7267

The Godfather

• moralosan
    Te dave! Mondattagolásról hallottál-e már?

Amúgy komolyan mondom le kellene már állnod ezekről az összeesküvés elméletekről... Az Illusion Softworks egyszerűen csődbe ment, ezért nem lesz Mafia 2. És hogy miért nincs se animáció, se kép, se semmi? Talán azért, mert nem is kezdték készíteni a M2-t?

Szerintem totál hülyeségeket beszélsz...
  • Dave92
    olvastam meg halottam is, ea bol kinézem, de akkor miértne folytatnák a Mafiát?
    Hisz a Mafia 1, mostis üti az össze gta-t midenbe, hamarosan a godfathert is üti az 1, ha enyire siekres mégmostis akkor miértnem folgytatják? biztrosan nem azért mert nicns kedvük meg kirugták a fönököt, lefizették őket azért nincsen! egyetlen egy kép nincs rola, se video, se animácio,se cik semmi,
  • kirol
    Itt nem az a lényeg, a Mafia sem volt óriási, mégis szuper volt.

Szerintem ez is jó lesz. Bízom benne.
  • Gabe18
    " lefizete az ea- a mafia 2-t hogy hagyanak el ezzel a mafia 2 vel "

Jól van akkor...

Nem tudom ezeket Te honnan veszed?
  • Johnny23
    aszongyák ez fel fogja venni a versenyt a GTA-val,hát sztem grafra tuti jobb lesz (karkaterek is kidolgozottabbak),de kérdem én lesz ebbe

-akkora szabadság
    -akkora bejárható terület ??

..mit gondoltok?
  • Dave92
    nem, lefizete az ea- a mafia 2-t hogy hagyanak el ezzel a mafia 2 vel mert jön a god father, de ezt ugye hivatalosan esik meg, és nemhiszem hogy a szerződésbe meglett volna emlitve a trilogia, szerintetek az igaz hogy kirugták a mafia 2 fejelsztőjét és az egész leált? gondolkodjá már
  • Gabe18
    És a kettőnek mi köze van egymáshoz?Ha a Mafia készítői akarnak 2. részt csinálni,akkor csinálnak.Ez szerintem teljessen független a Godfather-től...
  • kirol
    Ezt meg honnan tudod?
  • Dave92
    Ugye azzal tisztába avgytok hogy leglaább kb 2-3 évig nem lesz mafia 2, mert lesz god father trilogia ezzel elfog menni az idő főleg a jogok megszerzésével szoval elmodnhatunk a mafia 2 rol! ha csak nemn lesz anyira szar a god father hogy a cseh leakarja madj alázni EA-t bárcsak a titkos szerződés ugyszolt hogy a mafia 2 csak a god father emgjelenése után kezdődhet elhiresülni!
  • cSuwwi
    666

jöhetne már végre :|
  • moralosan
    tudom, már 24-e van, de azért reagálok :).

Az EA egy eszméletlen komoly fejlesztő/kiadó. Nem hiszem, hogy a legutolsó desginer se' venné észre, hogy ez a grafika elég lenne egy Keresztapa feldolgozásba. BIZTOS vagyok benne, hogy ez valami eszméletlen kezdetleges verzió... (PC). No meg ugye a videók: nem voltak beszarósan szépek, de mégsem voltak ennyire gyatrák :).
  • Gabe18
    Hardewired=Hardwired...
  • Gabe18
    Hardewired:

"David DeMartini, a BBC News-nak nyilatkozva elmondta, hogy az Electronic Arts feltétlenül bízik abban, hogy a The Godfather képében egy méltó vetélytársat tudnak szembeállítani a Grand Theft Auto játékokkal. Így aztán meg sem várják a megjelenést, és az első eladási statisztikákat, egyből a folytatásokat tervezhetik. DeMartini elmondása szerint trilógiában gondolkoznak, így második és harmadik rész mindenképpen várható.
    A játék március 24-én jelenik meg PC-re, PS2-re és Xboxra. X360 és PSP változat később érkezik."

Nem tudom ha pc-s ugy fog kinézni mint a képeken,akkor ide még ez az egy is sok lesz...
  • Istencsászár
    az nem kifejezés, jót nevettem azon az elméleten:))))))
  • joebacsi
    ez egy hatalmas f@sság, akárhogy nézzük :)
  • Slayerboy
    Gondolom folytatni-t akart írni :P
  • Gabe18
    Tényleg nagyon jó oldal,ilyen fogalmazást már régen olvastam:

"Ugyanez a cég elkezdett egy projektet a "Mafia 2" néven.De már nem volt elegendő penzük elkezdeni, ezért eladták az EA
    fejlesztőcsapatnak a fejlesztőjogot!

Tehát elkezdték fejleszteni,de mivel nem volt pénzük igy nem kezték el fejleszteni...vagy mi...
  • kirol
    Nem mindkettőtöknek! [nagyon köcsög] (de ezt nem lehetett kihagyni. Bocsi)
  • hunter1989
    Ez most kinek írtad? Hackmannak?
  • oaken
    Na bocs, látom nem is tiéd az oldal, de elég gyenge!
  • oaken
    Amit az oldaladra írtál az hülyeség, ennek semmi köze a Mafia 2-höz!A régi warezos oldalaidhoz képest már fejlődtél, de még mindig elég gyenge színvonalú az oldal!
  • misirulez
    mondjuk igy

ftp://3dgamers.mirror.internode.on.net/3dgamers/games/godfather/godfgenfamilies_hi.mov
  • misirulez
    Igazán adhattál volna egy normálisabb linket is...
  • hunter1989
    Hackman! Nekem is van már egy ideje Godfather oldal (http://thegodfather.extra.hu) , szóval ha akarod, akkor vedd fel velem a kapcsolatot (email és msn: [email protected]) és majd beszélünk, azzal kapcsolatban, hogy jössz az enyémre szerkeztőnek (talán ). Mert sztem elég 1 oldal, és az mindíg frissülne stb... Na bye

Jelenne meg már a game!
  • Hackman
    http://godfather.tx.hu/

Egy új és jo godfather-es oldal!És még magyar is!Még frissítés alatt,de már üzemel!
  • Csuhai G
    Jaja! :D
  • Gerbill
    De olyan király hogy a videó felét az EA meg a Paramount logó teszi ki
  • XerPY
    ááá csak jelenne már meeegh ÁÁÁ :P
  • Csuhai G
    [MOVIE] The Godfather
    [2006. február 22. @ 06:48 - Mantis]
    Újabb videó a The Godfatherből. Ebben az animációban a Little Italy nevű területet és a Corleone családot nézhetjük meg, hogy miként is festenek virtuálisan eme játékban. A 40 másodperces videóért Erre tessék!

- GameStar Online

Litle Italyről rögtön bekattant a Mafia!
  • Gerbill
    Tulajdonképpen engem sem érdekel a fekete üveg csak jelenne már meg a játék.
  • Dave92
    :D
  • Istencsászár
    pihenj már 1 picit
  • Dave92
    The Godfather 3:D cooming soon 2008 egyik oldalon olvastam!
  • drop
    nem tudom egyéblént kit érdekel a sötét üveg mivel álitolag a kocsi nem lesz föszereplö a játékba nem fogsz anyit autokázni
  • MikX
    Méér, mibajotok a sötét üveggel?
    Egy maffia kocsi, igenis legyen lesötétítve!
  • Dave92
    szerintem is, mert nekem megvan gépen a mafia, gyönyörű midenen, ps2-n meg egyszinű rakat sz*r
  • Szabi84
    A Pc Guruban van pár kép és ott nem sötét a üveg, meg látszik a kocsibelső is! Mondjuk ugy néz ki kb mint a Mafia-ban a belső, szar!
  • Gerbill
    Az is lehet hogy a ps2-es verzióban van sötét üveg
  • Dave92
    nem tom, de ennyire ne legyen már hülye az EA , biztos tud vmi fasza üveget csinálni reméljük csak low grafba ilyen
  • Gerbill
    Szerintem az xbox360-as verzióban átlátszó, a PC-s ben pedig sötét üvegek lesznek