7267

The Godfather

• hykao #190
    én a gyilokmódszerre írtam, hogy "Hitman-szerű"!!!
  • M@TriX
    hát azért nem éppen hitman, a nyakratekerékos az áldozat teleportál 30cm-t... khm. kissé gagyi, de azért nem annyira vészes.
  • hykao #188
    Hitman szerű gyilok videócska...
  • Duddits
    A Mafiának még ma is teljesen helytálló grafikája van!
  • Thanatos
    [egyetért]
  • kirol
    Szerintem is.
    A Mafia az irtó király!!
  • hykao #184
    Én azt hiszem már azzal is kibékülnék, ha a Mafia szintjét hozná...
  • Bucser
    Hát a grafika kb a Mafi szintjén van.. ami idestova pár év azért... (engem a mai napig meglep milyen jól nézz kia a mafia magához képest..)
  • hykao #182
    Ne csodálkozz, a konzolos grafika sajátja a kidolgozott karakter (főleg fej) - elnagyolt környezet, háttér...reméljük a PC-s verzió esetében feljavítják a környezet és a háttér kidolgozottságát...
  • Istencsászár
    üdv a konzolosodiott pc-s világban, tipikus ea nagy nevet szar kivitelben lásd harry potter részek
  • bgabor
    Ez a grafika erősen a Max Payne első részére emlékeztet. 2006-ban ilyennel akarnak előrukkolni?
    A Don Vito Corleone arckép viszont elég élethű, csak nem értem hogy lehet ekkora szakadék ezen arckép és az in-game scrennshotok között.
    Én többször olvastam a regényt, és nagyon tetszett. Tényleg kihagyják Michael Corleonét a játékból?
  • kirol
  • Slayerboy
    áp!
  • Tojesz
    Jaja
    Nem bírjuk kivárni,ezért hibernálunk
  • Slayerboy
    Behalt a topic?Vagy nem tudtok várni és bevettetek valami extra erős altatót, és csak akkor keltek fel ha megjelenik a játék??
  • M@TriX
    olvass
  • Curesz
    de sztem mafiába részletesebbek voltak a kocsinak a textúrái, de elvileg jó játék lesz amiket olvastam róla!!COOL csak jöjjön már, vki nem tudja, hogy mikor jön ki kb??
  • M@TriX
    a bőrkanappé baró, de a faltextúra elég gány, de majd meglátjuk...
  • malter
    a verdás még régi nem?az elég tré a többi jo
  • zaki

kis buzik :D

Don Vito Corleone
  • M@TriX
    csak itt kavarják, már több hónapja 2006ról van szó, csak itt valaki egy magyar újságnak hitt inkább.
    tőlem teheti persze
  • Slayerboy
    Áhh... mindig kavarják a szart a játékok megjelenésében.És általában a legjobb játékok késnek!
  • loserman
  • oaken
    Az EA hivatalos Godfather oldalán ott van, hogy 2006-ban jelenik meg a játék!Nem tom mit kell rajta vitatkozni, a pcdome meg xar, ritkán frissítik!
  • loserman
    bazze, olvass vissza 2-3 hsz-t.
  • Gyovai
    Hy valaki nemtudja mikor jelenik meg aGodfather????????????????
  • loserman
    méf jo ,hogy valaki már belinkelte.
  • loserman
    NAH ,MEGI S VAN A LINK. Godfather <>keresztapa
  • loserman
    szerintem nem 2006 ban lesz. (remélem is)
  • MrMafioso
    ezmég akkori dátum vol amikor még novemberre igérték de azota átteták 2006 ra mert azt akarják csinálni ha az utcán kiynirsz vlamait örökké féljenek tőled meg akiket kinyirtál annak a roknai megakarjanak ölni, és ezért 2006 ra csúszik a pc dome nem frissit csak ha valami megjelent a mafia ánál és még most is van oylan hogy előrendelés,
  • Pardon22
    (habár olvastam én is 2006os megjelenésről)
  • Pardon22
    ok, de gondolj bele h akkor minek van rá előrendelés itt nálunk??? 2006 jan-februárjára miért lenne? Sosem szoktak ennyire előrendelést adni!!!
  • hykao #158
    Hát persze, itthon kijön még novemberben, míg a világ többi részén csak 2006 elején várható legkorábban...ez tényleg nagyon valószínű! Érdemes reménykedni! :)))
  • Pardon22
    hát 2006ra sosem szoktak előrendelési lehetőséget felkínálni! :PPP Tuti h még idén kezünkben lesz!!!! és szerintem az jó dátum, sokszor néztem ott, és mindig jó megjelenési dátumokat adtak meg!! én bízok a nov. 11ben :P
  • zaki
    ez teljesen kizárt
  • Pardon22
    én ezt a megjelenési dátumot tudom! :) szóval reménykedjünk h 2 héten belül! :))
  • M@TriX
    arra talán elég lesz a graf ;)
  • Thanatos
    csodálatos...
  • Csacsi
    Bocsi a félig off-ért, de jön psp-re is szerencsére...
  • Sylvester
    Ez a game valami disznó zsír lesz ;)