7267
The Godfather
-
#839 Nem jegyezted még meg, hogy egybe kell írni??! :) -
#838 bárcsak jol sikerülne ez az egész god father -
Gabe18 #837 Hát akkor főleg.Mert ha egy külső nézetes játékot a profi tesztelő nem tud rendessen irányitani gamepad-al konzolon,akkor a billemtyűzetes megoldásától se sokat várok. -
#836 Egyébként játszott már valaki a garfieldos játékkal? Na annak kifejezetten sz@r az irányítása. Akamerát a billenytyűzettel kell forgatni, és olyan sok gombot kell megjegyezni hogy mire való hogy irdatlan nehéz. Szóval irányítás szempontjából ki vagyok képezve. De az nem a konzolos? Én úgy tudtam hogy csak a konzolos verzióbol jött ki béta. -
#835 Mondjuk ez nem valószínű -
#834 De a bétát már régebben adták ki azóta hátha javítottak rajta. -
Curesz #833 nagyon nem fér a fejembe, hogy egy ilyen játék esetében, mért kell ennyire tul bonyolitani az irányítást, mikor tök egyszerüen meglehetne odlani. Lásd: Mafia, GTA -
#832 Pff....dejó... -
Gabe18 #831 Pc Dome fórumán irta valaki a következőt:
"Van egy felvétel a Gamemaster DVD mellékletén ahol hárman is tesztelik a játék béta verzióját és közben kommentálják az eseményeket. Egyszerre ketten irányítják a játékot mert botrányosan nehéz az irányítás ezért "2 ember kell a kezeléshez". Ezt átvitten értelmezd úgy hogy kib@szott sz@r az irányítás a bétában, és minimális az esély rá hogy változtatnának rajta. Sőt mivel már csak 2 hét választ el minket a megjelenéstől vedd úgy hogy nem fog vátozni. " -
#830 Szerintem ha csak annyi lesz a játék baja hogy fekete az üveg akkor nagyon király lesz. Remélem az irányítást nem szúrják el. -
#829 azt hiszed kijavítják? ;))) kis optimista... -
#826 de ez enm yoan fekete hanem paintfekete kifakitva, beleolvad a kocsiba nem lácik hogy ablak üveg! -
#825 Gyerekek nem tudom mi a túrót izgultok már ezeken a fekete alakokon annyit!!!
Hát nem néztek TV-t??? Ott is a reklámokban az összes autó szélvédője fekete a valóságtól függetlenül!!! :)))
Hát biztos itt is erről van szó...és majd a teljes játékban - az eddig látott reklám videókkal ellentétben - már nem feketék lesznek azok az üvegek!!! :PPPPPPPPPPPPPPPPP -
#824 mostmár lassan énis, csak az a fekete ablak jobb lenne! -
Curesz #823 Nah jóh. Asszem kezdek megnyugodni a játékkal kapcsban, a mostani pcguru dvd-n van egy szimpatikus videó, meg amugy is azt irják, hogyha az irányitást kijavitják akkor nem lesz gond a játékkal...REMÉLEM IS! -
moralosan #822 ...meg gyér is. -
bongo1 #821 Csoki gyerekek ! Szerintem nem lessz gyér játék lehet hogy a grafika egy kicsit "gyér" De ennél nem ez a lényeg hanem hogy milyen filingeje lessz a gamenek ! :) Dave az meg egy madár :D -
#820 hát sok épület de ilyen textúrázást azért nem kellett volna megengedniük maguknak ;)
mondjuk hamarosan úgyis kiderül mit alkottak... -
theodor #819 Egyértelmű a képek alapján hogy a mafia jobb mint a godfather. -
Gabe18 #818 Hát a robbanás effektet leszámitva szvsz a Mafia a képek alapján simán jobb.A fekete ablakos GF autó meg akárhányszor megnézve is ultragagyi.Ha ezt az EA pc-re ki meri igy adni... -
#817 Hagyd... újreg -
#816 *Ha meg nem -
#815 1. Vegyél már vissza egy kicsit az arcodból... Mire föl ugatsz itt le mindenkit 14 évesen?
2. Ha nem meg tetszik a játék akkor meg miért vagy itt? -
#814 Na jó odáig csak nem süllyednek le. Amikor tanner ugrott ugy nézett ki mint aki éppen besz@rt -
#813 Csak azt a fránya konzolszagú irányítást kellene módosítani, amit az általad említett két újság is a játék negatívumaként említett.
Remélem, hogy a Godfather irányítása nem a Driv3r szintjén lesz. -
#812 De a mafia-ban az autókra gyúrtak rá nagyon. Még volt lexikon is meg minden. De ha mondjuk megnézed az utat akkor a mafia elmosódott a másikon repedések is vannak. Meg ha minden igaz a keresztapában elég sok épületbe be lehet majd menni, küldetésen kívül is, a mafiában csak néhány küldetés erejéig lehetett néhányba bemenni. A godfatherben nem tudom hogy hogy van de a mafiában minden harmadik cégtábla ugyanaz volt, és ha jól emlékszem nem volt benne nappal éjszaka váltás. A Godfatherben legjobban a szabadságra vagyok kíváncsi hogy hasonló lesz e mint a gta. -
Curesz #811 Matrix mindenben igazad van!!!
Amugy én már lassan 1 éve nagyon várom ezt a játékot, és remélem nem kell egy hatalmasat csalódnom! Olvastam a PCGURU-t hogy a játék elkészítése több mint 40millió dollárba került, ami minden idők legdrágább játékát jelenti. Még Marlon Brando hangját is a játkhoz adták, mielőtt még meghalt volna:(.
A pcgurus képek tetszetek nekem, de a gamestaros...az ultraszar!!!Remélem javítottak picit a grafikán. A PCGURU azt írta, hogy a várható értékelés 92-95% között lesz!!! -
Lazlo #810 Hát....ha az EA-t ismerjük asszem évek óta nem adott ki ilyen kockafejekkel ellátott fost....a Maffiát mai napig lehet élvezni. hihetettlen jó világa van.De ezt így első ránézésre főleg az EA-tól.......de ez saját vélemény. -
#809 hát igen, azért egy manager játéknál a grafika igencsak nem lényeges szempont, de ügye egy akciójátéknál nagyobb súlyt nyom a latba. -
#808 naaaa egy 2ds izét ne hasonlítsunk egy 3ds akciójátékhoz -
oaken #807 "hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem."
A kedvenc játékom a Football Manager ill. a régi CM-ek,ha ismered a játékot tudhatod, hogy grafikáról ezen játékok esetében nem beszélhetünk!Mégis már 10 éve játszom ezen játékok éppen aktuális részével!Vajon miért?
-
#806 Játszottam és rájöttem, csak hamar írtam azt a hsz-t.
Ez alapján tényleg szebb egyébként. -
#805 Ha játszottál anno, vagy mostanság -mint én, hogy legyen friss öszzehasonlítási alapom - a Mafia-val, akkor biztosan nem tennél fel ilyen kérdést.
Fentről lefele haladva (Mafia, Godfather, Mafia, Godfather, Mafia, Godfather)
...de szerintem is szebb az eddíg publikált képek alapján a Mafia, mint a trónkövetelő. -
#804 Ja, ok, értem. -
#803 jaj...
ez csak egy egyszerű összehasonlít 1 ilyen- 1 olyan ;)
remélem azért a többség érti mit is akartam ;) -
#802 -
#801 Most ez keverve van a Mafia képeivel? -
#800 na összeszedtem pár hasonló képet a két játékról... mind2 PCs verzióról készültek. csak információs jelleggel vannak közölve, ugyanis 100%-ra nem tudhatjuk a GF hogyan fog kinézni elég sok ellentmondásos kép került elő...
Bár a GameSpynak csak lehet hinni...
az utolsó képen a robbanás viszont nagyon jól néz ki, remélem nem csak tupírozás. valszeg ki lesznek használva a DX-es effektek, csakhát nem csak az számít. meg annyit mondnék az egész, hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem.
-
#799 hát ti elég optimisták vagytok, csak az EA munkásságát figyelembe véve ők a film keltette hullámot akarják meglovagolni, amilyen teszteket eddig olvastam elég negatív visszajelzések vannak és nem csak a gragfikát érinti.
amúgy mellékesen megjegyzem a film-érzet átadásához igen is a grafika is segít. ha folyamatos karakter szépen kidolgozott mozgások vannak akkor talán kissé feledhető meg ha magával ragad a hangulat, de aszfaltba süllyedő autók 98at idéző graf kissé azért rossz szájízt ad. tudom sokan hangoztatják, hogy a graf nem fontos. de azért a középszintet szerintem érdemes lenne hozni, vagy legalább a Mafia szintjét ami még a mai gépeket is megdolgoztatja. azaz hogy mit legalább, dehogy várok én olyat ;) az itt magas léc. ha fele olyan jó lesz mint a Mafia, akkor már nem megy egyenest a kukába...
eddig még a megérzéseim mindig bejöttek, ez szerintem max 1x végigvivős játék lesz, de ha nem így lesz én fogok örülni a legjobban.
meg amúgysem érdemes vitatkozni, hiszen mindjárt itt a megjelenés. -
oaken #798 "de a graf az sokatszámit! főleg ennél a játéknál!"
Ennél a játéknál inkább a hangulaton lesz a hangsúly, ha sikerül csak egy kicsit is film hangulatából átültetni a játékba,akkor nagy sikert fog aratni, az aránylag nem túl szép grafika ellenére is!