7267

The Godfather

• mila69en
    ennyi pénzér én is égetném magam:DDD bár valszeg ez nekik nem égő inkább...

röhögnek a markukba
  • mila69en
    az EA-t az olyanok mind te(nem sértésnek mondom)tartjátok életben és nem is élnek rosszúl:))
  • Istencsászár
    Ea folyamatosan égeti magát. Játékokat nem ítélnek ez nem bíróság:)) kiadó diktál, ha ő ezt akarja akkor megkapja ha van pénze!!
  • mila69en
    pontosan nem hiába választották a nevet.... a recept egyszerű vedd egy kasszasiker licenc jogait dobj össze a nevével egy játékot teljesen mindegy milyen hogynézki tartalma sem számít.... elvan adva kaszálunk rajt jósokat aztán megyünk tömjük a fejünket tovább.... Az EA hamar lecsap minden nagy mozira és nem véletlenűl gondolom nem is kevest perkálnak érte de az elenyésző mert a 10x-e jön vissza
  • Dave92
    jo lehet hülyeség, de az ea leégne hogy nem tudja öszedobni ezt a gamet, és nem fogják neki itélni a köv gamekat.!
  • Istencsászár
    :)) ha szar lesz max nem veszik meg és kevesebb bevétele lesz belőle, de ez márcsak amiatt is nem teljesen helytálló mivel a neve elfogja adni akármilyen is lesz...
  • mila69en
    "kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsődőlhet, mert gondolom beperelnék őket."

ezt inkább nem is kommentálom
  • Dave92
    nem tom 13 vok, nem avgyok nagy gameszakértő csak, gondoltam hogy ezvan, csak gondolkodjatok, a kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsődőlhet, mert gondolom beperelnék őket.
  • MikX
    Csak az a baj, hogy többen vannak azok, akik "sötétbn tapogatóznak", és így az idők végezetéig megél az EA belőlük, de ez egy másik téma...
  • moralosan
    "nem ökörség, de..."

saját magad ellentmondása :P

Dave ez tényleg baromság... ilyen komoly oldalakon nem fognak kamu videókat leközölni... Az összeesküvés-elméletek maradjanak ott ahol szükség van rájuk

• mila69en
    ettől az EA nem fog becsödőlni...LOL.... és sztem nem is alaptalanúl utálják:) pont, hogy az ilyen húzásai miatt:D régen még mikor sötétben tapogatóztam én is EA párti vóltam..... most viszont rohattúl örűlnék neki ha egyszer azt olvasnám a hírekben hogy az EA lehúzta a rolot
  • kirol
    Szerintem meg a sok hülyeséget abba kellene hagyni.

Muszály jónak lennie és kész!!!
  • Dave92
    nem ökörség, de sokan tudjuk hogy sokan urálják az ea-t , és megakarják szivatni, ezzel rendesen belehetne csődőltetni is az ea-t ha ez nem sikerülne jól%
  • mila69en
  • joebacsi
  • malter
    ha ökörséget irsz ne lepödj meg
  • Dave92
    anyád a láma,
  • kilyking
    Nagyon vártam ezt a gamet de most a videok + a képek kicsit elvették a kedvem tőle
    semmi élet nincs a városba nem úgy mint a mafiaba.A kocsik szélvédőjén 2006-ba illene belátni.:(
  • bgabor
    Hát ez tényleg roppantul valószínű...
  • Dave92
    na mindegy, ugyse jotunk egy hura, majd ha megjelenik kiderül minen!
  • mila69en

figyeld csak ingame autó ablak:)
  • mila69en
    csak aza baj hogy valamejik movin látszik hogy átvezető video a másikon meg látszik hogy ingame és valóban fekete az ablak demégcsak az autó sem sérűlt meg amikor lövik:)

szerk: sőt ha jobban megfigyeled az első össze állításban is van ingame részlet és tök fekete az üveg mikor a pali hátulról lövöldözik kifele:)
  • Dave92
    http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Highlights%20I&resID=hi ezek alapján itélj!
  • mila69en
    páncélozott üvegekkel jártak:D azért fekete
  • kirol
    Biztos akkoriban ne maz volt a matricán hogy:
    Betörés, hő és fényvédelem, hanem: Belövés, fény és hővédelem.
  • mila69en
    hát a maffiozók sötétített üveggel járnak:DDD.... szal ez így teljesen élethű
  • kirol
    Melyik videóra gondolsz?
    Mert ez a hivatalos oldalról van és itt is le van fóliázva az összes ablaküveg.
    http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Car%20Hit&resID=hi
  • BBird
    Szerintem tudnánk róla, ha így lenne. Általában a zaftos hírek hamar terjednek. :-)

És akármennyire is szeretnénk, a hivatalos oldalon levő képek több, mint valószínű, hogy fel vanna turbózva PS-el, hogy jobban eladhatónak tűnjön. A valóságot szerintem a csúnya képekben keressük. :-)
  • Dave92
    ohh, csak megnéztem azt a videot amit linkeltetek azon tök gyér volt a graf meg az üveg is sőtétvolt teljesen de amit emgnéztem a godfather.ea.com on azon gyönyörá graf és a kcsopi lehet látni az ember fejét és szép graffal, szerintem, valaki emgszerezte a bétát, beálitotta lower grafra és osztogatja a képeket!
  • mila69en
    kép tulajdonságok azt ott a cím, hogy honnana van:)
  • kirol
    Ezt honnan szedted?
    Nekem alig mutat párat.
  • joebacsi

(hasznos ez a szmájli :D)
  • mila69en
    hát tudud az mind a fake verzioból származik... az igaziakat még besem mutatták
  • Istencsászár
    ezek maguktól születnek és önként terjednek a neten mi?:)))
  • Csuhai G
    Reménytelen! :D
  • reménytelen
    Ebben reménykedjünk...
  • Dave92
    olyan hülyék vagytok csak azok a jo videok amik a hivatalos oldalonn vannak, ami máshol az minde fake!
  • joebacsi
    jájj, ez az autóüldözés nagyon gáz, árkád fos, semmi fizika, mintha sinen menne a kocsi, sötétített ablakok 2005ben iszonyat ciki...mafia keresztbe-hosszábban übereli...sajnos :(
    bár ránézek mindenképp, ha megjelenik, de már nemvárok sok jót :((
  • kirol
    Plussz:
    Videó
  • kirol
    Tessék:
    Videó 10
    Videó 11