7267

The Godfather

• heliosz007
    nekem van szkennerem. a pcguru godfather-es cikkje érdekel?
  • Gerbill
    Van szkennered? Mert kíváncsi lennék rá, de azért az egy cikkért nem szeretném megvenni. Vagy ha nincs akkor várok a játék megjelenéséig
  • heliosz007
    ja, én is a pcgurura várok
  • Gerbill
    Ez olyan hogy megjelenés előtt a San Andreashoz is mindenkinek kellett a térkép de hogy minek azt nemtudom
  • buldozer99
    Oké hadd nézegesse
  • buldozer99
    Hát ja
  • Curesz
    :D jóvanna, hát hadd nézze meg!
    Nemtom hogy a konzolos verziót tesztelték e, én a pcgurut veszem, az meg csak pénteken jelenik meg
  • buldozer99
    De minek neki a térkép maj ugyis megtudja a játékban hogy milyen!!!!
  • Gerbill
    De a konzolos verziót, vagy nem?
  • heliosz007
    de még az is lehet hogy az a megjelenésig kijavítják !! de ez nem valószínú. de igaz : ez legyen a játék legnagyobb hibája
  • Curesz
    http://www.ea.com/official/godfather/godfather/us/control_ny.jsp
    Itt a térkép
  • heliosz007
    ja
  • Curesz
    Tudom, de az új gamestarba már a teljes verziót tesztelték
  • Viktorr
    Valaki tudna belinkelni egy térképet?
    Nem találom sehol
  • Gerbill
    Egyébként arra még nem gondoltatok hogy az újságok csak próbaverziót kaptak, és a játék hibáin még bőven javíthatnak. Mondjuk mostmár lassan kezdik sokszorosítani de több mint egy hónapjuk volt a hibák orvosolására.
  • Curesz
    Jogos
  • Gerbill
    Ez legyen a játék legnagyobb hibája.
  • Curesz
    Nah jó, de azért azt a fekete üveget nyugodtan kijavíthatták volna...
  • Gerbill
    Az autókat márcsak azért sem érdemes összehasonlítani a mafiával mert a keresztapa kb 10 évvel később játszódik, és most belenéztem a filmbe, és ott sincs valami nagy autó felhozatal(kb úgy néznek ki mint a képeken. Csak azért szebbek.).
  • buldozer99
    Az bizti
  • buldozer99
    De én lassan megyek gépezni a King Kong vagy pop3 vagy tony hawk's american wasteland!!!!
  • Gerbill
    Szerintem akármilyen szar lesz a grafika vagy az irányítás a hangulat elvisehetővé teszi. egyébként a grafika szerintem néhol nagyon kidolgozott (pl.:karakterek) néhol pedig elnagyolt (pl. az üzletek textúrája). Bár akárhogy is nézem az itt berakott képek(#958) alapján a grafika ha nem is csúcs de olyan hangulatos egybeillő.
  • buldozer99
    Az biztos!!!!!!!!!!
  • heliosz007
    na akkor ebben 1et értünk
  • Curesz
    oan tuti nem lesz a gammába
  • buldozer99
    Én is arrol a gatyásrol beszélek amit heliosz mondott mert az télleg kurva ronda és olyan tuti nem lesz mert az olyan paint-os!!!!
  • Curesz
    Nemtom elég szaggatott:D
  • heliosz007
    de azt a képet szerintem is pingálták : a gatyája az kizárt hogy úgy néz ki, azt valaki törölte és azé néz ki úgy ahogy kinéz
  • heliosz007
    semmi
  • Curesz
    Jah akkor én kérek elnézést
  • heliosz007
    nem erről a 7 Godfather-es képről beszélünk !!( amiből 1 mafiás ), hanem arról a rondagatyás mukiről akinek a kezében ott a dinamit! az nem gamespy-os kép!!!!
  • Curesz
    Ezaz!(Mikor a képeket a gamespy készítette)
  • Gabe18
    Tehát amit a képen látsz az nem igaz,hanem amit Te gondolsz,az az igaz.Érdekes...
  • Curesz
    Miben van igazad?
    Mer nagy reményeket már én se táplálok a játék iránt, viszont ha mégis jó lesz, akkor legalább meglepetés lesz!
    De azér ne legyetek ennyire optimisták. Azon felül a gamespyos képeket valószínűleg nem vmi görény csinálta!!! A vélemények tényleg szélsőségesek!
    Sztem:
    A hangulat jó lesz
    Középszerű grafika
    Jó történet
    Szar irányítás
  • heliosz007
    na látod
  • heliosz007
    ebben 1et értünk
  • buldozer99
    Ja biztos mindenki el fog vele jáccani és nem tom de lehet hogy csak valami görény csinálta azokat a szar képeket mert ennyire szar nem lehet!!!!!!!!!
    Tök jó lesz szerintem!!!!De különben már mindent beszélnek az emberek és ki tudja hogy igaz-e vagy nem !!!! Ja és heliosz007 igazad van
    Na ennyi
  • Curesz
    nah mondom én. De a hangulat sztem azér jó lesz. Én biztos elfogok vele játszogatni
  • heliosz007
    ja ebben van valami Curka
  • Gerbill
    arra gondolok ami a jobb oldali "Videó lejátszó" felirat alatt van. Online nézhető