7267

The Godfather

• Gerbill
    És mivan ha gondoltak az olyanokra is akiknek gyenge gépük van. Olyanról még nemhallottál hogy lehet állítani a grafikát. A Call of Duty 2-t is lehet Direct X 7-ben játszani.
  • Dave92
    tökmindegy, de ha ilyen kártya kell hozzá akkor nem lehet vmi nagy graffja!
  • gabesz752
    kiváncsi lennék, hogy ezzel a configgal, hány fps-t lehetne elérni...
  • gabesz752
    pl, útközben a főhősünknek lett egy gyereke és ő áll bosszút...na de nem nézel filmeket? :D
  • Dave92
    5 giga helykell neki, de azé szar procival 1,4 meg egy szar ati 8500 meg gefox 2 graf gyönyörű lehet
    szopjanak le az ea-k ilyen jo gamet igy elrontani!
  • Dave92
    vanegy iszonyaossz hirem, mostolvastam a godfather odlalán a gépigényt és páruj képet elég gyér, és a gépigény is kicsit szegényes szal, szar grafal adják ki!
    Konfig:
    System Requirements:
    CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
    RAM: 256 MB or more
    DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive
    Hard Drive: At least 5 GB of free space
    Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
    Video: DirectX 9.0c compatible video card (see below*)
    *Detailed Video Card Info
    Video card must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:
    ATI Radeon 8500 or greater;
    NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX);
    Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater
    DirectX 9.0c is included on this DVD and may require the latest drivers for your video and sound card
  • KeKKSZike
    Én már nagyon várom a játékot!!

Tudom, hogy már régi játék, de én a napokban fejeztem be a Mafia 1 részét, komolyan mondom, hogy élveztem! :)

Most rákattantam ezekre a játékokra, filmekre!! Nagyon várom ezt a játékot is, biztosan NAGYON jó lesz!

Amúgy nem tudom, hogy a Mafia 2-őt hogy akarják folytatni? Amikor a főhős a végén meghal! :)
  • kirol
    Persze, hogy láttam. Ez csak természetes!
    De lehet, felfrissítem az emlékeimet.
  • Dave92
    én nem, nem fogott meg!
  • Gerbill
    A filmet már láttátok?
    Én az első két részt végignéztem, a harmadikra még nem volt időm de állítólag az már nem lett olyan jó
  • Gerbill
    De ha valahol megjelent volna egy hivatalos kép vagy bejelentették volna akkor már többen tudnának róla
  • Dave92
    de csak ilyen képek vanak a mafia 2 rol
  • Gerbill
    Ez szinte mind az elsőrészből van
  • Istencsászár
    jajó akkor nem 1ről beszélünk, máskor próbáld meg használni a válasz gombot...
  • Dave92
    Nah ha nemhiszed, fake
  • Istencsászár
    hova? tudod mi az a fake 1átalán?:D mer ez nemaz megsúgom...
  • Casseus
    Ez elég gyenge eresztésnek tünik a képek alapján! 1999-ben még megállná a helyét!
  • Dave92
    jah, amugymeg képeket énis látam de odavolt melé téve hogy Fakescreen
  • Gerbill
    Ha annyira tudod akkor adj egy linket a mafia 2 honlapjához.
  • Istencsászár
    Pár ujabb elrettetnő kép:))) kocsi üveg rlz :D:D
  • oaken
    Ezzel pont azt bizonyítod, hogy nem lesz Mafia 2 és nincs is honlapja! Ezzel most saját magad cáfoltad meg!
  • Andretti
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071596559

990-es hozzászólás... nem vagyok egyedül...
  • 12346
    nah akkor mutogassad azt az oldalt... rajztad kívül más nem tud mafia 2-ről.
  • Andretti
    Hát pedig van egy cseh oldala a mafia2 nek rajta pár képpel a 2-őből...

A need for speedben is a grafika jó de a többi kevésbé... ha itt minden jó lesz a grafikán kívül akkor asszem elégedettek lehetünk...
  • Gyusz
    Kezdjük az elején. Mafia 2 honlap nincs, az első rész weblapjával sem törődnek. Képek szintúgy nincsenek a Mafia 2-ről, megjelenési dátum sem volt soha, továbbá hivatalosan sosem jelentették be a játék fejlesztését/létezését.

Keresztapáról meg annyit, hogy én is aggódom a grafika miatt. Pedig az Electronic Arts meglátásom szerint sokszor gyúr inkább a grafikára, mintsem a játékok egyéb részeire. Na mindegy, a kopottas grafikát még lenyelem, de ha az irányítást is elbarmolják...
  • Andretti
    Téves... Még mindig él egy mafia 2 oldal, amit az illusion software frissítget. Továbbá a Mafia2őt elkezdték csinálni képek is vannak róla. 2005 Szeptemberben meg kitűztek egy megjelenési dátumot 2006. Február 28.-ára...

A Godfathert meg tényleg nem a gta hoz kell hasonlítani, hanem a Mafia 1 hez... A gta teljesen más irányvonalat képvisel. Bár a hivatalos oldalon is az van hogy a godfather a gta "utódja" lenne, és van is közös a fejlesztő gárdában...

Meg megjelenik vmikor egy gta: liberty city is nem?
  • Dave92
    hát jah, de részes csalodásba fogunk lépni, én etől, nem is várok el semit. amint megjelnik rű eg yórára meglesz, és kiderül mit produkáltak
  • kirol
    Ne temessük már el előrre!
    Egy hónap sincs és "midenkiderül". (Elválasztása tetszés szerint!)
  • galmat
    Én ahogyan elnézem a videókat, a grafika vmi brutál gyenge!A textúrák olyan elmosottak,hogy vmi hihetetlen, ennél a Mafia is jobban nézett ki! A játékot egyetlen dolog mentheti már csak meg,ha nem szúrják el a hangulatot!Csak sajnos a név úgyis eladja a játékot,főleg Amerikában... Nagy kár érte, pedig az EAtól nem ezt várnánk...
  • kirol
    Szeritnem is.
  • Örm
    Hello!
    Mikor fog megjenenni és milyen védelem lesz rajta?
  • Gabe18
    Nem jó szerintem sem a GTA-Mafia összehasonlitás.
    A GTA amolyan "buli" játék,kevésbé valósághű,sőt helyenként teljessen elrugaszkodik a valóságtól.Maga nemében csúcs játék.
    A Mafia sokal komolyabb,nagyon filmszerű játék.
    A Godfather-nek éppen ezért a Mafia-ra kellene hasonlitania,és azt túlszárnyalnia.
  • mila69en
    pontosan.. számból vetted ki...;)
  • Csuhai G
    Bocsáss meg, mester!
  • Gerbill
    "Mafia 1, mostis üti az össze gta-t midenbe"
    Szerinted.
    Az eladási listák nem ezt igazolják. De ha visszaolvasol erről már volt szó, úgyhogy nem sorolom fel miben nem "üti" a mafia a gta-t
  • zaki
    GTAval összehasonlítani sztem inkább egy fasság. Mafiát kell legyőznie, GTA más kategória
  • moralosan
    Most találtam ki.
  • Gabe18
    "játékukának" =játékának
  • Dave92
    honan veszed hogy becsödölt?
  • Gabe18
    Tudod nem minden fejlesztő-kiadó olyan mint az EA hogy az összes játékukának csinál 350 folytatást.Lehet hogy soha nem lesz Mafia 2,lehet majd 5 év mulva egyszer nekiállnak.De ennek szerintem semmi köze az EA-hez,meg a Godfather-hez.