24199
Chelsea Fan Club
-
#594 huh mi volt itt....
erről csak annyit hogy Asfa nak van igaza az 572es hszban! -
#593 győzzön a jobbik bár jobban örültem volna ha bl döntőben kerülünk össze izgalmasabb lenne dehát ha megverünk akkor már nem lesz áz -
#592 Hát ezt nem lehetett kihagyni, ugye? :DDDDDDDDDDDDD -
#591 okés
majd meglátjuk -
#590 hö ti biztos nem fogjátok elfelejteni ;) -
#589 mintha te olyan régen itt lennél
nah elvonulok én a Barca totyikba ott vagyojk igazán otthon,,
srácok ne felejtsétek a február 22-t -
#588 várj a juve topikban megyek szpemmelni!hogy egyenlők legyünk ;) -
ozsi #587 na jólvan, hagylak titeket...
go pool -
#586 ja haggyuk tényleg a Barcásokat meg zavarjuk haza :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#585 42-szer -
#584 Erre már nem lehet mit írni! Hagyd a picsába, nem érti a lényeget! -
ozsi #583 nem akarok én balhézni, csak elmondtam a véleményemet...
1ébként, hányszor nyertetek BL-t ???
csak kérdezem ... -
#582 ne nekem mondd kocsog Barcás :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD menj inenn ellenfél vagy a szememben :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#581 Jaja, húzzál haza!!! -
#580 óvoda rulz srácok? -
#579 kösz Gábor :)) -
#578 figy engem ez nem érdekel itt nem erről van szó!fejezd be légyszives és menj a Juve topikba szpemmelni!szerintem itt senki nem kiváncsi rád -
#577 -
#575 ja tipikus ujreg arc :) -
#574 figyelek rá, ment egy figyelmeztetés privátban neki -
#573 Csórikám most (05.12.26.) regisztrálta magát és máris mekkora pofája van! -
#572 nem ez a lnyeg!de ha észrevetted a Chelseat utálják de a Chelseaből senki nem fikázza semelyik csapatot amelyik fikázza az maxmum irigyeli!az hogy a legszarabb edző lenne Mourinho!hát Ozsi ezzel megmutattad mennyire értesz a focihoz!a világ egjobb edzője de ezt haggyuk a Porto nemtom kivel nyerte a bl-t de mindegy! Juve egy mákker csapat de soha a Chelsea fanok közül semmit nem mond semelyik csapatra hogy ilyen szar meg olyan szar -
#571 Én is azt utálom mikor egy csapatot nem a megfelelő helyen fikáznak!!! Azért nyitnak a csapatoknak topic-ot, hogy ott mondjuk el róla a véleményünket!!!
Egyébként is nem tudom, hogy most attól amit kérdeztem, miért kell így reagálni??!! -
#570 nincs semmi gond a véleményed nem izgat de ne ott fikázd ha van valami gond!én se fikázom sehol a juvét hol ot egy rohadt nagy szerencsés csapat de ne izgat nem pofázok sehol erről!tarsd meg a magadnak a véleményed mert nem kiváncs rá senki ennyi -
ozsi #569 na cső, vazze !!! mi a gond ???
a véleményemet még mindig fenntartom !!!
FORZA JUVE !!! -
#568 Az a gáz, hogy ezért szerintem nem fognak neki büntetőpontot adni, meg lehet, hogy ott ismerik is! -
#567 hát ja!Gabber nem modi abban a forumban ugy hogy oda kell irni a modikhoz!irsz te vagy én?nemtom mit irjak! -
#566 Azt nem értem, hogy ha van valami mondanivalója a Chelsea-ről, akkor miért nem ide írja?! -
#565 Engem nagyon felidegesített!!! Kis f*ssz*p*! Na jó nem beszélek csúnyán mert valaki még engem is megbüntet! :)))) -
#564 szoltam várjunk egy picit ne szolj neki addig -
#563 Te jobban ismered gabbert szólj neki, hátha tud valamit tenni ezzel a bunkó paraszttal?! De ha nem akkor is írjunk neki valami szépet mi is! -
#562 ezt a csicskát szolni kéne nem?hogy azé mégse beszéljen igy!egy bünti ponttal jutalmoazni csak hát én nem vagyok moderátor sajna :( -
#561 Ezt nézzétek meg!
Meg akartam kérdezni, hogy mikor jön ki a Goal! DVD-n és a faszkalap ezt írta!
#10! -
#560 fog elvileg -
#559 Maniche fog játszani?
Valaki küldhetne egy holnapi keretet, ha tud?! -
#558 erről a nőről nem lehet leszállni :) -
#557 na lassan témát is válthatnánk:) -
#556 azért Joe Cole meghatározó ember -
#555 most az a +1 faláb mit számít a cselzínek... -
#554 És mire menne veled a csapat törött lábakkal? :DDD
Egyébként egyetértek.