24199
Chelsea Fan Club
-
#353 pedig elkéne a Realnak nem lenne rossz csapat semmi bajom velük!Cassano jo lenne -
#352 Hát nem tom cicit tom én is de sztem ballackék nem jönnek -
#351 ja bocs álmos vagyok :DDDDDDDDDDDD
az igaz hogy Ballack,Cicinho,Cassano is megy már?Cicinho az tuti azt vágom -
#350 REAL MADRID de már említettem:D -
#349 az igazi chelsea fanok
-
#348 fifa98 ban is nagyon jó volt!emlékszem vb döntőben 3 gólt is rúgott:) -
#347 te amugy melyik csapatot birod? -
#346 én fifa 98ba csak zola miatt voltam az olaszokkal akkor szerettem meg őket:) -
#345 jaja nagy művész volt a pali -
#344 már Én is írtam lentebb Zolát!
egyebként múltkor néztem meg egy Zola gólt,jó volt nosztalgiázni:) -
#343 csak hogy legyen vmi
-
#342 azé nem annyira -
#341 üres lenne a forumotok:D -
#340 na hát akik olyanok azok menjenek a ...-ba -
#339 jó az 1... de sokan nem így vannak vele! -
#338 mint már mondtuk mi régóta Chelsea szurkolók vagyunk,és nem divatdrukkerek,szal remélem ez nem jön többet elő -
#337 én nem azota vagyok Chelseafan miota ilyen jok hanem Zola ota csak igy elmondom hogy tudd -
#336 bocs srácok de a poolos dolgokat légyszives ne itt beszéljétek meg mert nem arra van -
#335 Ti meg összevagyotk vásárolva hey hey... de Ronaldinhoval senki se bír...
hirtelen mennyi cselzi szurkoló lett... nem??? vajon miért???
Én most is a REAL-t szeretem pedig.... -
#334 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azé csak meg lett nehezen a meccs -
#333 jaja de Mourinho kurva okos és megfogja csinálni na meg a csapat -
#332 ez kurva ötletes:D -
#331 és most sztem M mester a bl re helyezi a hangsúlyt nem a bajnokságra!szal sztem nagyon durva lesz az a 2 meccs,de bízom a győzelemben!! -
#330 menj má innenmajd akko fikázz amikor nem idegenben hanem otthon is 4-1-re verünk -
#329 nagyon vicces,de most már le lehet állni;) -
#328 csak figyelj hiába ajo de mi is jok vagyunk a Barca nem erősitett tavaly ota de mi igen és sokat fejlődtünk ráadásul még nem nagyon nyertünk bl-t és már ideje -
#327 már mentem is... -
#326 -
#325 huzzál vissza a topicodba!mise megyünk oda beirogatni!!! -
#324 kizárt! bár jó volna -
#323 irigy kec!figy ez a topic nem arra van hogy fikázz hanem szurkolni ha nem tetszik menj innen a liverpool topikba mise megyünk fikázni a poolt!ugy hogy szvasz -
#322 szal inkább mi jussunk tovább mint a Barkasz?hát kemény lesz de szvsz mi megyün tovább -
#321 -
#320 Barca ellen mi lesz? idén a barcelona a legjobb szerintem... szval 1értelmű kijut tovább:) de én utálom őket cselzit se szeretem de inkább:) -
#319 jaja tuti ez lesz monnyuk Geremi nem olyan szar csak Huth ne játszon mert az egy szar!de mindig leasz egy Crespo,Robben,Lampard,J.Cole,Duff,Drogba vagy akárki aki eldönthet egy meccsett -
#318 sztem ezeken a meccseken elég sok játékos fog játszani!vagyis pl Geremi kezdő lesz megint meg ilyenek -
#317 a Fulham elleni meccs
-
#316 PREM. 2 West Ham United Away 12:45
F.A. 7 Huddersfield Town Home 15:00
PREM. 15 Sunderland Away 16:00
PREM. 22 Charlton Athletic Home 13:30
a januári meccsek mind kötelező -
#315 nincs mit -
#314 ok thx!!