7267

The Godfather

• DJviolin
    Az egeres problémára senki nem tud megoldást?
  • Ereszt
    nem :S
  • AmcsiGyilok
    Nálam is így működött:D
    de úgy látszik másoknál nemnagyon akaródzik:(
  • rage
    64 bites XP-je van esetleg ismerősödnek?
  • rage
    CloneDVD verzióm van.
    Bemountoltam Daemon 4.03-mal
    Installáltam a virtuális meghajtóról
    Play

Ehhez nem kell FAQ se...
  • zol45
    csuripi : olvass vissza
  • Ereszt
    igen
  • csuripi
    Cső!
    Valószínüleg én vagyok a balfék, de onnan, hogy tudom leszedni a cracket?
  • zol45
    Crack+msit kell mountolni , így simán megy és kiszáll a kocsiból is, tehát semmi baja.
  • rage
    S fent van a legújabb, azt hiszem februári javítású DirectX is?
  • Karez
    Asszem énis rájöttem.
    A CLONEDVD-s verziót kell használni.
    Most olvasom hogy nem kell hozzá semmiféle antibalxx vagy egyéb marhaság.
    Szal csak kiírod dvd-re azon telepíted és megy!!!...állitólag.
    Gyakorlatilag még énsemtom.De ha így van akkro kb. úgy oldoták meg mint a sims.2 kiegészítőket.
    Remélem valaki aki clonedvd-s verziója van ÉS TUD JÁTSZANI!!!! Akkor egy faq odlal sztem kéne csinálni (mint oyl sok játéknál van itt a fórumon).
  • Ereszt
    nem
  • Csuhai G
    MEGVAN A MEGOLDÁS!!

Sokaknak nem indult el a játék crack nélkül. Én is így jártam. Feltettem a játékot és kérte a CD-t! De mivel tudtam már, hogy a crack az elrontja a játékot, ezért nem crackeltem meg. Helyette: CureRommal elindítottam! Ti is tegyétek ezt!
    CureRommal simán elindult! Remélem tudtam segíteni! Jó játékot! Császtok!
  • grizzly21
    sztem annyira nem, én nagyot csalodtam benne:S
  • Sil3nt
    nahat akkor nekem is lejott a clonedvd-es verzio es egybol indul semmi hiba nelkul.
    - grafika meg medium beallitasban is valami iszonyatszar pocsek
    - zene baromi jo
    - iranyitast kb. 1 ora alatt meg lehet szokni, tehat azzal nincsenek bajok
    - hangulat jo, story szokasos

szerintem egy atlagon aluli jatek amit lehet elvezni, de szamomra nem az a jatek amivel el vagyok orakig.
  • zol45
    Nvidia geforce4 MX 440 szerintem else indul, most vittem át amikor Lucát kinyírják , tök jó hogy kitudok mostmár szálni a kocsiból, jó játék ez .
  • arty
    zavar h ütközéskor sérül a sofőr? :D LOL
    az nem zavar, h ha meglőnek attól sérülsz? :D

matrix képe után megjött a kedvem, h mégis megprobáljam mediumon végigvinni mafiát, eddig nem sikerült ...
  • rage
    Ugye, a win98 kompatibilitásra állítás nem segít?
  • Mattheus66
    hi megtudja vki mondani h mekkora a game gépigénye? Megy Nvidia geforce4 MX 440-el, mert nemtom h letöltsem-e?. köszi
  • Ereszt
    PLS!!!!!!!!!!!!
    VALAKI!

• priluki
    Nemtudom észrevettétek e ,hogy mostanába visszafele fejlödik ez a játékipar..
  • Viktorr
    és az hány megás?
  • spatrik
    Nem tom én feltettem az ide belinkelt cracket.Nem tettem át a kompatibilitást és várt 6 percet(addig feketekép) aztán meg aranyosan ment tovább.
  • kirol
    Hát a Driv3r az azért ezerszer rosszabb, mint a The Godfather!
  • Viktorr
    Torrenten találtam egy olyan cracket ami 3 mega és jó minden müxik a game jó az irányítás stb...
    tesztelve van
  • jakewyler
    hol tudom megnézni hogy hány százaléknál járok?
  • Aldrin
    van egy olyan érzésem, h csak akkor tudsz kiszállni a kocsiból, ha nem állítod át az irányítást...
  • DJviolin
    Véletlenül nem Geforce 2 mx400 32mb-os videókarid van?
  • jakewyler
    na sikerült megcsinálnom a küldit.
    Már ott tartok ,hogy voltunk egy boltnál 3-an és azt robbantottuk fel,kira kis küldi volt.
    Amúgy nem lehet valahol megnézni hány százaléknál járok?
  • RedRiot
    kidolgozott részletek :)
  • rage
    Nekem a szóközzel sikerült...
  • Aldrin
    amúgy még midnig nem tudja senki, h hogy lehet a kocsiból kiszálni?
  • RedRiot
    Hát ez hihetetlen! Nem akarom elhinni hogy az EA egy ilyen gányhoz adja a nevét! A Godfather kocsi áll kb. 50 polygonból. A nem átlátszó ablak 2006-ban már csak hab a tortán. Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet... Talán az 1997-es Interstate '76-ban? Remélem megbukik ez a szar, és nem veszi meg a kutya sem.
  • Viktorr
    nyugottan,ezt csak poénból mondtam:P
  • gplay
    Sztem egész jó gém. A kocsik undorítóak, de a karakterek korrektek. az irányítás sem a legpengébb, de megszokható. Engem a legjobban az a rengeteg gomb zavar, első nekifutásnál nem a tréningezős résszel kezdtem és 5 percután a shift+del járt a fejemben, de aztán a tréning meg tanítgatta és így már kezelhető. Nem nyomtam még csak egy félórát, de sztem a hangulat meg van. Tetszik ez a megfélemlítéses dolog. és hogy mint egy rendes mafia gémben végre negy szerepe van a pénznek és a tiszteletnek. A várost kicsit kicsinek érzem, de lehet, hogy ez az én hibám (legnagyobb kedvencem a San Andreas). A kocsik irányítása nekem nagyon nem jön be, nagyon nem veszi figyelembe a fizikát és az a gép amiban ültem hihetetlenül gyorsult. A törés modell nem nagy szám, de legalább nincs kidönthetetlen villany oszlop és nem is sérülök a kocsiban(a Mafiában ez zavar a leginkább). Nos erre jutottam félóra gém után.
  • Aldrin
    őő! igazad van! de ha úgy mondom, h megnézem még1szer???
  • Viktorr
    Ha most néznéd meg a Keresztapát már késő lenne...:DD
  • DJviolin
    Véletlenül nem Geforce 2 mx400 32mb-os videókarid van?
  • Aldrin
    lehet, hogy a fejlesztők sokat dolgoztak vele, de sztem ezzel is ugyanaz lesz, mint a Driver 3-al! van egy hatalmas reklámja, mikor kiijön, mindenki rohan a boltokba, h megvegye, mert mindenki azt mondja, h ilyen, meg olyan jó! a kiadó meggazdagszik, a fejlesztő úgyszintén, a játékos meg csak pislog, és sasol, h miért olyan sikeres ez a játék
  • M@TriX
    ez jó kép, bár egy kicsit túlspirázott de van benne igazság ;)