7267
The Godfather
-
#190 én a gyilokmódszerre írtam, hogy "Hitman-szerű"!!! -
#189 hát azért nem éppen hitman, a nyakratekerékos az áldozat teleportál 30cm-t... khm. kissé gagyi, de azért nem annyira vészes. -
#188 Hitman szerű gyilok videócska... -
#187 A Mafiának még ma is teljesen helytálló grafikája van! -
Thanatos #186 [egyetért] -
#185 Szerintem is.
A Mafia az irtó király!! -
#184 Én azt hiszem már azzal is kibékülnék, ha a Mafia szintjét hozná... -
#183 Hát a grafika kb a Mafi szintjén van.. ami idestova pár év azért... (engem a mai napig meglep milyen jól nézz kia a mafia magához képest..) -
#182 Ne csodálkozz, a konzolos grafika sajátja a kidolgozott karakter (főleg fej) - elnagyolt környezet, háttér...reméljük a PC-s verzió esetében feljavítják a környezet és a háttér kidolgozottságát... -
#181 üdv a konzolosodiott pc-s világban, tipikus ea nagy nevet szar kivitelben lásd harry potter részek -
bgabor #180 Ez a grafika erősen a Max Payne első részére emlékeztet. 2006-ban ilyennel akarnak előrukkolni?
A Don Vito Corleone arckép viszont elég élethű, csak nem értem hogy lehet ekkora szakadék ezen arckép és az in-game scrennshotok között.
Én többször olvastam a regényt, és nagyon tetszett. Tényleg kihagyják Michael Corleonét a játékból? -
#179 -
#178 áp! -
#177 Jaja
Nem bírjuk kivárni,ezért hibernálunk -
#176 Behalt a topic?Vagy nem tudtok várni és bevettetek valami extra erős altatót, és csak akkor keltek fel ha megjelenik a játék?? -
#175 olvass -
Curesz #174 de sztem mafiába részletesebbek voltak a kocsinak a textúrái, de elvileg jó játék lesz amiket olvastam róla!!COOL csak jöjjön már, vki nem tudja, hogy mikor jön ki kb?? -
#173 a bőrkanappé baró, de a faltextúra elég gány, de majd meglátjuk... -
#172 a verdás még régi nem?az elég tré a többi jo -
kis buzik :D
Don Vito Corleone -
#170 csak itt kavarják, már több hónapja 2006ról van szó, csak itt valaki egy magyar újságnak hitt inkább.
tőlem teheti persze -
#169 Áhh... mindig kavarják a szart a játékok megjelenésében.És általában a legjobb játékok késnek! -
loserman #168 -
oaken #167 Az EA hivatalos Godfather oldalán ott van, hogy 2006-ban jelenik meg a játék!Nem tom mit kell rajta vitatkozni, a pcdome meg xar, ritkán frissítik! -
loserman #166 bazze, olvass vissza 2-3 hsz-t. -
#165 Hy valaki nemtudja mikor jelenik meg aGodfather???????????????? -
loserman #164 méf jo ,hogy valaki már belinkelte. -
loserman #163 NAH ,MEGI S VAN A LINK. Godfather <>keresztapa -
loserman #162 szerintem nem 2006 ban lesz. (remélem is) -
MrMafioso #161 ezmég akkori dátum vol amikor még novemberre igérték de azota átteták 2006 ra mert azt akarják csinálni ha az utcán kiynirsz vlamait örökké féljenek tőled meg akiket kinyirtál annak a roknai megakarjanak ölni, és ezért 2006 ra csúszik a pc dome nem frissit csak ha valami megjelent a mafia ánál és még most is van oylan hogy előrendelés, -
Pardon22 #160 (habár olvastam én is 2006os megjelenésről) -
Pardon22 #159 ok, de gondolj bele h akkor minek van rá előrendelés itt nálunk??? 2006 jan-februárjára miért lenne? Sosem szoktak ennyire előrendelést adni!!! -
#158 Hát persze, itthon kijön még novemberben, míg a világ többi részén csak 2006 elején várható legkorábban...ez tényleg nagyon valószínű! Érdemes reménykedni! :))) -
Pardon22 #157 hát 2006ra sosem szoktak előrendelési lehetőséget felkínálni! :PPP Tuti h még idén kezünkben lesz!!!! és szerintem az jó dátum, sokszor néztem ott, és mindig jó megjelenési dátumokat adtak meg!! én bízok a nov. 11ben :P -
#156 ez teljesen kizárt -
Pardon22 #155 én ezt a megjelenési dátumot tudom! :) szóval reménykedjünk h 2 héten belül! :)) -
#154 arra talán elég lesz a graf ;) -
Thanatos #153 csodálatos... -
#152 Bocsi a félig off-ért, de jön psp-re is szerencsére... -
#151 Ez a game valami disznó zsír lesz ;)