7267
The Godfather
-
#935 ettől hányni lehet!
-
#934 4 oldalas a cikk :) -
#933 Azt is írták a Gamestarban,hogy amiket eddig kiadtak videokat nagy kamu,sokkal rosszab a graf stb!
LOOL -
#932 az a gáz hogy a pc-s verzióból rondábnál rondább képek kerülnek napvilágra,érzésem az hogy mindent konzolra hegyeznek igazán :(( -
Curesz #931 Hány oldalas cikk van a gamestarban? -
bongo1 #930 Azt hittem üttni fog a game :S De a gamestaros 76% hát szégyen ! EAnak a szégyene ! Attol függetlenül kifogom probálni ! De ezt jól el b@szták ! :( -
#929 és a Mafia anno? jól emléxem vmi 94%-ot... -
Sheriden #928 A Gamestarban 76% -ot kapott -
#927 Mért lett törölve a hozzászolásom? -
#926 sztem,ha már "1picit" jobb/kidolgozottabb grafikailag,mint a GTA:SA,akkor már karaj -
#925 Szerintem ez tök király. Még nem láttam. A robbanás nagyon jól néz ki -
#924 video 'Vehicles'
sry ha már volt!! -
#923 Ha nálad az élethűség a lényeg akkor fogj egy Thomsont és menj ki az utcára és ott lövödözz. -
#921 Valaki aki veszi Gamestart nézze meg hány %-kot kapott!!
thx:P -
#920 Hát az már csak a te bajod:) Nálam a hangulat a lényeg -
Curesz #919 Nekem például nagyon fontos a grafika, csúnya játékkal képtelen vok jáccani, lehetén vok a... -
#917 Én mááár nagyon-nagyon várom a játékot! Mint már említettem nem olyan régen vittem végig a Mafiát, és félelmetesen jó volt, hatalmas élmény. Engem az sem zavar, ha nem lesz olyan eszméletlen bika a grafika, legalább jobban fog rajta menni. Mondjuk az jó lenne ha minél hamarabb magyarosítanák, mert a Mafiába most az is jó volt, hogy teljesen értettem, hogy miről volt szó! :) -
Curesz #916 Nah jóvan mostmár, ez a dolog kibaszottul nem ide illik. Szal pls mellőzétek ezt a témát -
#905 Hányszor fogod még belinkelni? -
#900 Biztos ami biztos alapon, én gyorsan végignyomtam a Mafia-t és a Driv3r-t. Előbbit nosztalgiából a jó és szép után, utóbbit hogy a konzolos irányításban ismét otthon legyek. GTA SA most kimaradt...
Pesszimistán várom a megjelenést, de szívem mélyén mégis bízom abban, hogy jót tudok majd vele játszani. Legfeljebb majd a film jeleneteit képzelem magam elé. -
#899 reklámra is kellett pár dolcsi ;) -
#898 látszik elitták ibkább a pénzt :P -
#897 De a maradék 100.000 -t sem maradéktalanul a játékfejlesztésre költötték el, amint a jelek mutatják. -
#896 1 biztos: sztorival nem lesz gond :P -
#895 a jogok, meg a szereplők ebből 39.9 milla ;) -
#894 Nem véletlenül került a játék 40 millába. -
#893 a sztorinak lesz ereje, mert azt nem ők "csinálták" ;) -
#892 A GS cikk címe és bevezetője sajna nagyon is ismerős. Mintha hasonlóan fogalmaztak volna anno a Driv3r -nél is.
Az "új" képek meg semmiben sem különböznek az eddígi "szépségektől".
Bízzunk a sztori erejében ! -
Gabe18 #891 A fekete ablakokat fűrész élű ablakkeret határolja...A fényszórók pedig kellemes ezüst massza hatást keltenek.
Egyre nagyobb érdeklődésel várom ezt a játékot... -
#890 ez mostanában náluk alap ;)
de azért várjuk meg a megjelenést... én a saját szememnek akarok hinni.
az új videó viszont szerintem nem rossz, bár elég kis méretű... -
#889 Ez a játék már most bukásra van ítélve. Szégyen, hogy az EA ennyire csak a pénzre hajt és nagy ívben leszarja a minőséget. -
#888 igyekeztek ;) -
#887 hát ez valami undorító -
#886 biztos vagyok benne én <= hogy ezek csak render képek nem ingame... -
#885 de így túl brutális, ez csak erős idegzetűeknek való így ebben a formában ;) -
#884 Hú, egy ilyen kidolgozottság mellett már tényleg érdekes a felete üveg!
Nem is tudtam, hogy PC -re is jön. Hát kétséges, hogy ez így nézzen ki PC-n.
Pedig a honlapon a PC-képek is ilyenek, nem csak a 360-as.
A mostani GS -es cikket sem tudjuk elolvasni, mert érdekes módon senkinek nincs scannere. Na mindegy, mindjárt 21-e lesz. -
#883 csak a hatás miatt nem:) -
#882 hubazz ez asztán a nyakbavágó ing...
a gyönyörűt meg légyszíves rakd idézőjelbe ;) -
#881 2db gyönyörű kép!!!!! -
#880 hát igen ez tényeg összehasonlítási alap. a 2DtV marhára most fog megjelenni..
mondjuk ha a G-nek ilyen grafja lenne sztem megbocsátanánk neki a fekete ablakokat;)