7267
The Godfather
-
#475 miért nem linkeled? -
#474 Tegnap jött két videó, az egyik egy kibővített autós üldözés. Hát itt sérthetetlenek az autók, az üvegek nem csak sötétítettek, hanem golyóállóak is.
Egyébként nem rossz. Reméljük a legjobbakat. -
hunter1989 #473 Ha valakinek van kedve és csinálná is velem együtt (hírek, letöltések, moderálás), az szólhat az oldalon megtalálható címemen. Bye -
#472 thx -
hunter1989 #471 Mostmár nem kötelező regelni. :) -
#470 regisztráljak hogy megnézhessek egy oldalt? nane....
"Kérlek regisztrálj ingyen és gyorsan, utána már nincs semmi korlátozás!"
Ez nem korlátozás... ez tiltás, korlátozás az amikor pl letölteni nemtudsz vagy 1-2 menü nem elérhető.. -
hunter1989 #469 http://thegodfather.extra.hu -
#468 -
#467 én még a bétának is! -
#466 Teljesbe? Még a DEMO-nak is örülnénk -
#465 van valami jo magyar oldala? -
moralosan #464 szakasznyit* :)
amúgy jah... majdnem. -
#463 jjah értem, csak van egy pálya, és szétnéz meg max lövöldzik, de nem jut elöre egy szakasztnyitsem! -
moralosan #462 hogy ne tudjon az újságíró, vagy a teszter továbbmenni és így ne lőjön le poénokat/spoilereket a sztoriból. Ennyi. Egyszerűen nem hal meg x fickó, vagy nem lehet továbbmenni egy pályaszakaszon. -
#461 de miért enm elhet, nem értem? -
moralosan #460 srácok kicsit nézzetek már körül, előbb írtam le:
Az egy XBOX 360 bétateszt. Az egyik küldetét alapból nem lehet már megcsinálni. -
moralosan #459 nem, nem olvasta senki (#450) -
#458 de igen én olvastam a pc gurus ciket és ot jóbnak irta mint a gta öszes részét
grafika szép story jó külön álitható a karakte kinézete ea golf játékbol átvet
modon karakter fejlödik boltoka hotelek stb átvehetjük az uralmat rendör megkenés stb nagyon ütös lesz
-
#456 Pedig akkor lehet, hogy többet tudnánk. -
#455 -
#454 Na akkor a Guru-s cikket nem olvasta senki? -
moralosan #453 srác azé' azé' ennyire hülye te sem lehetsz -
#452 De jó lenne ha mi tudnánk! :D -
Bebe114 #451 Hy
Nem tudjátok hol lehet letölteni teljesbe mert nagyon bejönn nekem
-
moralosan #450 srácok, az xbox360 bétateszt és az egyik küldetést úgy ahogy van nem lehet megcsinálni, így gátolták meg az újságírók spoilerezési szintjét :P (gondolom). -
#449 hát azért mondtam:DDD azt a kis részt meg amit mutattak... az nemkem tetszett:) -
#448 Ja, és a fele azzal le is volt tudva! -
#447 hát sokminden nem derűlt ki belőlük... azt láttam hogy az EA logó szerepel benne -
#446 Tegnap jöttek új videók. -
#445 valahonan megkéne szerezni a a béta ver-t van valaki aki megtudná?
Amugy este nézegettem a videokat, és szerintem ezek a képek mind fake! A videók szépek igaz egyre csunyább!_ :D -
#444 A PC Guru -ban elvileg csináltak bétatesztet.
Valakinek nincs meg a cikk?? -
#443 mikorra várható? -
#442 Srácok légyszi fejezzétek be az OFF-ot. Fölösleges tovább a szót szaporítani.
Jöjjön ki a játék, s majd meglátjuk...addig teljesen meddő a vita...
Nincs kedvem visszamazsolázgatni, törölgetni, de innentől minden nem ide illő és a meddő vitát folytató hozzászólás törlésre fog kerülni... -
#441 És minden háztömb kaphatna saját textúrát. Jellegzetesebb lehetne az egész város. A gta-ban egy képről kapásból megmondom hogy hol készült melyik városban vagy éppen mi van a környéken a mafiából egy képre ránézve fogalmam sincs hogy hol készült -
#440 nézz rá a maffiára vagyük el a szögeletes cuccokat, mosott texturákat adjunk hozzá dx9et és valami jókis fizikát... -
#439 a játékok töbsége mostanában azért nincsenek optimalizálva mert egyszerüen lehetetlen azokat már optimalizálni:DDD elavult enginéket újítanak fel és gyúrnak.... és ez használhatatlanná teszi... főleg az fps dömping-re jellemző és a kuka meg gyúm enginére:)) -
#438 A hivatalos oldalon megtalálod -
#437 erre én is kíváncsi lennék. -
#436 gtaval már semmi mer 2 éves akkor jóvolt... -
Szergej90 #435 Hy all! Lehet tudni hogy mikor jön ki a The Godfather?