7267

The Godfather

• Amse
    miért nem linkeled?
  • kirol
    Tegnap jött két videó, az egyik egy kibővített autós üldözés. Hát itt sérthetetlenek az autók, az üvegek nem csak sötétítettek, hanem golyóállóak is.
    Egyébként nem rossz. Reméljük a legjobbakat.
  • hunter1989
    Ha valakinek van kedve és csinálná is velem együtt (hírek, letöltések, moderálás), az szólhat az oldalon megtalálható címemen. Bye
  • Istencsászár
    thx
  • hunter1989
    Mostmár nem kötelező regelni. :)
  • Istencsászár
    regisztráljak hogy megnézhessek egy oldalt? nane....

"Kérlek regisztrálj ingyen és gyorsan, utána már nincs semmi korlátozás!"
    Ez nem korlátozás... ez tiltás, korlátozás az amikor pl letölteni nemtudsz vagy 1-2 menü nem elérhető..
  • hunter1989
    http://thegodfather.extra.hu
  • kirol
  • Dave92
    én még a bétának is!
  • Gerbill
    Teljesbe? Még a DEMO-nak is örülnénk
  • Dave92
    van valami jo magyar oldala?
  • moralosan
    szakasznyit* :)

amúgy jah... majdnem.
  • Dave92
    jjah értem, csak van egy pálya, és szétnéz meg max lövöldzik, de nem jut elöre egy szakasztnyitsem!
  • moralosan
    hogy ne tudjon az újságíró, vagy a teszter továbbmenni és így ne lőjön le poénokat/spoilereket a sztoriból. Ennyi. Egyszerűen nem hal meg x fickó, vagy nem lehet továbbmenni egy pályaszakaszon.
  • Dave92
    de miért enm elhet, nem értem?
  • moralosan
    srácok kicsit nézzetek már körül, előbb írtam le:

Az egy XBOX 360 bétateszt. Az egyik küldetét alapból nem lehet már megcsinálni.
  • moralosan
    nem, nem olvasta senki (#450)
  • drop
    de igen én olvastam a pc gurus ciket és ot jóbnak irta mint a gta öszes részét
    grafika szép story jó külön álitható a karakte kinézete ea golf játékbol átvet
    modon karakter fejlödik boltoka hotelek stb átvehetjük az uralmat rendör megkenés stb nagyon ütös lesz
  • kirol
    Pedig akkor lehet, hogy többet tudnánk.
  • mila69en
  • kirol
    Na akkor a Guru-s cikket nem olvasta senki?
  • moralosan
    srác azé' azé' ennyire hülye te sem lehetsz
  • Csuhai G
    De jó lenne ha mi tudnánk! :D
  • Bebe114
    Hy
    Nem tudjátok hol lehet letölteni teljesbe mert nagyon bejönn nekem
  • moralosan
    srácok, az xbox360 bétateszt és az egyik küldetést úgy ahogy van nem lehet megcsinálni, így gátolták meg az újságírók spoilerezési szintjét :P (gondolom).
  • mila69en
    hát azért mondtam:DDD azt a kis részt meg amit mutattak... az nemkem tetszett:)
  • kirol
    Ja, és a fele azzal le is volt tudva!
  • mila69en
    hát sokminden nem derűlt ki belőlük... azt láttam hogy az EA logó szerepel benne
  • kirol
    Tegnap jöttek új videók.
  • Dave92
    valahonan megkéne szerezni a a béta ver-t van valaki aki megtudná?
    Amugy este nézegettem a videokat, és szerintem ezek a képek mind fake! A videók szépek igaz egyre csunyább!_ :D
  • kirol
    A PC Guru -ban elvileg csináltak bétatesztet.
    Valakinek nincs meg a cikk??
  • littleNorbi
    mikorra várható?
  • hykao #442
    Srácok légyszi fejezzétek be az OFF-ot. Fölösleges tovább a szót szaporítani.
    Jöjjön ki a játék, s majd meglátjuk...addig teljesen meddő a vita...

Nincs kedvem visszamazsolázgatni, törölgetni, de innentől minden nem ide illő és a meddő vitát folytató hozzászólás törlésre fog kerülni...
  • Gerbill
    És minden háztömb kaphatna saját textúrát. Jellegzetesebb lehetne az egész város. A gta-ban egy képről kapásból megmondom hogy hol készült melyik városban vagy éppen mi van a környéken a mafiából egy képre ránézve fogalmam sincs hogy hol készült
  • Istencsászár
    nézz rá a maffiára vagyük el a szögeletes cuccokat, mosott texturákat adjunk hozzá dx9et és valami jókis fizikát...
  • mila69en
    a játékok töbsége mostanában azért nincsenek optimalizálva mert egyszerüen lehetetlen azokat már optimalizálni:DDD elavult enginéket újítanak fel és gyúrnak.... és ez használhatatlanná teszi... főleg az fps dömping-re jellemző és a kuka meg gyúm enginére:))
  • Gerbill
    A hivatalos oldalon megtalálod
  • Gerbill
    erre én is kíváncsi lennék.
  • Istencsászár
    gtaval már semmi mer 2 éves akkor jóvolt...
  • Szergej90
    Hy all! Lehet tudni hogy mikor jön ki a The Godfather?