Jó élmények az SG-n!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Egyszer volt, hogy nevedttem. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

és az jó élmény?

PíszLávJuniti
Sokmindenen nevettem jókat, de a legjobban a kitartó flamek estek.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

pöttyöspanna
pörgessük.😊

😊 látom nem pörög

Loál János
hy

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

<#eljen>jó topik

artschi
Egyébként ez a topic,,aminek örültem 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
/me 2001. 01.07-én regisztrálta magát.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hen-tes
😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

egy új jó élmény 😊
(a gumiból szal nem kell komolyan venni )

de jót nevettem 😊

Gladiator
én 7.-ei! idõsebb, mint efreet, meg lteebee, asszem

Én 15-i vagyok 😊
Dzsini
a legrégebbiek az általánosban aktívak közül St, Mike, LTeeBee, Efreet akire hirtelen emlékszem, õk január 6-7-8-án regeltek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
St az elsõ reggelt tag 2001.01.06-tól

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lck
Tényleg - Nem tudjátok, valahol meg lehet nézni ki a legrégebben regisztrált sg-s. ( Aki még most is aktív ) Én 2001 szeptemberi vagyok - gondolom ezzel nem vagyok valami nagy "ö-reg"
htx Prezi! 😊
ez most naon jól esett.

Mike
hát ghha van pénze ügyvédre, nem túl fincsi dolog egy per, még ha veszit is 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
én is féjjek? 😊

Mike
inetto, régi szép idõk

Sir Quno Jedi
Egy év elõnyöd van itt, mivel én azelõtt internetto-s és korridor-os vótam !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FtranX
<#vigyor>
Már más fórumon is láttam hisztit amiatt a kép miatt!

Efreet
Dzsini a Család barátja. a védelmünk alatt áll. úgyhogy ifjoncoknak csitt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Fasszószbe kötsög újreg?!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punker
ma csak 9-re megyek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
hát jobb, ha nagyon csendesen a sarokba húzódsz... és ha beérsz melózni akkor fõleg 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
szal akkor én meg se szólaljak? 😊

Hangianix
Most miert, Dzsini egy ujreg n00b. xDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Punker
ezt megkaptad 😊

Efreet
te se tudod, hogy kivel beszélgetsz mi? 😄

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sephi
Hatoo kicsit regebbi motor vaok mint te es hat maradjunk annyiba hogy en talan ooo jobban tudom mint te 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
ebbõl látszik, hogy nem vagy régi motoros az SG-n 😊 akkor tudnád ki is a KKK 😊

Sephi
KRF te! Ouvassa' figyelmesen! Es a KKK az a kecskemeti cucc volt es ott a fel garda a haverem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
emlékszel a JATACS-ra?

Dzsini
kisgyerekek vagytok ti a KKK-hoz képest 😊 az már akkor volt, amikor ti még nem is hallottatok az SGrõl 😄

Sephi
Hmpf 😄

Sephi
Vigyaza' mert CSOCSO a KRF part tagja es vedelem allat all.

Mike
mennyi nyitott topik, aztakurva! 😄D

Mike
nekem 23k van, és úgy, hogy én nem tartoyom a szpemmer nemzedékhez

na jó, azért grat!

Sephi
Meg az naon elveztem FREAK es Blasta beszolasait , sajnos nem tudok most peldat irni , de tudom hogy fetrengetem neha 😄

Mike
nagy ügy

Dzsini
nem értem tsotsonál az elsõ mondatban a "volt" szócskát 😉))))

Sephi
En soha sem felejtem el amikor CSOCSO baratom meg anno amikor hulye volt talirta a topikokat a "CSOCSO" szoveggel es egyszer nyotott egy "Game Boy Advane" nevezetu topikot 😄 Jujj de szivattuk egymast vaze 😄DD

CSOCSO <#worship>

😊

<#vigyor><#wink>

Sir Quno Jedi
Danke !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Match
szpemmer!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

rezsofiz
Szép

sazl : c

Sir Quno Jedi
Hogy ezzel a hozzászólásommal átléptem a 20.000-es álomhatárt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WATCH & learn ! <#taps>

Rafaelo
aztán ütöttem az arcát neki és rugdostam a földre került és mondtam neki hogy ha nem lessz fizetésemelés megölöm a kuytádat !

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Oldal 1 / 2Következő →