5
  • aaaaa
    #5
    Milyen jó is jó is lesz majd a modern privatizált egészségügyben, ha majd senki nem tud visszélni a TB kártyájval és természetesen ellátás nélkül marad, az összes szemét csaló, aki nem tudja kifizetni a havi xxxxx-ezer forintot.
    És majd szépen halnak halomra a szerencsétlen emberek, mert ha nincs rendezve a "chip-kártyáján" a "biztosítása" senki sem fog vele törődni.
  • citkar
    #4
    az a baj a legtöbb kórházban h kb 1 kiadott forintra,azaz 1ft költségböl az állam átlagban 70 fillért fizet ki
    na és most jön a kérdés miböl a maradék 30 fillér??
    ezt mindenki találja ki maga,mert ezt senki sem akarja kifizetni
  • Cat #3
    A legrosszabb az egészségügy ellátottsága, itt ötből csupán két esetben kapcsolják össze a munkaállomásokat; e kör mutatóit az alacsonyabb PC-számmal jellemezhető járóbeteg-ellátó és szociális intézmények rontják le, a kórházak és az egyéb egészségügyi szervezetekben nagy számítógép-állományhoz magas LAN-penetráció társul
    http://sg.hu/cikk.php?cid=34832
  • agyhalál
    #2
    Arról nem is beszélve, hogy a régi már eléggé elavult és szerintem a legtöbb esetben megviselt. Egy darab papír, amit legalább behegeszthettek volna valami vastagabb műanyagba.
    Habár látva, hogy kórházakban és szűrőállomásokon is előfordul még, hogy '96, '98 környékén gyártott gépeket használnak, sokakban felmerülhet a kérdés. Vajon az országban mindenhol eléggé felkészült-e erre a rendszerre az egészségügy?
  • SuspiciousC
    #1
    Ha jól értem ez valami azt a szerepet is betölti mint a TB-kártya? Akkor ilyet itthon is be kellene vezetni, mert az röhej, hogy egyszer adtak egy darab kartonlapot, és azóta a kutya sem nézte hogy mi van azzal és egyáltalán semmi lehetőség leellenőrizni hogy valódi-e a dolog, stb. Kevesebb lenne a visszaélés és még kényelmesebb is lenne.