7267
The Godfather
-
#635 nem tom, szerintem az a ablak csak átlátszó lesz, látam egykét olan videot ahol belehet látni az ablakon! nem ismer vki pc gurus avgy gamestaros emberkét aki tesztelte a gamet? Ha igen kérdezze má meg azt az aproságot hogy az ablaküveg fekete-e? előre is köszi! -
#634 A grafika kétségtelenül rossz, de a videó alapján a hangulat az meglesz. Az első videó alapján legalábbis mindenképp. -
#633 szerintem sz*r -
#632 Inkább ez:
GS -
GS -
#630 léce dob egy linket:D PLS -
#629 Nyisdd ki az ablakot! Küldök egy kisszéket!
De siess avval a nyitással!!! -
#628 én nemérem el, leveszed nekem? -
#627 2 új videó érhető el. -
#626 fil=film -
#625 Szerintem arra gondolt hogy nem a fil hanem a játék kijöveteléig -
#624 miaza "gém verzió"? -
-
#622 -
#621 kifelejtetted, hogy a "márcsak"-ot viszont külön írjuk... :))) -
#620 A The God Fathert egybe kell írni mégpedig így: The Godfather. És a mondatokat nagybetűvel szokták kezdeni -
-
#618 gta-nal csak szebb gráfot lehet összehozni (vagy egyenrangút)^^
mellesleg örülnék, ha minimum megütné a mafia színvonalat. bár nem szeretem az ilyen viszonyítgatásokat, csak nem nagyon volt még jó gáma ebben a témakörben:/ -
#617 A stalker is már mióta csúszik. -
#616 nem,nem doom3 időben jött, aza a hl2 volt... -
#615 Mert kb két év múlva fog megjelenni a game...
Láttunk már ilyet, ugye? (DOOM3)
:-( -
#614 Úgy legyen! -
#613 a hivatalos honlapra ebben a hónapban akkor miért a kezdetleges verzióról adnak képeket? de mind1 ha szép és jó lesz én csak örülök nkei :) -
#612 na az uj pcguruba azt irják hogy a grafika sokal szebb mint a gtasa
és hogy a neten keringö képek az a kezdetleges verziobol vanak
piros pontot ADTAK A GRAFIKÁRA -
#611 leszarom az eat, szerintem irjunk egy levelet a cseheknek, hogy csinájják meg! -
Andretti #610 Ha jól olvastam a cseh oldalakon a mafia 2 rejtélyes okokból ált le, a fejlesztési stádium közepén. Sok cseh fórumon azt mondták, hogy az EA keze van a leállás mögött. Lehet valóságalapja. Az EA amúgy ezt a gamet nem mafia utódnak mondta, ő ezt GTA sablonról ültette át ebbe a korszakba (minden EA oldal fórumezt írja) és ölt egy csomó lóvét a sznészekbe és arcokba, a feelingért. Amit ő akart az meg lett... Meg ez a game sztem olyan lesz mint sok matrix vagy SW game. Csak a rajongókszeretik... AMúgy a mafia 1 korát meghazudtolóan jó grafikával készült, egyetlen jelentős hibája sztem a város óriási korlátozottsága. Nincs egy nyitható ajtó... De nem is ez a lényege annak. Milyen jó lenne most a Mafia 2-őt vesézni (1 éve 2006 február 28 volt a kitűzött kiadási időpont)... Nem baj, akinek nem teszik ne törődjön vele, keressen másik gamet. Én kipróbálom majd (nem megveszem...), és ha nem tetszik puff így jártunk... Majd a következő jobb lesz... -
#609 szép rajz:) -
#608 -
#607 "'40-es években nem volt dinamikus árnyék a valóságban még!"--->DAS.:AS:D:AD:S.:SA:D
még nincs egy fullos gép az X teljesítményénél:)
-
#606 Hát, ja, kevés, da ha szt nézed, hogy mostmár egy fullos gép tudja az X360 teljesítményét, akkor a pécés verzió ebből mi? Ez egy '99-es játék szintje...
Az árnyék meg lehet valóságos ám!
Lehet, hogy régen állandóan felülről sütött a nap, és ezért van az árnyék olyan szépen a kocsik alatt! (Gondolj bele, hogy a '40-es években nem volt dinamikus árnyék a valóságban még! :DSADASD) -
#605 hát igen az várható hogy az X360-as verzió jóval szebb lesz... de aza felső kép meg az X360 teljesítményéhez kevés:DDD
ja pc verzió kocsi árnyék...DAS.:AS::D:AD:SDA: -
#604 X 360:
pc:
Ez valami siralmas...
Nemhogy egy ócska konzol átirat, de még grafikailag le is butítva, Grat EA, grat!! -
#603 Erről kb a Punisher jutott eszembe, nem egy gengszterjáték... -
#602 Hát szerintem jelen esetben semminek sincs (normális) árnyéka -
#601 Ez megjelenik PS1-re is? :DSAASASD -
#600 Ennyi erővel a mafia meg a keresztapa is egy kliségyüjtemény a gengszteres filmekről -
#599 kihalt, kitelen táj, semmi tereptárgy, semmi berendezés az épületben, a mozgás levan scriptelve, szal semmi fizika ahogy látom... de 1 fokkal jobb videó mint az eddigiek csak túl konzolos a minden, mivel konzolos videó, de pécén is ezlesz, irányítástól előre félek hogy elbaffák:) -
#598 csak én látom úgy, hogy nincs az embernek normális árnyéka? csak egy karika van ott -
#597 Igazából nekem mindegyik GTA gameből a klasszikus maffiózó hangulat hiányzott hisz mind inkább egy amolyan kliségyűjtemény volt bűnözős filmekről. Nekem a mozgás animációk tetszenek... csak reméljük Pcrre kapunk szép nagy felbontású textúrákat meg kicsit több polygont:D -
#596 sztem az SA-nak sokkal jobb grafja van, mar ami screenshot-ot lattam godfatherböl... :-D (még akkor is, ha egy h*lye feka van benn.. :-D)