14
  • BiroAndras
    Milyen korlátozásokkal?
    Mondjuk azt én is tapasztaltam, hogy a rendszervinyót nem engedi kivenni...
  • arty
    nem, azt a SATA-ra mondták ... persze csak korlátozásokkal :)
  • noss
    Ő, csókolom!
    Jól tudom, hogy a PCI Express az hot-plug??
  • dez
    Én tavasz táján tervezek "bevásásolni". Remélem, addigra már kicsit "normálizálódnak" az árak. (AMD vonalon általában hamarabb normálizálódnak.)
  • Sityi
    Akkor majd jövő ilyenkor meglátjuk, mit érdemes venni.
  • dez
    Na, azért mondom: vonuljon le gyorsan az első hullám, mert előbb-utóbb le kéne cserélnem a konfigomat, de nem akarok újdonsági árrést fizetni, esetleges gyerekbetegségekkel kűzdeni, stb.
  • dez
    (Ipari területen - ahova fejlesztgetek - még elég elterjedten használják. Az USB bonyolultabb.)
  • Sityi
    Persze, hogy még nem érdemes venni, több okból sem:
    1.) Baromi drága még
    2.) Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy az újgenerációs kütyük első egy-két szériája inkább publikus bétateszt, semmint normális kiforrott termék. Erre a legjobb példa a P4 debütálása volt: fél év alatt kiderült, hogy a Socket423 zsákutca, Socket478 lesz az igazi (persze még várni kellett az ilyen procikra és alaplapokra még pár hónapot). Lehet, hogy a PCI Express is valami hasonló sorsra jut (anno a VLB vidkarik körül is nagy felhajtás volt, de 1 éven belül a PCI győzött).

Szerintem.
  • WiLDoR
    hmm...te még használsz soros port-ot? meglepő...
  • Borg
    A fene tudja, hogy érdemes e venni.
    Ez jelenleg ugye 75W-ig jó, de már bejelentették a PCI Express pro 150-et is. És ha tavasszal-nyáron kijöün az új generáció a videokártyákból, lehet, hogy a high-end cuccokhoz megint váltani kellene...
    Szal nemtom mi lesz, de most még igen elhamarkodott PCI Expressre váltani.
  • dez
    Jöjjenek csak, jöjjenek csak - ha már váltani kell (amúgy is ideje leváltanom a mostani konfigot), nem a legelső (legdrágább) darabokból akarok venni.

Mellesleg, ahhoz képest, hogy "Deluxe", nincs beforrasztva a 2. rs232 port belső tüskesora.
  • arty
    ne légy már offtopik, itt a híreket "kell" kommentálni, nem a fórumlátogatókat ...
  • archkoven
    Mi is nagyszerűen megvoltunk a fikázásod nélkül.
  • arty
    húdebaromira vágyok egy PCI express vidkártyára... jajistenem, hogy voltam meg eddig nélküle ...