7267

The Godfather

• kirol
    A következő videó megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
    Xbox videó
  • misirulez
    Figyeljétek csak meg!
    Lessz egy u.a, vagy mégrosszab grafja mint az SA.-nak, a gépigény meg sokkal több lessz (ebbe biztos vagyok)
  • Gerbill
    Én elhatároztam hogy nem érdekel ki mit mond úgyis megszerzem a játékot és kipróbálom.
  • reménytelen
    Nem állítom magamról, hogy grafikaorientált vagyok...
    De ha a játék így fog kinézni (már 2006 van), akkor azt hiszem, az EA nyugodtan rárakhatja a játékára a betoncipellőt, és bedobhatja a folyóba.
    De majd meglátjuk.
  • Istencsászár
    jó neked hogy már végigjátszottad
  • iommi
    szerintem nagyon jó játék!!
  • akyyy
    megnéztem itt a godfathert videó és hát meg kel hogy mondjam az autós vezetés sztem nagoyn elrotnották benne:S
  • dinomano
    hmm... igazabol nagyon nagy durranast akartak+mivel Godfather, midnenki felkapta a fejet; de sztem egy sima GTA klon lesz; egy müfajrol a 20-adik bőr...raadasul sztem a Max Payne1-nek szebbek a texturai... a karaketrkidolgozas oké, de azon kivül minden szögletes(épületek papirbol vannak...)és akkor inkabb a Maffia...
  • M@TriX
    nem
  • Istencsászár
    bár a gémszarnak nemhiszek el semmit, de ahogy ő állítja ea b@szott a körítésre ( amit eddig is láthattunk ), a név elad minden szart....
  • The FlashBack
    hy
    megjelent már a gém, vagy demó?
  • M@TriX
    hmm, hát az amit itt gyanítottunk, a hangulatra figyelnek ami jó dolog, de az a baj, ha itt ki is merül... a filmet akarják meglovagolni és slussz-passz
  • Csuhai G
    Nah elolvastam a GameStar bétatesztjét. Azt mondták, hogy nagyon vegyesre sikeredett a játék! Mível beszkennelni nem tudom, ezért elmondom a lényeges összeegzést:

Grafika : Nem jött be! - Gondolom mindenki - főleg az előzetesen kiadott pár screenshots alapján - várta a nagy next-gen csodát, ami viszont nem jött be! Mai szinten a megjelenítést (az arckidolgozást leszámítva) közepesre értékeljük, önmagához képest pedig még ennél is rosszabbra. Talán még reménykedhetünk egy kis csodában a végleges verziónál.

Autók : A megvalósítás OK, de csak közepes. - Bár már előre megmondták, hhogy nem az autók játszák majd a főszerepet, ez az aspektus kihagyhatatlan. A járművek jóval tartósabbak mint a GTA-ban, és a sérülésmodell sem olyan jó, mint vetélytár(sai)ában. A fizika viszont rendben van.

Hangulat: Minden OK, erre számítottunk! - Nos igen, a filmes hangulata abszolút átjött. A zene félelmetesen jó, a város élettel teli, a szereplők pedig megszólalásik hasonlítanak az eredeti "énjükre". HOgy a történet magával ragadó és lebilincselő lesz-e, az a végleges verzióig várat magára.

Küldetések : Minden OK, erre számítottunk! - Nincsenek benne pizzás, vagy mentőautós szabadküldetések, de van helyette igazi mafiia-meló: védelmi pénz beszedése, illegális üzletek futtatása, vagy széffelnyomás. Nem csak vérengezni lehet vagy kell, meggyőző erőnkre is szükség lesz.

Harc : Ez nem jött be, többet vártunk! - A harc és irányítási részt át kellene gondolni még egyszer a megjelenésig: nagy újdonságnak szánták a dolgot, de az egércsuviszkolós verekedés elképzelése egyértelműen bukás szagú. Lehet, hogy konzolon jó lesz, de minket PC-seket ez kevésbé vígasztal!

Elnézést az esetleges gépelési hibákért! Thanks GameStar!
  • loserman

tegnap leszedtem a videót, sokat babráltam ,mire sikerült elinditani, amikor elindult nagyon megörültem

ugy ment végig az autó ,mintha páncélozott lenne. golyók lepattantak róla .stb
    egyáltalán minek menekült? ez a videó csalódás volt.
  • hykao #581
    Igazad van. Én vagyok a hülye, hogy leállok értetlenkedő és szemtelen madarakkal vitázni, és megpróbálok észérvekkel hatni...ahelyett, hogy tenném a dolgom...ígérem többet nem fordul elő! :)
  • M@TriX
    nem értem miért nehéz megértened, hogy mindennek van topicja, ez a jó itt az SGn, szóval off-ot kerüld, a személyeskedést meg méginkább...
  • bgabor
    Nem kell neked mindent érteni? Na ilyet is csak az SG fórumán engedhet meg magának egy "moderátor". Megfelelő ember megfelelő helyre, mi?
    Tudod mit?
  • geri15
    hát ennél a Mafia ezerszer jobban nézett ki. Ha ennyit képes felmutatni majd akkor keresztet vethetnek a játékra a készítők.
  • Csuhai G
    Úristen, ezt a halálgagyi szart!
  • dinomano
    öszinten a gémröl? Én ujabban EA gémektöl nem ajulok el; föleg mááá' midnen franchise-t megvesznek mert van píízük... nem tudom mekkroa durr lesz a gém; de pl. a PS2-es grafok még ps2-ön is gazasak, nezve az uj gémeket(black, gene troopers...); mondjuk a pc-s verzijo nem tudom mennyivel lesz szebb, pár fokkal bizti... :-/ nahmind1, szeretem a G.father filmeket; meghajolok elöttük, épp ezert nem leszek kivancsi a gémre...(hacsak nem elsz übermegaatomjo...)
  • Istencsászár
    hát őőő szép:)
  • M@TriX
    hát öööö, és ez hivatalos oldalról kép....
  • M@TriX
    meg sztem a Mafia ma is megállná a helyét, lehet nem tudnának annyival jobbat kiadni mostanság, inkább várnak még a puskaporral.
  • M@TriX
    én erősen kétlem, hogy megijedtek volna ;)
    sztem inkább kivárnak, azaz persze, hogy érdemes megvárniuk amíg megjelenik, hogy lássák mit alkottak az EAsok
  • mila69en
    ez most valami vicc, hogy ezért nem lesz mafia2?:@@@
  • Istencsászár
    ismétlés a tudás... :)

kirol: Pc Guru :)) régen ez eredti teammal jóvolt az az ujság, de miután 2é váltak emberek lecserélődtek egy hányás lett...

hykao: nemakarok vitázni pont veled, de ami mostmegy na az nem ide való:)) sztem
  • kirol
    A következő GameStar -ban is lesz The Godfather teszt. Kíváncsi vagyok.
    Bár sajnos a Pc Guru -s sincs meg.
  • joebacsi
    rgr boss, mindenki érdeke a kényes egyensúly fenntartása ;)

a játékkal kapcsolatban meg még ugye annyit, hogy ugye a pletykák szerint épp a Godfather miatt mondtak le a cseh srácok a Mafia2ről, mert ezzel a névvel, ezzel a hype-al nem vállalták a versenyt...namost ha tényleg ennyire alulmúlja a várakozásokat, mint ami az előzetesekből sejthető, akkor még 1 indokkal több, hogy kicsit morcosabbak legyenek ismét az ea-re a játékosok...de mint mondottad volt, várjuk meg inkább amíg megjelenik...
    nah addig is joéjszakát :)
  • hykao #567
    @joebacsi: szép kis bekeretezett joly joker kép...ennek ellenére hagyjuk meg a hozzászólásfosás beindulását a játék megjelenésére...onnantól úgyis elszabadul a pokol...addig fölösleges kórusban szajkózni minduntalan ugyanazt, amit már ezerszer kiveséztünk... :)

@mila69en: amint írtam nem a tartalom a baj, hanem a nyilvánvaló és az ezerszer átrágott téma minduntalan és szakadatlan ismétlődése... :)

@bgabor: nincs most hangulatom lereagálni ezt a kis szösszenetet, maradjunk annyiban, hogy mint témaindító kiemelten érdekel a topik sorsa...és már másodszorra kértem, hogy ne szemeteljük fölöslegesen a topikot össze...ha nem érted, hogy mi a bajom, nem baj, nem kell neked mindent érteni...
  • bgabor
    Natessék. Ennek ellenére amit tárgyaltunk, az nem offtopic volt, úgyhogy nemigazán értem, mi a gondja.
  • mila69en
    pedig modi:DDD

szerk:de végülis nem véletlenűl jött elő az NFS széria:)
  • bgabor
    Nem látok rajtad moderátori megjelölést. Ennek hiányában nemigazán érdekel, hogyan gondolkodsz az off topic hozzászólásokról.

Ezt tárgyaltuk, mert erre kanyarodott a téma, és ehhez volt kedvünk. Biztosíthatlak hogy ismerem a különbséget fórum és chat között.
    Mindazonáltal nem látom okát, miért ne tárgyalhatnánk ki bármit kedvünk szerint, ami valamilyen szempontból kapcsolódik a témához, tehát nem offtopic.
    Erről ennyit.
  • mila69en
    nem ez nem EA fika topik de ehez a játékhoz nagyon is sok köze van az EA-nak.....vagy nem? és az hogy pl: teljesen negatív véleményt alkotok erről a játékról(szabad nem?)a megjelent videók és képek alapján.... mindenképp az EA-t kell elővenni....ennél jobra ugysem lehet számítani!!! lehet ha nem az EA lenne a kiadó akkor azt mondanánk hogy lesz ez még jobb is... de nem lesz és ha már elővettük az EA-t akkor vesézzük már ki hogy miért is baj az hogy ő a kiadó... nagyon jó példa az NFS széria
  • joebacsi
    bocs hyk, hogy folytatom az offot, de erre csak ezt tudom mondani :)

amúgy visszatérve a játékra, tényleg igazad van, hogy majd úgyis meglátjuk, kár temetni előre, de ha visszagondolok, hogy én speciel mekkora messiásként kezeltem, mikor az első infók kijöttek róla, akkor iszonyú lehangolóak az eddigi anyagok...
  • hykao #561
    Hát legközelebb jobb lenne, ha valami CHAT-es helyen jönne rátok ezafajta kedv...itt az SG-n sokan munkálkodnak rajta, hogy CHAT-té alakítsák a fórumot...és sokan nem tudnak különbséget tenni, hogy mi az, hogy FÓRUM, és mi az, hogy CHAT... :)
  • joebacsi
    speciel ki lett tárgyalva minden elérhető infócsöpp, így a kis holtidőben kicsit elkalandozott a téma...ennyi sztem belefér :)
    meg amúgy is már épp visszacsúsztunk ontopicba :)
  • bgabor
    Mert erre terelődött a téma, és ehhez volt kedvünk.
  • hykao #558
    Bazz kicsit sok az OFF, nem?
    Mi ez? EA fika topik???
    Érdemes lenne megvárni, hogy kijöjjön, nem gondoljátok-e? Ok, hogy lehangolóak az előjelek, de én még akkor sem lepődnék meg, ha márcusban bejelentenék, hogy csak 2007-ben jelenik meg...láttunk már ilyet párszor, nem?
    Addig meg tök fölösleges a semmiről fosni a szót!

NFS PU volt az uccsó "NFS", az EA teleszarja a játékpiacot sorozatokkal, és minden egyes játék kibaszott drága...stb....stb...
    Ezeket mind tudjuk, ezer és egy topikban ki lett tárgyalva, minek tovább rágni a gittet a témáról?
  • Szabi84
    Ettől félek én is de én egyszerűen nem tudom hogy lehetne elcseszni ezt a játékot, minden a seggük alatt van: sztori, lóvé, szinészek, meg talán még programozni is tudnak! Na huztam aludni holnap meló! Joccakat mindenkinek!
  • mila69en
    újság teszteknek sosem dőlök be:) sokszór elfogúltan tesztelnek valmit