The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Hello!
Mikor fog megjenenni és milyen védelem lesz rajta?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nem jó szerintem sem a GTA-Mafia összehasonlitás.
A GTA amolyan "buli" játék,kevésbé valósághû,sõt helyenként teljessen elrugaszkodik a valóságtól.Maga nemében csúcs játék.
A Mafia sokal komolyabb,nagyon filmszerû játék.
A Godfather-nek éppen ezért a Mafia-ra kellene hasonlitania,és azt túlszárnyalnia.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
pontosan.. számból vetted ki...😉

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csuhai G
Bocsáss meg, mester!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gerbill
"Mafia 1, mostis üti az össze gta-t midenbe"
Szerinted.
Az eladási listák nem ezt igazolják. De ha visszaolvasol errõl már volt szó, úgyhogy nem sorolom fel miben nem "üti" a mafia a gta-t

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

zaki
GTAval összehasonlítani sztem inkább egy fasság. Mafiát kell legyõznie, GTA más kategória

Most találtam ki. <#falbav>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

"játékukának" =játékának

Dave92
honan veszed hogy becsödölt?

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

Tudod nem minden fejlesztõ-kiadó olyan mint az EA hogy az összes játékukának csinál 350 folytatást.Lehet hogy soha nem lesz Mafia 2,lehet majd 5 év mulva egyszer nekiállnak.De ennek szerintem semmi köze az EA-hez,meg a Godfather-hez.

Te dave! Mondattagolásról hallottál-e már?

Amúgy komolyan mondom le kellene már állnod ezekrõl az összeesküvés elméletekrõl... Az Illusion Softworks egyszerûen csõdbe ment, ezért nem lesz Mafia 2. És hogy miért nincs se animáció, se kép, se semmi? Talán azért, mert nem is kezdték készíteni a M2-t? <#idiota>

Szerintem totál hülyeségeket beszélsz...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dave92
olvastam meg halottam is, ea bol kinézem, de akkor miértne folytatnák a Mafiát?
Hisz a Mafia 1, mostis üti az össze gta-t midenbe, hamarosan a godfathert is üti az 1, ha enyire siekres mégmostis akkor miértnem folgytatják? biztrosan nem azért mert nicns kedvük meg kirugták a fönököt, lefizették õket azért nincsen! egyetlen egy kép nincs rola, se video, se animácio,se cik semmi,

ASUS K8N , AMD 64 3200+, LG 4167,Logitech MX5000,2x512 MB DDR RAM, MSI NX6600GT 128MB FUN Mafia, Cooooming The Godfather

kirol
Itt nem az a lényeg, a Mafia sem volt óriási, mégis szuper volt.

Szerintem ez is jó lesz. Bízom benne.<#duma>

" lefizete az ea- a mafia 2-t hogy hagyanak el ezzel a mafia 2 vel "

Jól van akkor...

Nem tudom ezeket Te honnan veszed?

Johnny23
aszongyák ez fel fogja venni a versenyt a GTA-val,hát sztem grafra tuti jobb lesz (karkaterek is kidolgozottabbak),de kérdem én lesz ebbe

-akkora szabadság
-akkora bejárható terület ??

..mit gondoltok?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Dave92
nem, lefizete az ea- a mafia 2-t hogy hagyanak el ezzel a mafia 2 vel mert jön a god father, de ezt ugye hivatalosan esik meg, és nemhiszem hogy a szerzõdésbe meglett volna emlitve a trilogia, szerintetek az igaz hogy kirugták a mafia 2 fejelsztõjét és az egész leált? gondolkodjá már

És a kettõnek mi köze van egymáshoz?Ha a Mafia készítõi akarnak 2. részt csinálni,akkor csinálnak.Ez szerintem teljessen független a Godfather-tõl...

kirol
Ezt meg honnan tudod?

Dave92
Ugye azzal tisztába avgytok hogy leglaább kb 2-3 évig nem lesz mafia 2, mert lesz god father trilogia ezzel elfog menni az idõ fõleg a jogok megszerzésével szoval elmodnhatunk a mafia 2 rol! ha csak nemn lesz anyira szar a god father hogy a cseh leakarja madj alázni EA-t bárcsak a titkos szerzõdés ugyszolt hogy a mafia 2 csak a god father emgjelenése után kezdõdhet elhiresülni!

cSuwwi
666 <#eplus2>

jöhetne már végre :|

shit happens

tudom, már 24-e van, de azért reagálok 😊.

Az EA egy eszméletlen komoly fejlesztõ/kiadó. Nem hiszem, hogy a legutolsó desginer se' venné észre, hogy ez a grafika elég lenne egy Keresztapa feldolgozásba. BIZTOS vagyok benne, hogy ez valami eszméletlen kezdetleges verzió... (PC). No meg ugye a videók: nem voltak beszarósan szépek, de mégsem voltak ennyire gyatrák 😊.

Hardewired=Hardwired...

Hardewired:

"David DeMartini, a BBC News-nak nyilatkozva elmondta, hogy az Electronic Arts feltétlenül bízik abban, hogy a The Godfather képében egy méltó vetélytársat tudnak szembeállítani a Grand Theft Auto játékokkal. Így aztán meg sem várják a megjelenést, és az elsõ eladási statisztikákat, egybõl a folytatásokat tervezhetik. DeMartini elmondása szerint trilógiában gondolkoznak, így második és harmadik rész mindenképpen várható.
A játék március 24-én jelenik meg PC-re, PS2-re és Xboxra. X360 és PSP változat késõbb érkezik."

Nem tudom ha pc-s ugy fog kinézni mint a képeken,akkor ide még ez az egy is sok lesz...

Istencsászár
az nem kifejezés, jót nevettem azon az elméleten😊)))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
ez egy hatalmas f@sság, akárhogy nézzük 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Slayerboy
Gondolom folytatni-t akart írni 😛

Voltam zárás előtt. _______________

Tényleg nagyon jó oldal,ilyen fogalmazást már régen olvastam:

"Ugyanez a cég elkezdett egy projektet a "Mafia 2" néven.De már nem volt elegendõ penzük elkezdeni, ezért eladták az EA
fejlesztõcsapatnak a fejlesztõjogot!

Tehát elkezdték fejleszteni,de mivel nem volt pénzük igy nem kezték el fejleszteni...vagy mi...

kirol
Nem mindkettõtöknek! (de ezt nem lehetett kihagyni. Bocsi)<#vigyor>

Ez most kinek írtad? Hackmannak?
Na bocs, látom nem is tiéd az oldal, de elég gyenge!
Amit az oldaladra írtál az hülyeség, ennek semmi köze a Mafia 2-höz!A régi warezos oldalaidhoz képest már fejlõdtél, de még mindig elég gyenge színvonalú az oldal!
misirulez
mondjuk igy

ftp://3dgamers.mirror.internode.on.net/3dgamers/games/godfather/godfgenfamilies_hi.mov

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Igazán adhattál volna egy normálisabb linket is...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Hackman! Nekem is van már egy ideje Godfather oldal (http://thegodfather.extra.hu) , szóval ha akarod, akkor vedd fel velem a kapcsolatot (email és msn: [email protected]) és majd beszélünk, azzal kapcsolatban, hogy jössz az enyémre szerkeztõnek (talán <#wink>). Mert sztem elég 1 oldal, és az mindíg frissülne stb... Na bye

Jelenne meg már a game!
http://godfather.tx.hu/

Egy új és jo godfather-es oldal!És még magyar is!Még frissítés alatt,de már üzemel!
Csuhai G
Jaja! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gerbill
De olyan király hogy a videó felét az EA meg a Paramount logó teszi ki

ááá csak jelenne már meeegh ÁÁÁ 😛

Need for Speed Most Wanted

Csuhai G
The Godfather

Újabb videó a The Godfatherbõl. Ebben az animációban a Little Italy nevû területet és a Corleone családot nézhetjük meg, hogy miként is festenek virtuálisan eme játékban. A 40 másodperces videóért Erre tessék!

- GameStar Online

Litle Italyrõl rögtön bekattant a Mafia!

Gerbill
Tulajdonképpen engem sem érdekel a fekete üveg csak jelenne már meg a játék.

Dave92
😄

Istencsászár
pihenj már 1 picit<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dave92
The Godfather 3😄 cooming soon 2008 egyik oldalon olvastam!

drop
nem tudom egyéblént kit érdekel a sötét üveg mivel álitolag a kocsi nem lesz föszereplö a játékba nem fogsz anyit autokázni

MikX
Méér, mibajotok a sötét üveggel?
Egy maffia kocsi, igenis legyen lesötétítve!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dave92
szerintem is, mert nekem megvan gépen a mafia, gyönyörû midenen, ps2-n meg egyszinû rakat sz*r

Szabi84
A Pc Guruban van pár kép és ott nem sötét a üveg, meg látszik a kocsibelsõ is! Mondjuk ugy néz ki kb mint a Mafia-ban a belsõ, szar!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gerbill
Az is lehet hogy a ps2-es verzióban van sötét üveg

Dave92
nem tom, de ennyire ne legyen már hülye az EA , biztos tud vmi fasza üveget csinálni reméljük csak low grafba ilyen

Gerbill
Szerintem az xbox360-as verzióban átlátszó, a PC-s ben pedig sötét üvegek lesznek