7267
The Godfather
-
#555 pcgurun volt egypár mondjuk nem tudom milyen platformon de azon jól nézett ki! Meg le is tesztelték és azt írták így szuper úgy szuper - én ezért bízom benne hogy jó lesz de lehet hogy átbasztak az újságírók! -
#554 huhh 1-3-5 fasza volt, de a többi csak parasztvakítás maximum...(volt még nfs se, meg nfs2 se) -
#553 helyes:DD már kicsit elkalandoztunk de végülis témába vág a kiadó miatt:)
mutass egy vidijót ami meggyőzött téged, hogy jó lesz:) -
#552 jó játék lesz ez (témára visszakanyarodva) :D -
bgabor #551 EZEN az oldalon megtalálod az utóbbi 12 év összes játékát, ábécérendben, kiadóval, évszámmal, patchekkel. -
bgabor #550 Rosszul tudod.
A helyes sorrend:
NFS 1, 1995
NFS 2, 1997
NFS 3: Hot Pursuit, 1998
NFS 4: High Stakes, 1999
NFS 5: Porsche Unleashed, 2000
NFS 6: Hot Pursuit 2, 2002
NFS 7: Underground, 2003
NFS 8: Underground 2, 2004
NFS 9: Most Wanted, 2005 -
#549 nem... az 5 a porse:) a 3 HP rosszúl tudod:)asszem:DD de már énsem nagyon emlékszem melyik melyik a 6 a HP2 -
#548 Nekem a HP 2 volt a kedvencem -
#547 A need for speed hot pursuit az ötödik rész volt. Először nfs 1-2-3-4 Hot Pursuit 1-2 High Stakes, Porsche Unleashed, Underground 1-2, Most wanted 1
Ha jól tudom így jönnek sorban -
#546 Mondjuk azt nem értem miért ilyen ratyi a grafika mikor az EA a csilivilire mindig is adott! -
#545 sok szar játéknak van topicja:) ez is maradni fog csak olyan lesz mint a temető:)
az EA-az névjegy és garancia a szemétre
ezért is féltem nagyon a crysit remélem ott nem pfáznak bele semmibe és a profikra bízzák a döntés jogát -
#544 többet nem is tudok mondani:)) -
#543 videok, képek, EA eddig siralmas:)) -
#542 najó az tényleg király nekem is tetszett nagyon... de nem igen lehet sorólni:) -
#541 Akkor ezek szerint ennek kötelezően rossznak kell lennie! Akkor nektek volt igazatok! Szar lesz! :-D (be is lehet zárni a topicot vagy mehet a gumiba) -
#540 The Chronicles of Riddick -
bgabor #539 Jelen állís szerint (az eddig megjelent képek és videók alapján) ez a játék közel sem lesz olyan minőségű, mint a Mafia volt. Ami azért is érdekes, mert a Mafia már egy 4 éves játék. -
#538 hát ha valamit már úgy másolnak le az régen rosz.... nagyon sok film adoptácio bukott el:) pedig a story adott volt:) sőt mond egy jó játékot ami filmről készűlt! -
#537 :DDD a 2 az vajon miért nincs ott?:)nem volt méltó a folytatáshoz 3-al vissza tértek:) -
#536 Nem értem miért lenne rossz! A sztori adva van a többit meg le kell másolni a Mafiarol! -
#535 Azért a Keresztapa sztori se kutya! -
de legyen igazad és akkor fejet hajtok az EA előtt és meghajolok előtted is:) -
bgabor #533 Ha kíváncsi vagy, milyenek voltak az igazi Need For Speed részek, akkor itt van egy-egy képgaléria a három legjobbról:
Need for Speed: Hot Pursuit Ez volt a harmadik NFS.
Need for Speed: High Stakes Ez volt a negyedik rész.
Need for Speed: Porsche Unleashed Ez pedig az ötödik, az utolsó, ami még a régi színvonalat képvisselte.
-
#532 maffia csak 1 volt, olyan játék nemlesz több... -
#531 Olyan lesz mint a Mafia!:-D -
#530 már elbaszta:)) képek+videók, mondj 1 jó okot arra hogy tuti jólesz:D -
#529 LOL hogy olyan progit fikáztok ami még meg sem jelent! És szerintem az EA egyszerűen nem meri elbaszni ezt a játékot! -
#528 az, mer ezzel a 10 éves kiskölkök is minden nehézség nélkül eljátszadoznak meghát tudod ez az arcade autósversenyek kirááálya:))) Páncélozott, betontömbök, ea módra:)) -
#527 az még nem volt annyira gáz.. voltak mély pontjai a sorozatnak...de ez áhhhh egyszerüen nem dudom megérteni hogy miért kellet ez csinálni ebből a sorozatból? talán mert trendi?! NFSMW kb 10 percet volt a gépemen úgy mint az U szériák elindítottam megráztam a fejem uninstall.... -
bgabor #526 Nézd, nem állítom, hogy az NFS MW nek szép a grafikája, de te mivel nagyon fiatal vagy, nem emékezhetsz, milyen volt a régi NFS sorozat. Régen ez egy irtó hangulatos és főleg profin megcsinált játékprogramszéria volt. Aztán a hatodik epizók kiadásának idején az EA váltott, és fölvette ezt a mostani stílusát. Azóta az NFSek-et egyszerre fejlesztik PC-re és a nyomi konzolokra, és minden évben kiadnak egyet. És minden évben degeszre keresik magukat az aktuális szériával. De a valódi minőség lassan 4 éve nincs az NFS széria mögött. És most kijött a MW, ahol autónak álcázott törhetetlen kugligolyók versenyeznek szűk, villogó-lebegő neonokal kivilágított kacskaringós pályákon. Valóban, a grafika szépen néz ki(persze csak csúcskategóriás gépeken), de a lényeg évek óta elveszett. -
#525 sima sport kocsik, erdő, hegyi-falu, kietlen utakon való száguldozás ez az NFS ettől volt olyan jó és egyedi:/ ( talán a World Racing 2 ami vissza tudta hozni ezt az élményt )
dehát ugyis valami MW2 féle lesz az ea következő tömegjátéka mivel ez nekik bejött pénzügyileg.... -
#524 ja, de mondjuk a HP2-nél kezdődött szvsz... -
#523 bezony bezony vissza sírom a régi nfs szériákat:(( mióta van NFS U azóta hánynom kell tőle -
#522 egy single player játékot nemvesznek 1 éven át... kijön 1 hónapig ottvan az elasások topjaiban azt "eltünik"
Szépen? hát kezdj el játszani az nfsekkel nézd meg mi az az nfs, ez már nem nfs ez az ea elcsökevényesített tömegszara aminek semmi köze az nfs szériához ugymint az U1,U2 -
#521 igazad van, de ezzel az erőbe megirhatná egy hónap alat az egészet, de ha nem foglalkozik a grfal al akkor, egyidő után nem veszik nem? De azért ha megnézed az NFSMW szépen meglett csinálva, nem? -
loserman #520 Dave92 megint hoztad a szintet. -
bgabor #519
Na akkor kezjük az elején.
Az EA a világ legnagyobb szoftverkiadója, és simán megél a sok bírkából, akik elmennek a boltba és kiperkálnak 11.000 Forintot a legújabb Sims vagy Need For Speed epizódért. Sosem mentek rá a minőségre, csak az eladások és a pénz érdekli őket, tipikus amerikai üzleti vállalkozás, amely minél kissebb ráfordítással minél nagyobb hasznot akar húzni. A játékok színvonala vagy a gamerek legkevésbé sem érdeklik.
A Godfather is a szokásos eljárás alapján készül. Megvesznek egy nagy nevet, összedobnak valamit (persze egyszerre fejlesztik minden géptípusra, hogy minél kissebb legyen a ráfordítás), aztán kiadják, a sok birka meg megveszi, ugyanúgy ahogyan a Sims 1-2 kiegészítők vagy a Need For Speed részek esetén is.
Beperelni pedig senki sem fogja őket azért, mert szar játékot készítettek. Mégis ki perelné be őket? És milyen jogcímen? Azért mert silány programok kiadásával foglalkozik? Hiszen ezzel csak magának okoz veszteséget. (Okozna, ha a sok idióta nem venné meg rögtön a cuccaikat, hanem kipróbálná a demót vagy a warezt ahelyett hogy kapásból elmegy és kifizet érte tízenakárhányezer forintot)
A Godfarher pedig nem azért néz ki így, mert valaki kilopta a bétát és low detail képekkel szórta tele a hálót, hanem mert ilyen ocsmány, és kész. Nem másért, pusztán azért mert az EA szarik rá hogy milyen minőségű játékot ad ki.
Mi csak annyit tehetünk ellene, hogy nem vásároljuk meg eredetiben a játékaikat.
-
#518 lol-:D -
#517 ja amúgy gondóltam hülye példa volt.....:) ezzel nem vakítanék:D grat:) amúgy ha már ennyire pártolod az EA-t hogy le is hülyézel érte mindenkit akkor tiszteld meg őket annyival hogy megveszed a játékakikat....nehogy éhen haljanak -
#516 hülyék vagytok, én warezolok:d szal enm pénzelem őket-,:D