Holland bajnokság és a válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A holland labdarúgó-válogatott kapusa, Edwin Van der Sar meggondolta magát és továbbra is a nemzeti tizenegy rendelkezésére áll.

Vannak moderátorok, akik berakják.
Egyébként az a a jel nem elég, ami a banner jobb felsõ sarkában van?
Azt innen szedtem ki...
Egyébként az a a jel nem elég, ami a banner jobb felsõ sarkában van?
Azt innen szedtem ki...
Ahol én lakok Pécs mellett egy bácsika kiugrott a kórház második emeletérõl a korházból már alapból dilos volt azért volt ott, és azért ugrott ki mert kikapott Ausztrália!! Nah mondom akkor ennyierõvel én is kiugorhattam volna 1999 a BL döntõben látottaktól! 😞(
München ist ROT!!!
A holland kiesés miatt lett öngyilkos egy kínai szurkoló
Újabb áldozata van Kínában a németországi labdarúgó-világbajnokságnak: ezúttal egy férfi lett öngyilkos kedvenc csapata, a holland válogatott vasárnapi veresége miatti nekikeseredettségében.
A Shanghai Daily pénteki beszámolója szerint az Oranje megszállott kínai híve egy hotel hetedik emeletérõl vetette ki magát azt követõen, hogy kedvencei 1-0-ra kikaptak a portugáloktól, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé.
A hétfõi esetrõl beszámolva a lap megemlíti, hogy a rendõrség búcsúlevelet talált a 30 éves öngyilkos zsebében. Ebben a férfi azt írta, hogy túlságosan is nagyot csalódott csapatában, s inkább a halált választja. Az áldozat utolsó kívánsága az volt, hogy szerveit transzplantációs mûtéteknél használják fel.
Az EFE spanyol hírügynökség az újabb eset kapcsán hangsúlyozza: a futballszenvedély szélsõséges megnyilvánulásai annak ellenére sem lanyhultak Kínában, hogy a nemzeti válogatott a sikertelen selejtezõsorozat nyomán nem jutott ki a németországi vb-re.
(MTI)
Újabb áldozata van Kínában a németországi labdarúgó-világbajnokságnak: ezúttal egy férfi lett öngyilkos kedvenc csapata, a holland válogatott vasárnapi veresége miatti nekikeseredettségében.
A Shanghai Daily pénteki beszámolója szerint az Oranje megszállott kínai híve egy hotel hetedik emeletérõl vetette ki magát azt követõen, hogy kedvencei 1-0-ra kikaptak a portugáloktól, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé.
A hétfõi esetrõl beszámolva a lap megemlíti, hogy a rendõrség búcsúlevelet talált a 30 éves öngyilkos zsebében. Ebben a férfi azt írta, hogy túlságosan is nagyot csalódott csapatában, s inkább a halált választja. Az áldozat utolsó kívánsága az volt, hogy szerveit transzplantációs mûtéteknél használják fel.
Az EFE spanyol hírügynökség az újabb eset kapcsán hangsúlyozza: a futballszenvedély szélsõséges megnyilvánulásai annak ellenére sem lanyhultak Kínában, hogy a nemzeti válogatott a sikertelen selejtezõsorozat nyomán nem jutott ki a németországi vb-re.
(MTI)
Retteketet
akkor kik lesznek a kapusok?
Stekelenburg és?<#banplz>#banplz>már nincs ott se Zoetebier,Lodewijks,Westerveld
Stekelenburg és?<#banplz>#banplz>már nincs ott se Zoetebier,Lodewijks,Westerveld
biztos nem hívják vissza ezeket az "öregeket". Bouma meg Castelen lehet bekerül, de sztem ez a fiatal csapat nagyon jó lesz pár év múlva...
kapuba sztem Stekelenburg lesz van der Sar utódja 😊
ja és persze Huntelaarnak most is ott kéne lennie a vb-n 😞
kapuba sztem Stekelenburg lesz van der Sar utódja 😊
ja és persze Huntelaarnak most is ott kéne lennie a vb-n 😞
Timmer is lassan befejezi, így valószínüleg Stekelenburg lesz az elsõ számú kapus, Makaay lehet fog még játszani, a többiek nem hiszem, bár azon is sok múlik majd, ki követi Van Bastent. Az U21-es csapat idén megnyerte az EB-t, szerintem rájuk fog épülni a felnõttcsapat a jövõben.
Retteketet
a VB után milyen változások várhatóak a keretben?
van der Sar visszavonul meg Cocu is.Seddorfot,Makaayt,esetleg Kluivertet meg Davidst visszahívják?meg Castelen Bouma.ki lesz a 3. kapus?továbbra is az AZ-re fog épülni a csapat?
van der Sar visszavonul meg Cocu is.Seddorfot,Makaayt,esetleg Kluivertet meg Davidst visszahívják?meg Castelen Bouma.ki lesz a 3. kapus?továbbra is az AZ-re fog épülni a csapat?
áh, így kiesni, tényleg a portugálok a mumusok😞 Huntelaar kellett volna ide, õ nem hagyta volna ki Van Bommel helyzetét, talán Nistelrooy sem, bár õ is maga alatt van. A bizonytalankodó Mathijsen helyett is inkább De Clert játszattam volna, az argentínok ellen jobb volt, és ezt a
4-3-3-at se értem mért kellett erõltetni. Tipik olyan meccs volt, ahol nem jön össze semmi, mindenesetre Van Basten csomagolhat...
4-3-3-at se értem mért kellett erõltetni. Tipik olyan meccs volt, ahol nem jön össze semmi, mindenesetre Van Basten csomagolhat...
Retteketet
ennyi vót.
Nistelrooy majd a Bayernban megmutatja! 😉
Nistelrooy majd a Bayernban megmutatja! 😉
sajnos <#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
Pontosan nem tom, de az biztos, hogy nem a friss kezdõ, mert Kluivert, Van der Meyde, Overmars,Reiziger már nincs is a keretben.
Egy biztos, nagyon jók a hollandok!
(Csak a csoportmeccseket éljék túl)
(Csak a csoportmeccseket éljék túl)
vb-t is megnyerik a nagyok <#vigyor3>#vigyor3>
aqrva
nemsemmi keret
nemsemmi keret
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
1 Kenneth Vermeer
16 Dwight Tiendalli
17 Ron Vlaar
3 Gijs Luirink
5 Urby Emanuelson
10 Ismaïl Aissati
20 Demy de Zeeuw
6 Stijn Schaars
8 Nicky Hofs
9 Klaas Jan Huntelaar
7 Romeo Castelen
substitutes
21 Michel Vorm
22 Remko Pasveer
2 Paul Verhaegh
4 Ramon Zomer
11 Daniël de Ridder
12 Haris Medunjanin
13 Patrick Gerritsen
14 Collins John
15 Fred Benson
18 Arnold Kruiswijk
19 Edson Braafheid
16 Dwight Tiendalli
17 Ron Vlaar
3 Gijs Luirink
5 Urby Emanuelson
10 Ismaïl Aissati
20 Demy de Zeeuw
6 Stijn Schaars
8 Nicky Hofs
9 Klaas Jan Huntelaar
7 Romeo Castelen
substitutes
21 Michel Vorm
22 Remko Pasveer
2 Paul Verhaegh
4 Ramon Zomer
11 Daniël de Ridder
12 Haris Medunjanin
13 Patrick Gerritsen
14 Collins John
15 Fred Benson
18 Arnold Kruiswijk
19 Edson Braafheid
Retteketet
hát makaay az ebn se kapott sok lehetõséget, az más kérdés hogy ügyesen kihasználta azt a pár percet 😊
nem értem fánbásztent...
A holland keret:
Kapusok:
Edwin van der Sar Manchester United
Maarten Stekelenburg Ajax
Henk Timmer AZ Alkmaar
Védõk:
Kew Jaliens AZ Alkmaar
Jan Kromkamps Liverpool
Andre Ooijer PSV Eindhoven
John Heitinga Ajax
Khalid Boulahrouz Hamburg
Joris Mathijsen AZ Alkmaar
Giovanni van Bronckhorst Barcelona
Tim de Cler AZ Alkmaar
Középpályások:
Mark van Bommel Barcelona
Philip Cocu PSV Eindhoven
Denny Landzaat AZ Alkmaar
Hedwiges Maduro Ajax
Wesley Sneijder Ajax
Rafael van der Vaart Hamburg
Csatárok:
Dirk Kuyt Feyenoord
Ruud van Nistelrooy Manchester United
Jan Vennegoor of Hesselink PSV Eindhoven
Arjen Robben Chelsea
Robin van Persie Arsenal
Ryan Babel Ajax
Kapusok:
Edwin van der Sar Manchester United
Maarten Stekelenburg Ajax
Henk Timmer AZ Alkmaar
Védõk:
Kew Jaliens AZ Alkmaar
Jan Kromkamps Liverpool
Andre Ooijer PSV Eindhoven
John Heitinga Ajax
Khalid Boulahrouz Hamburg
Joris Mathijsen AZ Alkmaar
Giovanni van Bronckhorst Barcelona
Tim de Cler AZ Alkmaar
Középpályások:
Mark van Bommel Barcelona
Philip Cocu PSV Eindhoven
Denny Landzaat AZ Alkmaar
Hedwiges Maduro Ajax
Wesley Sneijder Ajax
Rafael van der Vaart Hamburg
Csatárok:
Dirk Kuyt Feyenoord
Ruud van Nistelrooy Manchester United
Jan Vennegoor of Hesselink PSV Eindhoven
Arjen Robben Chelsea
Robin van Persie Arsenal
Ryan Babel Ajax
Retteketet
Igen, a BL-ért AZ-Groningen és Feyenoord-Ajax meccsek lesznek, majd a két gyõztes játszik egymással, mindez oda-visszavágós rendszerben.
Retteketet
még lesz rájátszás nem?
az nem gyenge h roosendaal 1x nyert öszvisz <#dumcsi>#dumcsi>
valaki nem tudna berakni egy képet a holland válogatott új mezérõl?
vagy illetve tényleg ilyen a mezük?

vagy illetve tényleg ilyen a mezük?

AZ 1 : 0 Feyenoord
PSV 1 : 0 NEC
Groningen 3 : 2 Ajax
NAC 2 : 2 Vitesse
ADO Den Haag 1 : 1 Roda
Heerenveen 2 : 1 RKC
Heracles Almelo 1 : 0 Willem II
RBC Roosendaal 1 : 1 Twente
Sparta 0 : 1 Utrecht
PSV 1 : 0 NEC