Crystal Palace

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most megy a Cselzi - Krisztál Pálász meccs
eddig 1-1

Taranov
Nem úgy van, hogyha szerzõdéses idõ alatt akarja valaki megvenni, akkor kerül pénzbe a játékos, ha meg lejárt a szerzõdése, akkor ingyen leszerzõdtethetõ?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sajnos
de ha valakinek nagyon kell, biztos van valami elengedési záradék..
ha nincs, akkor nagy hülye

football without ultras is nothing

Crystal Palace - Manchester United 0:0

Király védések

Serpa
Király bízik a benntmaradásban.

elvégre 2002 ben is egy kapussal ment a döntõig a német válogattot.

Taranov
Szerintem is sajnos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Serpa
2 és fél évvel.

KIRÁLY GÁBOR 2 ÉVVEL MEGHOSSZABBÍTOTTA A SZERZÕDÉSÉT!!!!!
sajnos! vagy????

5-1 lett
szegény királyt yol kitömték

Serpa
4-1
67.perc
Arsenal otthonában.

Taranov
Hát most Wales ellen nem volt valami jó Király a válogatottban :(

Taranov
Királynak az lenne jó, ha megvenné egy másik csapat, ennek így nem lesz jó vége :)

Taranov
Nem áll távol tõlük. A magyar válogatottat vélem felfedezni bennük, mindent elvesztenek :(

a.carkey
Ritka szar a WBA és a Crystal is. Szerintem mindkettõ kiesik.

A medve nem játék.

Taranov
Veszett fejsze nyele ez a capital P :)
El kéne adni az egész csapatot, és venni megvenni 10 meccset, akkor talán nem esnének ki :)

JackDaniels
Azé lett csak 0-1.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Példúál õ!:DD
Monnyuk nagyon xarul jáccottak ma!:(

zaki
Torghelle <#idiota>

Taranov
Jaja. Mondjuk Király nem rossz.

JackDaniels
Xarul jáccik a Palace. Azt nem értem, miért nem jáccanak több támadóval. Így nehéz lesz nyerni.

Taranov
Na bekapcsolom akkor :)

0:1

Crystal Palace - Bolton Wanderes!!!
most a sport1en
gól: Nolan
van még bõven idõ nyerni!!!!

2:2

jah nagy meccs lessz!!!!
gondolom vissza akar vágni a WBA az elszenvedett londoni vereségér!!!!
Gera vs. Király!!!

Serpa
kedden egymás ellen játszik az Albion és a Palace.

Király a Spurs ellen!!!!

ezis szintén jobb egérgomb, cél mentése!!!!

jobb egérgomb - klikk - mentés !!!

Weasel
Mondjuk Torghelle nem is nagyon játszik mostanság :)

nem tudom én még magyar.o-n is utáltam a fejét úgyhogy én nem tudok szépeket gondolni róla!!!! én csak a király miatt nézek cp meccseket!!!!

Taranov
Én nem tudom mit gondoljak Sanyiról, de szerintem õ a magyar válogatottban feltûnõ volt néhány szép góljával, de Angliában már kevés. Persze természetes, hogy ez abból is adódik, hogy még új.

JackDaniels
Azé' nem féltem én a Sanyit!:)

ennyi idõ kell neki?????
érdekes a többi külf. -ön jáccó magyar elég gyorsa feltudta venni a ritmust!!!
de olaszországba is valahogy fel kellene venni!!!!
amir az angoloknál felvenné addigra eladják :D

JackDaniels
Én meg biztos vagyok, hogy nem. 4 éves szerzõdése van, Angliában nem dobálják úgy az éveket akárkiknek. Az edzõje is azt nyilatkozta, hogy nagyon tehetségesnek tartják Thorgellét, (szvsz azért igazolták) de még fiatal, sosem játszott külföldön, fel kell, hogy vegye az edzések, meccsek ritmusát, ami nem 1hónap. Nem kell aggódni, lesz még kezdõ a CP -ban PL meccsen!!

Taranov
:DDD

biztos v.ok benne hogy elfog menni õ se hülye!!!!
1 kicsit többet fog keresni nameg kevesebbet jáccani
itt a cp-nél 1szezon alatt 2 meccs ott meg 1szezon alatt 1 félidõ!!!
:D

Serpa
most ez irónikus gúny volt ?

nem hallottad tegnap a hírt ?

zaki
valószínû :DDD

Serpa
kiváncsi vagyok elmegy -e a Roma -hoz.

Taranov
Szegény Sanyi...

nyert a palace
3:0-ra a tottenham ellen hazai pályán!!!!
Leighertwood, Granvile, Johnson a gólszerzõk!!!
Sirály gábor végig védte, sanyi a padon se!!!!

vége
3:1

Serpa
I. féidõ után
2-1

manchester city otthonában.

Taranov
Ki? Mikor? Hol?

AJJAJAJAJ!!!!
már 2:0
whillips, fowler!!!!
szopatják királyt!!!!
ha így folytatják rohadt nagy zakó lesz belõle!!!!

Király Gábort a menedzsere szerint az Arsenal szeretné tesztelni. Gunnar Grynner a skysports.com-nak tett nyilatkozata szerint a remek formában védõ kapus felkeltette több Premiershipben szereplõ klub érdeklõdését is. "Több klubbal egyetemben az Arsenal is figyeli Király Gábort, aki valószínüleg nem januárban hanem csak a nyáron fog próbajátékra menni az Ágyusokhoz. Király a Palace-szel két éves szerzõdést kötött és jól érzi magát, jelenleg csak az elötte álló feladatokra akar összpontosítani." - nyilatkozta a menedzser.

na na na???? mi leszz itt??
ja tudom! az arsenalnak végre 1 normális kapusa!!!!

Taranov
Megbújik az ellenfél alapvonalán túl és mikor a kapus leteszi a labdát elõugrik, egy zacskót ráhúz az ellenfél kapus fehére, hogy ne lássa a labdát és befut vele a kapuba?

én azt nem alattomosságnak hívnám ha összeverekedik az ellenfél játékosával!!!! nem tudom te hogy vagy vele de sz.tem ez agresszivítás!!!! :D

zaki
sanyika az nem agresszív, hanem alattomos. 2 között van egy kis különbség