7267

The Godfather

• M@TriX
    az új képek alapján igencsak alulról verdesik a nem éppen mai Mafia grafját. sztem... kicsit összeszedhetnék magukat...
  • Nemcso
    Kissé darabos még a mozgás, kissé elnagyolt a környezet grafikai megvalósítása. Jó is lehet, de még sokat kell dolgozni rajta.
  • ChevyG #68
    ingém muvi alapján nem lessz rossz!
  • hykao #67
    Elég ígéretenek tűnik, bár nem a legjobb a minősége a videónak.
  • grebber
    Még szép és nem is lesz rossz.Nézz meg a videókat.
  • ngcsnet
    lesz ilyen játék?
  • grebber
    Nagyon jó game lesz :)
  • grebber
    A Keresztapa ingém múvi (13MB)
  • M@TriX
    jah az lehet, akkor kissé megnyugodtam, mondjuk majd meglátjuk...
  • Duddits
    Ezek még csak Xbox képek...
  • M@TriX
    persze, ezt negyon a keresztapa c. film alapján készítik, szóval olyan MAfia szintű játékélmény várható, de úgy látom a stílus nagyon hasonló, de a minőségben nem tudják elérni azt az ősrégi grafot...
  • M@TriX
    nem akartam ennyire kemény lenni, mint a szar (ez kissé kétértelmű lett!! ;))
  • ChevyG #58
    jaja
    de kiváncsi leszek a játékmenetére! mint a film, v mi?
  • Torry
    Kiegészítenélek, ha szabad:

Nagyon szar a háttér, a város.
  • M@TriX
    háát, a 3-as képen látszik amit akarok mondani, a karakterek jók, de a háttér a város az elég gáz, remélem ez csak medium beállítás...
  • grebber
    3 új kép:1.2.3.
  • ChevyG #54
    2005/04/09 11:06 - Grusi
    Coppola a Keresztapa-játék ellen

"A híres olasz filmrendező, Francis Ford Coppola (aki nem tudja, ki ő és mi is fűződik a nevéhez, azonnal pótolja hiányosságait) a háta közepére kívánja a készülő Godfather-játékot, s egyúttal neheztel is a fejlesztőkre. Az úriember elmondása szerint neki egyszer sem kérték ki a véleményét az adaptációval kapcsolatban, mígnem vetett egy pillantást a félkész műre. Amit ott látott, egyáltalán nem nyűgözte le, szerinte az egy "kaotikus zagyvaság", mely "a film hírnevének rontása". A magunk részéről csak reménykedünk, hogy a legenda ezúttal téved, s az EA Games jóvoltából hamarosan egy remek akciójáték keretein belül verhetjük bele magunkat a Corleone-család bajos ügyeibe."
    - HCGamer
  • Thanatos
    rotfl :D
  • dr Kotász
    Hardwired:

Francis Ford Coppola vendége volt tegnap egy amerikai talk-show-nak, ahol finoman szólva is kissé be volt rágva a Godfather játékra. Mint ismeretes, az EA által fejlesztett nézdahátam akciójáték a filmből táplálkozik (filmbejátszások, hangok, nevek), de nem kötődik hozzá szorosan, egyéni sztorival rendelkezik. Coppola elmondta, hogy sosem adta áldását a játékra, mondjuk senki sem kérdezte meg őt. Emellett szerinte "nem érdekel a játék, helytelenítem", illetve "szerintem ez a film megcsúfolása". Még egy idézet Coppolatól: "Elmentem, és megnéztem hogy mi ez [a játék]... amit csinálnak, az az, hogy felhasználják a mindenki által ismert karaktereket, mellékszereplőként alkalmazzák őket. Aztán a következő órában lövöldöznek és megölik egymást".
  • Thanatos
    elöbbutobb
  • Atika :o)
    Mikor varhato a megjelenes??
  • Istencsászár
    az tuti hogy maffia koppintás márcsak az a kérdés ez jól avagy rosszul sikerült e nekik...
  • Istencsászár
    itt kösz:D
  • M@TriX
    naszóval
  • Duddits
    Előzetes...
  • Serpa
    [URL=http://www.576.hu/upload/M_18/rek1/1901/t_godfather_voices2.mov]"Voices" videó [/URL]
  • Duddits
    2 éve csinálják....
  • Csuhai G
    Jee! Király!
  • Csuhai G
    Aha! ;-)
  • Johnny23
    lesz PC -re is ugye?
  • soprano
    Ezt amúgy mióta csinálják már??????
    Ha jól tudom 2/10-én jelentették be,ugye? Előtte nem tudott senki sem róla? Ez így elég durva ha már ősszel kiadják....
  • grebber
    Marlon Brandó nagy szó ennél a game-nél még a sima sajtó (Blikk) is említést tett a gameről.
  • grebber
    Godfather hivatalos oldal
  • joco6600
    Jaja a pc guru 4 oldalt irt és személyes karakter meg minden!!!!
  • Duddits
    Bakker!! Most olvastam a PC Guruba a ciket róla, és majdnem elájúltam . NAgyon nagy lesz ez a jéték!!
  • M@TriX
    én is annak mondom, de nem baj, nekem jó lesz, ha legalább olyan jó lesz :)
  • M@TriX
    van ott egy másik videó is, az sem rossz...
  • DJ RX7
    Mafia utánzat :D
  • Duddits
    Nah, a GamePro-ról ne is beszéljünk! Levele...
  • grebber
    "Persze ha a készítők meg akarják verni a konkurenciát, akkkor grafikai téren is alkotniuk kell valamit.Bár néhány GTA grafikája nem volt egy nagy durranás, de a Mafia már igen magasra tette a mércét, úhygogy legalább ezt a minőséget vártuk az EA-től.Szerencsére az eddig látott képek nagyon dögös megjelenítésről árulkodnak: a karakterek kidolgozottsága elsőrangú, és a korabeli autók,ruhák,utcák ábrázolására sem kell panaszkodnunk.
    Amin azonban végképp szájtátottunk, az a karakterek animációja!!Az egyik trailerben a Marlon Brandóra egy az egyben hasonlítóKeresztapa olyan arcmimikával magyaráz Bounasera-nak, a lánya megcsúfitása miatt bosszúért esedező temetkezési vállalkozonak, hogy csak döbbenten pislogtunk a GamePro szerkijében: én pl legalább tízszer megnéztem ez a rövid jelenetet.Ha a többi karaktert is hasonló szinvonalon dolgozza ki az Electonic Arts, akkor a Rockstar elkezdhet gondolkozni azon,hogy új grafikusokat vegyenek fel..(ezen amúgy is elkezdhetnének gondolkodni - 42)
    A Godfather mindenesetre már most rendkivül ígéretesnek néz ki.
    A GTA-stílusú játékmenet adott, ahhoz nem kell túl sokat hozzátenni, hogy mindannyian rácsobbanjunk.
    Nagy kérdés persze hogy mennyire fog élni, lélegezni a világ: ha meg tudják azt csinálni a készítők, hogy a negyvenes évek New Yorkja teljesen élethű legyen, akkor bizony nincs az a Mafia 2, ami ezt überelni tudja.
    Arról nem is beszélve hogy a Mafia 2 jóval később fog csak megjelenni, addig az Electonic Arts pedig tarolhat saját üdvöskéjével."

forrás: GamePro