kit vinnél egy lakatlan szigetre

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Fogpiszkálót faragnátok a pálmákból, abból meg kis Eiffel torony maketteket építetek? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Hentes Bill
jössz? <#idiota>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
vmi jó bringát, egész nap barkácsolnánk a szigeten <#vigyor1>

Boldog Karácsonyt!

Kata
Akkor épít kõhajót á lá Flinstones. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
verziók:

1. kanos pasit
2. kettõt az elõzõbõl
3. a magyar kormányt, aztán jól otthagyom õket
4. az sg fórumozókat, addig is legalább éri õket a monitor fényén kívül némi természetes fény, és szabad levegõ
5. szállodalánc-tulajdonost, 1 hónapon belül luxusszálló épülne a szigeten - csak nekem
6. Anettkát ûrhajós túlélési gyakorlatra, a majmokat lefizetném, hogy amerre megy kókuszokkal dobálják meg
7. pénteket

Ti kifelejtettetek viszont a jó nõ mellõl valakit, akinek elmesélhetitek, hogy hej de megdugtátok azt a jó nõt. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
és ha nincs fa?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

seAke
Hajóácsot

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Taranov
😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Törölt felhasználó
Jah, azt már elfelejtettem beírni, pedig onnan jutott eszembe a komment 😊
repro
a "kit vinnél"-t is úgy kell írni... 1x azt hittem, h typo, de aztán megláttam a #1-et.

N0 TXT TLK PLZ!4!

😄

Törölt felhasználó
A space-billentyût és beilleszteném a lakatlanszigetbe, hogy helyesen legyen leírva: lakatlan sziget

Éééééértem???
ricsi1
odüsszeusz

precision
egyértelmû egy jó csajt, ha már meghalok szex közben dögöljek meg

Bazinga!

Sephi
Mike Oldfield-ot 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DJ Skyline
egy karton Crepto WC papírt...<#idiota><#idiota><#idiota>

traXion
mét!

Helyesírási kézikönyvet.

Jajjj, nem jó, azt már elvitte a topiknyitó.

Hát, nem is tudom. Magamat biztos nem vinném el.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ba*meg te õsbuta......<#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
A tökéletes nõt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Wááááááááááááááá ezen feküdtem.
Én magamat.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

traXion
a lakatost

mindenkit... én meg jól nem mennék !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gladiator
robinson crousot

És te kitvinnél el magaddal egy lakatlanszigetre?

... got nothin to share with you...

← ElőzőOldal 4 / 4