7267

The Godfather

• Csuhai G
    Nem jegyezted még meg, hogy egybe kell írni??! :)
  • Dave92
    bárcsak jol sikerülne ez az egész god father
  • Gabe18
    Hát akkor főleg.Mert ha egy külső nézetes játékot a profi tesztelő nem tud rendessen irányitani gamepad-al konzolon,akkor a billemtyűzetes megoldásától se sokat várok.
  • Gerbill
    Egyébként játszott már valaki a garfieldos játékkal? Na annak kifejezetten sz@r az irányítása. Akamerát a billenytyűzettel kell forgatni, és olyan sok gombot kell megjegyezni hogy mire való hogy irdatlan nehéz. Szóval irányítás szempontjából ki vagyok képezve. De az nem a konzolos? Én úgy tudtam hogy csak a konzolos verzióbol jött ki béta.
  • Gerbill
    Mondjuk ez nem valószínű
  • Gerbill
    De a bétát már régebben adták ki azóta hátha javítottak rajta.
  • Curesz
    nagyon nem fér a fejembe, hogy egy ilyen játék esetében, mért kell ennyire tul bonyolitani az irányítást, mikor tök egyszerüen meglehetne odlani. Lásd: Mafia, GTA
  • Csuhai G
    Pff....dejó...
  • Gabe18
    Pc Dome fórumán irta valaki a következőt:

"Van egy felvétel a Gamemaster DVD mellékletén ahol hárman is tesztelik a játék béta verzióját és közben kommentálják az eseményeket. Egyszerre ketten irányítják a játékot mert botrányosan nehéz az irányítás ezért "2 ember kell a kezeléshez". Ezt átvitten értelmezd úgy hogy kib@szott sz@r az irányítás a bétában, és minimális az esély rá hogy változtatnának rajta. Sőt mivel már csak 2 hét választ el minket a megjelenéstől vedd úgy hogy nem fog vátozni. "
  • Gerbill
    Szerintem ha csak annyi lesz a játék baja hogy fekete az üveg akkor nagyon király lesz. Remélem az irányítást nem szúrják el.
  • M@TriX
    azt hiszed kijavítják? ;))) kis optimista...
  • Dave92
    de ez enm yoan fekete hanem paintfekete kifakitva, beleolvad a kocsiba nem lácik hogy ablak üveg!
  • hykao #825
    Gyerekek nem tudom mi a túrót izgultok már ezeken a fekete alakokon annyit!!!
    Hát nem néztek TV-t??? Ott is a reklámokban az összes autó szélvédője fekete a valóságtól függetlenül!!! :)))
    Hát biztos itt is erről van szó...és majd a teljes játékban - az eddig látott reklám videókkal ellentétben - már nem feketék lesznek azok az üvegek!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Dave92
    mostmár lassan énis, csak az a fekete ablak jobb lenne!
  • Curesz
    Nah jóh. Asszem kezdek megnyugodni a játékkal kapcsban, a mostani pcguru dvd-n van egy szimpatikus videó, meg amugy is azt irják, hogyha az irányitást kijavitják akkor nem lesz gond a játékkal...REMÉLEM IS!
  • moralosan
    ...meg gyér is.
  • bongo1
    Csoki gyerekek ! Szerintem nem lessz gyér játék lehet hogy a grafika egy kicsit "gyér" De ennél nem ez a lényeg hanem hogy milyen filingeje lessz a gamenek ! :) Dave az meg egy madár :D
  • M@TriX
    hát sok épület de ilyen textúrázást azért nem kellett volna megengedniük maguknak ;)

mondjuk hamarosan úgyis kiderül mit alkottak...
  • theodor
    Egyértelmű a képek alapján hogy a mafia jobb mint a godfather.
  • Gabe18
    Hát a robbanás effektet leszámitva szvsz a Mafia a képek alapján simán jobb.A fekete ablakos GF autó meg akárhányszor megnézve is ultragagyi.Ha ezt az EA pc-re ki meri igy adni...
  • Slayerboy
    Hagyd... újreg
  • Slayerboy
    *Ha meg nem
  • Slayerboy
    1. Vegyél már vissza egy kicsit az arcodból... Mire föl ugatsz itt le mindenkit 14 évesen?
    2. Ha nem meg tetszik a játék akkor meg miért vagy itt?
  • Gerbill
    Na jó odáig csak nem süllyednek le. Amikor tanner ugrott ugy nézett ki mint aki éppen besz@rt
  • Nemcso
    Csak azt a fránya konzolszagú irányítást kellene módosítani, amit az általad említett két újság is a játék negatívumaként említett.

Remélem, hogy a Godfather irányítása nem a Driv3r szintjén lesz.
  • Gerbill
    De a mafia-ban az autókra gyúrtak rá nagyon. Még volt lexikon is meg minden. De ha mondjuk megnézed az utat akkor a mafia elmosódott a másikon repedések is vannak. Meg ha minden igaz a keresztapában elég sok épületbe be lehet majd menni, küldetésen kívül is, a mafiában csak néhány küldetés erejéig lehetett néhányba bemenni. A godfatherben nem tudom hogy hogy van de a mafiában minden harmadik cégtábla ugyanaz volt, és ha jól emlékszem nem volt benne nappal éjszaka váltás. A Godfatherben legjobban a szabadságra vagyok kíváncsi hogy hasonló lesz e mint a gta.
  • Curesz
    Matrix mindenben igazad van!!!
    Amugy én már lassan 1 éve nagyon várom ezt a játékot, és remélem nem kell egy hatalmasat csalódnom! Olvastam a PCGURU-t hogy a játék elkészítése több mint 40millió dollárba került, ami minden idők legdrágább játékát jelenti. Még Marlon Brando hangját is a játkhoz adták, mielőtt még meghalt volna:(.
    A pcgurus képek tetszetek nekem, de a gamestaros...az ultraszar!!!Remélem javítottak picit a grafikán. A PCGURU azt írta, hogy a várható értékelés 92-95% között lesz!!!
  • Lazlo
    Hát....ha az EA-t ismerjük asszem évek óta nem adott ki ilyen kockafejekkel ellátott fost....a Maffiát mai napig lehet élvezni. hihetettlen jó világa van.De ezt így első ránézésre főleg az EA-tól.......de ez saját vélemény.
  • M@TriX
    hát igen, azért egy manager játéknál a grafika igencsak nem lényeges szempont, de ügye egy akciójátéknál nagyobb súlyt nyom a latba.
  • Istencsászár
    naaaa egy 2ds izét ne hasonlítsunk egy 3ds akciójátékhoz
  • oaken
    "hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem."
    A kedvenc játékom a Football Manager ill. a régi CM-ek,ha ismered a játékot tudhatod, hogy grafikáról ezen játékok esetében nem beszélhetünk!Mégis már 10 éve játszom ezen játékok éppen aktuális részével!Vajon miért?
  • kirol
    Játszottam és rájöttem, csak hamar írtam azt a hsz-t.
    Ez alapján tényleg szebb egyébként.
  • Nemcso
    Ha játszottál anno, vagy mostanság -mint én, hogy legyen friss öszzehasonlítási alapom - a Mafia-val, akkor biztosan nem tennél fel ilyen kérdést.

Fentről lefele haladva (Mafia, Godfather, Mafia, Godfather, Mafia, Godfather)

...de szerintem is szebb az eddíg publikált képek alapján a Mafia, mint a trónkövetelő.
  • kirol
    Ja, ok, értem.
  • M@TriX
    jaj...

ez csak egy egyszerű összehasonlít 1 ilyen- 1 olyan ;)
    remélem azért a többség érti mit is akartam ;)
  • Istencsászár
  • kirol
    Most ez keverve van a Mafia képeivel?
  • M@TriX
    na összeszedtem pár hasonló képet a két játékról... mind2 PCs verzióról készültek. csak információs jelleggel vannak közölve, ugyanis 100%-ra nem tudhatjuk a GF hogyan fog kinézni elég sok ellentmondásos kép került elő...
    Bár a GameSpynak csak lehet hinni...

az utolsó képen a robbanás viszont nagyon jól néz ki, remélem nem csak tupírozás. valszeg ki lesznek használva a DX-es effektek, csakhát nem csak az számít. meg annyit mondnék az egész, hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem.

• M@TriX
    hát ti elég optimisták vagytok, csak az EA munkásságát figyelembe véve ők a film keltette hullámot akarják meglovagolni, amilyen teszteket eddig olvastam elég negatív visszajelzések vannak és nem csak a gragfikát érinti.

amúgy mellékesen megjegyzem a film-érzet átadásához igen is a grafika is segít. ha folyamatos karakter szépen kidolgozott mozgások vannak akkor talán kissé feledhető meg ha magával ragad a hangulat, de aszfaltba süllyedő autók 98at idéző graf kissé azért rossz szájízt ad. tudom sokan hangoztatják, hogy a graf nem fontos. de azért a középszintet szerintem érdemes lenne hozni, vagy legalább a Mafia szintjét ami még a mai gépeket is megdolgoztatja. azaz hogy mit legalább, dehogy várok én olyat ;) az itt magas léc. ha fele olyan jó lesz mint a Mafia, akkor már nem megy egyenest a kukába...

eddig még a megérzéseim mindig bejöttek, ez szerintem max 1x végigvivős játék lesz, de ha nem így lesz én fogok örülni a legjobban.

meg amúgysem érdemes vitatkozni, hiszen mindjárt itt a megjelenés.
  • oaken
    "de a graf az sokatszámit! főleg ennél a játéknál!"
    Ennél a játéknál inkább a hangulaton lesz a hangsúly, ha sikerül csak egy kicsit is film hangulatából átültetni a játékba,akkor nagy sikert fog aratni, az aránylag nem túl szép grafika ellenére is!