7267

The Godfather

• Amse
    nem lehetne kivenni a zenét a banner alól, mert engem qrvára zavar főleg amikor zenét hallgatok és ez meg beleröfög.
  • ChevyG #109
    remény van rá, hogy elszúrják -mivel "ijjé gémsz"
  • Istencsászár
    nekem nemkell dx9 de egy dx8 nemártana:D nagyon is szépek az xbox gémek de ebbe a szikráját se látom:((
  • M@TriX
    de ha jó lesz a hangulat azért jó gém lesz, csak el ne csesszék azt is... :)
  • M@TriX
    lehet is, ugyanis XboX-ra és PCre fog megjelenni és úgy látom elsősorban Xboxra ami annyit jelent, hogy az Xbox erőforrásainak határánál megájl lesz... by-by dX9 effektek, stb. persze ne legyen igazam, de erős a gyanú...
  • Istencsászár
    hát ez nagyon kezd a közepes grafika kategória felé tartani uj képek uj vidfeók egyre rondábbak, elmosott, szögletes, kopár, szürke semmitmondóak a képek shéderek ugylátom 0 kezedek nagyon aggódni....
  • Duddits
    Király!
  • hykao #103
    Új képek
  • hykao #102
  • Rolesz
    Mikor jelenik meg?
  • Istencsászár
    mint az xbox360 mint a ps3 ingame videókat pcn futatták(ják) le mivel nincs kész még 1ik se
  • Gyusz
    Ez nem kizáró ok.
  • Duddits
    Jah, persze... Mikor még kész sincs a gép....
  • M@TriX
    khm, az infók szerint egy Xbox360-as videó ;)
  • Istencsászár
    hááááát elég gáz látványvilágba 0 szürke semmi, mafia sokkal szebb grafikalilag és annak a játékmentét az ea nemfogja megdönteni.....
  • Duddits
    Ezek biztos csak szaros konzol videók.
  • M@TriX
    hááát, én kicsit minőségibbet várnék, persze még a megjelenés arrébb van, de karaktermozgások néhol akadoznak, nem folyamatosak, a város kidolgozás a "régi" Mafia szintjét éppenhogy talán megüti, a kocsik kidolgozása úgyszintén...

Ekkora névtől többet várnék...
  • grebber
    Naná hogy jó lesz. :D
  • hykao #92
    Sztem jó lesz ez az őszi szeles, esős napokra! :)
    Ezekszerint az 1945 és 55 közötti időszakot fogja felölelni a játék...
  • grebber
    Új trailer (10MB) (320x240, 1:20, MPEG)
  • hykao #90
    Egy .swf bannerba linkelésével, amit nem látsz (csak hallasz), mert lekicsinyítettem... :)
  • Duddits
    Hogy csináltátok meg, hogy szóljon a zene a topik alatt? Tök jó.
  • oneal1
    oh fak!
    az még messze van!:(
  • kirol
    Hát igen, október tájékán.
  • hykao #86
    Ősz
  • oneal1
    kb mikor jön ki???pc re
  • ChevyG #84
    hát épp ez az!
  • hykao #83
    Hát én nem is vetettem most össze a két játékot már bots... :)
  • ChevyG #82
    már bots se semmiljen téren sem közeliti meg a gta a MAFIÁt!
    MAFIA rulz
  • mike369
    na ja...
  • hykao #80
    Ha meg tudnák csinálni az egészet ezzel a módszerrel (na meg a Mafia-t...) én esküszöm kiegyeznék ezzel a minőséggel! :)
  • mike369
    ááááááááááááááááááááá!!!
  • hykao #78
    Gondolom inkább az erős sztorivonalra fókuszálnak, mint a Mafia-ban...de nem is baj szerintem...GTA az GTA, ez meg remélem megüti majd a Mafia szintjét...az eddigiek alapján bizakodó vagyok...meg talán az EA eddig nem nagyon adott ki szart a kezei közül...igaz annyi pénzzel a zsebükben szomorú is lenne...
  • Johnny23
    elég királynak ígérkezik, bár gondolom nem lesz akkora szabadság+helyszin,mint a GTA:SA -ban (DE ne legyen igazam),ténleg egyáltalán lehet majd benne autózni is???
  • Thanatos
    elég suxx a hozzászolásokbol itélve :) és full game-t iylen modszerel kiváncsi leszek hogy oldják meg... :P
  • hykao #75
    Készülő KERESZTAPA szinkron: KATT IDE :)))
  • Thanatos
    ...mondta a vak és mégse látta meg ;)))
    de hát tényleg reméljük a legjobbakat :)
  • M@TriX
    valszeg lesz, ha logikusan nézzüka videót, mert az ablakon kiugrott, mint egy korláton, szóval sztem ugyanott ki lehet vágni egy ellent is, de majd meglátjuk...
  • Thanatos
    remélhetőleg nem oylan lesz mitn a punisherben azért :) hogy csak spec helyeken előre scriptelve lehet, hanem majd lehessen benne kreativoskodni, pl lehetne kirakaton áthajigálásis benne :D
  • M@TriX
    de a közelharc nem lesz semmi, falhozlökés, meg korláton átdobás, ez azért nagy pluszpont részemről...