7267
The Godfather
-
#715 És mivan ha gondoltak az olyanokra is akiknek gyenge gépük van. Olyanról még nemhallottál hogy lehet állítani a grafikát. A Call of Duty 2-t is lehet Direct X 7-ben játszani. -
#714 tökmindegy, de ha ilyen kártya kell hozzá akkor nem lehet vmi nagy graffja! -
#713 kiváncsi lennék, hogy ezzel a configgal, hány fps-t lehetne elérni...
-
#712 pl, útközben a főhősünknek lett egy gyereke és ő áll bosszút...na de nem nézel filmeket? :D -
#711 5 giga helykell neki, de azé szar procival 1,4 meg egy szar ati 8500 meg gefox 2 graf gyönyörű lehet
szopjanak le az ea-k ilyen jo gamet igy elrontani! -
#710 vanegy iszonyaossz hirem, mostolvastam a godfather odlalán a gépigényt és páruj képet elég gyér, és a gépigény is kicsit szegényes szal, szar grafal adják ki!
Konfig:
System Requirements:
CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
RAM: 256 MB or more
DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive
Hard Drive: At least 5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Video: DirectX 9.0c compatible video card (see below*)
*Detailed Video Card Info
Video card must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater;
NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX);
Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater
DirectX 9.0c is included on this DVD and may require the latest drivers for your video and sound card -
#709 Én már nagyon várom a játékot!!
Tudom, hogy már régi játék, de én a napokban fejeztem be a Mafia 1 részét, komolyan mondom, hogy élveztem! :)
Most rákattantam ezekre a játékokra, filmekre!! Nagyon várom ezt a játékot is, biztosan NAGYON jó lesz!
Amúgy nem tudom, hogy a Mafia 2-őt hogy akarják folytatni? Amikor a főhős a végén meghal! :) -
#708 Persze, hogy láttam. Ez csak természetes!
De lehet, felfrissítem az emlékeimet. -
#707 én nem, nem fogott meg! -
#706 A filmet már láttátok?
Én az első két részt végignéztem, a harmadikra még nem volt időm de állítólag az már nem lett olyan jó -
#705 De ha valahol megjelent volna egy hivatalos kép vagy bejelentették volna akkor már többen tudnának róla -
#704 de csak ilyen képek vanak a mafia 2 rol -
#703 Ez szinte mind az elsőrészből van -
#702 jajó akkor nem 1ről beszélünk, máskor próbáld meg használni a válasz gombot... -
#701 Nah ha nemhiszed, fake -
#700 hova? tudod mi az a fake 1átalán?:D mer ez nemaz megsúgom... -
#699 Ez elég gyenge eresztésnek tünik a képek alapján! 1999-ben még megállná a helyét! -
#698 jah, amugymeg képeket énis látam de odavolt melé téve hogy Fakescreen -
#697 Ha annyira tudod akkor adj egy linket a mafia 2 honlapjához. -
#696 Pár ujabb elrettetnő kép:))) kocsi üveg rlz :D:D -
oaken #695 Ezzel pont azt bizonyítod, hogy nem lesz Mafia 2 és nincs is honlapja! Ezzel most saját magad cáfoltad meg! -
Andretti #694 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071596559
990-es hozzászólás... nem vagyok egyedül... -
#693 nah akkor mutogassad azt az oldalt... rajztad kívül más nem tud mafia 2-ről. -
Andretti #692 Hát pedig van egy cseh oldala a mafia2 nek rajta pár képpel a 2-őből...
A need for speedben is a grafika jó de a többi kevésbé... ha itt minden jó lesz a grafikán kívül akkor asszem elégedettek lehetünk... -
Gyusz #691 Kezdjük az elején. Mafia 2 honlap nincs, az első rész weblapjával sem törődnek. Képek szintúgy nincsenek a Mafia 2-ről, megjelenési dátum sem volt soha, továbbá hivatalosan sosem jelentették be a játék fejlesztését/létezését.
Keresztapáról meg annyit, hogy én is aggódom a grafika miatt. Pedig az Electronic Arts meglátásom szerint sokszor gyúr inkább a grafikára, mintsem a játékok egyéb részeire. Na mindegy, a kopottas grafikát még lenyelem, de ha az irányítást is elbarmolják... -
Andretti #690 Téves... Még mindig él egy mafia 2 oldal, amit az illusion software frissítget. Továbbá a Mafia2őt elkezdték csinálni képek is vannak róla. 2005 Szeptemberben meg kitűztek egy megjelenési dátumot 2006. Február 28.-ára...
A Godfathert meg tényleg nem a gta hoz kell hasonlítani, hanem a Mafia 1 hez... A gta teljesen más irányvonalat képvisel. Bár a hivatalos oldalon is az van hogy a godfather a gta "utódja" lenne, és van is közös a fejlesztő gárdában...
Meg megjelenik vmikor egy gta: liberty city is nem? -
#689 hát jah, de részes csalodásba fogunk lépni, én etől, nem is várok el semit. amint megjelnik rű eg yórára meglesz, és kiderül mit produkáltak -
#688 Ne temessük már el előrre!
Egy hónap sincs és "midenkiderül". (Elválasztása tetszés szerint!) -
#687 Én ahogyan elnézem a videókat, a grafika vmi brutál gyenge!A textúrák olyan elmosottak,hogy vmi hihetetlen, ennél a Mafia is jobban nézett ki! A játékot egyetlen dolog mentheti már csak meg,ha nem szúrják el a hangulatot!Csak sajnos a név úgyis eladja a játékot,főleg Amerikában... Nagy kár érte, pedig az EAtól nem ezt várnánk... -
#686 Szeritnem is. -
#685 Hello!
Mikor fog megjenenni és milyen védelem lesz rajta? -
Gabe18 #684 Nem jó szerintem sem a GTA-Mafia összehasonlitás.
A GTA amolyan "buli" játék,kevésbé valósághű,sőt helyenként teljessen elrugaszkodik a valóságtól.Maga nemében csúcs játék.
A Mafia sokal komolyabb,nagyon filmszerű játék.
A Godfather-nek éppen ezért a Mafia-ra kellene hasonlitania,és azt túlszárnyalnia. -
#683 pontosan.. számból vetted ki...;) -
#682 Bocsáss meg, mester! -
#681 "Mafia 1, mostis üti az össze gta-t midenbe"
Szerinted.
Az eladási listák nem ezt igazolják. De ha visszaolvasol erről már volt szó, úgyhogy nem sorolom fel miben nem "üti" a mafia a gta-t -
#680 GTAval összehasonlítani sztem inkább egy fasság. Mafiát kell legyőznie, GTA más kategória -
moralosan #679 Most találtam ki. -
Gabe18 #678 "játékukának" =játékának
-
#677 honan veszed hogy becsödölt?
-
Gabe18 #676 Tudod nem minden fejlesztő-kiadó olyan mint az EA hogy az összes játékukának csinál 350 folytatást.Lehet hogy soha nem lesz Mafia 2,lehet majd 5 év mulva egyszer nekiállnak.De ennek szerintem semmi köze az EA-hez,meg a Godfather-hez.