7267
The Godfather
-
#2113 Igen. De ha a rar-t kitömöríted akkor nem kell egyesíteni, de mostmár mindegy -
#2112 Nem lehetne ezt a sok szmötyit inkább privátban intéznetek ? -
#2111 na akkor egyesítem azokat és aami a rar ba van mountolom? -
#2110 Állítsd be az intézőben, hogy lásd a kiterjesztését...
Mert az ccd-tdf.rar ,meg ccd-tdf.r00 és így tovább. -
#2109 jelöld ki az összest winrarba és kitömörit ide... -
#2108 ok bocs van egy rar is -
#2107 nekem mondom van 64 ccd-tdf és egy svf -
#2106 reakció valaki? -
#2105 Hát tömörítsd ki WinRarral. Vagy mondjuk Total Commanderben menj bele a .RAR file-ba, és másold át a benne lévő dolgokat a másik ablakba. Ne mondd már, hogy még soha nem használtál tömörítőt... -
#2104 Megkeresed a rar-t(csak 1 van), kicsomagolod, és amit kaptál azt bemountolod -
#2103 Rendben. -
#2102 de nekem kb 60 fálj van azzal mit -
#2101 Nyilván a rar file-okat kicsomagolod valahová.
Winrar-ral csináld. Két filet fogsz kapni, egy mdf-et meg egy mds-t.
Elindítod az Alcoholt, vagy a Daemon Tools-t, s mountolod.
Utána a bemountolt virtuális meghajtóról installálod a játékot
Ha megvan, már csak el kell indítani, s play. -
#2100 Milyen értelemben sz*r az irányítás? -
bongo1 #2099 Jó inkább a gamel foglalkozzunk !Ok ?
-
#2098 Ki kell csomagolni, aztán Daemonba bemountolni, és feltelepíteni. -
#2097 Ki kell tömöríteni! -
#2096 hali!
na akkor van benne napfelkelte,nyugta, eső , mint GTA-ban ? -
#2095 Halljátok hogy kell majd elindítni össze kell egyesíteni és utána vagy mit? -
#2094 A megszólításokban kell az Ő-t nagy betűvel írni, de "nyelvtan tanár és Ö is azt mondja" ebben az esetben nem hinném. -
#2093 Miért lenne koppintás?A Keresztapa film témájából adódóan elég nehéz lenne más fajta játékot csinálni mint a Mafia.Elég furcsán nézne ki ha mondjuk egy Mario-szerű ugrabugra lenne:) -
#2092 na milyen a game?
gondolom nincs a maffia szintjén -
#2091 Ha mondat elején van, akkor valóban, levél közben udvariasságból lehet nagy betűvel írni, de nem kötelező. -
bongo1 #2090 Muhahaha anyám testvére nyelvtan tanár és Ö is azt mondja hogy igy kell irni de mindegy Én itt lezárom ezt a témát -
#2089 Lehet, hogy a játék megvalósítása koppintás, de egyébként elég erős felvetés, hogy a Mafiáról koppintották a Keresztapát :) -
#2088 Holnapra nekem is meglesz.
Örülök, hogy mégis törnek az autók, mert egy régebbi infó szerint semmilyen törés nincs. Akkor már csak az a baj, hogy nem átlátszó az autók üvege. De ettől (2006-ban alapkövetelmény lenne, de megbocsátható) eltekintve jó játéknak ígérkezik. Már alig várom, hogy kipróbáljam. A grafikai beállítások mennyire testreszabhatók? -
#2087 Az nem hülyeség hanem egoizmus:D -
#2086 lesz egy hülye kérdésem most fog lejönni a játék ezeket a fájlokat a commanderrel kell egyesíteni és utána mit légyszi valaki pontosan írja le nekem hogy mit kell majd csinálni -
#2085 Ez olyan hülyeség. A mafia alapötletét a keresztapa adta. -
#2084 Ezt meg honnan veszed?Hivatalos vagy sima levélben igen, de ott sem kötelező, inkább a tisztelet jele.Ennél már csak az a nagyobb hülyeség amikor valaki az "én" szót írja mindig naggyal. -
#2083 Maffia rulz!Az egész egy nahgy Maffia koppintás! -
bongo1 #2082 Szerintem is !
Inkább foglalkozzunk a gamel :) -
#2081 Ez egy üdvözítő gondolat! -
#2080 Szerintem félreértettük egymást, mert annak az üzenetnek az első fele neked ment a második meg FB-nek -
#2079 este van, de a kép annyira nem adja vissza hogy moilyn a játékba -
#2078 Szerintem a nyelvtanórának most legyen vége. -
bongo1 #2077 Amugy Te kezted a fikázást -
#2076 Ez miért ilyen sötét? -
bongo1 #2075 Ha valakiröl mondjuk hogy Te akkor az nagy amugy nem ! És csak magamat védtem meg ! Nem kötözködésből mondtam de mindegy ! :S -
#2074 Neharagudj az mi