24199
Chelsea Fan Club
-
#2523 remélem az utolsó meccsekre összeáll a csapat mert ha nem akkor az nem lesz jó!
várom már a nyarat és az új szerzeményeket!! -
#2522 Kivéve ha az a játékos csatár és a góllövés az elsődleges feladata. -
#2521 lol:)) -
Redvin #2520 Szoval minden szar edzo tud scudettot nyerni, es az elso evben a juve hazi golkiralya lett, en ezt irtam. Egyebkent meg elhiszed hogy sokkal jobban hiszek annak amit latok, mint annak amit te mondasz? Valoszinuleg azert akarja ot leigazolni a chelsea mert olyan bena, mert Mourinho sem ert a szakmahoz es nem tudja eldonteni ki jo jatekso es ki rossz jatekos, ugye? Es leirom meg 1x, egy jatekos ertekeit nem csak a lott golok szama hatarozza meg. -
#2518 na az be is basz...
ha az otthoni meccseket hozzuk nincs baj -
#2517 Crespo-t nem értem, miért csak az utolsó percben hozta be Mourinho...mondjuk majdnem elég volt neki ez a kis idő, hogy eldöntse a meccset!
Meg most olvasom, hogy volt 2 lesgól (Del Horno és Duff)...és még mondja azt valaki, hogy a bírok nem fújnak ellenünk! -
#2516 Sajnos csak döntetlen!!!
Hát, ha így folytatjuk, akkor még az is meglehet, hogy... -
#2515 hát sajna most ennyire futotta :( -
#2514 nagy a csned.... birmingham-chelsea 0-0... mi történt? ennyi, kifújt a csapat? -
#2512 legjobb edző...khm
és erősen kétlem hogy ibra miatt nyerik "ilyen" fölénnyel a bajnokságot -
#2511 nem lett gólkirály,a kb harmadannyit játszó Del Piero többet lőtt nála(összevetve a Bl-el kupával)
és hidd el nekem sajnos illenek pontosan rá ezek a jelzők amiket lent írtak -
Monoton #2510 vilag legjobb edzoje :-O
egyik legjobb jatekos magintcsak :-O és LOL
no de sztem ezt ne itt tárgyaljuk mert Asfa bá mérges lesz!:D -
Redvin #2509 Ha te utalod Ibrat, ugysem tudlak meggyozni, es nem is akarlak, de azert a vilag legjobb edzojere azt mondani hogy egy fasz, az egyik legjobb jatekosra meg hogy egy szerencsetlen bena szar... Ha ez igy lenne akkor nem hiszem hogy ilyen folennyel nyernek a bajnoksagot. -
#2508 akkor teis olvasd amit én irok
nem a góljai számát fikázom(moindjuk azis rettenet kevés)hanem az egész játéka szar
capello meg egy fasz,del piero bomba formába van,és mégis ezt aszerencsétlen ibramovicsot játszatja
az érdekes hogy dicsérik a csapattársak,én ilyenröl nem halottam -
Redvin #2507 Mi lenne ha olvasnad is amit irok? Egy jatekost nem csak az alapjan kell megitelni mennyi golt lo. Es elhiheted hogy Capello nem veletlen teszi be hetrol-hetre a kezdobe, es nem veletlenul dicserik a csapattarsak, a viszonylag rossz formaja ellenere is. Hany olyan jatekos van aki a csapatvaltas utan nagyon jo lett? Lehet Ibranak is csak egy valtas kell, amire a Chelsea tokeletes! -
#2506 :DDDDDDDDDDDDD -
#2505 de mondmmár meg ki a faszt érdekel az hogy ajaxba meg juvébe első évbe mit csinált? :DD
ebben az évben egy nagy nulla,a labdát se tudja lekezelni szinte....... -
Monoton #2504 :DDDD igen! -
Redvin #2503 Neked az LOL, hogy elso evben o lett a juvenal a golkiraly???? -
Redvin #2502 Illetve az tulzas hogy nincs jo formaban, mert annak ellenere hogy iden nem lo sok golt meg igy is rendkivul hasznosan focizik, Trezeget goljainak igencsak nagy reszet o kesziti elo. Es az hogy nem ontja a golokat betudhato annak hogy o hatrebbrol indul, es Trezeget az igazi vegrehajto! -
Monoton #2501 abban egyetértünk hogy az ajax ban jól nyomta de amiota a juve ban? hát LOL -
Redvin #2500 Iden nincs jo formaban, de nezd mar meg mit csinalt az ajaxban, es az elso 2 evben a juvenal! -
Monoton #2499 -
#2498 ibramovics?:D
nézdmámeg micsinál a szarvébe..... -
Redvin #2497 Gilardinot most vette a milan, miert adna el? Torresnek meg még sokat kell tanulnia! -
#2496 Torres,Gilardino -
Redvin #2495 Ibrahimovics kell! Ennyi. -
#2494 Barcahoz is jöhetne -
#2493 lehet!de inkább fiatal mint ilyen "öreg" Sevcsenko!csakhogy az a baj hogy Abra ur MOST akar blt nyerni nem gondol a jövőre -
Monoton #2492 ilyet nem mondtam!
csak sztem balhés focista és megszívnátok vele :( -
#2491 ja jo!akkor majd a TE igényeidnek megfelelő csatárt veszünk :DDD -
Monoton #2490 én nem szeressem azt az embert! /s nem azért mert barkaszo/ hanem mert alapból! :D -
#2489 Eto'o jobb mert fiatalabb -
Monoton #2488 hát vagy sevcccccsenkó vagy Etoóóóóó lesz sztem! -
#2487 :DDD majd meglátjuk!csak egy jo csatárt igazolni kell ez 100% -
Monoton #2486 hát nemmindig de általában :DDD /szvsz Crespo megy/ keveset játszik :( -
#2485 persze mindig neked van igazad :DDDDDDDDDd -
Monoton #2484 lehetakkor az a kamu szvsz! -
#2483 jaj azé me nem játszott!aztán azt mondta hogy jol érzi magát és nem megy -
Monoton #2482 nembiztosaz!
Crespo nyáron menni szeretne azt mondta!