176
kit vinnél el egy lakatlan szigetre?
-
#55 a csoki nálam lesz -
#54 igen,vagy azt nyitnék,vagy egy tapétaboltot -
#53 Egy kínai boltot nyitna!! -
#52 vinnék egy videót,egy tv-t,a meggájver összes részét videókazettán,egy hosszu hosszabitót,leülnék a homokpartra megnézném az összes részt és ott a homokban szerzett tapasztalataimmal összeraknék egy atomtengeralattjárót,amivel körbehajóznám a földet.Később visszamennék a szigetre és országot alapitanék ahol persze én lennék a király...stb... -
#51 En elvinek egy japan technikust oszt kitalalna ott valamit. -
#50 de lehet h a szigeten majd végig tapsolnod kell mer tibi bá csak csokit visz magával :DDD -
#49 most repül a pontos labda. D -
#48 Oké. a nekem átadandó lóvéról később beszélünk...
[futtatja] -
#47 a Dévényi Tibi bácsit, mert teljesítené 3 kívánságomat ! :o
-
#46 Nem ér rá, mert én hívtam először, velem jön :) -
#45 magamat -
#44 Őt én vinném tehát keress mást!!! Esetleg Buffy-val is kiegyezek, ha Eva nem ér rá... :D -
#43 2 legjobb haveromat és a 3 csajt! társaság adott ,, telót ha megunom és jönni akrok haza sg-zni! , meg lehet egy telefontornyot hogy legyen térerő!!!! jah,, Stól-t!!! hogy legyen aaki vezesse a műsort,, ja kamerákat hogy jól meggazdagodjak......... -
#42 Azt lehet, hogy én is vinném. De Eva Mendes-t is. -
Devla #41 Senkit. Ha egy lakatlan szigetre mennék, akkor az azért lenne, mert egyedűl akarok lenni. -
#40 Az nem volt megtiltva, hogy a személyek mit vihetnek magukkal. :P -
#39 a nore gondolok spontan ahm...Alizee' :DD -
#38 hááááátöööö.... izééé.... nem egészen
-
#37 a riporter fickót a Napló műsorából,
hogy aztán riportot csináljon rólam, hogy
itt élek egyes -egyedül, azon a lakatlan szigeten. -
#36 Oké édes, akkor valakit egy telefonnal. -
#35 Es nalad miert van a kettes pont? Hogy az egyes pont elmeselhesse a masiknak? :D -
#34 A telefon nem személy, és nem a "kit?" kérdéssel kérdezünk rá. -
#33 ja, ok. :) #25? :D -
#32 nemúgyértem, hanem a 23#-asra -
#31 Jah, de ezzel szerintem alapvetően megsértenéd a topik címének "szabályait" hiszen ha így gondolkozunk, akkor telefont vinnék magammal és hozatnám az összes többit.
-
#30 Egy kicsit szűk a látókör, ereszd el a fantáziád. Nem ő egymaga épít fel egy ilyet, hanem teló, mérnökök, munkások rendel, szálloda felépít. Nem tudom, hogy van-e olyan szállodalánc tulajdonos, aki fogott valaha is malterosvödröt a kezében... -
#29 Az 5. -ös pont szerintem nem a legjobb választás. A szállodalánc-tulajdonosok ritkán erejük teljében lévő tettrekész és cselekvőképes férfiak (magyarán: löttyett vén pöcsök) szóval nem hiszem, hogy épülne ott neked valami, viszont pelenkázhatnád napi 5x :P -
#28 mostmár van a 2-es pontra is :D -
Chaos Mad #27 egy újreget. -
#26 Hányas pont? Mer nem mindegy... :D -
#25 Fogpiszkálót faragnátok a pálmákból, abból meg kis Eiffel torony maketteket építetek? -
#24 jössz? -
#23 vmi jó bringát, egész nap barkácsolnánk a szigeten -
#22 Akkor épít kőhajót á lá Flinstones. -
#21 verziók:
1. kanos pasit
2. kettőt az előzőből
3. a magyar kormányt, aztán jól otthagyom őket
4. az sg fórumozókat, addig is legalább éri őket a monitor fényén kívül némi természetes fény, és szabad levegő
5. szállodalánc-tulajdonost, 1 hónapon belül luxusszálló épülne a szigeten - csak nekem
6. Anettkát űrhajós túlélési gyakorlatra, a majmokat lefizetném, hogy amerre megy kókuszokkal dobálják meg
7. pénteket
Ti kifelejtettetek viszont a jó nő mellől valakit, akinek elmesélhetitek, hogy hej de megdugtátok azt a jó nőt. -
#20 és ha nincs fa? -
#19 Hajóácsot -
#18 :DDD -
#17 Jah, azt már elfelejtettem beírni, pedig onnan jutott eszembe a komment :) -
#16 a "kit vinnél"-t is úgy kell írni... 1x azt hittem, h typo, de aztán megláttam a #1-et.