340
-
#140 A holland labdarúgó-válogatott kapusa, Edwin Van der Sar meggondolta magát és továbbra is a nemzeti tizenegy rendelkezésére áll.
-
#139 ja az jó. -
#138 Vannak moderátorok, akik berakják.
Egyébként az a a jel nem elég, ami a banner jobb felső sarkában van?
Azt innen szedtem ki...
-
#137 ez jó.de egy KNVB-s jel kéne bele.meg egy házigizda ki berakja:D -
#136 Üdv Srácok!
Mit szólnátok ha ez lenne a banner, ez pedig a háttér?
-
#135 Ahol én lakok Pécs mellett egy bácsika kiugrott a kórház második emeletéről a korházból már alapból dilos volt azért volt ott, és azért ugrott ki mert kikapott Ausztrália!! Nah mondom akkor ennyierővel én is kiugorhattam volna 1999 a BL döntőben látottaktól! :(( -
#134 ez olyan veszít németország Argentína ellen és kiugrok az erkélyablakon! -
#133 -
#132 A holland kiesés miatt lett öngyilkos egy kínai szurkoló
Újabb áldozata van Kínában a németországi labdarúgó-világbajnokságnak: ezúttal egy férfi lett öngyilkos kedvenc csapata, a holland válogatott vasárnapi veresége miatti nekikeseredettségében.
A Shanghai Daily pénteki beszámolója szerint az Oranje megszállott kínai híve egy hotel hetedik emeletéről vetette ki magát azt követően, hogy kedvencei 1-0-ra kikaptak a portugáloktól, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé.
A hétfői esetről beszámolva a lap megemlíti, hogy a rendőrség búcsúlevelet talált a 30 éves öngyilkos zsebében. Ebben a férfi azt írta, hogy túlságosan is nagyot csalódott csapatában, s inkább a halált választja. Az áldozat utolsó kívánsága az volt, hogy szerveit transzplantációs műtéteknél használják fel.
Az EFE spanyol hírügynökség az újabb eset kapcsán hangsúlyozza: a futballszenvedély szélsőséges megnyilvánulásai annak ellenére sem lanyhultak Kínában, hogy a nemzeti válogatott a sikertelen selejtezősorozat nyomán nem jutott ki a németországi vb-re.
(MTI) -
#131 jó az:D -
#130 oh,is it a Microsoft Paint® version? :DD -
#129 akkor kik lesznek a kapusok?
Stekelenburg és?már nincs ott se Zoetebier,Lodewijks,Westerveld -
#128 aha.akkor Makaay visszajön de Seedorfék nem.sztem Seedorf még elférne -
Zséé #127 biztos nem hívják vissza ezeket az "öregeket". Bouma meg Castelen lehet bekerül, de sztem ez a fiatal csapat nagyon jó lesz pár év múlva...
kapuba sztem Stekelenburg lesz van der Sar utódja :)
ja és persze Huntelaarnak most is ott kéne lennie a vb-n :( -
#126 Timmer is lassan befejezi, így valószínüleg Stekelenburg lesz az első számú kapus, Makaay lehet fog még játszani, a többiek nem hiszem, bár azon is sok múlik majd, ki követi Van Bastent. Az U21-es csapat idén megnyerte az EB-t, szerintem rájuk fog épülni a felnőttcsapat a jövőben. -
#125 a VB után milyen változások várhatóak a keretben?
van der Sar visszavonul meg Cocu is.Seddorfot,Makaayt,esetleg Kluivertet meg Davidst visszahívják?meg Castelen Bouma.ki lesz a 3. kapus?továbbra is az AZ-re fog épülni a csapat? -
#124 nem kéne felújítani a bannert?én csináltam egyet.nem biztos h jó:D
-
#123 áh, így kiesni, tényleg a portugálok a mumusok:( Huntelaar kellett volna ide, ő nem hagyta volna ki Van Bommel helyzetét, talán Nistelrooy sem, bár ő is maga alatt van. A bizonytalankodó Mathijsen helyett is inkább De Clert játszattam volna, az argentínok ellen jobb volt, és ezt a
4-3-3-at se értem mért kellett erőltetni. Tipik olyan meccs volt, ahol nem jön össze semmi, mindenesetre Van Basten csomagolhat... -
#122 nagyon eldurvult a meccs -
OPM #121 ennyi vót.
Nistelrooy majd a Bayernban megmutatja! ;) -
Zséé #120 sajnos -
#119 vége a VB-nek:( -
#118 viszont ott van már Sneijder meg van der Vaart -
#117 +stam -
#116 Pontosan nem tom, de az biztos, hogy nem a friss kezdő, mert Kluivert, Van der Meyde, Overmars,Reiziger már nincs is a keretben. -
#115 ez a 2004-es EB selejtezős csapat? -
#114 -
#113 A jövő!
-
#112 -
QPR #111 Egy biztos, nagyon jók a hollandok!
(Csak a csoportmeccseket éljék túl) -
Zséé #110 vb-t is megnyerik a nagyok -
#109 aqrva
nemsemmi keret -
#108 htx. -
#107 1 Kenneth Vermeer
16 Dwight Tiendalli
17 Ron Vlaar
3 Gijs Luirink
5 Urby Emanuelson
10 Ismaïl Aissati
20 Demy de Zeeuw
6 Stijn Schaars
8 Nicky Hofs
9 Klaas Jan Huntelaar
7 Romeo Castelen
substitutes
21 Michel Vorm
22 Remko Pasveer
2 Paul Verhaegh
4 Ramon Zomer
11 Daniël de Ridder
12 Haris Medunjanin
13 Patrick Gerritsen
14 Collins John
15 Fred Benson
18 Arnold Kruiswijk
19 Edson Braafheid -
#106 milyen kerettel? -
#105 AZ U21-ES CSAPAT MEGNYERTE AZ EB-T!!! -
OPM #104 hát makaay az ebn se kapott sok lehetőséget, az más kérdés hogy ügyesen kihasználta azt a pár percet :) -
#103 Huntelaar is beférne sztem -
#102 én se.davids seedorf makaay esetleg kluivert -
Zséé #101 nem értem fánbásztent...