7267
The Godfather
-
#879 Nincs egyedül a The Godfather a fekete ablakokkal
2 Days to Vegas -
#878 Jah!! EA: -
#877 A Mafiának is volt demója... :) -
Gyusz #876 Mafiának volt demója, méghozzá korlátolt várossal (és a városban időlimittel), a parkolóházas küldetést lehetett végigjátszani. -
Gabe18 #875 A kép tetején "Siró Játék".Ez vajon mire utalhat?Baljóslatú...
A kocsiablak meg fekete,még most is... -
moralosan #874 szejintem te vagyabuta -
Gabe18 #873 Egy ilyen játékból te milyen demót kéne csinálni?
Kivágnak 3 utcát a városból és azon kell menni?Vagy az egész terület legyen benne és akkor 4 giga a demó...Ezt igy technikailag nem tudom elképzelni,de lehet én vagyok a buta.
Hasonló jákoknak sem volt demója tudtomal. -
moralosan #872 nem tudom... én egy jó írányításnál azt várom el, hogy az X karakter akkor menjen... mittomén balra, amikor megnyomom a megfelelő gombot... Szintén kedvelem, ha a játékoson sok minden múlik. Egyébként a Hitman 3nál nem tudom mi lehet a gond, tulajdonképpen én is pont újrakezdtem nemrég, de nincs semmi gondom .
-
Gyusz #871 Ebből a kicsiből is látszik, hogy a Mafia trónja biztonságban van. (Halkan jegyezném meg, hogy szerintem a mostani Illusion Softworks sem lenne képes a Mafia sikerét megismételni.) -
moralosan #870 hívjuk má' HUD-nak ezeket :P. -
#869 Áh, szépen elmosták a cikket!
De egy kicsit olvashatunk.
Cikk -
#868 13 nap és megjelenik, és hol a DEMO? -
Gbr #867 Az irányitáson télleg sok mulik egy játék megitélésén,de nem minden esetben.
Például a Hitman Contractsnak borzalmas az irányitása,de a hangulata nagyon ottvan,személy szerint 3.ra viszem.
Viszont a Driver3 grafikája nagyon szép,de az irányitása -0.A bevezetó videó végig nézve,huhh ez király lesz,aztán 10 perc és bye.
De a GTA sorozat se a jó iránytásáról hires,mégis jó a játék.
Tehát ha az iányitás nem anyira jó,attól a játék lehet kiváló,viszont én se szeretem ha nagyon gagyi az irányitás.Reméljük jó lesz,Maffiáról én elötte nem halottam semit képeket vagy infot,és csak a neve miatt szedtem le,és a valaha készitett legjobb játék lett,a Thief és a Splinter Cell mellett,éljenek a TPS-ek.
-
#866 az irányitásról csak arról volt szó hogy a egéret kelet huzogatni elöre hátra jóbra balra
pl ha leakartad taszitani a embert a tetöröl ugy hogy megáliotd utközbe akkor volt gáz, kicsit le eset mielöt megtört volna és perkált volna vagy infot adot volna stb stb -
#865 De szerintem a mostani vélemény már a teljes (majdnem teljes) verzióról lehet, és ebből már korrektebb választ kaphatunk. -
#864 hát az irányításon sok múlik, és szerintem max egyszer viszi el a hátán a hangulat, azaz 2.jára már valszeg nem vinni végig senki...
na de hamarosan meglátjuk. -
#863 Én olvastam egy béta tesztről a gamestarban.
Ott nagyon istenítették a hangulatot,de alapjban véve csalódás volt a tesztelőknek.
Irányitás állítólag gáz.
De jó zene ,és történet van.
Szerintem ha nagyjából hűek maradnak a filmhez,akkor el lehet majd nézni az irányítási gondokat. -
#862 Erre én is kiváncsi vagyok hogy tetszett nekik. -
#861 A március GS-ben a címlap szerint megint lezs szó a játékról.
"The Godfather Érdemes volt-e várni?"
Aki olvasta, mondjon valamit,mi lett a végszó! -
#860 :D
-
#859 Na most nemtudom mit csináltam de 2 másodperc alatt bejött úgyhogy bocs a felesleges üzenetért -
#858 Megnéztem a Black Hand-es videót. Az a legjobb mikor a baseball ütőt az áldozat nyaka mögé teszi és letérdeli a fejét. De azért van benne más szép akció is. -
#857 Nekem nem tölti be az oldalt. Mármint odáig megy hogy Control New York, click here to enter now, és amikor arra kattintok akkor betölti és nem történik semmi. Mármint marad a töltőképernyő, és a loading mellett villog a csík. -
#856 jah -
Sz Matyi021 #855 Hali!
Én már nagyon várom a Godfather-t, ti nem? Már nagyon szeretnék játszani vele . Nektek tetszett a Mafia? -
#854 megujult a godfather oldala, de amit láttam képeket, valamelyiknél sirtam valamelyiknél örültem! -
Curesz #853 nekem az első pálya után volt uninstall -
#852 A 25 To Life az szvsz 1 nagy szar. 2 perc után uninstall volt! -
Curesz #851 Én jáccotam a 25 to life-al de nekem nem jön be -
#850 ...és?
-
#849 Hú, hát mindjárt eljön az a 21 -e. Csak az a baj, hogy akkor ez azt is jelenti, hogy hónap vége lesz. -
#848 A 25 to life-al már játszott valaki? Abban a fél képernyőt betelítik a jelölések. -
#847 Egyébként ebben igazad van (#844) ! -
#846 köszike :D -
#845 Te aztán tudsz fogalmazni -
#844 hát igen, szerintem egy játéék akor valósághű hogyha nicns semmi jelölés mármint a játékban, mafiában milyen jelölés volt? élet meg hogy menyi golyod van, azis picike, nem vilogot az a ajto hogy oda menj, hanem valóság hűvolt, de a godfather telelesz mdien státuszal stb.. és ezért enm lesz oylan élethű! -
#843 mer mer Maffia a thö best és ez a gém grafika terén nemfogja azt hozni amit a maffia anno szvsz már most hogy még kisem probáltuk itt bukott meg hogy elhódítsa a maffia álltal felállított szinvonalat.. -
#842 mert? -
#841 Asszem ez egy ideig még így lesz... -
#840 nekem midengy hogyirják csak jol siekrüljön mert már 4 éve nem jácotam igazi mafiás játékkal!