The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karez
Õkis tesztelték de sztem bad sector kezében megint a bétaverzió 2.0-ás vált. lehetett.Mert itt ott megálásnélkül mondta hogy milyen rossz.
Egyet dicsért. A karaktergenerálást ami a sims2 példájáva akár saját arcképünket is megalkothatjuk benne.És valahogy ez nekem is tetszik 😊
The Godfather karaktergeneráló

Egyet sajnálok hogy al pachino nem válalta és helyete egy olasz májgúnárt alkalmaztak.Hogy ez miylen gyakorlatilag nemtudodm még majd meglátjuk.

Gerbill
De hát akkor hogy lehet hogy az egyik abszolút pozitív a másik pedig negatív értékelést ad ki róla. A PC Guruban is felsorolták azokat a hibákat amiket a Gamestarban, de aztmondták ezek a bétában voltak

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Viktorr
nem

Gerbill
A Gamestar a bétverziót tesztelte, nem?

Gerbill
A PC Guruban azt írják hogy egy idõ után unalmas járkálni az egyik küldetés helyszínérõl a másikra, meg a város egyes részei monotonok. De a grafikát magát dícséri, és azt írják hogy a béta óta kijavították az irányítás hibáit is. A hangulat király, a zene szintén. A harcrot a pozitívumok közt emelték ki, annyira jól sikerült. Az autók vezetése még egy kis munkával élvezhetõ is lehetett volna

Figyelj már oda, ne irjál már 6 üzenetet ien tagoltan, mer megin lezárják a topikot. Írd egybe. És még nincs rajta az endlessen.
nézd az nforce-ot és ha ott megjelenik akkor nézheted a torrenteket.

kisfigi
Meg azt írja jók a küldetések a grafika meg szar a hangulat jó a harcot szarul oldották meg az autók vezetése közepes lett 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Az újságban azt írják jó hosszú lesz a gém!

urbijoe
az igaz hogy ha ennyi idöt ráforditottak a készitésre jobb is lehetne a grafika

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kirol
Hát ha jobb, mint a SA, akkor bõven jó lesz. (Bár persze jobb is lehetne!)

urbijoe
A hangulata kurva jo, tele van videoval és a film a lapján megy a történet csak a te karaktered uj szereplö.
a grafika nem rossz szerintem jobb mint a Gta SA
jokat lehet benne bunyozni.
De azért a PC-s verziora is kiváncsi vagyok csak nem értem azt mért nem adták még ki

kisfigi
Én a mafiát már végigtoltam és nem tudom miért de valanogy nekem az ilyen mafiás gémek jönnek be..
És most annyira várom már a godfathert...
Nem is azért mert A nagy "Keresztapa" Hanem mert imádom az ilyen típusú gémeket!!
Nagyon,Nagggggyyon!!

kirol
Na te mint már tulaj, mesélj róla egy kicsit bõvebben.

urbijoe
nekem ps2-õn megvan,szerimtem jo a játék

Csuhai G
Én is! Remélem még nem késõ! 😊
Amúgy elég nagy a külömbség a PC Guru és a GameStar értékelése között! 😄
Én már csak a saját szememnek hiszek!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SiteDisagner
Me too...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Gerbill
Én elküldtem privátban az e-mail címem.

heliosz007
na be lett szkennelve: de 450kb úgyhogy akinek kell az írja meg a e-mailcímét v. az msn címet. ( de lehetõleg 7 óráig mee akkor elhúzok.)

dx 6-ot idézõ graf.. (Y) -.-

SiteDisagner
na az jó lenne!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

buldozer99
Igen heliosz007 igérte és szerintem majd olyan 6 fele be is nyomja mert edzésen van!!!!!!!!!!!!

Forca Barca

kirol
Én is kíváncsi lennék rá!

Gerbill
Akkor majd beskenneled a cikket? Vagy nem te ígérted?

hykao
Légyszives olvass vissza legalább pár hozzászólást, mielõtt beírsz bármit is...

...és nem csak neked, hanem még sokan másoknak:

LEGYETEK SZIVESEK GONDOLATONKÉNT 1 HOZZÁSZÓLÁSRA TÖREKEDNI...NE LEGYENEK MÁR DUPLA, TRIPLA HOZZÁSZÓLÁSOK EGYMÁS UTÁN...KÖSZ
heliosz007
9.1-es osztályzás állat jó !!!!!!!!!!!!

heliosz007
"a Godfather a legtöbb szempontból megfelelt a várakozásoknak. a képi világ nagyszerû, karakterek és az átvezetõ animációk zseniálisak"

heliosz007
"Kiváló filmadaptáció, ami csak ránézésre hasonlít a GTA sa-ra. Mindenképpen próbáld ki " by PC guru 😄 jó játék ez mondtam én 😄

SiteDisagner
megneztem az uj muvikat, ha hozza a maffia meg SA szintjet akkor nalam nyert... ennyi😊)

kirol
Szerintem ez a két videó is egész jó lett!
Def Jam Clip I 3/16/06
Kills II 3/15/06

dea vazetésben mi a tré?elhiszem nem jo, de mért?
flashback, maygaro ban 24, usa ban meg 21én jön ki
de a napokban már fenn lesz a neten

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

zolo
Kösz hogy kijavítottál,én is a vezetésre gondoltam.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gerbill
Ez zolonak ment csak félrenyomtam

Gerbill
Abban értenek egyet hogy a vezetés tré. Az irányítás állítólag jó.

The FlashBack
mikorra cárható a megjelenés?:o

zolo
Az az egy baj van,hogy abban egyetértenek hogy az irányítás tré.<#rinya>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nemtom én jobban bízok a PCGURUban mint a GSben. Sztem nem lesz rossz.
van egy olyan érzésem hogy holnap legkésõbb kijön. Bár még az xboxos se jött ki:S

nemcso, igazad van, én is ezt olvastam 😛

de most már kijöhetne :@

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

kirol
Hát itt akkor egésu jónak értékelik. A GS-be nmeg nem.
Mostmár nem hiszek senkinek, majd csak a saját szememnek/tapasztalatomnak.

M@TriX
" Autózás gyengére sikerült : egyhangú városkép, nincs nagy különbség a városrészek között; nincs igazi vezetési élmény, a forgalom igazán kaotikus, szinte minden sarkon elénklépõ gyalogost, elénkforduló autót tudunk lökhárítóvégre kapni. A naygvárosi forgalom érzékeltetése miatt a gép néha már az utolsó utáni pillanatban tesz a kocsink elé valamit vagy valakit."

ezekután azt írták, hogy "de sokkal szebb mint a GUN illetve GTA SA"? kissé ellentmondás, de majd megnézem akkor a saját szememmel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nemcso
PC Guru véleménye: 9.1 a 10-bõl
1. A PC-s verzióban kijavították az összes bugot, ami a bétában volt.
2. Opcionálissá tették a harcrendszert, hozzárendelt betükkel is operálgatunk, nem kell egérrángatásban kifáradnunk, élvezetesebb lett a közelharc. A harcrendszert a hasonló játékokkal összevetve jónak értékelik.
3. Nagyra értékelik a filmhez való hasonulást, a mellékküldetéseket (melyek nem kötelezõek) elhanyagolthatóvá teszi a magávalragadó, filmszerû fõág.
4. A pénzszerzés nem nehéz, de igen változatos, már csak azért, mivel a "tejelõ" üzletek megszerzése igen különbözõ nehézségbe ütközhet. (ki védi, kinek az érdekköréhez kapcsolódik)
5. A befejezést a napi maffiózós tevékenységünk nagyban befolyásolja : három féle befejezés lehet munkánktól függõen.
6. A lövöldözés sem lesz rémísztö, az AI pedíg az átlagból kiemelkedõ.
7. A missziók New York egészét érintik, ezért akár 4-5 percet is autózni kell érte. Autózás gyengére sikerült : egyhangú városkép, nincs nagy különbség a városrészek között; nincs igazi vezetési élmény, a forgalom igazán kaotikus, szinte minden sarkon elénklépõ gyalogost, elénkforduló autót tudunk lökhárítóvégre kapni. A naygvárosi forgalom érzékeltetése miatt a gép néha már az utolsó utáni pillanatban tesz a kocsink elé valamit vagy valakit.
8. Kiváló zene, szinkron.
9. Grafika : a helyén kezelve jó. HL2, Domm3-hoz képest kevés, de sokkal szebb mint a GUN illetve GTA SA. Ráadásul azokon a gépeken is röccenés nélkül fut, amelyiken a GTA SA szaggatott.
10. Max. részletesség mellett simán megy egy 2GHz-s procival és egy ATI9800Pro szintü videokarival.

...részletek a 2006/4. PC GURU -ban olvashatóak.

kirol
Valami bõvebb?
Mesélj mit írnak róla!
10-bõl 9,1?

M@TriX
sztem hiba volt újra megnyitni a topicot 😉))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rage
PC Guru 9.1-et adott rá...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

😄😄
ÉS a verekedés, pénzbehajtás milyen?

Ma2ska
Persze, ha ugy érted hogy nem jácchatatlanul rossz, nos igen el lehet vele lenni, csak az egész olyan pénzkasza szagú, noha vannak benne hangulatos dolgok, járokelõket szépen el lehet ütni, még vmi vér is van, csak elég ötlettelen, klisészerü és gyenge megvalósitású...de biztos sokaknak tetszeni fog efelöl nincs kétségem.

Palinko
szerintem addig ne itéljük + a gamet,míg nem játszottunk vele... képkben és videókban már nagyot csalódtam,mint legtöbbetek... arra gondolok,hogy képen húdejó,defasza game,mikor meg kézhez kapod,akkor meg "mi ez a szar?" gondolat jár a fejedben... szóval majd meglátjuk.
SiteDisagner
Ha ilyen lesz végig a graf.. akkor nemsokat nyernek rajta... De pedig sok reményt fektettem bele, de attol a rendorfejes screentol hamar elment a kedvem... na majd meglatjuk mi lesz. Ha gépfuggo, akkor még van esélyem!! 😄

Gerbill
Ezt már hivatalosan be is jelentették, hogy a játék is trilógia lesz

Palinko
szóval ha következtetünk,akkor 3része lessz a játéknak. Keresztapa újratöltve 😄
Gerbill
A Keresztapa az egy trilógia. Összesen van 3 része. A játék az elsõ részrõl szól