24199
Chelsea Fan Club
-
#1921 Hát már elég szánalmas amit Mourinho meg a chelsea fanatikusok művelnek, ahelyett h vádaskodik, meg a bírót okolja, esetleg arra is gondolhatna h jogos vol a kiállítás.....az ultrák meg h megin fenyegetik a bírót na ez már egyenesen szánalmas...azt hiszik h mindenki megijed tőlük
Mourinho meg megtanulhatna már nyilatkozni, nem mindig mást ésa bírót okolni hanem elfogadni a vereséget és tanulni belőle, nem hiába mondta valszeg Deco sem (aki ugye évekig játékosa volt) h Del Horno kiállítása nagyon is jogos volt még ha nem is rúgta annyira meg a szándék teljesen egyértelmű volt. -
#1920 Maradjunk annyiban, hogy Del Hornonak se fájt annyira, amennyire fetrengett... -
#1919 Terry is megorrolt Messire
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya is osztja edzõje, José Mourinho véleményét, miszerint Lionel Messi tehet arról, hogy az angolok szerdán hazai pályán kikaptak a Barcelonától a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének elsõ összecsapásán.
Terry szerint Messi állandó színészkedése vezetett oda, hogy Hauge játékvezetõ kiállította Asier del Hornót. Az angol válogatott alapembere a francia L\'Equipe-nek nyilatkozva mindezt meg is erõsítette.
- Nézzék meg a televíziós felvételeket! Azokon jól látható, hogy del Horno eseténél Messi lerogyott a földre, majd miután látta, hogy a bíró a közelben tartózkodik, elkezdett forogni a gyepen, mint egy hordó – mondta Terry.
Az angol bekk úgy látja, ha nincs a kiállítás a 38. percben, egészen más lehetett volna az eredmény.
- A mérkõzés elején nem mi uraltuk a játékot, de del Horno jogtalan kiállítását követõen jobbak voltunk, mint a Barca és csak az utolsó negyedórában estünk vissza. Nehéz visszavágó vár ránk Barcelonában, de meg kell mutatnunk mindenkinek, hogy nem ijedünk meg Ronaldinhoéktól – nyilatkozta a Chelsea csapatkapitánya.
Terry már meg is fogalmazta az esetleges gyõzelmi taktikát.
- A széleken nem szabad helyet hagyni Messinek, illetve Ronaldinhonak és a pálya középsõ részén nagy nyomás alatt kell tartanunk õket. Támadnunk kell, hogy gyõzhessünk – vonta le a konzekvenciát az angol labdarúgó. -
#1918 Ezt csak majd a meccs előtt pár órával lehet megtudni! -
#1917 Nem tudja valaki hogy Crespo vagy Drogba fog-e kezdeni a Portsmouth ellen???Kéne az info de nagyon!!!!!!! -
#1916 Portsmouth köv ellenfél!
remélem nyerünk -
#1915 Del Horno baszk(i)! (mééér állítottak ki :P)
:DDD -
#1914 így igaz, mert nem minden Baszk Spanyol -
#1913 akkor spanyol a mi kis agresszorunk -
#1912 mint ahogy mindenki az Athletic Bilbaoban -
#1911 jah, pontosabban baszk -
#1910 igen spanyol -
#1909 Jól vettem ki a cselszi honlapjáról, Del Horno spanyol?! Mert konkrétan nem írnák ám le, hogy he born in Spain Bilbao stb... -
#1908 de utoljára ejtetted ki a szádon -
#1907 ez nem vicces!ha fikázol akkor a csapatodtol viszonyitsá!vagyis az Intertől! -
#1906 hát sajna ja! :( -
#1905 Zsuzsinnyó, ezt még nem hallottam :DDDDD -
R9 #1904 Azért elég gáz hogy Zsuzsinnyó így leégeti magát. -
Etelkozi Vata #1903 igen, sajnos ez most még a mester szintjén is gyenge értékelés volt
-
#1902 A legjobb színészeivel érkezett a Barcelona.
Repült Del Horno
Nem hazudtolta meg magát a lélektani hadviselés mesterének tartott, arroganciájáról elhíresült Chelsea-edző Jose Mourinho, miután csapata hazai pályán 2-1-re kikapott a Barcelonától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén. Az eredményhez hozzátartozik, hogy a londoni együttes majdnem egy órán keresztül emberhátrányban játszott az argentin Lionel Messivel szemben szabálytalankodó Ashier del Horno kiállítása után. A Chelsea ezután vezetést szerzett, de a spanyol bajnok végül fordítani tudott.
- Nagyon büszke vagyok a csapatomra - kezdte értékelését a '90-es években pályaedzőként a Barcelonánál is dolgozó Jose Mourinho. - A kiállításig tiszta volt a találkozó, utána nem. Az első harmincöt perc színvonalas játékot hozott, két nagyon jó csapat között
Arra a kérdésre, hogy jogos volt-e a kiállítás, úgy felelt:
- Nem volt az, senki szerint sem volt az, csupán a játékvezető és a segítője látta így. Mindenki tudja, hogy Barcelona a kultúra városa, nagyon jó színházakkal. Most is egy ilyen előadást láthattunk.
Mourinho után következett a Barcelonát irányító Frank Rijkaard, akit a spanyol újságírók rögtön össze akartak ugrasztani kollégájával. Azt mondták a portugálról, nem tiszteli az ellenfelet. Rijkaard viszont nem foglalkozott ezzel, neki nem kell az ellenfél dicsérete, és megérti, ha a legyőzött sértődött. Nem akart reagálni egyáltalán Mourinho szavaira, a másik edző értékelése ugyanis nem az ő feladata, hanem épp a sajtóé. -
#1901 az én véleményem:a Chelsea arra játszott hogy megvárja mig kitámad a barca és kontráznak!mert aBarca védelme nem mindig a legjobb!az hogy Del Horno lement az teljesn megváltoztatta a játékot!a talaj tényleg gyenge volt de nem azon mult! a kzönséggel semmi baj nem volt szvsz csak Messit nem bírták! -
#1900 tanultam a hibámbol! :DDDDD és van egy büntipontom is :DDD -
#1899 a véleményem: ha Chelsea focizik , akkor most mindenki örülne itt , de mivel nem tette kikapott , Del Horno tuti kiállt volna ,nem bírt Messivel , csak faragta . A talaj írreálisan gyenge minőségű volt és az angolok csak azzal foglalkoztak hogy tördeljék a játékot , közönség pedig elég primitíven viselkedett -
#1898 milyen finom vagy ma... bezzeg mikor nekem szótábe :P -
#1897 okés kösz szépen hogy elmondtad!nem is tudtuk!szerintem el is mehetnél innen!szépen kértem -
Etelkozi Vata #1896 nem hullott az el
-
#1895 Tegnap a Barcelona azért hozta a formáját A CHELSEA PEDIG ELHULLOTT!!!! -
#1894 tud az biztos! -
#1893 pú de utálom pl Inzaghit, na az aztán tud színészkedni :c -
#1892 nahát az durva volt!az a baj hogy sokan kezdik ezt a szinészkedést de egyre nagyobb mértékben!bár még mindig nem büntetik nagyon! -
#1891 Reyest lezavartam volna... -
#1890 azám :DDDDD
Go Blues -
#1889 forza Chealsea
-
#1888 loool, Mourinho szerinte Messi színészkedett. hát mit csinált Del Horno az eset után? összevissza fetrengett, mintha szájbarúgták volna. úristen, de idegesített. meg Reyes is múltkor, felugrott, rosszul érkezett a földre, alapvonalon kívűl volt, aztán fél perc múlva már a pálya közepén fetrengett :c -
#1887 Tudom, tegnap! -
#1886 nem most -
#1885 Most látom, kaptál egy büntetőpontot anyázásért...
:DDDDDDDDD -
#1884 Messi odaszólt Mourinhónak
"Mögöttem hagytam Robbent, Del Horno viszont nekem ugrott" - vélekedett Messi. "Szerencsére láttam, hogy jön, ezért felugrottam. Ha nem teszem, akkor biztos nagyobb sérülést szenvedek."
Majd Mourinho vádjaira reagált, miszerint színészkedett: "Az első rúgásának nyomát még mindig viselem, de miután nyertünk egyáltalán nem érdekel. Nem színészkedtem, ismerjük Mourinhót, ezért nem foglalkozom a szavaival. Tudjuk, hogy szeret fecsegni, imádja szítani a feszültséget." -
#1883 ritka
1. Chelsea Fan Club
2. Football Manager 2006
3. Humoros és aranyos képek
4. Forca BARCA
5. KONAMI Soccer kiegészítők
6. Nintendo Ds
7. Kézi és az Olimpia
8. World of Warcraft
9. Battlefield 2
10. CrashDay -
#1882 jah olvasok más fórumot is