7267

The Godfather

• Curesz
    LOOOL, sztem az a 40 milió dollár az a zenékre, és a szereplők hangjára ment el:D. És ezért lesz jó a hangulat!
    És az EA kvára nem igényes az utobbi időbe---->lásd fifa
  • heliosz007
    mit?
  • theodor
    Ezt már láttuk nem egyszer de nem is kétszer.
  • heliosz007
    ja és az is számít valamit hogy ez minden idők legdrágább játéka !!!
  • heliosz007
    és bízok a sikerben -> az EA igényesebb annál mint hogy ilyen szart dobjon piacra !!! -> tehát annyira szar nem lehet
  • heliosz007
    NEM BAJ : a remény hal + utoljára
  • Sil3nt
    onnan modnjuk, hogy a gamestar már tesztelte és szarnak minősítette
  • SiteDisagner
    Szerintem jó lesz ez, ugyis manapság nem igazán dobtak ki ilyen stilusu gémet...
  • Sly06
    mert ő még titokban bízik a sikerben :))
  • Istencsászár
    honnan tudod hogy nemkell e temetni?:)
  • Gabe18
    Mi már eltemmettük,földet rá!
    Legfeljebb előmászik mint valami zombi,ugyis kb élőholt szinvonalon van a Mafiához képest.
  • heliosz007
    bmeg ti olyanokról dumáltok ami nem is biztos !! honnan tod hogy szar lesz!! NEM JELENT MÉG MEG !! és én akkor is bízok benne !! én nem mondom hogy az év játéka lesz azt sem hogy jó lesz, de én nem temetem el előre a játékot!!!
  • Curesz
    Sztem inkább az irányítással lesz gond, bár nem kimondottan szép a játék!
  • Guer
    hmmm ez a gm télleg annyira csunya lessz mint amilyen képek vannak rola?
    mafia szebb volt pedig az már nem mai darab...
  • Sly06
    Ja vannak szép xbox360 videók ,és az fáj a legjobban hogy pc-re is valami "hasonló "minőséget várna a jónép :(
  • Curesz
    Én amitől igazán félek, az az írányítás! HA azt elszúrták, akkor az megpecsétel ia játékot
  • Curesz
    Jó hát persze, biztos van rá oka!!!
    De én mindenesetre kiváncsi leszek a PCGURU értékelésére is!
    Egyébként ha megnézitek ugyanannak a játéknak a cikkjét Gamestarban, és a PCGURU-ban, akkor a PCGURU-ban a játékról levő képek mindig szebbek!
  • Sly06
    Persze én nem mondom hogy semmi remény de az első benyomások elég halványra sikerültek.. a Gamestar sztem nem vakon huzta le enyjire a gamét..
  • buldozer99
    heliosz007 ne bántsátok mert jo haverom és jok a videok is ugy hogy ne pofázz inkább nézd meg öket vazze!És a game is király lesz mert bizok benne
  • Curesz
    Jó azért ne írjuk le előszőr a keresztapát, mert nagyon szélsőséges infókat látni!!! Szal majd meglátjuk 2hét múlva....
    A Mafia télleg nagyon ász volt, de EZ a keresztapa
  • Sly06
    ehh én imádtam a Mafiát mind sztoriban mindg hangulat,de ahogy elnézem a Godfathert továbbra is a Mafia marad az ász,érthetetlen hogy hogy tud 2006-ban ilyen melót kiadni az EA... lehet hogy a végén Duke Nukem Forever sorsra jut
  • Curesz
    Hát a térkép nem hiszem hogy kisebb lesz mint a mafiáé volt.
  • Curesz
    kösz
  • SiteDisagner
    Az eagames oldalán, a gyári oldal
  • Curesz
    Melyik oldalon?
  • SiteDisagner
    Gyerekek bocs már lehet h baromságot mondok, de ami az oldalon van MAP... tehát csak akkora lesz????
  • drop
    nem csak tudod a hangulatra is azt mondták hogy elaposodik tehát azt se lesz olyan nagy szám és a pénzszerzésröl is anyit hogy álitolag tök felesleges
    boltokba menni fenyegetni mert nem igazán tudod elköltenni a játékba
    nics olyan fun küldetések mint a gta és it nem a gtasa ra hanem a gta3 ra monták
    a küldetés lineáris stb stb
  • kirol
    Én még bízok a játékban. De akkor akik már eltemették, ne is játszanak vele!
  • Istencsászár
    The Godfather - Gameplay videó csomag
    video
    2005.07.12.
    » The Godfather - hivatalos előzetes
    video
    2005.02.14.
    » The Godfather - videó #4
    video
    2006.01.30.
    » The Godfather - GDC2005 videó
    video
    2005.08.19.
    » The Guild 2 - E3 2005 videó

Melyik?
  • Gerbill
    Az szerintem is tök király videó
  • M@TriX
    már megint a playware-vel jösz?
    exkluzív videóik vannak vagy mi?
    mutass egyet és szívesen megnézzük...
  • heliosz007
    szerintem akkor is jó game lesz !! de nem lesz az év játéka de jó lesz, hiába pofáztok itt hogy milyen szar lesz !! ja és a playwaren a videó is tök tuti!! (nézzétek meg)
  • Istencsászár
    konzolon biztos siker lesz, mer ott ilyen ronda a graf, de pcn ez édes kevés és itt a bukta...
  • Gerbill
    "hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot"
    Honnan tudod hogy nem lesz nagy durranás. Már játszottál vele?
  • drop
    hát sajna nem lesz nagy duranás pedig nagyon vártam a játékot
    de a grafika sajna csunya irányitás konzolos hát EA igy elkurni valamit hát nem tudom
    akkor minek volt ekkora felhajtás eredeti szinészek meg a hangok ha a játék elvan ........va szolval hát megint egy gta clon csak szerényeb változatba
  • Gerbill
    Úristen most kaptam Halász Sámuel(Sam Fisher) titkosügynöktől az információt galmat az Activision "EA lejárató" részlegén dolgozik.
  • Gerbill
    Szerintem meg ki kell próbálni és akkor mondani róla valamit.
  • hahota
    hy
  • galmat
    Úgy látom van itt egy ál EA marketinges. Sztem megkéne nézni a videókat, aztán mondani vmit a garfikáról. Fizika az nem tom mit jelent az EA-nak,de az egyik videóban simán amikor elesik az ember belelóg a fotelbe... A másik meg az autós üldözések..Lövik-lövik az autót de golyónyom meg sérülés 0...Amúgy a kedves optimistának mondom, hogy belőlünk is csak inkább az elkeseredettség mondatja, hogy rossz lett a játék. És vmihez kell hasonlítani, mert a mafia létezik és naon ott volt hangulatban, és anno grafikában, zeneben is.
  • Curesz
    Van egy két elrettentő kép, de vmeik tetszik! de a kocsik, az naon gáz.Ugy néznek kih mintha beléjük se lehetne szállni. A mafia télleg jó volt, de télleg nem örtént semmi a városba, de ezt sztem ellehet nézni (4 év). Kiváncsi leszek a keresztapára max. grafikán!!!