7267

The Godfather

• galmat
    ettől hányni lehet!
  • Harly18
    4 oldalas a cikk :)
  • Viktorr
    Azt is írták a Gamestarban,hogy amiket eddig kiadtak videokat nagy kamu,sokkal rosszab a graf stb!
    LOOL
  • Sly06
    az a gáz hogy a pc-s verzióból rondábnál rondább képek kerülnek napvilágra,érzésem az hogy mindent konzolra hegyeznek igazán :((
  • Curesz
    Hány oldalas cikk van a gamestarban?
  • bongo1
    Azt hittem üttni fog a game :S De a gamestaros 76% hát szégyen ! EAnak a szégyene ! Attol függetlenül kifogom probálni ! De ezt jól el b@szták ! :(
  • zaki
    és a Mafia anno? jól emléxem vmi 94%-ot...
  • Sheriden
    A Gamestarban 76% -ot kapott
  • buldozer99
    Mért lett törölve a hozzászolásom?
  • Johnny23
    sztem,ha már "1picit" jobb/kidolgozottabb grafikailag,mint a GTA:SA,akkor már karaj
  • Gerbill
    Szerintem ez tök király. Még nem láttam. A robbanás nagyon jól néz ki
  • Magnumrolcsi
    video 'Vehicles'

sry ha már volt!!
  • Gerbill
    Ha nálad az élethűség a lényeg akkor fogj egy Thomsont és menj ki az utcára és ott lövödözz.
  • Viktorr
    Valaki aki veszi Gamestart nézze meg hány %-kot kapott!!
    thx:P
  • Gerbill
    Hát az már csak a te bajod:) Nálam a hangulat a lényeg
  • Curesz
    Nekem például nagyon fontos a grafika, csúnya játékkal képtelen vok jáccani, lehetén vok a...
  • KeKKSZike
    Én mááár nagyon-nagyon várom a játékot! Mint már említettem nem olyan régen vittem végig a Mafiát, és félelmetesen jó volt, hatalmas élmény. Engem az sem zavar, ha nem lesz olyan eszméletlen bika a grafika, legalább jobban fog rajta menni. Mondjuk az jó lenne ha minél hamarabb magyarosítanák, mert a Mafiába most az is jó volt, hogy teljesen értettem, hogy miről volt szó! :)
  • Curesz
    Nah jóvan mostmár, ez a dolog kibaszottul nem ide illik. Szal pls mellőzétek ezt a témát
  • Gerbill
    Hányszor fogod még belinkelni?
  • Nemcso
    Biztos ami biztos alapon, én gyorsan végignyomtam a Mafia-t és a Driv3r-t. Előbbit nosztalgiából a jó és szép után, utóbbit hogy a konzolos irányításban ismét otthon legyek. GTA SA most kimaradt...

Pesszimistán várom a megjelenést, de szívem mélyén mégis bízom abban, hogy jót tudok majd vele játszani. Legfeljebb majd a film jeleneteit képzelem magam elé.
  • M@TriX
    reklámra is kellett pár dolcsi ;)
  • zaki
    látszik elitták ibkább a pénzt :P
  • Nemcso
    De a maradék 100.000 -t sem maradéktalanul a játékfejlesztésre költötték el, amint a jelek mutatják.
  • zaki
    1 biztos: sztorival nem lesz gond :P
  • M@TriX
    a jogok, meg a szereplők ebből 39.9 milla ;)
  • Nemcso
    Nem véletlenül került a játék 40 millába.
  • M@TriX
    a sztorinak lesz ereje, mert azt nem ők "csinálták" ;)
  • Nemcso
    A GS cikk címe és bevezetője sajna nagyon is ismerős. Mintha hasonlóan fogalmaztak volna anno a Driv3r -nél is.

Az "új" képek meg semmiben sem különböznek az eddígi "szépségektől".

Bízzunk a sztori erejében !
  • Gabe18
    A fekete ablakokat fűrész élű ablakkeret határolja...A fényszórók pedig kellemes ezüst massza hatást keltenek.
    Egyre nagyobb érdeklődésel várom ezt a játékot...
  • M@TriX
    ez mostanában náluk alap ;)
    de azért várjuk meg a megjelenést... én a saját szememnek akarok hinni.
    az új videó viszont szerintem nem rossz, bár elég kis méretű...
  • Pluskast
    Ez a játék már most bukásra van ítélve. Szégyen, hogy az EA ennyire csak a pénzre hajt és nagy ívben leszarja a minőséget.
  • M@TriX
    igyekeztek ;)
  • zaki
    hát ez valami undorító
  • Istencsászár
    biztos vagyok benne én <= hogy ezek csak render képek nem ingame...
  • M@TriX
    de így túl brutális, ez csak erős idegzetűeknek való így ebben a formában ;)
  • kirol
    Hú, egy ilyen kidolgozottság mellett már tényleg érdekes a felete üveg!
    Nem is tudtam, hogy PC -re is jön. Hát kétséges, hogy ez így nézzen ki PC-n.
    Pedig a honlapon a PC-képek is ilyenek, nem csak a 360-as.

A mostani GS -es cikket sem tudjuk elolvasni, mert érdekes módon senkinek nincs scannere. Na mindegy, mindjárt 21-e lesz.
  • Istencsászár
    csak a hatás miatt nem:)
  • M@TriX
    hubazz ez asztán a nyakbavágó ing...
    a gyönyörűt meg légyszíves rakd idézőjelbe ;)
  • Istencsászár
    2db gyönyörű kép!!!!!
  • M@TriX
    hát igen ez tényeg összehasonlítási alap. a 2DtV marhára most fog megjelenni..
    mondjuk ha a G-nek ilyen grafja lenne sztem megbocsátanánk neki a fekete ablakokat;)