7267
The Godfather
-
#755 tévedés mivel a sötét üveges a xboxos változatból van
ez a pc guru meg a gamestar irta
-
#754 Lehet hogy az üvegeket a végső fázisban készítik el. -
#753 Ne kötekedj már te kis gennyes pattanás... -
#752 nem mondod... -
#751 Most olvasom trilogia lesz a gameből. -
#750 Nem azt mondtam, hogy jó, hanem hogy jobb. Nézd meg például a Path of Neot.
Amúgy gondolhatod, hogy nem sokan örülnek neki, hogy rondább lesz, mint a Mafia... -
moralosan #749 Nyehhehhwewehehehehe
(ezt én készítettem, az aláírás ne tévesszen meg senkit :P)
-
#748 legyen ugy -
#747 A people az a person többesszáma szóval Chill People, chill -
moralosan #746 Chill peoples, chill! -
#745 És szerintem jó lesz -
#744 Én meg téged szarlak le. -
#743 leszarlak! De a képek alapján akoris kalap szar! -
#742 Ja és mindjárt 2007... -
#741 Mi a fa**nak kell ilyen hülyeséget mondani?! Megjelent már a játék?Neked megvan már a haverod haverjának a nagybátyján keresztül? Játszottál már vele? Nem! Majd ha megjelenik akkor lehet írni az osztásokat... omfg -
#740 tök mindegy, de akkoris szar lesz! -
moralosan #739 oké, igaz :)
De még bele sem "kezdtünk" az évbe, és már 2007ről filózunk? Ejj ejj ejj ! -
#738 Holnap már március. Ugye milyen gyorsan telik az idő? -
moralosan #737 "Lassan 2007"
meg 2008, 2009 és 2010.
Február van, ez a 12 hónapból a második . -
moralosan #736 Óóó figy nem rosszindulatból írtam, épp ellenkezőleg, miszerint nem kell aggódnunk :P :). -
#735 Te még a filmet sem láttad, mert "nem fogott meg", akkor miből gondolod hogy a játék tetszeni fog. Szerintem aki nem látta a filmet az nem értheti a lényeget -
#734 szaromle őket
csinálják meg ugy, hogy egyik emelet, ps2, másik xbox, harmadik, pc, és az xbox360 grafot sűritenék bele a pc s verbe is! -
#733 majd ha elfelejtik végre már a ps2őt akkor talán leszenk szép multi platformos gémek, addig meg ezvan.... -
#732 jobb, de könyörgöm 2006 lassan 2007 és ilyen konfigal adnak kiegy játékot hogy a need for speed 3 grafja leelözi a mostani god fathert?
Siralmas -
#731 attól függ mihez viszonyítunk... -
#730 Még mindig jobb, mintha nagy gépigénnyel és szar grafikával adnák ki. -
Nyiri #729 Lehet igenyesen is konvertalni. Lasd GTA -
Drape #728 Ok-ok. Lordofdöringszbátlformiddlörthöt nem tudtam mi védi mert nem érdekel a game. Bár utánanézhettem volna.
De ezek után valszeg igazad lesz. Kösz. -
moralosan #727 Legyünk következetesek: ha már egy Lordofdöringszbátlformiddlörthöt is csak Safedisc-kel védenek, A Keresztapánál sem kell komolyabbra számítani (kiadó mind2nél EA). -
Gabe18 #726 Hát lehet,gondolták Ps2-re is lesz meg X360,most melyikről csináljuk a pc verziót?Döntöttek... -
moralosan #725 A Mafia 2-t maximum a Mafia 3-mal lehetne folytatni . -
Drape #724 Megjelenés: 2006. március 21.
Milyen védelem lesz? Passz. -
#723 mitvártál, ps2őre kijön, akkor meg minek pcre ujracsinálni? elég egy konvert azt csókolom ( pénz+takarítás... ) -
#722 örülsz? De akkoris, szar grafal adjűk ki, már a konfigon is látni! -
#721 jah! -
moralosan #720 Nem a "Mafia 1 részét" (amikor sorszámot írunk amúgy is kell pont)
A Mafiát - így helyes :) Nem lesz második rész, ez 99%. -
#719 Te még nem fedezted fel a válasz gombot? Elég idegesítő hogy néha nem lehet tudni hogy kinek írsz -
#718 azóta lázas keresésben van sztem ;)
de nem kell aggódnod nemigen talál semmit, arról biztos tudnánk ;) -
#717 nem, mert itt csak egyvan, ea-t holérdekli a gyengébb konfig, megveszi 1 milli ft ért a legkirályab gépet, oszt azon tesztelgeti meg arra csinálja mármint nem 1,4 ghz re csinál egy ilyen jo gamet, hanem modnjuk egy 2,8 asra! -
Gabe18 #716 Ugyan,azért még mindig bizhatunk az EA-ben hogy olyan fantasztikus optimalizációt kreáltak a játék alá hogy Gef3-on a képeken látott tré grafikával fog menni 60 fps-el,de ha egy Gef 6800-at rakunk alá akkor a Xbox360-as látványorgia fogad...
(ezt egyébként én magam sem gondoltam komolyan... )