7267

The Godfather

• buldozer99
    Leszarom hogy szar játék lesz de biztos elfogok jáccani vele mert a film is marha jo,grafika meg nem érdekel tehát aki várja mindenki jáccani fog vele kivéve:DAVE92 mert minden jáékot csak leszarozni tud!
    Ez a véleményem!És Gerbill igazad van mindenben
  • kirol
    Na de jó hír, nem ír ide egy darabig!
  • Gerbill
    Hogy lehet valaki ilyen hülyeeeeeee
  • Dave92
    ti tudjátok, én addig ide nem irok mig nincs uj video és kép vagy megnem jele nik a demo vagy a full game, örüljetek, de ti fogtok csalodni nem én!
  • Gerbill
    Szerintem nem az a legfontosabb. Bár semmiképp nem hátrány
  • Dave92
    de a graf az sokatszámit! főleg ennél a játéknál!
  • Gerbill
    Mert téged csak a grafika érdekel. Azért nincs meg az élmény mert nem láttad a filmet, vagy mert nem tetszett a film. Ha nemláttad akkor te mégkevésbé tudsz véleményt mondani a játékélményről mint azok akik látták.
  • Dave92
    taláncsak enm tudják elviselni hogy mekora szar lesz agame és én elmodnom a vélemyényem!!! én meglátom ha szar a game, graikárol, mine szart nézek, szal ha látom hogy vhol vmi kockás azmár elmletileg fos mert nincs megaz a jétk élmény hogy beleéled magad!
  • Csuhai G
    Hát ez más súlyos! Nemtudod, hogy miért??! Talán mert már sokan unják a pofádat ebben a topikban!!
  • Dave92
    mer
  • Csuhai G
    Azér' vissza kéne venned az arcodból !
  • Dave92
    bocsi iagzatok van, csak felnayitva kaptam meg a képet ugymeg naon gyér bocs még1x, menyel te slayer, gagyi rolexos paraszt!
  • kirol
    Akkor
    Mi az hogy nem látta!
  • Gerbill
    Ráadásul még a filmet sem látta
  • Gerbill
    Mostanában már csak Dave92 van nagyon negatív véleménnyel a játékról.
  • Slayerboy
    Inkább neked kéne innen elmenni
  • buldozer99
    Én sem tudom hogy hol látál kocka fejet de szerintem szar a monitorod azért kockás!Mondom én nagyon jo játék lesz!
  • kirol
    Jó lesz az, mondom én.
  • Gerbill
    Nemtudom te hol láttál ezeken a képeken kockafejet.
  • Gerbill
    A cikkből:"...az előzetes vélemény nyilvánításokból és tesztekből leszűrhető, hogy az Electronic Arts egy sikerjátékot hozott össze." Tényleg nagyon lehordják
  • Dave92
    eztet
  • moralosan
    Majdmindjárt elolvasom azuj ciket.
    Nemondod, hogykockás azemberekfeje?
    A felhőis?!

Egyáltalán milyen "új cikk"? U mean we are gondolatolvasó-e?
  • zaki
  • dinomano
    nem vágom, h. miért oylan nagy szam..ill. tudom, a név miatt... de ne már; anno a max payne 1(amit imadok!!) sokkal szebb volt+szebb mai napig...
  • Örm
    Mikor jelenik meg a játék?
  • M@TriX
    sztem az eladások után majd újra átgondolják ;)
    a név miatt biztos sokan megveszik, de a visszajelzésekre kíváncsi leszek...
  • Dave92
    olvassátok el azuj ciket, vanak képek is, siralmas, kockás azemberek feje, a felhő azis kocka!
  • dinomano
    én nem várom gémet, a képek hmmm... a graf miatt sem+nem vagyok GTA+klón-drukker...elismerem, jo gém a GTA; tenyleg facca, de vhogy nem fogott meg... D.
  • Gerbill
    Nekem mutathatsz egyet. Én kíváncsi vagyok
  • grebber
    Kiváncsi leszek mekkora sikert ér majd el az első rész hogy már most trilogiában gondolkodnak.
  • Istencsászár
    mutassak olyan dx8as gémet amitől hátast dobsz? ja és megy 8500on:)
  • oaken
    Amúgy meg nem a graf a lényeg, hanem hogy élvezhető legyen és lekösse az embert!Hiába van szép grafja sok játéknak, ha 1 óra játék után már alig várom, hogy kiléphessek, mert uncsi!
  • oaken
    Mostanában megjelenő játékok min. konfigja kb. ugyanez, ezért nem értem mit aggódtok annyira. Ezen konfigon nem hiszem, hogy normálisan menjen majd, szerintem legalább a duplája kell mindenből, hogy elfogadható legyen!
  • Dave92
    oké, igazad van, ho konfig az, de látni rajta hogy nem nagy graf hogyha ilyen vga-kell hozzá!
    De majd kiderül!
  • hykao #761
    Nemigazán értem mi a problémád a gépigény kapcsán. Teljesen szokványos gépigény manapság.
    Amúgy ha figyelmesen olvasol, ott van, hogy "kivéve Gef4MX", tehát Gef2-n sem fog futni, ha már egyszer Gef4MX-en sem fut. (ami mondjuk majdnem ugyanaz mint a gef2 lol)
    Egyszóval DX7-es kártyák kiestek.
    Minimumnak DX8 karik, 8500 ATI és Gef3 normál. Ettől még lehetne jó a játék...az már más kérdés, amit jelenleg a képek mutatnak...
  • zaki
    21-én. de legközelebb ott van alul a kereső :P
  • KeKKSZike
    Mikorra várható a megjelenés?
  • Gerbill
    De valóban ha fekete az üveg akor a belső animációkat is megspórolhatják.
  • Gerbill
    Szerintem azok a videók amikben átlátszó üveg van azok csak az átvezető videók, és az ingame részben még nemcsinálták meg, de az átvezetőkbe már úgy rakták bele. Lehet hogy ez nagy baromság de szerintem lehetséges.
  • Dave92
    mibajod, csak iagazat modnom, ellehet meni erröl a fórumrol!

gerbill, nem valószinű mert egykétvideo rendes üveggel van, + gondolom hogyha nincsen csak fekete üveg, akkor valószinűleg ninsen belsőmozágás, vagy akármi, szoval nem hizsem!