kit vinnél egy lakatlan szigetre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
1. kanos pasit
2. kettõt az elõzõbõl
3. a magyar kormányt, aztán jól otthagyom õket
4. az sg fórumozókat, addig is legalább éri õket a monitor fényén kívül némi természetes fény, és szabad levegõ
5. szállodalánc-tulajdonost, 1 hónapon belül luxusszálló épülne a szigeten - csak nekem
6. Anettkát ûrhajós túlélési gyakorlatra, a majmokat lefizetném, hogy amerre megy kókuszokkal dobálják meg
7. pénteket
Ti kifelejtettetek viszont a jó nõ mellõl valakit, akinek elmesélhetitek, hogy hej de megdugtátok azt a jó nõt. <#vigyor3>#vigyor3>
[/cserf][/fülünyúl]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Éééééértem???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jajjj, nem jó, azt már elvitte a topiknyitó.
Hát, nem is tudom. Magamat biztos nem vinném el.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én magamat.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
... got nothin to share with you...