24199
Chelsea Fan Club
-
#2401 jah és a csere sor:23 Carlo Cudicini, 29 Robert Huth, 5 Michael Essien, 24 Shaun Wright-Phillips, 9 Hernán Crespo -
#2400 Ferreira játszik Geremi helyett,és Cech visszatér a kapuba
1 Petr Cech
20 Paulo Ferreira
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Asier Del Horno
4 Claude Makelele
10 Joe Cole
11 Damien Duff
8 Frank Lampard
22 Eidur Gudjohnsen
15 Didier Drogba
4-3-3 -
#2399 All-Star gálán a Chelsea
Los Angeles-i sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban listavezetõ Chelsea is meghívást kapott az Egyesült Államok profi labdarúgóligájának (MLS) évente sorra kerülõ All-Star gálájára.
Az utóbbi négy esztendõben harmadszor fordulna elõ, hogy külföldi egyesülettel csapna össze az MLS válogatottja, amennyiben a londoniak vállalják a fellépést. 2003-ban a mexikói CD Guadalajara, tavaly pedig a szintén szigetországi Fulham volt a vendég az Egyesült Államokban.
Mivel a tengerentúli szervezõk júniusra tervezik az összecsapást, a Chelsea csak úgy vállalná a fellépést, ha sztárjai nélkül kellene pályára lépnie.
-
#2398 de ugy beszéltük hogy majd talán én leszek!de még nem vagyok egy éve itt -
#2397 nem választotok házigazdát? :) -
#2396 Tudja valaki a Chelsea kezdőcsapatát vagy legalább a meccsre nevezett keretet??? -
#2395 ja de nagyon jo a pool mostanában! -
#2394 elég jó ellenük a stat
nem kéne elrontani:) -
#2393 basszus!na mindegy nyerjünk!Hajrá -
#2392 Van der Sar véleménye Ballackról
A Manchester United holland hálóőre, Edwin van der Sar a nyáron minden valószínűséggel a Chelseahez igazoló Michael Ballack kilátásairól mondta el a véleményét.
Bár a Bayern München középpályása korábban szóba került már Sir Alex Ferguson csapatával is, a Bosman szabály által nyáron ingyen szerződtethető Michael Ballack várhatóan a londoni Chelseaben folytatja majd pályafutását. Bosszantó látni, hogy még a United vezetői tovább keresik Roy Keane méltó utódját, Roman Abramovich csapata egy újabb tehetséges játékossal erősödik. Ennek ellenére van der Sar tagadja, hogy a lehetséges történések befolyásolnák őket.
”Nemrég amikor Németország ellen játszottunk, hamar észre vettem, hogy nagyon összpontosítanak egy játékosukra. Nekünk hollandoknak viszont több ilyen játékosunk is van.” -mondta a korábbi Fulham játékos
A kérdés hallatán, hogy Edwinnek jelentéseket kellett leadnia Ballackról a holland portás elnevette magát. Ezután a kapust Michael várható átigazolásáról kérdezgették.
”Áh igen, a Chelsea.” -ismételte meg van der Sar
”Hogy mit tudok mondani?”
”Egy kiváló játékost fognak kapni, a már meglévő 24 mellé.” -
#2391 hajrá hajrá! :) -
#2390 Francba...
Azt hittem, ez már a döntő lesz! -
#2389 Sorsoltak az FA Kupában
Kiderült, kivel mérkőzik meg a Chelsea az FA Kupa elődöntőjében. A legjobb négy között szóba jöhetett a Liverpool, a West Ham valamint a Charlton - Middlesbrough meccs győztese.
A sorsolás pedig a következő:
Chelsea - Liverpool
Charlton / Middlesbrough - West Ham
Az elődöntőket az április 22/23-i hétvégén játszák, a szövetség által később meghatározott semleges helyszínen.
Döntetlen esetén hosszabbítás (és büntetőrúgás) dönt majd, a kupa ezen szakaszában már nincs újrajátszás.
A Liverpoollal tehát idén ötödször találkozunk, hiszen a két bajnoki meccs (idegenben 4-1, otthon 2-0) mellett a Bajnokok Ligája csoportkörében is összefutottunk (mindkét meccsen 0-0). Bár az egymás elleni eredmények (és a tabellán elfoglalt hely) alapján mi lennénk az esélyesek, a kupákban bármi megtörténhet. Közhely, de igaz! -
#2388 Újabb vádak a Chelsea ellen
Az angol labdarúgó- szövetség (FA) szerint a klub nem tudja kontrolálni játékosai viselkedését.
Az FA ezúttal azért indított vizsgálatot az angol bajnok ellen, mert a Fulham elleni bajnokin William Gallas kiállítása után a csapat játékosai agresszív magatartást tanúsítottak a bíróval szemben (azaz körbeállták a játékvezetőt és hevesen reklamáltak).
A szövetség Gallast írásban figyelmeztette, egyúttal magyarázatot két mutogatására, a francia védő ugyanis levonulásakor hüvelykujját lefelé tartva jelzett a közönségnek.
A mérkőzéssel kapcsolatban még egy vizsgálat indult, a szövetség a klubvezetéstől és a rendőrségtől kért információkat a találkozó lefújása után történt ’nézőtéri rendbontásról’ (a Fulham szurkolóinak egy csoportja beszaladt a pályára, ami Angliában már önmagában büntetendő tett).
A Chelsea-nek mostanában gyakran meggyűlik a baja a labdarúgó-szövetséggel, jelenleg egy másik vizsgálat is folyamatban van a klub ellen, a W.B.A. elleni március 4-i bajnoki alatt történt incidens (Robben kiállítása után perlekedtek a játékvezetővel a focisták, és José Mourinho is elfeledkezett magáról) ügyében.
-
#2387 nem tudok!majd azért körülnézek -
#2386 Nem tudtok olyan oldalt, ahonnan lehetne Chelsea-s cuccokat rendelni?
(mez, póló, sál, szilikon karkötő...stb.) -
#2385 Chelsea-Newcastle 1-0 -
#2384 nah én is vok,kocsmába néztem most
jó meccs volt,kár hogy nem lett több gól,de a lényeg a továbbjutás! -
#2383 na vagyok!nétem a meccset!nagy nehezen de megvan!grat Chelsea Szép volt Terry -
#2382 Most szedtem le Terry gólját...igaz, hogy szögletből, de nagyon szép!!! -
#2381 Csak ha döntetlen lenne...DE NE LEGYEN :DDDDDDDDDDDD
HAJRÁ CHELSEA!!! -
#2380 Itt nincs visszavágó ugye??? -
#2379 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!
10' CHELSEA [1 - 0] Newcastle
4' Terry -
#2378 ja az a nyomorék védő nem kell!Istenem... -
#2377 remélem Huth nem lesz kezdő:)
kíváncsi leszek hogy áll majd fel a csapat -
#2376 jaaj az egy kis lökést adna -
#2375 remélem nagy győzelem lesz ma!ráférne a csapatra egy 3-0 -
#2374 Gallas kapós lett Itáliában
Juventus és AC Milan párharc. Ezúttal azonban nem a pályán, hanem az átigazolási piacon: mindkét olasz gárda igényt tartana William Gallas-ra , a Chelsea védőjére.
A francia játékos jövője kérdésessé vált a Stamford Bridge-en, így a Juve és a Milan is készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen a futballista megvásárlására.
A Juventus várhatóan megválik Jonathan Zebinától, aki a Tottenham-ben folytathatja, így a zebráknál szükség lesz egy védőre.
A torinói óriások remélik, hogy a Stadio delle Alpiban „állomásozó” francia kontingens (Lilian Thuram, Patrick Vieira, David Trezeguet) William Gallas nevével bővül.
A rossonerok az idény végén távozó Jaap Stam és a sokat sérült Cafú nélkülözése miatt számítanának a gall védőre.
-
#2373 A kékek esete a szarkákkal – FA-Kupa előzetes
Az FA-Kupa mai negyeddöntőjében a Chelsea a Newcastle-t látja vendégül. Kétség sem fér hozzá, hogy José Mourinho (képünkön) együttese idén szeretné megismételni a tavalyi sikersorozatot: akkor a bajnokságot és a Carling Kupát is megnyerték.
A tavalyi statisztika a Newcastle mellett szól, akkor a szarkák 1-0-ra győzték le a nyugat-londoniakat. Ennek ellenére a bajnokságbeli különbség a Chelsea javára döntheti el a mérkőzést.
José Mourinho eltiltás miatt nem számíthat a védelemben William Gallas-ra és Del Hornóra. A középpályáról Arjen Robben hagyja ki a találkozót.
A szarkák is foghíjasan állnak fel: a Newcastle-ben nem léphet pályára Boumsong, miután a vasárnapi Liverpool elleni találkozón kiállították.
FA-Kupa negyeddöntő:
Chelsea-Newcastle 21 ó
-
#2372 A Chelsea rekordjai az FA-Kupában
Carlo Cudicini (képünkön) és Glen Johnson. A két játékos az idei szezon minden egyes FA-Kupa mérkőzésen pályára lépett a Chelsea színeiben. Cudicini ezzel rekordot döntött: ő minden idők legtöbb FA-Kupa találkozón játszó Chelsea labdarúgó.
A kiírásban John Terry szerezte a legtöbb gólt védőként. Eidur Gudjohnsen Gianfranco Zola után a legtöbbször talált be a Chelsea kupatörténetében.
-
#2371 nem hinném, hogy Murinho kéri, hogy állíttassák ki magukat :P
Murinho nem pszichológus, hogy na ne legyél már agresszív :P -
#2370 Mourinho legsötétebb napja
A rossz nyelvek szerint José Mourinho napjai meg vannak számlálva a Stamford Bridge-en, így az Internazionale felé tart. A The Sun angol napilap szerint a Chelsea menedzserének a londoniaknál való „uralkodása” alatt a vasárnapi volt a legsötétebb napja.
Érthető, hiszen a szomszédos Fulham otthonában győzte le a bajnokot 1-0-ra.
Sőt, kilenc héten belül Mourinho ötödik futballistáját állította ki a játékvezető.
Nem csoda, hogy az angol lapok máris temetik a portugál mestert.
-
#2369 :Dd jah -
#2368 5 év múlva majd visszatérünk a témára :P -
#2367 majd kiderül -
Redvin #2366 A Chelseanel nem fog nagy karriert befutni szvsz. -
#2365 Tinédzsert igazol a Chelsea
Az Espanyol 15 éves középpályása az angol bajnoknál kezdheti el felnõtt karrierjét.
Az idén az Espanyol ificsapatában szereplõ Sergio Tejerát nagy ígéretnek tartják, ennek ellenére meglepõ, hogy a Chelsea felfigyelt a játékára. A londoniak készek 250 ezer eurót adni a játékosért, aki nyáron csatlakozhat új csapattársaihoz.
Tejera elmondta, hogy szeretné követni honfitársa, Cech Fabregas példáját, aki szintén 15 évesen került az Arsenalhoz, most pedig a londoni gárda alapemberének számít.
- El sem tudom mondani, milyen boldog vagyok! Ilyen fiatalon általában nehéz felkelteni egy külföldi sztárklub figyelmét, nekem mégis megadatott a lehetõség, hogy a Chelsea-nél igazán jó játékos váljon belõlem. Fabregas példája lebeg a szemem elõtt, szeretnék én is hasonló karriert befutni Angliában, mint õ – örvendezett a fiatal futballista. -
zambrotta #2364 képeket lehet találni valahol a meccs utáni balhéról -
#2363 + még vmi védőt -
Redvin #2362 Egyebkent meg Ballack nem eleg nagy sztar? Es meg akarnak venni egy csatart is, es a felmerult nevek mind sztarok, szerintem! :)