7267
The Godfather
-
ennyi pénzér én is égetném magam:DDD bár valszeg ez nekik nem égő inkább...
röhögnek a markukba -
az EA-t az olyanok mind te(nem sértésnek mondom)tartjátok életben és nem is élnek rosszúl:)) -
Ea folyamatosan égeti magát. Játékokat nem ítélnek ez nem bíróság:)) kiadó diktál, ha ő ezt akarja akkor megkapja ha van pénze!! -
pontosan nem hiába választották a nevet.... a recept egyszerű vedd egy kasszasiker licenc jogait dobj össze a nevével egy játékot teljesen mindegy milyen hogynézki tartalma sem számít.... elvan adva kaszálunk rajt jósokat aztán megyünk tömjük a fejünket tovább.... Az EA hamar lecsap minden nagy mozira és nem véletlenűl gondolom nem is kevest perkálnak érte de az elenyésző mert a 10x-e jön vissza -
jo lehet hülyeség, de az ea leégne hogy nem tudja öszedobni ezt a gamet, és nem fogják neki itélni a köv gamekat.! -
:)) ha szar lesz max nem veszik meg és kevesebb bevétele lesz belőle, de ez márcsak amiatt is nem teljesen helytálló mivel a neve elfogja adni akármilyen is lesz... -
"kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsődőlhet, mert gondolom beperelnék őket."
ezt inkább nem is kommentálom
-
nem tom 13 vok, nem avgyok nagy gameszakértő csak, gondoltam hogy ezvan, csak gondolkodjatok, a kersztapa egy klaaszikus, ha szar lenne, becsődőlhet, mert gondolom beperelnék őket. -
Csak az a baj, hogy többen vannak azok, akik "sötétbn tapogatóznak", és így az idők végezetéig megél az EA belőlük, de ez egy másik téma... -
moralosan #506 "nem ökörség, de..."
saját magad ellentmondása :P
Dave ez tényleg baromság... ilyen komoly oldalakon nem fognak kamu videókat leközölni... Az összeesküvés-elméletek maradjanak ott ahol szükség van rájuk
-
ettől az EA nem fog becsödőlni...LOL.... és sztem nem is alaptalanúl utálják:) pont, hogy az ilyen húzásai miatt:D régen még mikor sötétben tapogatóztam én is EA párti vóltam..... most viszont rohattúl örűlnék neki ha egyszer azt olvasnám a hírekben hogy az EA lehúzta a rolot
-
Szerintem meg a sok hülyeséget abba kellene hagyni.
Muszály jónak lennie és kész!!!
-
nem ökörség, de sokan tudjuk hogy sokan urálják az ea-t , és megakarják szivatni, ezzel rendesen belehetne csődőltetni is az ea-t ha ez nem sikerülne jól% -
-
-
ha ökörséget irsz ne lepödj meg -
anyád a láma, -
Nagyon vártam ezt a gamet de most a videok + a képek kicsit elvették a kedvem tőle
semmi élet nincs a városba nem úgy mint a mafiaba.A kocsik szélvédőjén 2006-ba illene belátni.:( -
bgabor #497 Hát ez tényleg roppantul valószínű...
-
na mindegy, ugyse jotunk egy hura, majd ha megjelenik kiderül minen! -
figyeld csak ingame autó ablak:) -
csak aza baj hogy valamejik movin látszik hogy átvezető video a másikon meg látszik hogy ingame és valóban fekete az ablak demégcsak az autó sem sérűlt meg amikor lövik:)
szerk: sőt ha jobban megfigyeled az első össze állításban is van ingame részlet és tök fekete az üveg mikor a pali hátulról lövöldözik kifele:) -
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Highlights%20I&resID=hi ezek alapján itélj! -

páncélozott üvegekkel jártak:D azért fekete
-
Biztos akkoriban ne maz volt a matricán hogy:
Betörés, hő és fényvédelem, hanem: Belövés, fény és hővédelem.
-
hát a maffiozók sötétített üveggel járnak:DDD.... szal ez így teljesen élethű
-
Melyik videóra gondolsz?
Mert ez a hivatalos oldalról van és itt is le van fóliázva az összes ablaküveg.
http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/videos.jsp?setID=Car%20Hit&resID=hi -
Szerintem tudnánk róla, ha így lenne. Általában a zaftos hírek hamar terjednek. :-)
És akármennyire is szeretnénk, a hivatalos oldalon levő képek több, mint valószínű, hogy fel vanna turbózva PS-el, hogy jobban eladhatónak tűnjön. A valóságot szerintem a csúnya képekben keressük. :-) -
ohh, csak megnéztem azt a videot amit linkeltetek azon tök gyér volt a graf meg az üveg is sőtétvolt teljesen de amit emgnéztem a godfather.ea.com on azon gyönyörá graf és a kcsopi lehet látni az ember fejét és szép graffal, szerintem, valaki emgszerezte a bétát, beálitotta lower grafra és osztogatja a képeket! -
kép tulajdonságok azt ott a cím, hogy honnana van:) -
Ezt honnan szedted?
Nekem alig mutat párat. -
(hasznos ez a szmájli :D) -
hát tudud az mind a fake verzioból származik... az igaziakat még besem mutatták
-
ezek maguktól születnek és önként terjednek a neten mi?:))) -
Reménytelen! :D -
Ebben reménykedjünk... -
olyan hülyék vagytok csak azok a jo videok amik a hivatalos oldalonn vannak, ami máshol az minde fake! -
jájj, ez az autóüldözés nagyon gáz, árkád fos, semmi fizika, mintha sinen menne a kocsi, sötétített ablakok 2005ben iszonyat ciki...mafia keresztbe-hosszábban übereli...sajnos :(
bár ránézek mindenképp, ha megjelenik, de már nemvárok sok jót :(( -
Plussz:
Videó -
Tessék:
Videó 10
Videó 11