :) -
#63 A Keresztapa ingém múvi (13MB) -
#62 jah az lehet, akkor kissé megnyugodtam, mondjuk majd meglátjuk... -
#61 Ezek még csak Xbox képek... -
#60 persze, ezt negyon a keresztapa c. film alapján készítik, szóval olyan MAfia szintű játékélmény várható, de úgy látom a stílus nagyon hasonló, de a minőségben nem tudják elérni azt az ősrégi grafot... -
#59 nem akartam ennyire kemény lenni, mint a szar (ez kissé kétértelmű lett!! ;)) -
#58 jaja
de kiváncsi leszek a játékmenetére! mint a film, v mi? -
Torry #57 Kiegészítenélek, ha szabad:
Nagyon szar a háttér, a város. -
#56 háát, a 3-as képen látszik amit akarok mondani, a karakterek jók, de a háttér a város az elég gáz, remélem ez csak medium beállítás... -
#55 3 új kép:1.2.3. -
#54 2005/04/09 11:06 - Grusi
Coppola a Keresztapa-játék ellen
"A híres olasz filmrendező, Francis Ford Coppola (aki nem tudja, ki ő és mi is fűződik a nevéhez, azonnal pótolja hiányosságait) a háta közepére kívánja a készülő Godfather-játékot, s egyúttal neheztel is a fejlesztőkre. Az úriember elmondása szerint neki egyszer sem kérték ki a véleményét az adaptációval kapcsolatban, mígnem vetett egy pillantást a félkész műre. Amit ott látott, egyáltalán nem nyűgözte le, szerinte az egy "kaotikus zagyvaság", mely "a film hírnevének rontása". A magunk részéről csak reménykedünk, hogy a legenda ezúttal téved, s az EA Games jóvoltából hamarosan egy remek akciójáték keretein belül verhetjük bele magunkat a Corleone-család bajos ügyeibe."
- HCGamer -
Thanatos #53 rotfl :D -
#52 Hardwired:
Francis Ford Coppola vendége volt tegnap egy amerikai talk-show-nak, ahol finoman szólva is kissé be volt rágva a Godfather játékra. Mint ismeretes, az EA által fejlesztett nézdahátam akciójáték a filmből táplálkozik (filmbejátszások, hangok, nevek), de nem kötődik hozzá szorosan, egyéni sztorival rendelkezik. Coppola elmondta, hogy sosem adta áldását a játékra, mondjuk senki sem kérdezte meg őt. Emellett szerinte "nem érdekel a játék, helytelenítem", illetve "szerintem ez a film megcsúfolása". Még egy idézet Coppolatól: "Elmentem, és megnéztem hogy mi ez [a játék]... amit csinálnak, az az, hogy felhasználják a mindenki által ismert karaktereket, mellékszereplőként alkalmazzák őket. Aztán a következő órában lövöldöznek és megölik egymást". -
Thanatos #51 elöbbutobb -
#50 Mikor varhato a megjelenes?? -
#49 az tuti hogy maffia koppintás márcsak az a kérdés ez jól avagy rosszul sikerült e nekik... -
#48 itt kösz:D -
#47 naszóval -
#46 Előzetes... -
#45 [URL=http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1901/t_godfather_voices2.mov]"Voices" videó [/URL] -
#44 2 éve csinálják.... -
#43 Jee! Király! -
#42 Aha! ;-) -
#41 lesz PC -re is ugye? -
#40 Ezt amúgy mióta csinálják már??????
Ha jól tudom 2/10-én jelentették be,ugye? Előtte nem tudott senki sem róla? Ez így elég durva ha már ősszel kiadják....
-
#39 Marlon Brandó nagy szó ennél a game-nél még a sima sajtó (Blikk) is említést tett a gameről. -
#38 Godfather hivatalos oldal -
#37 Jaja a pc guru 4 oldalt irt és személyes karakter meg minden!!!! -
#36 Bakker!! Most olvastam a PC Guruba a ciket róla, és majdnem elájúltam . NAgyon nagy lesz ez a jéték!! -
#35 én is annak mondom, de nem baj, nekem jó lesz, ha legalább olyan jó lesz :) -
#34 van ott egy másik videó is, az sem rossz... -
#33 Mafia utánzat :D -
#32 Nah, a GamePro-ról ne is beszéljünk! Levele... -
#31 "Persze ha a készítők meg akarják verni a konkurenciát, akkkor grafikai téren is alkotniuk kell valamit.Bár néhány GTA grafikája nem volt egy nagy durranás, de a Mafia már igen magasra tette a mércét, úhygogy legalább ezt a minőséget vártuk az EA-től.Szerencsére az eddig látott képek nagyon dögös megjelenítésről árulkodnak: a karakterek kidolgozottsága elsőrangú, és a korabeli autók,ruhák,utcák ábrázolására sem kell panaszkodnunk.
Amin azonban végképp szájtátottunk, az a karakterek animációja!!Az egyik trailerben a Marlon Brandóra egy az egyben hasonlítóKeresztapa olyan arcmimikával magyaráz Bounasera-nak, a lánya megcsúfitása miatt bosszúért esedező temetkezési vállalkozonak, hogy csak döbbenten pislogtunk a GamePro szerkijében: én pl legalább tízszer megnéztem ez a rövid jelenetet.Ha a többi karaktert is hasonló szinvonalon dolgozza ki az Electonic Arts, akkor a Rockstar elkezdhet gondolkozni azon,hogy új grafikusokat vegyenek fel..(ezen amúgy is elkezdhetnének gondolkodni - 42)
A Godfather mindenesetre már most rendkivül ígéretesnek néz ki.
A GTA-stílusú játékmenet adott, ahhoz nem kell túl sokat hozzátenni, hogy mindannyian rácsobbanjunk.
Nagy kérdés persze hogy mennyire fog élni, lélegezni a világ: ha meg tudják azt csinálni a készítők, hogy a negyvenes évek New Yorkja teljesen élethű legyen, akkor bizony nincs az a Mafia 2, ami ezt überelni tudja.
Arról nem is beszélve hogy a Mafia 2 jóval később fog csak megjelenni, addig az Electonic Arts pedig tarolhat saját üdvöskéjével."
forrás: GamePro