kit vinnél egy lakatlan szigetre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.Q.J.: igaz... akkor vinnék egy terepjárót, vagy egy helikoptert :-)
Még egy gyaloghintóval és 100 hindu rabszolgával is jobban járna !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha huncutkodni is van épp kedvem (és neki is), akkor Wonderwoman-t !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
persze mivel megy?
akkor pedalos terepjaro kell neki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hmmm.
csak pár magot (a zenefórumosok tudják) 😄D
vissza sem jönnék. meg talán egy napelemes laptopot, mûhódas nettel, hogy tudjak ezsgézni, miközben nõnek a magok 😄
shit happens
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem értek a lovakhoz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hogy aztán riportot csináljon rólam, hogy
itt élek egyes -egyedül, azon a lakatlan szigeten.<#idiota>#idiota>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]