24199
Chelsea Fan Club
-
G_ArchAngel #553 Ezért a nőért, nekem eltörhették volna az összes végtagom:))) -
Monoton #552 ÁÁÁ ez csak photoshop :PP :DDDDDD -
#551 hát pedig a Magyar nőknél nincs szebb -
#550 Sunderland-Chelsea előzetes.........
Stadium of Light
Vasárnap 16:00
Vezeti: Chris Foy
Közvetítés: Sport2 Élő -
#549 A magyar FHM-be miért nem bírnak ilyen nőket berakni?! -
#548 joám :D -
#547 jó focistának lenni:) -
#546 tyű bazzeg miszép bula huuuhaaa -
#545 -
#544 Nem az a hibás, hanem aki hagyja magát meg...! Hiába veri meg, ha a csaj már nem szereti már úgyis mindegy! -
#543 hihi:)
egyebként ha a mukinak a nője volt régóta akkor megértem hogy megverte -
#542 ja ilyen a bula?agyonvertem volna én is :DDDDDDDDDDDDDD -
Csesza #541 te bajod! -
#540 Én engedtem volna, hogy ..., aztán még megkértem volna, hogy dedikálja! :DDD -
Csesza #539 pl. én, egy ilyen nőért énis elpicsáztam volna...
-szívfájdalom nélkül -
#538 ja ilyen hülyét de ne csak a Chelseaből akárhonnan -
#537 Ki az az idióta, balfasz, köcsög, aki egy nőért megveri a Chelsea egyik játékosát?! Remélem azért nem verték el nagyon és ott lesz a Sunderland elleni meccsen?! -
juzosch #536 Ha megnézzük hogy is néz ki az a modell, sztem megérte neki:) A kérdés, hogy előtte, vagy utána jött a másik hódoló:)
http://index.hu/sport/foci/cole0112/ -
Monoton #535 Egy aktmodell lakásán verték össze a Chelsea sztárját
Ez azért durva :( -
John Mikel Obi az új kiszemelt.
A 18 éves nigéria játékos szívesen játszana a Chelseában de van egy két gond a szerződéssel....
Obiért megy a nagy harc a Chelsea és a Manchester U. között.A 18 éves középpályás jelenleg a Norvég, Lyn Oslo csapatában futballozik.Tavaly Áprilisban már volt próbajátékon a Manchesternél de ő kijelentette már akkor, hogy ő a Londoni kékeknél folytatná szívesen. És bizony érdekes hírek voltak Obival kapcsolatban...Először már aláírt a MU-hoz aztán meg a Chelseával tárgyalt. A BBC készített vele egy nyilatkozatot. -
#533 kösz ez fura a CSKA Moskva a uefa miatt lehet ott gondolom ezt a kamut -
#532 A Chelsea és az Arsenal is pályázik az Auxerre francia középpályására, Vassiriki Diaby-ra, akit Arsene Wenger Vieira utódjának tart! -
#531 Kerestem, de mindehol csak az első 10-et írják!
De azért itt egy link. -
#530 meg tod mutatni a klubranglistát?há ezek télleg hülyék -
#529 A Pool az első a klubvilágranglistán a Chelsea meg nincs benne az első tízben! Nooooooormáááááálisaak?! Most aszerint pontoznak, hogy ki nyer többször, vagy hogy ki veszít!
Vagy csak nem tudnak számolni!
Vagy utálják a Chelsea-t!... -
#528 jaja maradjon má -
#527 ráadásul elég hosszú mellőzés után beverekedte magát a kezdőbe -
#526 ja ne menjen nagyon jo játékos kell ide főleg most -
#525 remélem nem megy el!
-
#524 Egy, a BBC-n megjelent nyilatkozat szerint Crespo hiányolja Olaszországot, bármilyen jól is megy neki a Chelsea-nél:
"A Community Shield-et már megnyertük, 13 ponttal vezetünk a Premier Ligában, és miénk a világ legjobb menedzsere."
"Mindezek ellenére, az élet nem csak a futballról szól, és a szezon végén szívesen visszamennék."
"Hiányzik minden: a barátok, a mozi, a TV és a színház."
Crespo hasonló okok miatt töltötte az előző szezont kölcsönben a Milannál, ahol "feltámadt" és csapata egyik legjobbja volt. 2005 nyarán emiatt úgy tűnt, a Milan végleg szerződteti, ám a Chelsea végül visszarendelte.
Bár Crespo idén is jól játszik, úgy látszik, 30 évesen már tényleg nem csak a futball számít neki.
Persze messze még a szezon vége, talán még meggondolja magát addig...
-
#523 a fakupában könnyen tovább kell mennünk!a bajnokságban
PREM. 15 Sunderland Away 16:00
PREM. 22 Charlton Athletic Home 13:30
F.A. 28 Millwall/Everton Away 15:00 -
#522 zsír!az everton tovább megy kütjük a bajnokság beli x miatt -
#521 A többi párosítás:
Stoke City/Tamworth v Barnsley/Walsall
Cheltenham Town/Chester City v Newcastle United
Coventry v Nuneaton Borough/Middlesbrough
West Brom/Reading v Torquay/Birmingham
Portsmouth v Liverpool
Leicester v Southampton
Bolton v Arsenal
Aston Villa v Port Vale
Brentford v Sunderland
Manchester City v Wigan/Leeds
Preston v Crystal Palace
West Ham v Blackburn
Colchester v Derby
Charlton v Leyton Orient
Wolves v Burton/Manchester United -
#520 Kisorsolták az FA Kupát, és mi a Millwall-Everton újrajátszás (jan.18 20.óra) nyertesével kerültünk össze! -
#519 Maniche játszik már a következő meccsen? -
#518 minyalimegyitt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#517 igaz 50 eprcben idegenben megy a leeds 3-1re de mikori má 3 éves vagy menni -
#516 hát ez az olyan kamu ez a csatorna idáig!remélem lesz jobb is ennél!monnyuk a vb idején jo lesz -
#515 Annak sok értelme van. Ki a tökömet érdekel egy charlton-leeds meccs, főleg a chelsea helyett?!
-
#514 kamu egy csatorna a 02/03-as szezonbol a charlton-leeds meccset nyomatják a csicskák