7267

The Godfather

• M@TriX
    olyan érzésem van, mintha a Mafia enginet liszenszelték volna :)
    és egy kicsit lerontották :)
    merthát ugye a hiv honlapra a legszebb képeket kellene feltenni, de ha már ezek sem szépek...
    persze ha a játékélményt nem rontják el akkor jó, de ha azt is, kivonulok a játékosok világából. amennyi béna gém kijön nagy hype-al...
  • oaken
    Vannak új infók az EA oldalán meg videók is!Aki akarja nézze meg!Szerintem nagyon jó játék lesz!
  • Duddits
    Elég lenne visszanézni a topikot.

• SASboy
    Tudja vki mikor jelenik meg?
  • Duddits
    Basszus! Minek írjunk, ha nincs miről? Mafia 2 topikba is minek nyomtad be?
  • zolo
    Igen csak jönne márrrrrrr!!!!!!!Már nagyon hiányzik valami ami visszaadja a mafia hangulatát!!!!!!!
  • zaki
    várjuk ezerrel :)
  • MrMafioso
    de mirétnem irtok ide????????
    Attol félek hoy szar lesz a gema
    :(
  • MrMafioso
    már van!!!
    e nem tartozik nagyon ide a Mafia, igaz történetileg igen!!!!
    Remélem októberben kijön amit sajnos kétlek:(
  • effe
    de ha jól tudom akkor a mafiához csinálnak szinkront. vagy már van ilyen? :S
  • MrMafioso
    jaja, király lenne, de addig, maradjunk a Mafiánál:D
    Aztán emg jöhet a kersztapa:D
  • ChevyG #139
    ja a SA csak bohockodni jo, de ha lehet mondani egy pc-s játékra, hogy művészi, akkor azt MAFIA-nak hívják.

én annak is nagyon örülnék, ha kijönne hozzá valami küldetés lemez vagy ilyesmi. bár a sztori igen csak le van zárva de akkor még lehetne
  • Thanatos
  • MrMafioso
    jaja:D, Mafia azt ált kell élni, gta, csak left rigth meg az egér gombokat kell nyomogatni, és otvan a fun gameD:
  • Amse
    hát San andreas fun game a Mafia meg A GAME:)
  • MrMafioso
    tudom:D
    Ezért vároma Mafia 2, de nem tudnak oylan jót csinálni mitn a mafia, csak a tröténet lesz jó benne mármint a god father-be, mafiába megvolt az a mafiás, érzet, hogy ezt kell kicsempészni meg azt, emg segiteni kell egymáson, ez volt a első és kedvenc játékom üti a San Andreast simán!!!!
  • Amse
    fú az már komolyan megható.az a game valami hihetetlen jó.
  • ChevyG #133
    sztem is pont ezé xar a gta sorozat, viszont a MAFIA, hát szoval az egy remekmű
  • MrMafioso
    én ezeknek már nem hiszek, igy jelenik meg ilyenkor meg oylankor, majd ha ,megjleneik, de szerintem ebböl csak 2006 lesz mint ahogy muttatad, de remélhetőleg minél hamarabb, egy játék akkor élethű ha nincsen jelölsé mint pl mafia ottsemmi jelölés pl a gta ban van. a fejünk fölött a kocsiba,emg csak ugy utcán vilog a pénz, szal nem élethű, akr élethű a játék ha nem látszik meg rajta hogy ez csak egy pc hamisitott lemsáolt game, bele kell élni magunkat!:)
  • Macccy
    én valahol tartok tőle, hogy megint a konzolok lesznek egy NAGY LEHETŐSÉG veszte ..... ... de ne legyen igazam ebben. Legyen kellően PC-s az irányítás és a felület, grafilag szép és szabad mint egy Mafia.
  • hykao #130
    Elég lenne a bannerre kattintanod, s megláthatnád ezt:

Meglehetősen beszédes kép, nemde??? :)
  • MrMafioso
    annyira várom már, szerintetek mikor jelenik?
    remélem 2005.10.11:D
  • zaki
    addig San Andreassal kihúzzuk vhogy
  • hykao #127
    A lényeg, hogy a játék minél jobb legyen! :)
  • kirol
    Köszi!

Hát majd azt is eltolják 2006 Q4 -re.
  • hykao #125
    2006 eleje
  • kirol
    Akkor most mi a hivatalos megjelenési dátum??
  • kirol
    Eltolták jövőre????

Rohadjanak meg ezek is!
  • Duddits
    2005-07-29
    Az EA Games nem fél...
    Az EA Games, mint tudjuk, nem éppen olyan negyedévet zárt, mint amilyet szeretett volna, de mégsem fél. Egy rövidke testületi diskurzust elcsípve annyit szűrhetünk le, hogy annak ellenére, hogy a The Godfather megjelenése jövőre csúszott, maradt még épp elég nagy címük, amikkel robbantani fognak a következő időszakban. Egyébként olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint Marlon Brando hangja mégsem lesz benne a The Godfather-ben. Mindössze arra tudták felhasználni orgánumát, hogy azzal inspirálja az őt "helyettesítő" szinkronszínészt. James Caan és Robert Duvall azonban nem csak hangjukat, hanem megjelenésüket is kölcsönzik majd a játéknak.
  • Skullkid
    Főként a játékra fogunk összpontosítani, de lesz szó a filmről és a könyvről is.
  • hykao #120
    Tehát akkor ez a játék, a film vagy mindkettő rajongói oldala?
  • Skullkid
    Kedves Godfather Rajongók!

Nemsokára elindul Magyaország legelső, és egyenlőre egyetlen The Godfather rajongói oldala.
    A nevünk:

Egyenlőre kis csapattal rendelkezünk, a két alapitó taggal. ( LeGaS, Boror )
    Ezúton szeretnénk Titeket megkérni, ha éreztek magatokban elég kurázsit, akkor jelentkezzetek valamelyik posztra:

1. Hírszerkesztő
    2. Cikkíró
    3. Fordító
    4. Letöltés kezelő

Ha úgy gondolod akkor jelentkezz LeGaS-nál, a hun.legas(kukac)gmail.com címen. Ne felejtsd el leírni, mire szeretnél jelentkezni!
    Válaszaitokat várjuk ;)

LeGaS, Boror
  • grebber
    Még semmi sincs se full se demó.
  • nyni
    Hello.Nem tudjátok,hogy mi van a játék demójával?Ha megjelent,akkor honnan lehet letölteni?Az eagames hivatalos honlapján nem találtam meg a demot.Kérlek segítsetek.Köszi,tisztelettel nYni
  • M@TriX
    lehet hogy olvasták itt a fórumon a hsz-eimet :)
  • hykao #115
    Úgy tűnik késni fog a játék...(de ez persze nem baj, ha előnyére válik majd :D)
  • M@TriX
    "de a rögzített Brando beszédek egyes részeit több, mint valószínű, hogy beépítik a játékba"

ez az a marketing szöveg amitől kiakadok, beleraknak őpár mondatot, hogy ráírhassák a dobozra, hogy Brandó hangja hallható a játékban. hajh.

hogy Xbox360-ra is készül az már biztató, bár a többi Xbox360-as gémet nézve kicsit oda kellene lépni :)
  • hykao #113
    "Brando hangja nélkül a Keresztapa

Az Electronic Arts a Keresztapa film adaptációs jogainak megszerzése után Marlon Brandot is leszerződtette, ám a színész rossz egészségi állapota miatt nem tudták rendesen felvenni a játékhoz szükséges dialógusokat - Don Vito karaktere viszont Brando arcával lesz jelen.
    A The HollyWood Reporter és a New York Times éresülései szerint a 2004 júliusában meghalt Oscar díjas színész utolsó hónapjaiban már csak oxigénpalack segítségével tudott lélegezni, ezért később egy Brando hangját kiválóan imitáló szinkronszínészt kértek fel a feladatra. A fejlesztők egyelőre nem tudják miként, de a rögzített Brando beszédek egyes részeit több, mint valószínű, hogy beépítik a játékba.

Al Pacino (Michael Corleone, Don Vito fia) nem adta a hangját a játékhoz - feltehetőleg egy másik VUGAMES játék, a Sebhelyesarcú c. adaptáció munkálatai miatt - Robert Duvall (Tom Hagen, a család ügyvédje) és James Caan (Santino "Sonny" Corleone, Don Vito öregebbik fia) viszont elvállalta a szinkront.

A Keresztapa játékban egy piti gengszter életébe csöppenhetünk. Célunk, hogy minél magasabbra jussunk Corleone bűnszervezetében. A megjelenés a harmadik negyedre tehető PC, PS2, PSP, Xbox, Xbox 360 és GameCube platformokra."

Forrás: HARDWIRED

Tehát ezekszerint nemcsak Xbox-ra és PC-re jön a cucc...amúgy sztem nem kell beszarni...pont azért, mert EA Games lesz... :)))
  • Amse
    ohh gut
  • hykao #111
    Zene kivéve.