7267
The Godfather
-
Gabe18 #975 Kipróbálni persze hogy ki kell majd.És szerintem senki se bánná ha a sok élcelődés után meglepődve tapasztalnánk hogy a játék a ciméhez felérő munka.
De erre sajnos elég kevés az esély... -
#974 egy esélyt én is adok neki természetesen. -
#973 Engem majd csak a rideg valóság fog meggyőzni. Ha már játszok vele akkor mondok róla véleményt. De ezt már leírtam -
#972 hát úgy látom téged nem nagyon lehet meggyőzni de persze nem is akarlak, csak próbáltam világosságot gyújtani ha neked jobban tetszik hát ok.
de az épületek szerintem fényévekkel szebek így is még....
de majd meglátjuk -
#971 Ez az arányszám valószínűleg a küldetésekre vonatkozik -
Gabe18 #970 Érdekes,akkor gyalog megyünk mindenhova?Mi fog történni a fentmaradó 85%-ban?
Ha ez igaz akkor eleve felesleges a Mafiához vagy GTA-hoz vagy bármi ilyenhez hasonlitani.
Hiába,egyedi,útörő játékal állunk szembe! -
bongo1 #969 URISTEN ! :S Hogy nézki , istenem de vártam a game-t ! De lehet hogy elfogom hányi magam :S ! ! ! De remélem hogy nem lessz ilyen fos mint ahogy látszik -
#968 Titkosügynökök jelentése szerint a Keresztapában kb a játékidő 15%-át fogjuk autban tölteni. A Mafiában kb.65% -
#967 Fogalmam sincs. Agodfatherrel még nem játszottam.(csak úgy megjegyzem hogy a mafiát direkt az autókra hegyezték ki.Lsd.:mafiában autólexikon(vagy valami ilyesmi)). -
#966 de nehéz eset vagy... csámcsogj a kocsikon kicsit nézd meg melyik szebb, gondolom a godfather jobban kidolgozott... -
#965 Hiába nem nagy dolog a mafiában egy sima szürke színnel volt leöntve az út -
#964 A mafiában azt a piros alapon grill feliratot(1. kép) minden második utcában megtalálod. A házak többsége is ugyan olyan textúrával van felruházva. Mint azt már leírtam nekem az egész város olyan szürke unalmas volt. Textúra szegény -
#963 repedések:D 1 szimpla textúra.. nagy cucc... -
#962 A keresztapás képen a színek sokkal élethűbbé teszik a képeket mint a másikon. -
#961 De ha mondjuk megnézed a mafiás képen tök elmosott az út és rettentő ronda a villamos sín, a keresztapás képen a repedések is látszódnak -
#960 Én az alább leírtak miatt már rosszul vagyok ezektől a mafia képektől. A másiktól MÉG nem. -
#959 A mafiában nekem az egész város egy kicsit üresnek tűnt. Nem tudom mitől, de az egész olyan szürke unalmas volt. A járokelők nem csináltak semmi szokatlant. Mindenki csak ment előre. Szóval nekem a mafia nem volt valami nagy élmény. A gta-ban ott nem csak engem üldöznek a rendőrök, a gyalogosok sokkal érdekesebbek, nem minden ötödik ember ugyan az. Tudom hogy most nem erről van szó de mivel szeretem a gengszteres játékokat, de a mafia nem jött be igazán így remélem ez valami igazán keresztapa hangulatú lesz. -
#958 tessék csak neked egy korábbi hsz-em
"na összeszedtem pár hasonló képet a két játékról... mind2 PCs verzióról készültek. csak információs jelleggel vannak közölve, ugyanis 100%-ra nem tudhatjuk a GF hogyan fog kinézni elég sok ellentmondásos kép került elő...
Bár a GameSpynak csak lehet hinni...
az utolsó képen a robbanás viszont nagyon jól néz ki, remélem nem csak tupírozás. valszeg ki lesznek használva a DX-es effektek, csakhát nem csak az számít. meg annyit mondnék az egész, hogyha valaki a játékra igényes, akkor ez nem csak az esetleges játékélményben mutatkozik meg... szerintem.
-
#957 kulcsszo: a maga idejében 4 eve....jatekiparban 4 evnek sok fejlodesen at kene esnie es at is esett jopar jatekon, de neharagudj az osszes pc kep es video botranyos, hozza az ea tps format. Mielott irnal valaszt, a kedvenc filmem a godfather trilogy igy minden bizonnyal kiprobalom, de nemsok kedvel. mondjak hogy nem szamit a grafika csak a feeling legyen meg: kerdem en: hogy lehessen meg a feeling ha [gamestar] graff botranyos, iranyitas pocsek...rendben a zene az lehet hogy korrekt lesz, nade zenere epiteni egy jatekot 2006 kozepen eleg veszelyes. nemszoktam eltemetni elore jatekokat, de ennek nagy az eselye. -
#956 Maffiát ne a mai játékokhoz hasonlítsd, mer azokhoz képest kissé elmaradtott, de nem gyenge mer az összképe elég jó még ma is. Ehhez a "szépséghez" kell nézni és hát mint az alábbi és egyéb HIVATALOS képek láttán senki sem mondaná rá hogy szebb mint a maffia mivel egyszerűen nem szebb! Talán rakd fel nézd+ hogy milyen a M. és utánna tégy ilyen meggondolatlan kijelentést! -
#955 Egyébként sokan felhozzák a mafiát is hogy az még most is milyen jól néz ki, pedig szerintem az még rondább mint ez. Az a maga idejében szépen nézett ki de mostmár elég gyenge -
#954 Engem ez most annyira nem érdekel, itt akármilyen ocsmány okádék képet is látok róla, vagy akármit mond valaki, én ki fogom próbálni és majd csak utána mondok róla véleményt. -
Gabe18 #953 A filmet szerintem sokan látták,meg a hangulatát is érzik.De ez egy játék,és igy más követelményeknek is meg kéne felelni.Mert ez igy kinézetre botrány.Ha még az irányitást is elb...ák mellé akkor az egész mehet a kukába.
A csúnya városban megyek a csúnya irányithatalan autóval hogy találkozzak a szintén csúnya másik karakterel.Milyen hangulatról lehet itt igy beszélni? -
#952 Pont a képeknek ( videoknak ) kéne azt a hatást keltenie, hogy igen ezt várom mer jól néz ki! -
#951 De egyébként nem tudom mi értelme mondogatni ,hogy így szar úgy szar. Majd ha megjelent és kipróbáltátok akkor mondjátok. SZERINTEM. -
#950 A Playware-n már láttatok a videót? -
#949 szted miért?talán mert van szemünk...én is ugy vagyok vele hogy a játék feelingje az elsö,de azért legyen már 1 minimum szint 4éve még jo képek lettek volna talán.. -
#948 De aki nem látta a filmet vagy nem tetszett neki túlságosan az nem értheti az egész hangulatát ennek a világnak. -
#947 Még meg se jelent a játék de már most eltemetitek. Megdöbbentő ,hogy néhány képnek milyen hatása van. -
#946 aszem ezt a játékot hanyagolom,pedig vártam 1 jodarabig de most már elegendö kis video,és kép gyült össze ahoz hogy kivegyem a kedvencekböl:/ -
#945 jah igaz, meg az FFB, amikor átmentél a sínen csúcs volt... -
#944 Ez tényleg szörnyűűű! :) De nem hiszem, hogy ilyen rossz lesz a grafikája! Én nyugodt vagyok, EA MINDIG jó, igényes játékokat csinál! :) -
#943 Ez szomorú.:(((((
Én a mafiát pont a vezetős rész miatt szerettem,képes voltam órákig eljárkálni a városban.De ezekszerint az utódot nem itt kell keresni. -
#942 + a filmek hangulatát sikerült áthozni, a sztori egy ideig egész jól kidolgozott
- borzalmasan tré vezetési modell, gyenge tps rész
grafika 6
hangok 8
irányitás 4
hangulat 7
kihivás 8
szavatosság 7 -
#941 A játék milyen jó és rosszpontokat kapott a gamestartól,hogy ennyit érdemel?? -
#940 2006ban hogy lehet ilyet kiadni? -
Gabe18 #939 Jézusom...
Az a fekete nadrág az emberen.Meg ugy az egész.Hát hiába,EA.... -
#938 amerikában márc 21., Magyarországon márc 24. -
#937 sorry a nagy képért.De azért ez már várható volt, aki követte a videókat amik megjelentek. Hát azért,hogy a mafia szintjét se üsse...Az EA óriásit hibázott!Azt hiszik a névvel eladhatják a szart is!Hova lett a 40 millió dollár?...Szánalmas... -
#936 most tulajdonképpen mikor jön ki a game?