Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drogba nem hibázott 😄
no mi lesz srácoK? 😄 elég gyér termés ez a 6osokhoz képest :S
hedonist
kimás csinálni 11-est a Stokeban, nem más, mint Ryan Shawcross, Lampard kihagyja, el kell tõle venni a 11-es rúgást... 3-4 hagyja már ki, beleértve a angol válogottban lõtteket is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
1 Petr Cech
19 Paulo Ferreira
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 38 Patrick van Aanholt, 18 Yury Zhirkov, 7 Ramires, 10 Yossi Benayoun, 21 Salomon Kalou, 23 Daniel Sturridge.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
bocsánat, mégsem lehet nézni...

hedonist

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bulykin
és pont ma nem fogom tudni nézni a meccset -.-'
részeletes jelentést kérek majd 😛 XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

hedonist
Ma bemutatkozhat! reméljük gyorsan beilleszkedik, nyilatkozatait olvastam amióta itt van, elég szimpatikus srác!

Krisz018

hedonist
Ramires: I need to work hard

Ramires is fully aware of the challenge that lies ahead as he attempts to break into a strong first team and compete in the Barclays Premier League.

The young Brazilian is keen to get to work and prove his capabilities to both manager and fans but knows how difficult making the starting line-up will be.

'I feel like any player who joins such a big club like Chelsea,' said Ramires. 'Now I hope I can give my best and do well like I have done at previous clubs.

'I have to work hard. When you sign a contract with Chelsea, it never has a clause saying you will be a starting-line-up player.

'So I just need to try, work hard and hopefully I'll get into the team.

'I understand the challenge ahead, the nature of the Premier League and Champions League.

'If I wasn't prepared I would not sign for such a big club. I know the challenges that lie ahead and I just hope to be part of the team for these challenges.'

Another challenge for the 23 year old is learning English, although he does have several players at the ground who speak Portuguese, including his fellow countryman Alex.

'On the pitch I am communicating with the players in football terms, but the Portuguese players and also Alex have been trying to help me .

'I will dedicate myself to learn the language as soon as possible but all the players have been very helpful, even the ones who don't speak Portuguese.'

For now he has to learn about his upcoming opponents in the Barclays Premier League and Champions League, although this is something he is ready for.

'I always study the opponents before I play them, so that's what I will be doing before we face all of our opponents this season.'

First of those will be Stoke City tomorrow. Ramires is aware of our 7-0 thumping last time we faced the Potters but although we've netted 12 times in our first two games, he is not expecting the score to be too prolific.

Instead all he's aiming for is another three points: 'Every game is different and obviously the mood is to win the game.

'If we win by one goal then it's three points. What's important is the three points.'

The midfielder will embark on his first away trip the following week, when we head east to Upton Park, where he'll have to take part in a blue tradition.

'I was told about this tradition of singing a song to the team yesterday,' explained the Brazilian.

'But I will be able to sing at the next away game so at least I have a week to prepare and learn the song!'

hedonist
az biztos, de a magyar szurkolói klub már szervezkedik!

még egyelõre a Zilina oldalán sincs info a jegyekrõl és a chelsea honlapján sem, dehát ez nem meglepõ hiszen tegnap volt a sorsolás.

bakkerman
szerintem úgy menj,hogy ülj a Zsolnaiakkal,mert csak akkor mehetsz az angolokhoz,ha olyan jegyet is veszel,ami gondolom nem két forint...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

www.chelseafc.hu - Zsolna elleni meccs elõzetes infók az utazásról.

2008-ban a szurkolói klubbal kb. (az ittenivel, kiegészülve 8 angol úrral) 50-ed magammal voltam Kolozsváron a Bl meccsen, ami 900 km. volt oda-vissza. Bérelt busszal mentünk és a meccs után azonnal jöttünk vissza.

Gondolom Zsolnára is igyekeznek utat szervezni. Bár sok idõ nincs.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Mehetsz,de a vendég szektorba jegyet csak a Chelsea-tõl vehetsz, a stadionban nem fognak ergy darabot sem árusítani...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Tyler1
azért én utána járnék h van-e ott uefa által jegyzett stadionjuk, nehogy leszervezd aztán nem is ott játszanak majd 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Parestõl ilyen és ehhez hasonló dolgokat akartam kérdezni😊

nem sokat fogunk magyarul beszélni, angoloknak adjuk ki magunkat majd😊

Voyager5
Örülni fognak neked Zsolnán ha elmész szurkolni ellenük, ráadásul magyar vagy 😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zsolna = Slota városa 😄D
hedonist
hoppá az szûk 3 hét😊

Ha Zsolnán lesz néztem már szállásokat vannak nagyon olcsón panziók 10 ojró alatt, de a 3,4 csillagos szállodák is megfizethetõek, ha valaki kényes erre vagy van pénze, kb 25-45 euro / éj.

hedonist
amúgy ilyenkor lehet menni úgy a meccsre, mintha angol szurkoló lennél, és hozzájuk ülsz?

lippet
Bajnokok Ligája-meccs idõpontok
A Chelsea-t ugye a Marseille-jel, a Szpartak Moszkvával és a MFK Zilina csapataival sorsolták össze. Pár órával a sorsolási ceremónia után fény derült a találkozók idõpontjaira is, amelyek a következõk:

Szeptember 15. (szerda): MFK Zilina - Chelsea
Szeptember 28. (kedd): Chelsea - Marseille
Október 19. (kedd): Szpartak Moszkva - Chelsea
November 3. (szerda): Chelsea - Szpartak Moszkva
November 23. (kedd): Chelsea - MFK Zilina
December 8. (szerda): Marseille - Chelsea

Forrás: www.chelseafanatics.hu www.chelseafc.com

----------------------------------------
Jó hamar lesz a Zsolna ellenei meccs Szlovákiában!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Matthew Prosac
én manchesteresként szeretnék magyar mezben beülni a zsolna B' középbe szurkolni a Chelsea ellen. mehetek veletek? <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lippet
Szállás is kellene, mert este 11kor nem sok kedvem lenne, hazajönni! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Bp rõl kb 190 km, ha jól néztem, nem vészes egyáltalán, és Szlovákia még mindig olcsóbb, mint itthon.

hedonist
igen? nem mind1, mert már elkezdtem nézni a vonatjegyeket (amúgy nem találtam zsolnára menõ vonatot a Máv-Start honlapján, írtam nekik) megnéztem a Zsolna stadionját, nekem nagyon tetszik, olyan, mint a briteknél, a pálya közvetlen a lelátónál kezdõdik és szép helyen lehet, hegyek lábainál😊 Pozsonyba talán könnyebb eljutni Budapestrõl. Amúgy privibe kérdezhetek tõled egy-két dolgot?

lippet
Szívesen kimennék én is a meccsre, nekem 220 km Zsolna! Fennt van a Tátránál! =)

De jó!!! Én mindenképp megyek a Zsolna elleni meccsre (Érsekújvári vagyok)! Egyébként elképzelhetõ, hogy Pozsonyban rendezik, a Petrzsalka stadionján.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hedonist
jólenne, hátha nem húzzák fel a jegyárakat.

KAMIONOS KOGYO
Egyértelmû továbbjutás!

Zsolnára fel lehet menni megnézni õket. 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
F csoport

CHELSEA
Marseille
Spartak Moscow
Zilina

hedonist
napersze😄

amúgy a napokban fog hosszabbítani a reallal, szóval teljesen kamu volt.szerencsére.

Oziris666
Ne higgyünk el már minden hülyeséget...

KAMIONOS KOGYO
THX!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ramosért 40 millát ajánlottunk
Én örülnék neki, bár Ivanovic szerintem fantasztikusan játsza a szélsõ védõt.

WuFraZselic
6

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

KAMIONOS KOGYO
Hánykor?

hedonist
akkor legalább nézhetjük is😊

WuFraZselic
az eurosport is 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Nagyon stíl az új BL számozás tipója!

hedonist
Ma a digi tv közvetíti élõben a BL sorsolást, kiderül kikkel leszünk egy csoportban, a kalapok:

Már nagyon meg kéne nyerni a Bajnokok Ligáját, most aztán igazán van rá esélyünk!!!

hedonist
mindenki ezt osztja nálunk sztem, de azért ez tökéletes az önbizalom gyûjtésre a srácoknak, h amikorra a City kerül terítékre, õket is egyszerûen, gyorsan elintézzük.

Japep

Jó persze, örülök én is, de nem kell most még elszállni... :S
Azért a többi nagy nehezebb ellenfelekkel rajtolt (MU: N'castle, Fulham; Arsenal: L'pool; T'ham: City ...), mint mi, egy most feljutott, meg egy Wigan, akit a B'pool is elvert otthon 4-0-ra, így már még kevés is lehet az a 6-0... na jó nem kevés. 😄

És még most is "csak" a Stoke jön, West Ham, Blackpool - ha ez mind 6-0-ra hoznánk (de jó lenne... ámen), akkor is a hatodik meccs, a City elleni lesz a mérvadó. Meg ahogy most is játszottunk az elsõ félidõ elején... :S

De nem vagyok én vészmadár, csak nehogy valaki már elszálljon és most zsebre vágottnak tekintse a PL-t. 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
na persze a Stoke ellen pont megszívjuk😄

ahhham, jön a 3.forduló és 0 100%os csapat lesz 😄DD
de Gera sajnos alig játszott... 😞
ettõl függetlenül jó hír!

mindenesetre elég érdekes, hogy 2 forduló után csak 1 csapat tud 100 %-os lenni... Premier League powa 😛

hedonist
MU le X-elt a Fulhammel!!
😊

asfa
szép volt Kékek😊 csak igy tovább
GO BLUES!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jólvan gyerekek ,ehhez csak gratulálni lehet 😊
Chelsea-Stoke 6:0 ? ha igen akkor nemtom mit fogok csinálni, de lehet lejebb veszik az adagot és beérik 5:0val?😄DD simán benne van...
szóval grat a mai teljesítményhez 😊

viszont az arsenal is ma nyert 6:0ra ,remélem lekopizza a ti eredményteket és köv. ford-ban mi is nyerünk sok góllal!
Voyager5
Nice😊