7267

The Godfather

• kirol
    Szerintem jó lett a videó is.
  • zaki
    szép is lenne... nemtom honnan vették ezt az infot, még nincs semmi hír róla
  • Istencsászár
    és 1 video
  • kirol
    SG.hu -n (vagyis itt) ez van:
    "Mindenesetre nagy hibát nem követhetnek el, hiszen hamarosan elársztanak minket a maffia-játékok. Nemsokára jön a Sebhelyes arcú feldolgozása, a Scarface, valamint a Mafia folytatása."

Lesz mégis Mafia 2???
  • kirol
    Ma bejelentették a hivatalos megjelenési dátumot. Ezek szerint 2006. március végé jelenik meg!
  • joebacsi
    jah...namajd a godfather2 :)
  • zaki
  • M@TriX
    igen, jó volt kissé rövid, de élvezhető, lejárt gém ez már.
  • oaken
    Már meg jelent?
  • dark prince 14
  • kirol
    Pontosan!
  • zaki
    egyetértek. graf lehetne szebb is, mert nem sokkal veri a képek láttán a mafiát. na jó, jóval szebb, de akkor is, ez a graf 2-3 éve még elment volna, de ma? persze kit érdekel a graf, a játékmenet legyen király, és akkor meg van bocsájtva. ha tényleg márciusban jön a game, akkor jöhetne már lassan egy demo
  • M@TriX
    már eleget csúszott, de helyükbe én se merném kiadni...
    a képeket elnézve buktagyanús, ha odafugyelünk a részletekre...
    persze ha nem lesz az én örülni fogok, ez csak egy megérzés.
  • zaki
    meg lennék lepve, ha nem csúszna a game
  • Shadowkiller
    Március tizenvalahanyadikán elvileg! Sztem 15 Az ideális lenne!!
  • M@TriX
    ha jóltom március
  • Curesz
    Lehetmár tudodni, hogy mikor jönki a game?
  • Shadowkiller
    Na szal megint nézegettem tüzetesebben a The Godfather The Game videókat és arra jutottam, hogy ha az irányítás rendben lesz meg nem lesz auto célzás akkor nagyon jó game lesz ez mert a grafika azért pofás lett, illetve amit a játékmenetről tudni lehet az is bíztató (#210)!!
  • hykao #212
    Hát mihez képest... :(
    Sztem egyáltalán nem olyan bíztató, hogy az EA ilyen rohadt drágán adja minden játékát...legalább akkor már lokalizáltak lennének a játékok, de nem...
    Még szerencse, hogy az utolsó EA játék talán az NFS:PU volt, ami érdekelt...

(ok, tudom, hogy nem erre gondoltál, csak eszembe jutott...)
  • Shadowkiller
    A leírás alapján érdekes lesz! Csak könyörgöm ne Tomb Raider kamera feeling legyen helyenként és auto célzást mellőzék a készítők!! Akkor nagyot fog ütni ez is!!
  • Shadowkiller
    HÁT EZ BÍZTATÓ MINDENESTRE
  • Shadowkiller
    Voltak hirek annak idején MAFIA 2-ről csak aztán semmi nem történt ha jól emklékszem!! SAJNOS!! Pedig arra vevő lettem volna!! De bízzunk benne, hogy a Godfather fellülüberel mindent, mint az állat!!
  • Shadowkiller
    THX a javítást , télleg Csehek tudtam hogy valamelyik Északi profi csinállta ! Egyébként nem értem, hogy egy kis csapat egy akkora gamét csináll mint azatom erre a nevek meg "tuttyognak"! Amúgy mindenben egyetértek veled!! Majd meglátjuk!! ( A remény hal meg utoljára!!)
  • kirol
    Szerintem csinálniuk kellene Mafia 2 -t és az úgy bealázná a The Godfather -t, hogy sírna az EA.(Az alkotókról nem is bezsélve -FILM)
    Bár ne legyen igazam!
  • joebacsi
    csehek :)
    amúgy egy mafia grafika, irányítás, fizika megspékelve beígért dinamikus játékmenettel együtt lenne nagyon isten a játék, de tekintve, hogy a konzolokra koncentrálnak elsősorban (ott jobban viszik a játékokat), valószínűleg jópárdologban alulmarad a mafiához képest...a kérdés, hogy mennyire...
    bár nemakarok nagyon derüllátó lenni, majd ha megjelenik úgyis világos lesz minden, addig felesleges izgulni :)
  • Shadowkiller
    Én úgy tudom hogy március! Hacsak nem változtatták meg (nem hiszem a hivatalos oldalon március van)!
    Egyébként ezen godolkodtam én is, hogy miért nem lehet egy ilyen nagy névvel mint az EA Games egy normálisnak tűnő videót felrakni az oldalra! Vagy talán nincs is ennél jobb, vagyis tényleg ilyen lenne a játék irányítása PC-n meg az auto célzás is idegesítő!! Nah mind1 bizzunk 2006-ban, ez a meglepetések éve! Amugy valahogy a grafika is sántit kicsit olyan életlenek a cuccok meg az utca olyan sivár még a beltéri képek elmennek de a dobozok meg a tárgyak az utcán kicsit GTA-s feeling! Szal a MAFIA nagyon fasza volt és aztat Lengyelek? (A Készítők) csinálták asszem, és azóta eltelt pár év szóval tüllőhetné már valamelyik játék azt a szintet (NEHÉZ LESZ)!! A GTA is még mindíg a béka segge alatt van a MAFIA gaméhoz képest vagyis ökörködni jó benne de amúgy nem nagy szám!
  • kirol
    Hát én is félek. Inkább alapul vehették volna a Mafiat, és ezt továbbvinni, mert az nagyon ott volt. (Irányítás, stb.)

De tényleg március??? Nem évvégén?
  • Shadowkiller
    Szóval a játék márciusban várható!! Ami viszont aggasztó, hogy a hivatalos oldalon látható videókból az jön le (egy két helyen észrevehető), hogy a játék csöppet Tomb Raider irányítású lett, ez pedig baromi nagy probléma számomra mert utállom mikor bemész valahová és a kamerában a saját fejed 3/4-ét látod meg a falat, és ahogy elnéztem automata célzás van ami szintén kaki!!! Remélem, hogy azok a videók amik idáig napvilágot láttak az XBOX verziót mutatják, mert ha pc re is így jön ki akkor szerintem nagyon elszúrták! Egyébként még az is észrevehető a videókban, hogy az embereken kívül nem sokat adtak a kinézetre (lásd #171 hsz.) szal én mint Keresztapa fun kicsit félek, hogy nem lesz olyan mint amilyennek várom (ott volt a MAFIA az nagyon ütős lett, jó kameramozgás, jó írányíthatóság, szuper story végig, szal jó lenne ha még egy ennél ütősebb játék lenne ez!!!!!)Amúgy a bejelentés napja óta rohadtul várom a gamet, szal szorítok hogy nem lesz vele semmilyen gubanc!!
    Egyébként KB egy éve lassan ez a kezdőlapom:
    The Godfather The Game
  • quack
    asszem ugy lesz hogy egy ilyen csicskakent kezdesz aki nem szerepelt a filmben, azt küzdöd fel magadat
  • Neuman
    Mikorra várható végülis a játék?
    Mert a mafiát már egy párszor végig vittem! És már kezdem unni!
  • Neuman
    A játék Michel Corleone szerepében játszódik?
    Vagyis a film szerint?
  • Police88
  • Istencsászár
    természetesen Xre meg ps2re jön...
  • moralosan
    Nah király, most azt nem tudom mire vegyem/szerezzem meg: PC-re, vagy PSPre...
  • M@TriX
    hopsz na mégis csak jól tudtam platformok: PC, PS2, Xbox és PSP
  • M@TriX
    várjál csak vagy mégis XB360-ra ígérik, mert rémlik valami, hogy elcsodálkoztam, hogy ilyen graffal akarnak labdába rugni, na mindjárt utánanézek...
  • M@TriX
    úgytom, hogy PC, PS2, és sima XboX
  • kirol
    Miért nem úgy volt hogy XBox 360 -ra és PC -re jön?
    Az XBox 360 grafja meg nem semmi elvileg.
  • Istencsászár
    hát nemlesz egy grafikai csoda sőt... de várható volt a konzolbetegés ittis jelenvan low textúra stb stb.... ha játékmentet jólesz akkor talán, de konzol által ezis veszélyben van... mafiát megfonia nehéz lesz egyre több az erre utaló jel..
  • M@TriX
    Oké!!! ;)
    én meg csak úgy mondtam amit mondtam.. amúgy jobb lenne, mert a mozgás amúgy finom meg minden, csak az a kis csúsztatűás ne lenne régebbi gémekbe volt ez divat.
    amúgy az új képek újfent siralmasak...