kit vinnél egy lakatlan szigetre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike: ez kedves :-)

S.Q.J.: igaz... akkor vinnék egy terepjárót, vagy egy helikoptert :-)

Sir Quno Jedi
A terepjáró egy hegyes-dombos-õserdõs-mocsaras szigeten, GRATULA !

Még egy gyaloghintóval és 100 hindu rabszolgával is jobban járna !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én SuperMan-t vinném, mert vele még hazaérnék az estimese elõtt !

Ha huncutkodni is van épp kedvem (és neki is), akkor Wonderwoman-t !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
terepjarorol hallottal?

persze mivel megy?
akkor pedalos terepjaro kell neki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sir Quno Jedi
Autót egy szigetre, ahol nincsen infrastruktúra, gyk. utak sem, mivel LAKATLAN, tehát feltételezhetõen az is volt ?!! De ha még lakott is volt, már nincs aki karbantartsa az utakat, szal. az autó halottnak a szenteltvíz !

Mike at home
Vlala-t vinnem 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Attól függ, mekkora a lakatlan sziget. Ha kicsi, akkor Kicsimet. Ha elég nagy, akkor is Kicsimet, de akkor vinném az autót is :-)

Törölt felhasználó
Aszt is letõti 😛
Rafaelo
jenifer lopezt meg egy tulélõ csomagot világitó rakétával nem inkább kettõvel !

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Glpetyus
😄D

Esrohnoil
On: Én egy szadista börtönõrt vinnék nektek, hogy még a szökés gondolata se fordulhasson meg a fejetekben. <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kit--Kat
nõ nemis kéne?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
Ne menjetek át tárgyakra, személy volt a kérdés!!!

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
mit vinnék?
hmmm.

csak pár magot (a zenefórumosok tudják) 😄D

vissza sem jönnék. meg talán egy napelemes laptopot, mûhódas nettel, hogy tudjak ezsgézni, miközben nõnek a magok 😄

shit happens

Taranov
Akkor már miért nem magyartot? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

The Garrett
akkor muholdas netet kérnék 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pyx
nagy lenne a ping :C

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Aquir
jójó de mit lehet tárgyat vinni? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Garrett
gépet + annyi Km kábelt amennyi kell a nethez a lakataln szigetrõl 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pyx
attól függ meddig kell maradni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
a csoki nálam lesz <#ravasz1>

Eper
igen,vagy azt nyitnék,vagy egy tapétaboltot

Nem értek a lovakhoz

Johnyy
Egy kínai boltot nyitna!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Eper
vinnék egy videót,egy tv-t,a meggájver összes részét videókazettán,egy hosszu hosszabitót,leülnék a homokpartra megnézném az összes részt és ott a homokban szerzett tapasztalataimmal összeraknék egy atomtengeralattjárót,amivel körbehajóznám a földet.Késõbb visszamennék a szigetre és országot alapitanék ahol persze én lennék a király...stb...

Nem értek a lovakhoz

Sephi
En elvinek egy japan technikust oszt kitalalna ott valamit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narcotic Syntax
de lehet h a szigeten majd végig tapsolnod kell mer tibi bá csak csokit visz magával 😄DD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

LittleL
most repül a pontos labda. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

fifi
Oké. a nekem átadandó lóvéról késõbb beszélünk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PResident Evil
a Dévényi Tibi bácsit, mert teljesítené 3 kívánságomat ! :o

Taranov
Nem ér rá, mert én hívtam elõször, velem jön 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

rezsofiz
magamat

sazl : c

fifi
Õt én vinném tehát keress mást!!! Esetleg Buffy-val is kiegyezek, ha Eva nem ér rá... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Johnyy
2 legjobb haveromat és a 3 csajt! társaság adott ,, telót ha megunom és jönni akrok haza sg-zni! , meg lehet egy telefontornyot hogy legyen térerõ!!!! jah,, Stól-t!!! hogy legyen aaki vezesse a mûsort,, ja kamerákat hogy jól meggazdagodjak.........

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Taranov
Azt lehet, hogy én is vinném. De Eva Mendes-t is.

Senkit. Ha egy lakatlan szigetre mennék, akkor az azért lenne, mert egyedûl akarok lenni.

Kata
Az nem volt megtiltva, hogy a személyek mit vihetnek magukkal. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Sephi
a nore gondolok spontan ahm...Alizee' 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hentes Bill
hááááátöööö.... izééé.... nem egészen

<#idiota>

Boldog Karácsonyt!

LittleL
a riporter fickót a Napló mûsorából,
hogy aztán riportot csináljon rólam, hogy
itt élek egyes -egyedül, azon a lakatlan szigeten.<#idiota>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Törölt felhasználó
Oké édes, akkor valakit egy telefonnal. <#puszis>
Hangianix
Es nalad miert van a kettes pont? Hogy az egyes pont elmeselhesse a masiknak? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Kata
A telefon nem személy, és nem a "kit?" kérdéssel kérdezünk rá. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ja, ok. 😊 #25? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Hentes Bill
nemúgyértem, hanem a 23#-asra <#zavart1><#idiota>

Boldog Karácsonyt!

Törölt felhasználó
Jah, de ezzel szerintem alapvetõen megsértenéd a topik címének "szabályait" hiszen ha így gondolkozunk, akkor telefont vinnék magammal és hozatnám az összes többit.

Kata
Egy kicsit szûk a látókör, ereszd el a fantáziád. Nem õ egymaga épít fel egy ilyet, hanem teló, mérnökök, munkások rendel, szálloda felépít. Nem tudom, hogy van-e olyan szállodalánc tulajdonos, aki fogott valaha is malterosvödröt a kezében...

[/cserf][/fülünyúl]

Törölt felhasználó
Az 5. -ös pont szerintem nem a legjobb választás. A szállodalánc-tulajdonosok ritkán erejük teljében lévõ tettrekész és cselekvõképes férfiak (magyarán: löttyett vén pöcsök) szóval nem hiszem, hogy épülne ott neked valami, viszont pelenkázhatnád napi 5x 😛
traXion
mostmár van a 2-es pontra is 😄

egy újreget.

Kata
Hányas pont? Mer nem mindegy... 😄

[/cserf][/fülünyúl]