7267
The Godfather
-
Curesz #1015 LOOOL, sztem az a 40 milió dollár az a zenékre, és a szereplők hangjára ment el:D. És ezért lesz jó a hangulat!
És az EA kvára nem igényes az utobbi időbe---->lásd fifa -
#1014 mit? -
theodor #1013 Ezt már láttuk nem egyszer de nem is kétszer. -
#1012 ja és az is számít valamit hogy ez minden idők legdrágább játéka !!! -
#1011 és bízok a sikerben -> az EA igényesebb annál mint hogy ilyen szart dobjon piacra !!! -> tehát annyira szar nem lehet -
#1010 NEM BAJ : a remény hal + utoljára -
#1009 onnan modnjuk, hogy a gamestar már tesztelte és szarnak minősítette -
#1008 Szerintem jó lesz ez, ugyis manapság nem igazán dobtak ki ilyen stilusu gémet... -
#1007 mert ő még titokban bízik a sikerben :)) -
#1006 honnan tudod hogy nemkell e temetni?:) -
Gabe18 #1005 Mi már eltemmettük,földet rá!
Legfeljebb előmászik mint valami zombi,ugyis kb élőholt szinvonalon van a Mafiához képest.
-
#1004 bmeg ti olyanokról dumáltok ami nem is biztos !! honnan tod hogy szar lesz!! NEM JELENT MÉG MEG !! és én akkor is bízok benne !! én nem mondom hogy az év játéka lesz azt sem hogy jó lesz, de én nem temetem el előre a játékot!!! -
Curesz #1003 Sztem inkább az irányítással lesz gond, bár nem kimondottan szép a játék! -
#1002 hmmm ez a gm télleg annyira csunya lessz mint amilyen képek vannak rola?
mafia szebb volt pedig az már nem mai darab... -
#1001 Ja vannak szép xbox360 videók ,és az fáj a legjobban hogy pc-re is valami "hasonló "minőséget várna a jónép :( -
Curesz #1000 Én amitől igazán félek, az az írányítás! HA azt elszúrták, akkor az megpecsétel ia játékot -
Curesz #999 Jó hát persze, biztos van rá oka!!!
De én mindenesetre kiváncsi leszek a PCGURU értékelésére is!
Egyébként ha megnézitek ugyanannak a játéknak a cikkjét Gamestarban, és a PCGURU-ban, akkor a PCGURU-ban a játékról levő képek mindig szebbek! -
#998 Persze én nem mondom hogy semmi remény de az első benyomások elég halványra sikerültek.. a Gamestar sztem nem vakon huzta le enyjire a gamét.. -
#997 heliosz007 ne bántsátok mert jo haverom és jok a videok is ugy hogy ne pofázz inkább nézd meg öket vazze!És a game is király lesz mert bizok benne -
Curesz #996 Jó azért ne írjuk le előszőr a keresztapát, mert nagyon szélsőséges infókat látni!!! Szal majd meglátjuk 2hét múlva....
A Mafia télleg nagyon ász volt, de EZ a keresztapa -
#995 ehh én imádtam a Mafiát mind sztoriban mindg hangulat,de ahogy elnézem a Godfathert továbbra is a Mafia marad az ász,érthetetlen hogy hogy tud 2006-ban ilyen melót kiadni az EA... lehet hogy a végén Duke Nukem Forever sorsra jut -
Curesz #994 Hát a térkép nem hiszem hogy kisebb lesz mint a mafiáé volt. -
Curesz #993 kösz -
#992 Az eagames oldalán, a gyári oldal -
Curesz #991 Melyik oldalon? -
#990 Gyerekek bocs már lehet h baromságot mondok, de ami az oldalon van MAP... tehát csak akkora lesz???? -
#989 nem csak tudod a hangulatra is azt mondták hogy elaposodik tehát azt se lesz olyan nagy szám és a pénzszerzésröl is anyit hogy álitolag tök felesleges
boltokba menni fenyegetni mert nem igazán tudod elköltenni a játékba
nics olyan fun küldetések mint a gta és it nem a gtasa ra hanem a gta3 ra monták
a küldetés lineáris stb stb -
#988 Én még bízok a játékban. De akkor akik már eltemették, ne is játszanak vele! -
#987 The Godfather - Gameplay videó csomag
video
2005.07.12.
» The Godfather - hivatalos előzetes
video
2005.02.14.
» The Godfather - videó #4
video
2006.01.30.
» The Godfather - GDC2005 videó
video
2005.08.19.
» The Guild 2 - E3 2005 videó
Melyik? -
#986 Az szerintem is tök király videó -
#985 már megint a playware-vel jösz?
exkluzív videóik vannak vagy mi?
mutass egyet és szívesen megnézzük... -
#984 szerintem akkor is jó game lesz !! de nem lesz az év játéka de jó lesz, hiába pofáztok itt hogy milyen szar lesz !! ja és a playwaren a videó is tök tuti!! (nézzétek meg) -
#983 konzolon biztos siker lesz, mer ott ilyen ronda a graf, de pcn ez édes kevés és itt a bukta... -
#982 "hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot"
Honnan tudod hogy nem lesz nagy durranás. Már játszottál vele? -
#981 hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot
de a grafika sajna csunya irányitás konzolos hát EA igy elkurni valamit hát nem tudom
akkor minek volt ekkora felhajtás eredeti szinészek meg a hangok ha a játék elvan ........va szolval hát megint egy gta clon csak szerényeb változatba
-
#980 Úristen most kaptam Halász Sámuel(Sam Fisher) titkosügynöktől az információt galmat az Activision "EA lejárató" részlegén dolgozik. -
#979 Szerintem meg ki kell próbálni és akkor mondani róla valamit. -
hahota #978 hy -
#977 Úgy látom van itt egy ál EA marketinges. Sztem megkéne nézni a videókat, aztán mondani vmit a garfikáról. Fizika az nem tom mit jelent az EA-nak,de az egyik videóban simán amikor elesik az ember belelóg a fotelbe... A másik meg az autós üldözések..Lövik-lövik az autót de golyónyom meg sérülés 0...Amúgy a kedves optimistának mondom, hogy belőlünk is csak inkább az elkeseredettség mondatja, hogy rossz lett a játék. És vmihez kell hasonlítani, mert a mafia létezik és naon ott volt hangulatban, és anno grafikában, zeneben is. -
Curesz #976 Van egy két elrettentő kép, de vmeik tetszik! de a kocsik, az naon gáz.Ugy néznek kih mintha beléjük se lehetne szállni. A mafia télleg jó volt, de télleg nem örtént semmi a városba, de ezt sztem ellehet nézni (4 év). Kiváncsi leszek a keresztapára max. grafikán!!!