24199
Chelsea Fan Club
-
#1961 mind1 én se azért raktam be merthogy ő a legjobb
de azért tényleg tehetséges a srác, és nincs túlértékelve,majd ha lesz a háta mögött 1 jó kis csapat,akkor úgyis meglátjuk mit tud -
#1960 afenébe az összes 21 éves:( -
#1959 ezigaz! -
#1958 és mind 20 éves? -
#1957 szép,nem is azt mondtam hogy nem jó játékos
tudnék még mondani 100 olyan játékost aki így betudja lőni a labdát és nem ér 5 millió eurót sem :P -
#1956 Áá nem kell Sevcsenko!nekünk Kerlon kell :DDD meg Genro meg Tevez meg Mokoena válogasson onnan!látszik hogy nem efemezik Abramovics! -
#1955 -
#1954 ezt kerestem :c -
#1953 -
#1952 mert csak a jelenre gondol, arra már nem, mi lesz 3-4 év múlva... -
#1951 nem értem
ott van pl Carlos Tevez,meg a többi tehetség,akiket sztem ennél sokkal de sokkal olcsóbban le lehetne szerződtetni,miért kell ennyi pént kiadni -
#1950 ok :) -
#1949 majd meglássuk:O
addig továbbra is áll ez a véleményem:) -
#1948 na majd a vb-n meglátod, hogy mekkora lámaságot írtál :c -
#1947 Podolski a tizedét alig éri szerintem
nagyon túl van sztárolva -
#1946 nem ér annyit, sőt... meg már nem egy mai gyerek. inkább Rooneyt venné meg, avgy Podolskit -
#1945 -
#1944 Abramovics 50 milliós ajánlata Sevcsenkoért
Roman Abramovics nem adja fel. A Chelsea orosz tulajdonosa minden követ megmozgat, hogy leigazolja barátját, Andrij Sevcsenkot. 2004 aranylabdása köztudottan jó kapcsolatot ápol a milliárdos klubvezetõvel, többször járt már vendégségben Abramovicséknál, ám eddig mindig ellenállt a csábításnak. Kérdés, vajon a Milan ellen tud-e állni az 50 millió eurós ajánlatnak?
Hiába jelentette ki Silvio Berlusconi, hogy Andrij Sevcsenko a Milanban fejezi be pályafutását, a Presidente megállapítása lehet, hogy már a nyár folyamán megdõl. Roman Abramovics ugyanis egy 50 millió fontos ajánlattal lepte meg a Milan vezetõit. Hogy az ukrán támadó végül marad, vagy megy, egyelõre nem tudni.
Maradása mellett szól, hogy Seva jól érzi magát Milánóban. Itt lett igazi világsztár és a lombard fõvárosban él az összes barátja. Ugyanakkor fotómodell felesége épp a múlt héten fogadott el egy ajánlatot az egyik amerikai filmcégtõl. A szerzõdés értelmében a futballsztár neje hónapokig távol lesz Milánótól. Nem beszélve arról, hogy Sevcsenkot akármennyire is imádják a Milannál, õ sem öregszik. Hamarosan - augusztus 30-án - 30 éves lesz, és talán ez az utolsó esély, hogy a Rossonerok hatalmasat kaszáljanak eladásán.
A News of the World szerint Abramovics már tavaly nyáron is meg akarta vásárolni a csatárt, de a Milan nem engedte el. Az angol lap úgy tudja, a nyár végén éppen a meghiúsult igazolás miatt volt kénytelen visszatérni a Chelsea-hez Hernan Crespo.
- Óriási igazolás lenne. Amennyire ismerem a helyzetet, és Sevcsenko milánói kötõdését, úgy tudom, a Chelsea az egyetlen klub, ahová szívesen igazolna - örvendezett a londoni kékek trénere, José Mourinho, aki hozzátette: minden lehetséges eszközével támogatni fogja a csatár megszerzését.
A Milan részérõl egyelõre nem kívánták kommentálni az ajánlatot. -
#1943 ja de szerintem jo volt!Go Blues mint mindig! -
Etelkozi Vata #1942 Azért ez marha érdekes volt, hogy egyszerre játszott a négy szélső. -
Chelsea-Portsmouth 2-0
2006.február 25.
Gólszerző:Lampard 65',Robben 79'
Sárga lap: Lua Lua 86'
Stamford Bridge,néző:42254, v:M Riley
Chelsea: Cech - Paulo Ferreira, Huth, Terry, Del Horno (Duff 31) - Wright-Phillips ( Makalele 60) Cole (Gudjohnsen 60) Essien, Lampard, Robben - Drogba
Cserepadon ült: Cudicini, Johnson,
Portsmouth: Kiely - Primus, Karadas, O'Brien, Taylor, O'Neil - Pedro Mendes, Hughes (Davies 73) Koroman (Routledge 68) - LuaLua, Mwaruwari
Cserepadon ült: Ashdown, D'Alessandro, Todorov, -
#1940 kösz ja szép volt! -
#1939 grat láttam Robben gólját szép volt :) -
#1938 köszönjük szépen Zsoltika :) -
#1937 grat -
#1936 szép volt!jo meccs volt
FT Chelsea [2 - 0] Portsmouth
65' [1 - 0] F. Lampard
78' [2 - 0] A. Robben -
#1935 az eredmény a lényeg nem a gyep! -
#1934 A gyep:
-
#1933 remélem én is hogy nem állunk be védekezni!egy 3-as is elég :) -
#1932 OK kösz!Remélem vágtok minimum 4-et a Portsmouth-nak!!!! -
#1931 nemtom!de lehetséges mert rossz állapotban van a térde! -
#1930 Úgy hallottam hogy Drogba még a cserepadon se lesz!!!Erről tudtok valamit? -
Nagy Meccs-Tények
- A Chelsea az utolsó meccsét elvesztette, kikapott otthon a Barcától a BL-ben 1-2 re.
- A Portsmuth még csak kétszer tudott nyerni idegenben a 13 meccsből.
- A Chelsea otthon még nem kapott ki senkitől a PL-ben.
- Egyszer vesztettek csak pontokat (Chelsea-Charlton 1-1)
- A Portsmuth az utolsó 2 meccsén kikapott.
- A Chelsea az utolsó PL meccsét elvesztette. (Boro-Chelsea 3-0)
Statisztikák
Chelsea
- első, 66 ponttal.
- Legjobb és legrosszabb esetben is 1. lesz a hétvégi meccs után.
- 1 meccs óta nyeretlenek
- Clean Sheet 14 meccsen keresztül
- Még veretlenek a Stamford Bridgen ebben az idényben
- Házi góllövőlista vezető: Frank Lampard 13 góllal.
Portsmuth
- tizenkilencedik, 18 ponttal.
- Legjobb esetben 18. lesz a csapat, legrosszabb esetben pedig 19.
- 6 bajnoki óta nyeretlenek.
- Még csak 2-szer nyertek idegenben ebben az idényben.
- Házi góllövőlista vezető: Matthew Taylor 4 góllal.
Érdekességek
Chelsea
-Lampard 50. bajnoki gólját lőheti.
Portsmuth
- Pedro Mendes a játéknapon ünnepli 27. születésnapját
- Salif Diao 50. Premiershipbeli meccsét játszhatja(Liverpool, Birmingham és Portsmouth)
Tavalyi mérkőzésük:
Chelsea-Portsmuth 3-0
22 January 2005 - Vezette: Mike Riley
Gólszerzők: Drogba 15, 39, Robben 21
Előző mérkőzésük
Portsmuth-Chelsea 0-2
26 November 2005 - Vezette: Phil Dowd
gólszerzők: Crespo 27, Lampard 67 (11-es)
Örökmérleg
Stamford Bridgen
Chelsea győzelem: 14
Döntetlen: 12
Portsmuth győzelem: 6
Összesen
Chelsea győzelem: 25
Döntetlen: 21
Portsmuth győzelem: 19 -
#1928 kezdőt sajna csak meccs előtt közvetlen tok!nem találok! -
#1927 Tudna valaki mondani egy várható kezdőcsapatot??? -
nagy hős #1926 kár volt ezért a meccsért -
#1925 jaja, nekem is ez ugrott be 1ből -
#1924 A meccsnek szerdán vége lett, vége lehetne már a vitának is!
Ki így, ki úgy gondolja, de ez már semmit nem változtat a tényeken!
Szóval abba lehetne már ezt hagyni, és a visszavágóra koncentrálni!
Vagy esetleg nyissatok ennek a témának egy vitafórumot!
:DDDDDDDDD -
#1923 hja pontosan csak hát vmire fogni kell, mer ugye elismerni nem lehet mer azt nem bírná ki... -
#1922 mindenki rúgást emleget, nemis volt semmilyen rúgás, de ahogy Del Horno rárontott és elütötte Messit, mikor már a labda nem volt a közelbben, azért kapta a piosat. Nem csak rúgásért jár piros...
Mourinho is elvonatkoztathatna ettől a rúgástól, mert nem rúgásért járt a piros.