7267
The Godfather
-
#394 omfg:)) agyad szaggat be mivel mint irtam ps2őn!!!
Dúm3 meg igen megy x800 haverkám:) meglepő-e?
nos mila gyors lekaptam a maffia demot ( cdket nemvolt kedvem megkeresni )
és hát mitmondjak 2002-es gém és 2006ot irunk eltelt pár év és fejlődött a technika, de még most is elég jól néz ki:
-
#393 Ezt arra mondtam hogy Istencsászár fikázta a San Andreast hogy low poligon meg így szar a graf meg úgy, aztán meg azt írja hogy beszaggat. Közben meg elvan szállva a doom 3 grafikájától mert az megy neki rendesen. És ha visszaolvasol szerintem rá is jöhettél volna -
#392 ok legyen igazad -
#391 Hát szebb is a Mafia, mint a SA... -
#390 Hihetetlen vagy b...eg...valószínű, hogy akinek a legjobb konfigja van és mindent visz a gépe, az ért hozzá a legjobban.
És akinek a gépe nem visz bizonyos texturákat az ló...art se ért az egészhez??
Te így gondolod?
Gratt...
(Hány éves vagy?) -
#389 hatha temondod biztza jobban fogom látni... -
#388 Ezt mondtam már én is a #348 -hzs ben!!!!!!!!!! -
#387 Egyébként a vidókon és a régebbi képeken egyáltalán nem így nézett ki a játék. Lehet hogy ezek a ps2-es képek -
#386 Akkor kérlek, nézd meg kicsit jobban azt a Mafiát..! -
#385 Lehetne, mert full nem a témáról van szó, csak vitatkoznak össze vissza.
-
#384 szerintem fejezzétek be a vitát, mert törlés lesz... -
#383 Aki másnak vermetás
az a sírásó -
#382 Meg a low poligonokat? -
#381 Hát akkor valami nagy baj lehet a gépeddel. Nem bírja a mosott textúrákat? -
#380 kár hogy az anno behalt vinyomon voltak a bug képeim :/, pedig most odaraknám az orrod elé azt a jópááár darabot:) -
#379 lol de vigülis legyen igazad már nincs kedvem vitatkozni:) unom... meg hát egy olyan valakivel vitakozom aki leszólta a source enginét is...LOL
gyúm3 és kuka4 a király és a mega maga igényesség teteje...lol
-
#378 de nagy szó se róla csak elavult az engine máshogy nemtudom kifejezni már:) és nem szeretnék még 1 ilyet látványt a Godfatherban... -
#377 mért nem nagy?... hatalmas gyönyörű grafikával... él és lélegzik az egész város -
#376 szvsz arról megy a vita, hogy gtasa egy 2 éves játék és neki elég 2006ban is az a szinvonal vagy roszabb mer "nagy a város".... -
#375 itt nem maffia vs sa van hanem lassan már átmegy gta sa VS gyúm3 meg HL2 textura összehasonlításba:)...ami azért lol
szerk: gta sa-ba kb 5x akkora város mint a maffiába söt sztem 10x-er akkora 5x annyi ember és kocsi mozog az utcákon egyszerre így tehát eggyértelmű hogy részlet szegényebb lesz a játék valamit valamiért bár a kocsimodelleken vitatkozhátnák:) bár azis igaz hogy a maffia nem egy mai darab:) igazándiból az meg is látszik rajta az eberek ilyen papír emberek:)
és azis igaz hogy a maffia volt életem egyik legnagyobb játéka:)
azért is mondom mivel itt szó sem volt maffia VS gta sa-ról:)
GTA sa VS igénytelenségről ment a vita:) -
#374 alapból értelmetlen ez a mafia vs san andreas...teljesen más játék a kettő...mafia egyrészt valamennyire a lineáris játékmódot viszi tökélyre, ezzel szemben az sa-ban jóval nagyobb szabadság van, bár ennek megfelelően valamennyire bárgyúbb történet
a 2 játék grafikája ennek megfelelően lényegesen különbözik egymástól...a közelebbi dolgok, a belső helyek a mafiában egyértelműbben szebbek, élesebbek a textúrák, a kocsik jobban kidolgozottak (nemcsak kinézetre, hanem jobb a fizikájuk, sérülésmodeljük), míg ha méretekről van szó, akkor abban az SA jön ki győztesen (bár azért mafiában se volt olyan kicsi terület)
mindenesetre erősen látszik, hogy mafia egy full pc-s fejlesztés, az sa pedig egy (bár szinte a legkiválóbb) konvert...sajna a godfather is valószínűleg ez utóbbi kategóriát képviseli...
jó a mafia is, jó az sa is, mind a kettőnek vannak előnyei, hátrányai...az hogy kinek melyik jön be jobban, azmár egyéni ízlés dolga...ízlésekről pedig baromság vitatkozni :)
(nekem speciel mafia jobban bejön, de ugyanúgy élveztem a gta-kat is) -
#373 lol én erre már nem mondok semmit részemről téma itt lezárva
hülyeségeken nem vitatkozok.... -
#372 szerinted miér fejlődik a pc? bump mappingot neki az aszfaltra máris szebb reálisabb...
gif kép... látom attól még egy nagy homály van csak ott.. -
#371 lol elég gány gif kép ez nem így néz ki te is tudhatnád ha játszottál vele:) szal hülyeségeket nem kéne beszélni...#349 kb úgy néz ki közelről ha nem szebb:)
az meg másik ha belassúlt... komolyabb textúrákból lenne felépítve az egész város szerintred mennyire lassúlna be?loool látom nem érted
-
#370 játszottam vele :) olyannyira belassúlt amikor a város fele fordultam hogy alig tudtam irányítani a kocsit
na látod mi az a szar a lába alatt? csak nem egy textura? közelre legyen szép! távolra meg meglehet irni hogy butitson és csaljon majd 3 év mulva is ezt mondot hogy elég ennyi grafika egy netán godfather 2őhöz? ja biztos :)) lényeg hogy ne legyen szép -
#369 látom nem érted... nem lehet egy fps-hez hasonlítani ahol egy csőben mész egy ilyen kaliberű játékot de te folyamatosan azt teszed.... hiába magyarázom akkor sem fogod megérteni..
ezt kéne megérteni:)
ja és kérdeztem már, hogy megva-e neked konzolra is? mert nekem megvan arra is meglepődnél mekkora a külömbség:) -
#368 hasonlítás képp mer az egy átirat ha pcre jönne először akkor nemlenne konzol feeling igen is nekem szögeletes és low poly, mosott texturák és vice ciyihez képest kis fejlődés pedig jópár éves gémek.. ezvan dúm3, hl2 stb hez szoktam pcn legalább is olyan szinvonalhoz 2005ben szal itt a gond ennél is... -
#367 én értem csak kicsit kevered a dolgokat ugyani eddig a gta-t fikáztad és nem a godfathert hogy lowpoli meg mosott textúrák stb... -
#366 de nemérted meg mitakarok mondani!
egyszerűbben : GTA "régi" Godfather "új" és még ez a rondább? nahogyisvanezmiértrikácsolokemiatt? csak ennyi a bajom ezzel meg az hogy EA -
#365 "de ahhoz hogy atom pc-d legyen, 1 - nagyon jo esetben 2 - evente egy teljes cseret kell csinalnod" :))) csinálj évente vegyél ujat grat! ennyit értesz hozzá tipikus madár fajzat:)) -
#364 ezt a játékot nem lehet hasonlitani gtahoz,nem is értem mit lovagoltok rajta,egyértelmüen a mafiahoz lehet,de attol a képek alapján böven elmarad sajna ennyi:( -
#363 egyértelmű h egy atom pcnél nincs jobb.
de ahhoz hogy atom pc-d legyen, 1 - nagyon jo esetben 2 - evente egy teljes cseret kell csinalnod kb - ha eladod a regi cuccokat - 200.000-300.000 ft körül
egy 80k-s konzol meg 2-3evig tudja a középszintű pc-k garfoját
felreertes ne essek, nekem idaig soha nem volt konzolom, 10eve van pc-m...de mostanban elgondolkoztam h lehet beruhazok egy konzolba
on -
#362 egész eddig a sa-ról volt szó hogy nagy város meg stb...
mond egy játékot melyik képviseli a grafikai színvonalat?:) -
#361 GTA SA 2004
Godfather 2006
Azér eltelt 1 kis idő hogy grafikai többletet kapjunk persze aki konzol párti őt nem izgatja hogy néz ki de sokakat igen pl engem, használja ki az x800 adata lehetőségeket dx9 szinten amit már a játékok 90%a megtesz... Az nem kifogás hogy nagy város ( bár ezek után abba se lennék olyan biztos hogy akkor nagy szabadság lesz benne ) ügyesen bármit meglehet csinálni és nem a 5 éves gépek szintjéhez mérni a grafikai szinvonalat... Az option meg arra van hogy akinek nembirja vagy nem akarja a szépet az levehesse... -
#360 persze de vannak olyanok akik nem értik meg, hogy nem mindegy az hogy betölt a játék egy egész várost és utána töltögetés nélkül vegég pásztázhatok rajta vagy betőlt egy adott pálya szakaszt... persze hogy nagyobb poligonszámból fel tudják építeni a környzetet az embereket stb.... jó példa erre a boiling point igazándiból negyede akkora város sincs benn mint a gta sa-ba elég jó a grafikja az emberekre is jutott poligon bőven:) de nem is fut el senki gépén normálisan:D 2GB RAM és még úgy is akad:(
vagy ott a driver3 láthatóan szebb a grafikja mint a gta sa-nak de mégis kivan halva az egész város
na mostmá télleg
/ON -
#359 akkor még én is kicsit off igaz hogy hulladék a grafikája mivel egy 5 éves hardware kicsit eljárt felette az idő... de még mindíg érkeznek rá elég komoly minőségi gamák ami miatt a PC-sek emulátorét imádkoznak:) én elég jókat szoktam játszani a fos grafikáju PS2-ön.. Devil MGS rulz
ja amúgy splinter cell között valóban hatalmas a külömbség a 2 verzió között de a POP-ról mer nem ezt mondanám -
#358 a konzol vs pc ügyben:
bár offtopic
én már több játékot is láttam mindkét platformon csak a legnagyobbakból:
splinter cell-ek
pop-ák
na hagyjuk mááááá
ps2 grafikája egy kurva nagy fos
pc rula -
#357 Most az új képek nagyon elbizonytalanítottak a játékkal kapcsolatban. De akkor is várom. Ja és mila69en-nek van igaza, a San Andreas-al kapcsolatban. -
#356 Csinálni akartma képet, de valamiért nem hagyja. -
#355 Felraktam a Mafia -t, ha csak így fog kinézni a Godfather már sirály lesz.
Mert ez a Mafia még most is nagyon jól néz ki!!