7267
The Godfather
-
#270 Jó az a második elég gáz... de csak javítanak rajta még -
#269 Tessék itt vannak, akik csinálták: KATT -
#268 nem tudom, 576-ról nyomtam be őket -
#267 A Mafia -t ki is csinálta, nem értem miért nem lett második része.
(Talán elveszett volna az első rész egyedisége?)
Hatalmas játék a Mafia az biztos!
Remélem ez is jó lesz. -
#266 Bízom benne, hogy ezt a játékot nem merik elbaszni! -
#265 Hát az autós rész az még haggyán, de amikor megy le a lépcsőn Clemenzához az über fos egy kamera mozgás volt(tipikus konzol)! Bár az autón nem láttam golyónyomokat (a Mafiában az nagyon fasza volt!!!)!! -
#264 Ez a szartrágya konzolok miatt van!! Sztem mindent el kéne égetni! Ráadásul így az előzetes képek alapján nem nagyon akar a Mafia babérjaira törni. Meg még azis lehet hogy az én gépemen akadni fog (bár az durva lenne ), de ki tudja hogy optimalizálták le a cuccost! Kinézem belőlük hogy trágya lett über gépigénnyel! Na de majd 1,5 hónap múlva kiderül!! Már alig birom kivárni! Ha esetleg ratyi lesz akkor remélem az Illusion észbe kap és nyomat egy Mafia 2-őt egy még überebb motorral meg graffal mint az egy!! Bár mai napig az a legnagyobb game!! -
#263 Van új videó!
Videó -
#262 :D Erről beszéltem.No mindegy ugynézem ha ilyen tipusú game-el akarok tolni nincs más fel kell tenni a Mafia-t. -
#261 Még Pc-s képek...
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/018/565101_20060119_screen004.jpg
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/018/565101_20060119_screen005.jpg
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/018/565101_20060119_screen003.jpg
Inkább nenm mondok semmit... -
#260 Előre látom a hozzászolásokat :D
Mafia szarrá alázza ezt a gamet .Ez mekora szar let ,hogymernek ilyet kiadni stb..
Majd meglátjuk. -
#259 Ez a kép a hivatalos oldalon is fent van??? Mert elég gáz hogy ezzel reklámoznak -
#258 Itt is bent áll a fekete kocsi az övé a háttérben!! Hidd el ekkora jelentőségű jelenetet nem fognak elbaltázni!! (remélem)
Az autó kereke télleg gáz!! -
#257 jó, de itt előtte nyirták ki, a filmben meg pont bennt állt, mikor kapta a sorozatot a kocsijára, ha jól emlékszem :) -
#256 Annyit kérek a jóistentől ne legyen a MAFIA gaménél gyengébb semmi se benne, ha éppen olyan akkor már minden fasza!!! -
#255 Ne haragudj de ez a fizetőbódé is!!! The game is shipping on March 21, 2006 for PlayStation 2, Xbox and PC. A játék hivatalos oldaláról
-
#254 Jaja ez Sonny halál itt lövik szarrá szegényt, ezt a részt párszor vosszatekertem! -
#253 -
#252 itt meg érdekes a jobboldali autó kereke :) -
#251 ez sonny halála akar lenni a filmből?
akkor kicsit elcsúsztak vele, mert a filmben az autópálya fizető bódéknál kapott egy sorozatot :) -
zajándék -
puff-puff -
fizetsz a qrva anyádat? nem? -
szegény bácsi meghalt -
#246 Miért, mi lesz még akkor? -
#245 Kemény lesz ez a március ha minden jól alakul. -
#244 Remélem tovább már nem fog csúszni -
#243 Megjelenési dátum: 2006. március 24
Forrás: EA -
#242 Annyira csak nem ronthatják el. Legalábbis nagyon remélem. -
Thanatos #241 ott a pont -
#240 Ha a játék jóra sikerül(pl.kezelhetőség, történet) akkor nem a grafika a lényeg. Ha meg rosszra sikerül akkor tökmindegy hogy milyen a grafika. -
#239 Néhány kép a játékból:
-
#238 Ja igen ezt kihagytam! -
#237 és jó randa lesz:)))))))))) konzol rlz -
#236 Szasztok! Olvastam a Guruban, hogy Al Pacino azért nincs a Keresztapában mert a Scarface-val olyan szerződést írt, hogy más játékban nem szerepelhet két évig! És azt írták a játéktér kb. akkora lesz mint a GTA SA első városa (Little Italy,Brooklyn,New Jersey,Midtown,Hell's Kitchen). Egyből bejárható, de vidék sajnos nem lesz benne (fuck). Nem lesznek taxis, rendőrös küldetések de lesznek képesség pontok amik szabadon eloszthatók. Lesz saját otthonunk ahol menteni lehet és ugyanúgy körözési szint lesz mint a GTA-ban de sokkal valósáhűbb lesz. Nem lényeges de a Simshez hasonlóan szabadon alakíthatjuk ki karakterünk kinézetét! Ennyi -
hunter1989 #235 Helló Mindenkinek!
Most indult egy új oldal, ami a játékkal foglalkozik.
A cím: http://thegodfather.extra.hu -
#234 Hát épp ezt nevezik koppintásnak... -
#233 nem koppintott, csak hogy a 80-as évek hangulatát még egy kicsit megdobja beletettek pár dolgot a filmből. pl a villa irodája, vagy a láncfűrész az 1ik fürdőszobában :D -
#232 Azt már régóta készítgetik, de amit eddig láttam belőle, az valami igen gyenge GTA Vice City koppintásnak tűnt...(a dolog érdekessége, hogy viszont magából a "Sebhelyesarcú" c. filmől meg a Vice City játék koppintott sokat...) -
#231 Én még a Scarface -ről sem hallottam.