7267
The Godfather
-
DJviolin #2795 Az egeres problémára senki nem tud megoldást? -
Ereszt #2794 nem :S -
AmcsiGyilok #2793 Nálam is így működött:D
de úgy látszik másoknál nemnagyon akaródzik:( -
#2792 64 bites XP-je van esetleg ismerősödnek? -
#2791 CloneDVD verzióm van.
Bemountoltam Daemon 4.03-mal
Installáltam a virtuális meghajtóról
Play
Ehhez nem kell FAQ se... -
zol45 #2790 csuripi : olvass vissza -
Ereszt #2789 igen
-
csuripi #2788 Cső!
Valószínüleg én vagyok a balfék, de onnan, hogy tudom leszedni a cracket? -
zol45 #2787 Crack+msit kell mountolni , így simán megy és kiszáll a kocsiból is, tehát semmi baja. -
#2786 S fent van a legújabb, azt hiszem februári javítású DirectX is? -
#2785 Asszem énis rájöttem.
A CLONEDVD-s verziót kell használni.
Most olvasom hogy nem kell hozzá semmiféle antibalxx vagy egyéb marhaság.
Szal csak kiírod dvd-re azon telepíted és megy!!!...állitólag.
Gyakorlatilag még énsemtom.De ha így van akkro kb. úgy oldoták meg mint a sims.2 kiegészítőket.
Remélem valaki aki clonedvd-s verziója van ÉS TUD JÁTSZANI!!!! Akkor egy faq odlal sztem kéne csinálni (mint oyl sok játéknál van itt a fórumon). -
Ereszt #2784 nem -
#2783 MEGVAN A MEGOLDÁS!!
Sokaknak nem indult el a játék crack nélkül. Én is így jártam. Feltettem a játékot és kérte a CD-t! De mivel tudtam már, hogy a crack az elrontja a játékot, ezért nem crackeltem meg. Helyette: CureRommal elindítottam! Ti is tegyétek ezt!
CureRommal simán elindult! Remélem tudtam segíteni! Jó játékot! Császtok! -
#2782 sztem annyira nem, én nagyot csalodtam benne:S -
#2781 nahat akkor nekem is lejott a clonedvd-es verzio es egybol indul semmi hiba nelkul.
- grafika meg medium beallitasban is valami iszonyatszar pocsek
- zene baromi jo
- iranyitast kb. 1 ora alatt meg lehet szokni, tehat azzal nincsenek bajok
- hangulat jo, story szokasos
szerintem egy atlagon aluli jatek amit lehet elvezni, de szamomra nem az a jatek amivel el vagyok orakig. -
zol45 #2780 Nvidia geforce4 MX 440 szerintem else indul, most vittem át amikor Lucát kinyírják , tök jó hogy kitudok mostmár szálni a kocsiból, jó játék ez . -
#2779 zavar h ütközéskor sérül a sofőr? :D LOL
az nem zavar, h ha meglőnek attól sérülsz? :D
matrix képe után megjött a kedvem, h mégis megprobáljam mediumon végigvinni mafiát, eddig nem sikerült ... -
#2778 Ugye, a win98 kompatibilitásra állítás nem segít? -
Mattheus66 #2777 hi megtudja vki mondani h mekkora a game gépigénye? Megy Nvidia geforce4 MX 440-el, mert nemtom h letöltsem-e?. köszi -
Ereszt #2776 PLS!!!!!!!!!!!!
VALAKI!
-
priluki #2775 Nemtudom észrevettétek e ,hogy mostanába visszafele fejlödik ez a játékipar.. -
#2774 és az hány megás? -
spatrik #2773 Nem tom én feltettem az ide belinkelt cracket.Nem tettem át a kompatibilitást és várt 6 percet(addig feketekép) aztán meg aranyosan ment tovább. -
#2772 Hát a Driv3r az azért ezerszer rosszabb, mint a The Godfather!
-
#2771 Torrenten találtam egy olyan cracket ami 3 mega és jó minden müxik a game jó az irányítás stb...
tesztelve van -
#2770 hol tudom megnézni hogy hány százaléknál járok? -
Aldrin #2769 van egy olyan érzésem, h csak akkor tudsz kiszállni a kocsiból, ha nem állítod át az irányítást... -
DJviolin #2768 Véletlenül nem Geforce 2 mx400 32mb-os videókarid van? -
#2767 na sikerült megcsinálnom a küldit.
Már ott tartok ,hogy voltunk egy boltnál 3-an és azt robbantottuk fel,kira kis küldi volt.
Amúgy nem lehet valahol megnézni hány százaléknál járok? -
RedRiot #2766 kidolgozott részletek :) -
#2765 Nekem a szóközzel sikerült... -
Aldrin #2764 amúgy még midnig nem tudja senki, h hogy lehet a kocsiból kiszálni? -
RedRiot #2763 Hát ez hihetetlen! Nem akarom elhinni hogy az EA egy ilyen gányhoz adja a nevét! A Godfather kocsi áll kb. 50 polygonból. A nem átlátszó ablak 2006-ban már csak hab a tortán. Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet... Talán az 1997-es Interstate '76-ban? Remélem megbukik ez a szar, és nem veszi meg a kutya sem. -
#2762 nyugottan,ezt csak poénból mondtam:P -
gplay #2761 Sztem egész jó gém. A kocsik undorítóak, de a karakterek korrektek. az irányítás sem a legpengébb, de megszokható. Engem a legjobban az a rengeteg gomb zavar, első nekifutásnál nem a tréningezős résszel kezdtem és 5 percután a shift+del járt a fejemben, de aztán a tréning meg tanítgatta és így már kezelhető. Nem nyomtam még csak egy félórát, de sztem a hangulat meg van. Tetszik ez a megfélemlítéses dolog. és hogy mint egy rendes mafia gémben végre negy szerepe van a pénznek és a tiszteletnek. A várost kicsit kicsinek érzem, de lehet, hogy ez az én hibám (legnagyobb kedvencem a San Andreas). A kocsik irányítása nekem nagyon nem jön be, nagyon nem veszi figyelembe a fizikát és az a gép amiban ültem hihetetlenül gyorsult. A törés modell nem nagy szám, de legalább nincs kidönthetetlen villany oszlop és nem is sérülök a kocsiban(a Mafiában ez zavar a leginkább). Nos erre jutottam félóra gém után. -
Aldrin #2760 őő! igazad van! de ha úgy mondom, h megnézem még1szer??? -
#2759 Ha most néznéd meg a Keresztapát már késő lenne...:DD -
DJviolin #2758 Véletlenül nem Geforce 2 mx400 32mb-os videókarid van? -
Aldrin #2757 lehet, hogy a fejlesztők sokat dolgoztak vele, de sztem ezzel is ugyanaz lesz, mint a Driver 3-al! van egy hatalmas reklámja, mikor kiijön, mindenki rohan a boltokba, h megvegye, mert mindenki azt mondja, h ilyen, meg olyan jó! a kiadó meggazdagszik, a fejlesztő úgyszintén, a játékos meg csak pislog, és sasol, h miért olyan sikeres ez a játék -
#2756 ez jó kép, bár egy kicsit túlspirázott de van benne igazság ;)