7267
The Godfather
-
#1055 nekem van szkennerem. a pcguru godfather-es cikkje érdekel? -
#1054 Van szkennered? Mert kíváncsi lennék rá, de azért az egy cikkért nem szeretném megvenni. Vagy ha nincs akkor várok a játék megjelenéséig -
#1053 ja, én is a pcgurura várok -
#1052 Ez olyan hogy megjelenés előtt a San Andreashoz is mindenkinek kellett a térkép de hogy minek azt nemtudom -
#1051 Oké hadd nézegesse -
#1050 Hát ja -
Curesz #1049 :D jóvanna, hát hadd nézze meg!
Nemtom hogy a konzolos verziót tesztelték e, én a pcgurut veszem, az meg csak pénteken jelenik meg -
#1048 De minek neki a térkép maj ugyis megtudja a játékban hogy milyen!!!! -
#1047 De a konzolos verziót, vagy nem? -
#1046 de még az is lehet hogy az a megjelenésig kijavítják !! de ez nem valószínú. de igaz : ez legyen a játék legnagyobb hibája -
Curesz #1045 http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/control_ny.jsp
Itt a térkép -
#1044 ja -
Curesz #1043 Tudom, de az új gamestarba már a teljes verziót tesztelték -
#1042 Valaki tudna belinkelni egy térképet?
Nem találom sehol -
#1041 Egyébként arra még nem gondoltatok hogy az újságok csak próbaverziót kaptak, és a játék hibáin még bőven javíthatnak. Mondjuk mostmár lassan kezdik sokszorosítani de több mint egy hónapjuk volt a hibák orvosolására. -
Curesz #1040 Jogos -
#1039 Ez legyen a játék legnagyobb hibája. -
Curesz #1038 Nah jó, de azért azt a fekete üveget nyugodtan kijavíthatták volna... -
#1037 Az autókat márcsak azért sem érdemes összehasonlítani a mafiával mert a keresztapa kb 10 évvel később játszódik, és most belenéztem a filmbe, és ott sincs valami nagy autó felhozatal(kb úgy néznek ki mint a képeken. Csak azért szebbek.). -
#1036 Az bizti -
#1035 De én lassan megyek gépezni a King Kong vagy pop3 vagy tony hawk's american wasteland!!!! -
#1034 Szerintem akármilyen szar lesz a grafika vagy az irányítás a hangulat elvisehetővé teszi. egyébként a grafika szerintem néhol nagyon kidolgozott (pl.:karakterek) néhol pedig elnagyolt (pl. az üzletek textúrája). Bár akárhogy is nézem az itt berakott képek(#958) alapján a grafika ha nem is csúcs de olyan hangulatos egybeillő. -
#1033 Az biztos!!!!!!!!!! -
#1032 na akkor ebben 1et értünk -
Curesz #1031 oan tuti nem lesz a gammába -
#1030 Én is arrol a gatyásrol beszélek amit heliosz mondott mert az télleg kurva ronda és olyan tuti nem lesz mert az olyan paint-os!!!! -
Curesz #1029 Nemtom elég szaggatott:D -
#1028 de azt a képet szerintem is pingálták : a gatyája az kizárt hogy úgy néz ki, azt valaki törölte és azé néz ki úgy ahogy kinéz -
#1027 semmi
-
Curesz #1026 Jah akkor én kérek elnézést -
#1025 nem erről a 7 Godfather-es képről beszélünk !!( amiből 1 mafiás ), hanem arról a rondagatyás mukiről akinek a kezében ott a dinamit! az nem gamespy-os kép!!!! -
Curesz #1024 Ezaz!(Mikor a képeket a gamespy készítette) -
Gabe18 #1023 Tehát amit a képen látsz az nem igaz,hanem amit Te gondolsz,az az igaz.Érdekes... -
Curesz #1022 Miben van igazad?
Mer nagy reményeket már én se táplálok a játék iránt, viszont ha mégis jó lesz, akkor legalább meglepetés lesz!
De azér ne legyetek ennyire optimisták. Azon felül a gamespyos képeket valószínűleg nem vmi görény csinálta!!! A vélemények tényleg szélsőségesek!
Sztem:
A hangulat jó lesz
Középszerű grafika
Jó történet
Szar irányítás -
#1021 na látod -
#1020 ebben 1et értünk -
#1019 Ja biztos mindenki el fog vele jáccani és nem tom de lehet hogy csak valami görény csinálta azokat a szar képeket mert ennyire szar nem lehet!!!!!!!!!
Tök jó lesz szerintem!!!!De különben már mindent beszélnek az emberek és ki tudja hogy igaz-e vagy nem !!!! Ja és heliosz007 igazad van
Na ennyi -
Curesz #1018 nah mondom én. De a hangulat sztem azér jó lesz. Én biztos elfogok vele játszogatni -
#1017 ja ebben van valami Curka -
#1016 arra gondolok ami a jobb oldali "Videó lejátszó" felirat alatt van. Online nézhető