7267

The Godfather

• Dave92
    nem tom, szerintem az a ablak csak átlátszó lesz, látam egykét olan videot ahol belehet látni az ablakon! nem ismer vki pc gurus avgy gamestaros emberkét aki tesztelte a gamet? Ha igen kérdezze má meg azt az aproságot hogy az ablaküveg fekete-e? előre is köszi!
  • Gerbill
    A grafika kétségtelenül rossz, de a videó alapján a hangulat az meglesz. Az első videó alapján legalábbis mindenképp.
  • Dave92
    szerintem sz*r
  • kirol
    Inkább ez:
    GS
  • kirol

GS
  • Dave92
    léce dob egy linket:D PLS
  • kirol
    Nyisdd ki az ablakot! Küldök egy kisszéket!
    De siess avval a nyitással!!!
  • Istencsászár
    én nemérem el, leveszed nekem?
  • kirol
    2 új videó érhető el.
  • Gerbill
    fil=film
  • Gerbill
    Szerintem arra gondolt hogy nem a fil hanem a játék kijöveteléig
  • joebacsi
    miaza "gém verzió"?
  • Dave92
    Már csak 34 nap van hátra a The Godfather Game verziójának megjelenéséig!
    Már csak 34 nap van hátra a The Godfather Game verziójának megjelenéséig!
  • kirol
  • hykao #621
    kifelejtetted, hogy a "márcsak"-ot viszont külön írjuk... :)))
  • Gerbill
    A The God Fathert egybe kell írni mégpedig így: The Godfather. És a mondatokat nagybetűvel szokták kezdeni
  • Dave92
    márcsak 34 nap és megjelenik a The God Father!
  • 12346
    gta-nal csak szebb gráfot lehet összehozni (vagy egyenrangút)^^
    mellesleg örülnék, ha minimum megütné a mafia színvonalat. bár nem szeretem az ilyen viszonyítgatásokat, csak nem nagyon volt még jó gáma ebben a témakörben:/
  • Gerbill
    A stalker is már mióta csúszik.
  • Istencsászár
    nem,nem doom3 időben jött, aza a hl2 volt...
  • misirulez
    Mert kb két év múlva fog megjelenni a game...
    Láttunk már ilyet, ugye? (DOOM3)

:-(
  • kirol
    Úgy legyen!
  • M@TriX
    a hivatalos honlapra ebben a hónapban akkor miért a kezdetleges verzióról adnak képeket? de mind1 ha szép és jó lesz én csak örülök nkei :)
  • drop
    na az uj pcguruba azt irják hogy a grafika sokal szebb mint a gtasa
    és hogy a neten keringö képek az a kezdetleges verziobol vanak
    piros pontot ADTAK A GRAFIKÁRA
  • Dave92
    leszarom az eat, szerintem irjunk egy levelet a cseheknek, hogy csinájják meg!
  • Andretti
    Ha jól olvastam a cseh oldalakon a mafia 2 rejtélyes okokból ált le, a fejlesztési stádium közepén. Sok cseh fórumon azt mondták, hogy az EA keze van a leállás mögött. Lehet valóságalapja. Az EA amúgy ezt a gamet nem mafia utódnak mondta, ő ezt GTA sablonról ültette át ebbe a korszakba (minden EA oldal fórumezt írja) és ölt egy csomó lóvét a sznészekbe és arcokba, a feelingért. Amit ő akart az meg lett... Meg ez a game sztem olyan lesz mint sok matrix vagy SW game. Csak a rajongókszeretik... AMúgy a mafia 1 korát meghazudtolóan jó grafikával készült, egyetlen jelentős hibája sztem a város óriási korlátozottsága. Nincs egy nyitható ajtó... De nem is ez a lényege annak. Milyen jó lenne most a Mafia 2-őt vesézni (1 éve 2006 február 28 volt a kitűzött kiadási időpont)... Nem baj, akinek nem teszik ne törődjön vele, keressen másik gamet. Én kipróbálom majd (nem megveszem...), és ha nem tetszik puff így jártunk... Majd a következő jobb lesz...
  • mila69en
    szép rajz:)
  • misirulez
  • mila69en
    "'40-es években nem volt dinamikus árnyék a valóságban még!"--->DAS.:AS:D:AD:S.:SA:D

még nincs egy fullos gép az X teljesítményénél:)
  • MikX
    Hát, ja, kevés, da ha szt nézed, hogy mostmár egy fullos gép tudja az X360 teljesítményét, akkor a pécés verzió ebből mi? Ez egy '99-es játék szintje...

Az árnyék meg lehet valóságos ám!
    Lehet, hogy régen állandóan felülről sütött a nap, és ezért van az árnyék olyan szépen a kocsik alatt! (Gondolj bele, hogy a '40-es években nem volt dinamikus árnyék a valóságban még! :DSADASD)
  • mila69en
    hát igen az várható hogy az X360-as verzió jóval szebb lesz... de aza felső kép meg az X360 teljesítményéhez kevés:DDD

ja pc verzió kocsi árnyék...DAS.:AS::D:AD:SDA:
  • MikX
    X 360:

pc:

Ez valami siralmas...
    Nemhogy egy ócska konzol átirat, de még grafikailag le is butítva, Grat EA, grat!!
  • MikX
    Erről kb a Punisher jutott eszembe, nem egy gengszterjáték...
  • MikX
    Hát szerintem jelen esetben semminek sincs (normális) árnyéka
  • MikX
    Ez megjelenik PS1-re is? :DSAASASD
  • Gerbill
    Ennyi erővel a mafia meg a keresztapa is egy kliségyüjtemény a gengszteres filmekről
  • Istencsászár
    kihalt, kitelen táj, semmi tereptárgy, semmi berendezés az épületben, a mozgás levan scriptelve, szal semmi fizika ahogy látom... de 1 fokkal jobb videó mint az eddigiek csak túl konzolos a minden, mivel konzolos videó, de pécén is ezlesz, irányítástól előre félek hogy elbaffák:)
  • mila69en
    csak én látom úgy, hogy nincs az embernek normális árnyéka? csak egy karika van ott
  • Bucser
    Igazából nekem mindegyik GTA gameből a klasszikus maffiózó hangulat hiányzott hisz mind inkább egy amolyan kliségyűjtemény volt bűnözős filmekről. Nekem a mozgás animációk tetszenek... csak reméljük Pcrre kapunk szép nagy felbontású textúrákat meg kicsit több polygont:D
  • dinomano
    sztem az SA-nak sokkal jobb grafja van, mar ami screenshot-ot lattam godfatherböl... :-D (még akkor is, ha egy h*lye feka van benn.. :-D)