7267
The Godfather
-
#314 igen
-
#313 igen méghozá márciusba -
loserman #312 akkor ez a játék ki fog jönni pc-re? -
#311 nem hiném hogy igy fog kinézni mert a hivatalos oldalon a képek meg a videok nem ezt mutatják ezek a képek meg régebiek és ps2-böl vanak
-
#310 x360at hdtvn kell nézni... -
#309 miért szerinted egy pc ezt nem tudná?
azt azért megnézném,meg még azt is,hogy az átlag középkategóriás tv-ken ez télleg ilyen lesz-e -
#308 Persze hogy nem PC-s, azért írtam, hogy ilyet akarok.
De ha arra megtudják csinálni szépen, akkor PC-re miért akarnak szart kiadni.
Én a helyükben inkább ki sem adnám PC-re, csak Xbox 360 -ra, a színvonal miatt. -
#307 lol :DDDDDDD -
#306 ez xbox360-as kép -
#305 Én ilyen grafikát akarok a játékba:
-
#304 Az még elég szánalmas, hogy minden kocsinak "sötétített" az ablaka... Nehogy egy kicsit is ki kelljen dolgozni a belsejét a verdáknak! :( -
#303 tök mind1 mivel nemkapunk többet mint egy ps2 vagy x grafika igy ps2 és xis ronda pcn meg főőőleg szégyen gyalázat akármilyen képet nézünk róla.... -
#302 ahaa...inkább fogalmazzunk úgy, hogy a szutyok konzolok miatt lesz lebutítva pc-n is...ezért nem tud versenyezni egy mafiával (legalábbis, ha tényleg így néz majd ki, mint a képeken...bár remélem, hogy az újságíró csókának lesz igaza) -
#301 Vagyegyáltalánnem -
#300 csak pc-n lesz ronda PS2-ön tökéletes lesz -
#299 Ez LOL :D
A truckon full olyan kerék van mint a gta3-ban az esperantonak :))
Egyébként télleg elék ronda :( De mindenesetre várjuk meg h kijöjjön aztán ha tényleg ilyen szar, akkor oszthatjuk! :P -
#298 álmodj király lány:) mi egy ps2, xbox szintű fosadék átiratot kapunk az x360ra való fejlesztése más kategória.... -
#297 Úúúúúúúristen, de szar!!! -
#296 Ki akarják majd adki Xbox 360 -ra is, aminek aztán van egy kis teljesítménye a képek alapján.
Arra is ilyen grafot akarnak? Durva lenne.
Bár emiatt nem veszek Xbox -ot az tuti. (Soha semmiért sem. :)) -
#295 inkább várjuk má meg mi lesz.. ez így elég hárdkor lenne^^ -
#294 De hogy adhatnak ki így egy ilyen játékot???
Ezek vakok? Vagy full hülyék?
-
#293 Sokat akart a szarka? Az első in-game képek megjelenésénél ezek szerint a The Godfather 3. részéből láttunk képeket? Szépen visszavettek a fejlesztők.
Minek kommentezek? Elég lett volna egy no comment felirat. :-)
-
#292 jézusom, hát ez teljesen lehangoló...
2006-ot írunk baze, nem 2000-et -
#291 ne parj, én se csípem túlzottan épp az általad említett okok miatt (is). nem is jellemző, hogy nagyon tolom a játékait. viszont a csicsára nagyon oda szoktak figyelni (ha másra nem). épp ezért fura lenne egy ilyen retro játék tőlük. -
Gabe18 #290 EA...
Egy játékuk volt amit folytatni kellett volna,azt nem folytatták,de azon kivül csak sorozatokat gyártanak.De legalább igy egy munkát el lehet adni 3x...
EA ma már szerintem pont az,akitől ez kitelik. -
Gabe18 #289 Hát ez gyönyörű!Korai PSX szinvonal,talán a Driver 2-vel lehetne egy napon emliteni.Az hogy a kocsikba nem lehet belátni,2006-ban kissé szánalmas...
Viszont látszik hogy tanulnak a konkurenciától,mert a Driver 3 "tök üres utcák" témáját gyönyörűn átvették.
Ugyhogy a grafika szörnyű,minden bizonnyal súlyos belső tartalomal kell számolnunk...,vagy nem... -
#288 Az. :PP -
#287 4 hozzászólás visszaolvasása smafu-e? :P -
#286 Uristen! Lattatok az uj kepeket? Baszki a Mafia 100x szebb volt es mar hany eves.
G KEPEK -
viszont van egy ilyen hsz:
[...]
"Uhh, PC Gurus Grath vagyok, GS-nél sosem volt Grath :)
Én játszottam egy bétaverzióval vagy 6 órát (PC-n), és ezeknél a képeknél sokkal jobban nézett ki. Jobb textúrák, milliószor ennyi tereptárgy és járókelő és autó... Nem egy Quake Wars, de messze-messze üti ezeket a képeket, vagy mondjuk a San Andreast."
aztán mit tom én. ilyen hányást nem hiszem, hogy az ea megengedne magának. -
#284 3-dik képen lévő, ház textúrája nagyon a toppon van :) -
#283 Ocsmány ronda ,és még szépen fogalmaztál :( -
#282 igen?
Végső elrettentés
na ennél a szinvonalnál lejebb süllyesdni képtelenség... egyszerűen ocsmány ronda -
#281 Én személy szerint lesz**om a grafikát, ha legalább olyan jó a játékmenet mint a mafiában, akkor már egy jó játékról beszélünk. :) -
#280 Jelen pillanatban az EA oldalak köztük a hivatalos The Godfather The Game oldal is elérhetetlen!!!!! -
#279 lehet, hogy az egy lámpa -
#278 nagyon íéretesnek tűník... -
#277 http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/018/565101_20060119_screen003.jpg
az a virág?!
március 24. Godfather
május 24. Hl2 Aftermath
dejónekünk!!! -
#272 olvass vissza b+ -
marcinger #271 Hi ez a game már kint van konzolra?