7267

The Godfather

• mila69en
    jó értem csak nincs róla elképzelésem hogyis kéne kinéznie mert nem láttam még ilyen gammát 2006-os szinvonalon szal gőzön sincs... de te bizta tudod:) beavatnal?:D miis aza 2006-os szinvonal egy ilyen kalibernél?:D
  • Gerbill
    még mindig nem értem mi bajod a gta grafikájával?
  • Gerbill
    De remélem hoyg jól foglyék optimizálni, nem úgy mint a játékok többségét mostanában
  • Istencsászár
    hát én meg mondtam szebb legyen mint a gta és használja ki a dx9et azér és akkor már többi jön magával... legyen szép 2005-2006-os szinvonalhoz méltó...
  • Gerbill
    Ja igen a csúcs az a DirectX10-es Chrisis(azt hiszem így kell leírni)
  • Istencsászár
    lol dehogy az más hogy szeretem az fpst de csak a hl2 dúm3 és qvék4 kötött le azóta 1 szál uj fps nemvolt a gépemen és nem is érdekelnek...
  • Gerbill
    Hát persze hogy kéne, de szerintem a "San Andreas szint" nem negatívum lenne, mivel szerintem egy sa szintű graffal már tök jó volna
  • mila69en
    hát csak csinján azokkal a szavakkal hogy csúcs grafika:))
  • mila69en
    de már kérdeztem... hogyis kéne egy ilyen kaliberű játéknak kinéznie?..mint a gyúm3?
  • Gerbill
    Te meg csak az olyen csúcsgrafikájú FPS-ekre vagy kiéhezve ahol menni kell egy kis folyosón lehetőleg minél egyszerűbben nehogy eltévedj, és lőni mindenre ami mozog
  • Istencsászár
    reméljük...
  • malter
    jo de azért 1 minimum szint azért csak kéne:/
  • Istencsászár
    egy játékot elinditok először azt nézem hogy néz ki az az első benyomás, ha ott már rossz akkor régen rossz, és hogy milyen belül? azt csak akkor tudom meg ha belemerülök...
  • mila69en
    na hát azért ezt nem mondanám de ha már a san grafikai szintjét megüti akkor egy szép játék lesz
  • Gerbill
    Nekem annakidején a Vice City jobban tetszett mint a mafia. Kb egyszerre szereztem be őket és a Vice Citynek lekörözhetetlen története van még a San Andreasnál is jobban tetszik.
  • Istencsászár
    ja legyen igénytelen :)) lol vagy na mind1 neked az a jó akkor játsz a bűnronda játékokkal azt találd meg benne az igényességet...
  • mila69en
    hát tudod csak a grafikát nézik...looool
  • Gerbill
    A San Andreasnak is megvan a maga életérzete meg a mafiának is, csak az a különbség hogy a sa-hoz hasonló még nem volt a mafia pedig egy keresztapa koppintás(kicsit volt keresztapa utóérzete annak a résznek mikor a kocsi alá bombát kell tenni és robban).
  • Gerbill
    Ennyi erővel egy kib@szott jó grafikájú játék lehet jó is mindenféle történet nélkül. Igaz? Szerintem Qurvára nem
  • Gerbill
    mármint ezt istenkirálynak írtam
  • mila69en
    "azért viszik mert sok hülye van"---> igy kezted a mondatod:))) ez teljesen ellent mond azzal amit utána írsz
  • Gerbill
    De nem értem miért fontos neked annyira a grafika. A Keresztapánál sem az lesz a lényeg ha például jól megcsinálják magát a játékot. Szerintem nagyszerű lesz fejbelőni Solozot meg a rendőrt márha lesz benne olyan küldetés.
  • mila69en
    én nem mondtam hogy nem kapott annyit
    ne akard már bemutatni a mafiat
  • Csuhai G
    Akkor nézd meg a Mafia értékeléseket is! Az is mindenhol 9(0%) feletti értékelést kapott!
  • Dave92
    azért viszik mert sok hülye van, és nem nézik a grafikát csak végre egy oylan játék ahol ncisn szabály csak, 10 forgotárcsásal löni az emebrekeet, ezért viszik csak, hidd el nekem! nem az számit hogy ki melyik hogy ppontoza le hanem saját magad hogy pontozod le, mint pl az elözö üzenet azt irja Totti hogy rakat szar a NFSMW mégis 90 felet van, de ő ugy érzi hogy 20 atse ér el, az a lényeg hogy te pontozd a játékot, saját taspaztalataidra döncs!
  • Istencsászár
    ja de hát nfs mw is egy kaki mégis veszik, sims is dög unalom és az az igazi rókabőr effektus amit azzal az ea csinál mégis viszik mint a cukrot a gta meg gta nincs még 1 olyan játék a piacon, egyeduralkodó igyhát csak azt viszik:)
  • mila69en
    hm... az eladások nem ezt bizonyítják hogy szar játékot csináltak...
    ja meg nézd meg hogyan pontozták a gamát a nagyobb gamer oldalak gamespot ign 9 felett minegyik hm.... ja tudom hülyék ők is nem? és tévednek..loooll
  • Csuhai G
    A Mafiában legalább alig vannak olyan undorító textúrák, amiről azt hinné az ember, hogy hányás.
  • Dave92
    legyél azzal tisztában hogy egy 4 éves játkot elemzel! a san andreas hány éves is? 2-1? a Mafia a nyerőbb, mert hangulat, az nagyon ottvan. a sanandreasnak semmi a hanulat, semmi magyarul, azhogy mden második boltnak ugyanaz a szarjai, és? a gta ba egy boltot sem tudtak ugy megcsinálni mint a mafiába, a mafiaához kod nicsnen, max trainer, san andreasoshoz meg avgy 10 a4 es lap, ami hülyeségebél hülyeségebb cucok vannak, lássuk be a roctar games szar gamekat csinál, max anyibol jok hogy ha unatkozol akkor korlátlanul nyirkálsz embereket a nagy világba, de miért is kel ölnöd? legtöbször nicsn is ok!
  • Gerbill
    És az kicsit túlzás hogy a San Andreasnak bénább a grafikája mint a mafiának. A gta-k ban csak ott van low poligon ahol a játék tervezői úgy gondolják hogy nem megy oda a játékos, pl.háztetők
  • Gerbill
    Amúgyis a mafiában az ai nagyon buta volt remélem a keresztapában rendesen megcsinálták
  • Csuhai G
    Te meg nézd meg a részleteket! ;)
  • Gerbill
    A kalap karimálya is szép szögletes nameg a kézfejek is teljesmértékben "élethűek"
  • Gerbill
    Nézd csak meg az autó lámpáját milyen szép rajta a textúra. Nameg milyen szép szögletes árnyéka van a kocsiknak. Na meg minden második házon ugyanaz a textúra. Minden negyedik boltnak ugyanaz a cégére
  • mila69en
    :DD én egy szóval sem mondtam hogy a godfather szép a képek alapján sőt #321
    de egyenlőre nem is akarok róla hülyeségeket mondani mivel még nem láttam a játékot... de még csak egy demót sem
  • mila69en
    hár rakahattam vólna be neked képeket mivel nekem fent is van a gépemen:P
  • Istencsászár
    nemis mer itt a Godfatherről van szó... szal ebben a formában ahogy most fest egy 4 éves gém szintjét sem vagy alig üti meg...

/ nemvolt kár asszem elkő kaparom a cdket azt nekiállok:) elkapott a feeling /
  • Szabi84
    Itt a Monikashow megy?
  • mila69en
    én egy szóval sem mondtam, hogy nem néz ki jól:) te kevered bele a maffiát már ezelőtt is te keverted ide:) mondom nem kell at menni gta sa vs maffia-ba mert nem ezen volt a hangsúly:)))

ezért kár volt leszedned a demót:DDD

szerk: ja de azért vicces vagy te is a maffia még mindíg jól néz ki... a gta sa meg ocsmány
  • kirol
    Ezt mondtam én is tegnap.
    Korrekt még mindig.