Jó élmények az SG-n!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
beszurom megint csak nehogy hsz-eknek nézzétek öket 😊))
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
sazl : c
amikor több órája, több napja próbálok rájönni vmire, de nem tudok, feljövök ide, és 5perc múlva válaszolnak. mondjuk ez vhol idegesít is, hogy ilyen suta vagyok.
iyleneket ugy szeressem, ezek nélkül nem is lenne sg az sg 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
vennék mint a cukrot.... 😮
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Sokaknak (Csocsonak nem 😄 ) a legpoenosabb emlek az volt, amikor egy heves vita soran (amin szenne rohoghetted magad) bannoltak egy ideig. De ez mar tobb, mint 2 eve, sniff. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
A hülyegyerek beillesztett az emailbe egy képet, amit a fórumról lõtt. Az egyik hozzászólásban ott volt a hirhedt dinamikus kép, ami ugye megmutatja (csak neked) az IP címedet, hostot, böngészõtípust stb. Nemtom érthetõ-e, a hülyegyerek screenshotot csinált róla, ahogy a kliens oldali script-kép kiirta a saját címét...
Eztán az idióta azt hitte, hogy az SG tette közzé direkt az õ IP címét a fórumban, és még a tûzfalából is belinkelt egy képet, ahogy támadják õt. Mondván, hogy ezért feljelenti az SG-t, és reszkessünk 😄DDD
A szerencsétlen idióta... ráadásul tök komoly hangnemben...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)