24199
Chelsea Fan Club
-
#393 -
#392 Chelsea-sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánok minden Chelsea Fan-nak!!!
-
#391 hát ezt eddig is tudtuk! -
#390 Az Arsenal egy ............... csapat! Fogadtam rá és elvitte a pénzem! Azt hittem, hogy legalább a Villa-t képesek elverni, de úgy látszik ez is nehéz feladat nekik! Szar az egész...!
A Chelsea a legjobb! -
#389 hát ez is megvolt a Szarzenál meg leixelt az Astonnal és minket fikáznak na mindegy szép bucs az idei évtől -
#388 2-0 Robben goljával -
#387 hát remélem még összejön neki egy gól!mert 2. félidő 50es perceiben úgy is lecserélik -
#386 Az elszórakozott helyzethez annyit,ezt lehet önzetlennek,és egyben nagyképűségnek is minősíteni.Simán bekellett volna rúgni oszt kész.
Gól 2:0 Robben a gólszerző. -
#385 kár Crespo rugott golt és utána el szorakoztak egy helyzetet hogy ektten a kapus ellen aztán egy Crespo bomba és utána fejelt egy kapufát hát nincs szerencséje -
#384 sajna most nem tudom nézni a meccset:( -
#383 nah kapufa szegény Crespo -
#382 bazzeg mi a gecit szorakoznak itt? -
#381 ja meg kell hogy legyen -
#380 na sztem innentől megvan a meccs!! -
#379 ja láttam szép játék volt ahogy a kapuig mentünk -
#378 1 Petr Cech
20 Paulo Ferreira
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
13 William Gallas
22 Eidur Gudjohnsen
8 Frank Lampard
5 Michael Essien
16 Arjen Robben
9 Hernán Crespo
10 Joe Cole
Substitutes: 23 Carlo Cudicini, 2 Glen Johnson, 4 Claude Makelele, 24 Shaun Wright-Phillips, 15 Didier Drogba -
#377 goool Crespo rugta -
#376 nah elkezdődött és Lampard kezdő most -
#375 BUÉK mindenkinek!
Lealázzuk a Birmingham-et! -
#374 BUÉK remélem győzelemmel bucsuznak -
#373 BUÉK Minden Chelsea fannak!!!!
és remélem ez a mai meccs is győzelem lesz!! -
#372 Lampard újra fitt!!!!!!!!!
-
#371 Chelsea To Sign Maniche
12/30/2005 2:41:00 PM
Chelsea are set to sign Portuguese midfielder Maniche from Dynamo Moscow.
The 28-year-old, who used to play under Blues boss Jose Mourinho at Benfica and Porto, could join on loan initially with the view of a permanent deal worth £5m at the end of the season.
Dynamo sports director Boris Ignatiev confirmed: "Talks with Chelsea are continuing but we’re in the last parts of negotiations."
Maniche has struggled to settle in Russia since making his shock move North six months ago.
His arrival would help ease the burden on Chelsea’s squad by Michael Essien’s departure in January for the African Nations Cup. -
#370 reméljük -
#369 Lampard fog játszani a Birmingham ellen??? -
#368 kösz báttyó má láttuk -
#367 -
#366 ja ezt mondtam én is! nem is rossz igazolás -
#365 Most már szinte biztos, hogy Maniche a Chelsea-be megy (de lehet, hogy csak kölcsönbe).
Maniche nyilatkozata:"Életem legfontosabb igazolása lenne ez. Szívesen költöznék Angliába. Mourinho a legjobb edző, akivel valaha dolgoztam, és ezt nem is tudnám titkolni. Szívesen mennék bárhová, ahová ő hív."
-
#364 kár hogy Lampard nem játszott kis szerencsével de nyertünk!otthon Birmingham kötelező -
#363 Képek a City elleni meccsről:
-
#362 hát ja erre emlékszem is! -
#361 "A 20. percebn a bíró került középpontba, amikor is Joe Cole 17 méterről ívelt volna be, ívelésébe egy védő kézzel ért, a játékvezető büntető helyett szögletet ítélt. A szöglet után majdnem meglett a vezető gól, ám Joe Cole lövése célt tévesztett. Két perc múlva aztán vitathatalan 11-est vett el a bíró a Chelseatől, mikor is James buktatta Drogbát a böntetőterületen belül."
És még azt mondják, a bíró a Chelsea-nek fúj minden meccsen!? -
#360 ja kicsit gázban volt de megvolt nagy nehezen a meccs!csicska poolosok meg itt ugattak aztán meg mit érnek szerencsések meg a bl-ben a benficát kapták! -
#359 bemelegítésnél megsérült egy kicsit -
#358 Még jó, hogy nem voltam fent tegnap, mert úgy látom már megint idepofátlankodtak leszólni a Chelsea-t! Az a vicces, hogy egy Pool-os, pedig lealáztuk a csapatát otthon!!!Irigyek.
Ja tényleg, Lampard miért nem játszott? -
#357 A góllövőlista
1. Frank Lampard (Chelsea) 11
2. Ruud van Nistelrooy (Man Utd) 11
3. Darren Bent (Charlton) 9
4. Thierry Henry (Arsenal) 8
5. Aiyegbeni Yakubu (Middlesbrough) 8
6. Andy Cole (Man City) 7
7. Marlon Harewood (West Ham) 7
8. Didier Drogba (Chelsea) 6
9. Ahmed Mido (Tottenham) 6
10. Wayne Rooney (Man Utd) 6
11. Brian McBride (Fulham) 5
12. Kevin Nolan (Bolton) 5
13. Darius Vassell (Man City) 5
14. Craig Bellamy (Blackburn) 4
15. Joe Cole (Chelsea) 4
-
#356 azért ez se rossz -
#355 Maniche lehet az uj igazolás -
#354 Ballack még jobb:)
DE a legjobb Ronaldinho lenne ő a legnagyobb mágus!